pirmdiena, 2016. gada 31. oktobris

Meditācijas nodarbību cikls, Rīgā no 21. nov. līdz 19.dec. 2016


Iespēja bez maksas apmeklēt koncentrēšanās un meditācijas nodarbību kursu Rīgā sākot no pirmdienas, 21.novembra līdz 19.decembrim;
kurss noritēs - pirmdienu un ceturtdienu vakari no pl.18.30 līdz 20.45/21.00, norises vieta ir iecerēta Vecrīgas tuvumā, par to apziņošu interesentus  ap 19/20.nov.

Tātad
vienkāršā un pakāpeniskā veidā mācīsimies koncentrēšanos un meditāciju, izmantojot elpošanu, vizualizāciju, sirds izjustu dziedāšanu un klusumu; iepazīsim vērtīgas Jogas atziņas , individuālās un kolektīvās prakses drošu pamatu veidošanu; praktiski skatīsim kā meditācijas iemaņas var sekmēt pozitīvas pārmaiņas mūsos un ap mums, vairot radošumu, mieru un prieku darbā un ikdienā;

Nodarbības piemērotas gan tiem, kuri vēlās apgūt pamatus, pilnveidot iemaņas, gan tiem, kas meklē sev piemērotu garīgo ceļu un skolotāju. Nodarbībās saturs secīgi kārtots, tāpēc nozīmīgi apmeklēt nodarbības regulāri, secīgi, kā arī ieplānot laiku, lai vingrināties ikdienā un nostiprinātu iemaņas.
Kursa vadlīnijas sakņojas meditācijas meistara Šri Činmoja ((1931-2007) www.srichinmoy.org/ ;
viņa meditatīvās mūzikas pasaule - www.radiosrichinmoy.org/ ) pieredzē; latviešu valodā publicētas divas viņa grāmatas: Prieka spārni (apgāds Zvaigzne ABC) un Laimes pavedieni (apgāds - Jumava).

Ieteikums ērtībai paņemt līdzi ūdeni padzerties (var noderēt) un noteikti jāņem līdzi maiņas apavus, lai nesēdēt ielas apavos un uzturēt tīrāku gaisotni nodarbību telpā; atgādinu, ka atbilstoši tradīcijai par dalību kursā nav jāmaksā; ja kādam ir vēlēšanās, var arī ziedot, taču tas nav dalības nosacījums vai uzstādījums.

Pieteikšanās līdz 20. nov. pl.12.00 (vai arī kamēr būs vietas); var pieteikties ar vēstuli uz manu profilu draugiem.lv, ar sms uz tālr. + 371 29697059; pieteikumā minams vārds,uzvārds un kontakttālrunis; lai vēlākais līdz 20.nov. vakaram varu apziņot par nodarbības vietu.

kursu vadīs: valdis svirskis, mag. phil.,
garīgo prakšu pētnieks, pasniedzējs ar 21 gada pieredzi meditācijas jogas jomā.