otrdiena, 2016. gada 18. oktobris

MAZĀS ASTROZIŅAS 17.10.-23.10.


Trakais Aunu pilnmēness ir aiz muguras, bet mūs šonedēļ sagaida jauns debesjuma joks - diezgan retais (reizi 2 gados) kareivīgā Marsa un mafijas bosa Plutona savienojums šo trešdien. Tā ir viena no visspēcīgākajām vīrišķīgo lēmumu enerģijām, kas aktuāla visu oktobri, bet savu maksimumu iegūs trešdien. Kas ir tie vīrišķīgie lēmumi, kurus jūs vēlētos reizi pa visām reizēm pieņemt? Tātad mums ir vīrišķīgo lēmumu nedēļa, kas ietekmēs ilgtermiņu. Apsveicu!

Nedēļa gan sāksies mierīgi, pat pacilāti, jo Mēnestiņš pirmdien un daļu otrdienas būs savā sapņu zemē - Vēršu zīmē. Darbi veiksies un būs pirmdienas drudzītis, kad saviem kolēģiem jāpastāsta par vīkenda piedzīvojumiem. Otrdien mīlas dieviete Venēra maina zīmes un pāriet no seksīgajiem, pamelnajiem Skorpioniem pie daždien pavieglajiem un līksmajiem Strēlniekiem. Dēkas taps gaišākas. Ceturtdienas vakarā līdz sestdienas vakaram atkal gaišāk, jo Mēnestiņš mājās - Vēžos.

Nedēļas nogale traka. Naktī uz sestdienu Saule pāriet no Svariem uz Skorpioniem, Mēnestiņš Vēžos mudinās līksmot un vēl Venēra svaigi kā iegājusi bezrūpīgajos Strēlniekos... gaidiet ballītes ar ilgtermiņa ieguvumiem, piemēram, STS vai vismaz saskrāpētu muguru, par ko būs jāatskaitās. Pret sestdienas rītu jau taps mierīgāk. Kad klubos ir rīta sadale, var noķert arī labu materiālu. Ballēties no sestdienas uz svētdienu ir pulka gaišāk. Tur jau sāk darboties mīlas dievietes Venēras un lieliskā Jupitera enerģija, bet tā ir veiksmes enerģija. Paši saprotiet, cik svarīga ir veiksme ballītēs! Nedēļas nogale ar gana aktīvo enerģiju ir arī lieliska aktivitātēm dabā. Svētdiena ar Mēnestiņu Lauvās gan vairāk ir par labas mākslas baudīšanu. Lai vīrišķīgi lēmumi šonedēļ un turpmāk! Esam aktīvi vīkendā un baudam Skorpionu laiku! Priekā!

Andis
andisgeste@gmail.com