pirmdiena, 2016. gada 31. oktobris

Skorpiona mēness cikls – iepazīsties ar saviem iekšējiem dēmoniem

http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/107-skorpiona-meness-cikls-iepazisties-ar-saviem-ieksejiem-demoniem#.WBcT8IF3nF8.facebook

bald eagle 521492 128030. oktobrī sākas Skorpiona mēness cikls, kas turpināsies līdz 29. novembrim. Šis periods solās būt īpaši intensīvs, dziļš, iekšējo apziņu izmainošs. Galvenā tēma – ieraudzīt savu tumšo pusi, iepazīties, pieņemt  to un iziet uz jaunu atklātību pašam ar sevi, nosaucot lietas īstajos vārdos.
Šajā laikā ļoti liels uzsvars būs uz to iekšējo būtības šķautni, kuru mēs nespējam paši sevī pieņemt. Iekšējās nimfas un vellatas, kaprīzās migēras un kontrolējoši valdonīgie dēmoni – tie visi gribēs pabāzt galviņu un nodemonstrēt savu klātbūtni visā to krāšņumā, caur asāk pateiktu vārdu, manipulāciju, konfliktiem, caur varas un naudas kāri un līdzīgām izpausmēm.
Tieši tādēļ mums arī ir iespēja pamanīt un noķert šo savu ēnas pusi. Iepazīties arī ar šo savas individualitātes šķautni. Būt gana drosmīgiem, lai atzītu: “Sveika, mana greizsirdīgā nimfa...” Tikai to ieraugot un iepazīstot, mēs varam sākt apzināties, kas aiz šīs mūsu iekšējās ēnas slēpjas.
Kā apgalvo viedie - tumsas nav, ir tikai gaismas nepietiekamība. Ja kaut kur tiek mesta ēna, tas norāda, ka tepat vien ir arī gaismas avots. Tādēļ arī ieraugot šo nimfas vai vellatas mesto ēnu – tu vari apjaust to savu būtības īpašību, kura līdz šim bija paslēpusies aiz sevis nolieguma, nepieņemšanas un vēlmes iederēties maskas. Piemēram, aiz greizsirdības dziļi sevī slēpās nepārliecinātība un bailes zaudēt, bet tavas būtības īpašība (lasi – iekšējā gaisma), kura neizpaustā veidā ir radījusi šo destrukcijas ēnu - pārliecinātība un sevis mīlestība. Tieši pretējās kvalitātes iepazīšana, ļauj mums apzināties šo monētas otru pusi.
Šis laiks mums sniedz iespēju šo jaunatklāto individualitātes šķautni un viltus pārliecību izprast un pilnībā transformēt. Piemēram:
  • paralizējošas bailes - transformēt drosmē;
  • naudas pelnīšanu tikai smagā darbā - transformēt uz peļņu caur dabisku sevis realizēšanu un izaicinājumu izkļūt no rutīnas;
  • pārliecība, ka labāk stabils un pieticīgs bizness – transformēt uz jaunu, ambiciozu ieceri ar papildus risku uzņemšanos;
  • pārliecība, ka drošība un komforts ir pirmajā vietā – transformēt uz apziņu, ka tāda dzīve nav dzīvošanas vērta, jo ir pliekana un garlaicīga, kas ļaus komforta zonai piešķirt daudz pieticīgāku vietu dzīvē;
  • pārliecību, ka ilgstošas attiecības ir garlaicīgas rutīnas pilnas – transformēt uz atklājumu, ka, ja vien pats atļauj sev būt un izpausties, nebaidoties zaudēt, kaislību dzirksts tepat vien ir;
  • atklāt, ka diskomforts un izaicinājumi ir tieši tas kas vajadzīgs, lai atgūtu dzīves vērtības un garšas sajūtu.
Mēnesis solās būt ļoti provokatīvs, bet arī daudzsološs. Palīgā nāks dziļas izjūtas un intuīcija. Sabalansēties palīdzēs ūdens procedūras, jūra, garas pastaigas, ļaušanās mūzikas valdzinājumam un iekšējam klusumam caur meditācijām. Tas ir jo īpaši rekomendējams, kad kāds iekšējais dēmoniņš sāk raustīt savas aukliņas.
Šis mēnesis atbrīvo vietu, atraisa enerģiju, lai varētu iziet uz jauniem, daudz konstruktīvākiem, veselīgākiem un ar tavu dzīvi daudz saskanīgākiem scenārijiem, ko būs iespēja sākt realizēt jau decembrī.
Šī mēneša kopējā ietekme sola, sākumā, atklāt melus, destrukcijas, zemapziņas programmas, parazitējošos ikdienas ieradumus, viltus mācības, savu laiku nokalpojušas saistības. Pēc tam šie jaunie  atklājumi vedinās uz vēlmi atbrīvoties no visas šīs mākslīgās sintētikas. Šeit gan jāpiemin, ka šo atbrīvošanos būtu jāveic uzmanīgi – tā, lai aizrautībā nepavilktu līdzi arī visu labo un vērtīgo. Rezultātā, mūsos atraisīsies brīvā enerģija un atbrīvosies vieta jaunajam. Pie tam, jau novembra beigās radīsies nojausma kā konstruktīvā veidā izlietot šo atgūto enerģiju un ar ko jaunu aizpildīt savu dzīvi.
Lai vesela miesa un stiprs gars!

© Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2016