pirmdiena, 2016. gada 31. oktobris

MAZĀS ASTROZIŅAS 31.10.-06.11.


Sākas novembris, kad mums pašiem ir jārīko iekšējās gaismas svētki. Tikko bija Skorpionu jaunmēness, kas mūsos iepludināja visnotaļ seksīgo un nedaudz paaso Skorpionu enerģiju. Ar to pilnā mērā sākas šī nedēļa, kur pirmdienas rīta ražošanas sapulcēs var tikt lietoti radoši izteicieni trijos stāvos, bet tie veicinās iztēli. No haosa dzimst jaunā kārtība, par to ir šī nedēļa. Augošā mēness gaismā mēs šonedēļ varam daudz ko uzsākt un pasākt. Otrdie...n pēc darba dienas beigām Mēnestiņš dodas uz jautrajiem Strēlniekiem, būs optimistisks garastāvoklis.
Ceturtdien ir zīmju lasīšanas dienas. Lieliskus aspektus veido ziņnesis Merkurs un varenais likteņa pagriezējs Plutons. Acis, ausis, nāsis vaļā! Var sajušanā ieslēgt arī aknas, ar kurām mēs bieži lietas jūtam. Šajā dienā klausieties arī tāda tipa valodu, kuru parasti ignorējat. Ja jūs vai kādu citu sūta..., tad tie ir zināmi eņģeļi, kuri jūs modina. Ne par to konkrēto teikumu ir runa, stāsts mierīgi var būt par kko citu, bet ir jāpamostas. Zīmes var būt arī maigas un mīlīgas. Spektrs ir skorpioniski plašs. Visā šajā nedēļā iespējami diezgan interesanti dzīves pavērsieni. Virziens ir no haosa uz sakārtotību, bet to jau minēju.
Nedēļas nogale. Lielā diena ir sestdiena. Ziņnesis Merkurs seksīgajos Skorpionos savienojas ar seksīgo Lilitu. Mīlas dieviete Venēra, savukārt, veido super labus aspektus ar vareno brīnumdari Urānu. Jāiet medībās! Visu vīkendu esam dinamiski, aktīvi un seksīgi. Tēmējam augstu! Lielisks laiks arī nestandarta idejām biznesa jomā. Spektrs noskaņām varen plašs - no dziļajiem Skorpioniem, līdz sauļukiem Strēlniekiem un dinamiskajiem Auniem. Dzimst jauna kārtība. Ar to arī mūs visus apsveicu. Lai izdevusies nedēļa!
Andis
andisgeste@gmail.com