trešdiena, 2016. gada 26. oktobris

PALDIES, KA TU ESI!


Ja vari uzreiz un nedomājot skaļi nosaukt vismaz piecas savas vērtīgākās īpašības un veiksmīgas regulāras darbošanās jomas, ja tev partnerattiecības ir ideālas un bizness uz priekšu iet raiti, tad šis raksts nav domāts tev. Bet, ja kaut mirkli tev jāaizdomājas, vai pasaulē iekļaujies pilnvērtīgi, un kaut reizēm tev rodas sajūta, ka dzīvē kaut kas nenotiek tā, kā vajag, varbūt ir vērts padomāt – kāpēc?
Iespējams, tu saki, ka esi labs, iejūtīgs cilvēks ar sm...alku dvēseli, saproti biznesa darbības principus un vēl un vēl un vēl un tas viss tev ir „iekšā”!….bet nezin kādēļ tev nav īsti tuvu cilvēku, attiecības ir tādas nekādas un visbeidzot arī ar finanšu uzkrājumiem nevari lepoties – kāpēc?
Patiesība ir pavisam vienkārša – mēs dzīvojam pasaulē, kurā mīt milzum daudz cilvēku, un viņiem daudz ko vajag. Tam, kas tev ir „iekšā”, faktiski, nav ne graša vērtības, ja nedod to pasaulei.
Pasaule ir uzbūvēta tā, lai mēs mācītos ieklausīties citu cilvēku vajadzībās un ar savu darbību izlīdzētu tad, kad mēs to varam un tad, kad tas citiem ir vajadzīgs. Dot atbalstu un rīkoties, palīdzēt nevis žēli elst un pūst, līdzko sadzirdam lūgumu pēc palīdzības. Ja nedodam un nepalīdzam, tad ātri vien var dabūt spērienu pa pēcpusi. No Pasaules, Visuma un līdzcilvēkiem.
Iespējams, kādam gribēsies skaļi iebilst – bet kā tad mīlestība, labsirdība un iejūtība – vai tad tam nav nekādas vērtības? Ir! Bet tikai tad, ja šīm jūtām seko darbība – darbība apkārtējās pasaules un cilvēku labā. Tas nekas, ja uzreiz nesanāk – vienmēr var mēģināt atkal. Labākā recepte šajā gadījumā ir: „Vienkārši DARI!”
Runā, rīkojies, dalies ar sevi un savām sajūtām, un redzēsi kā viss mainās, tu iegūsi jaunas prasmes, attiecības mainīsies, enerģijas plūsmas atvērsies (starp citu, arī naudas plūsma), un sajutīsi, ka Pasaule tevi pieņem. Būs brīdis, kad kāds tev vienkārši pienāks klāt un pateiks: "Paldies, ka Tu esi!" Noteikti arī tev ir cilvēki, kam tu vari pateikt to pašu! Tad dari to – pasaki paldies saviem labdariem un atver arī citiem durvis pie savām iekšējām dārgumu krātuvēm! Lai Tev veiksme un drosme!
Cieņā, Janita Andersone
spogulosana@gmail.com