piektdiena, 2016. gada 21. oktobris

Ārēji aktīvs un iekšēji pasīvs

Ārēji aktīvs un iekšēji pasīvs
“Atmodināts cilvēks patiesībā ir ļoti aktīva persona; viņš vai viņa nav ne slinks, ne kūtrs. Ja jāveic kāds fizisks darbs, tad atmodināts cilvēks to paveic ļoti aktīvi. Atmodinātais funkcionē un darbojas ļoti efektīvi jo viņā nav konflikta; nav enerģijas zuduma.

Piemēram, cilvēki bieži uzskata, ka atmodināts cilvēks, acis aizvēris, sēž zem koka un meditē. Tāds cilvēks tikai cenšas kļūt atmodināts. Kad reiz cilvēks ir atmodies, tad viņš ceļas un drīzāk skrien, nevis sēž. Atmodinātais ir absolūti normāls cilvēks.

Neatmodinātam cilvēkam viss, kas notiek apkārt, ir ļoti ikdienišķi. Redzēt lapu, kokā šūpojamies, tas ir ikdienišķi. Tāpat mēness pie debesīm, tas ir tik ikdienišķi un ierasti.

Atmodinātais, ieraugot skudru, gūst saviļņojumu. Skatoties uz savu sievu, sajūt lielu prieku. Kad sieva viņu rāj, tad viņš ieiet ekstāzē. Sieva viņu iedunkā, bet viņš ir sajūsmā. Tā dzīvo atmodināts cilvēks. Iekšēji nav pilnīgi nekādu konfliktu. Iekšēji viņš ir pasīvs, ārēji ļoti kustīgs un ļoti aktīvs. Viņš var vadīt milzīgu uzņēmumu, bet saglabāt iekšēju absolūtu mieru un rāmumu.”
Šrī Bagavāns

Facebook SAULES TEMPLIS