ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Jūsu Īstais Mērķis - Eņģeļi caur Ann Albers

Jūsu Īstais Mērķis
15.07.2017… Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------------
Nekad jūs savā dzīvē neesat bez mērķa. Kaut arī ir liela nozīme ”sava dzīves mērķa meklēšanai,” ziniet, ka jūsu patiesais mērķis šeit, uz Zemes, ir – ieraudzīt Mīlestību, būt Mīlestībai, un paust Mīlestību, kas strāvojas no jums ikkatrā elpas vilcienā. Tas patiešām ir tik vienkārši. Brīžos, kad to darāt, jūs jūtat, ka jūsu dzīve kļūst priecīgāka, nozīmīgāka, plašāka un mērķtiecīgāka.

Kad spēlējat tīkamas lomas savā dzīvē, kad jūtat, ka veicat ’nozīmīgas’ darbības, vai atstājat aiz sevis ko tādu, kas pauž jūsu dziļāko būtību (ieraudzīt Mīlestību, būt Mīlestībai un paust Mīlestību) – nav jums obligāti jātiecas pēc kādas jēgpilnākas un mērķtiecīgākas dzīves.

Jūs varat rušināties visu dienu pa dārzu, un tomēr sasniegt savu mērķi – būt mierā. Jūs varat raudzīties mākoņos, un atklāt, ka jūsu mērķis ir – klusuma aptveršana. Jūs varat palīdzēt kādam cilvēkam atvērt durvis, un saprast, ka šodien ir paveikts tiešām kas nozīmīgs. Jūs varat pārvērst kādu sīku sevis nopēlumu Mīlestībā, un atskārst, ka tieši tas ir bijis jūsu Dvēseles lielais mērķis.

Pacentieties negraut savu pašapziņu tikai tādēļ vien, ka neesat atraduši ”aktivitāti,” kas liktu jums sajusties mērķtiecīgam. Ieelpojiet … jūsu mērķis ir tanī, ka esat daļa no vienotās ekosistēmas uz Zemes. Izelpojiet tagad … JŪS TIKKO PADALĪJĀTIES AR SAVU ENERĢIJU ar visām Zemes radībām. Jums IR mērķis.

Paraugieties visapkārt. Atrodiet to, kas šķiet jums patīkams – kādu krāsu, kādu priekšmetu, kādu cilvēku. Aizveriet tagad savas acis ciet. Jūtiet ar Sirdi. Iedomājieties ko tādu, kas jums patīk sevī. Un tagad veiciet savu nākamo darbību ar lielu Mīlestību. Redziet, cik vienkārši tas ir! Jūs tikko ieraudzījāt Mīlestību, bijāt Mīlestība, un paudāt savu Mīlestību. Jūs mērķtiecīgi dzīvojāt.

Dārgie, mūsu acīs visi jūs esat vienādi. No augstākajiem kalniem, līdz pat vissīkākajai šūniņai – jūs visi esat vienas un tās pašas Mīlestības radīti. Katrs no jums perfekti iederas Esības tīmeklī, un nekad neviens no jums nav bez mērķa.