pirmdiena, 2014. gada 8. decembris

no 8.decembra līdz 14.decembrim


Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne

Šonedēļ Mēnesis ritēs pa Vēža, Lauvas un Jaunavas zodiaka zīmēm. Tātad šīs zodiaka zīmes šonedēļ būs topā. Tiks akcentēta emocionālā jūtu pasaule, ģimeniskums un attiecības. Egoisms, narcicisms, lielummānija, iedomība un kritiska attieksme pret līdzcilvēkiem, jānoliek kaut kur pavisam tālu prom, citādi var izjukt lieli un visnotaļ cerīgi plāni nākotnē. Turpretī iedziļināšanās citu problēmās un sirds dāsnums, kā arī prasme ziedoties citu labā šonedēļ tiks uztverts visnotaļ pozitīvi. Un kāds var pat dabūt atzinības „ķeksīti” Debesu Kancelejā.

8.decembrī – pirmdiena – no 6.decembra līdz pat 22.decembrim debesu jumā ārkārtīgi jauka kombinācija starp Sauli un Jupiteru – bet tā kā Jupiters tieši šodien plkst. 22:41 paliek retrogrāds (iet it kā atpakaļ no zemes skatoties), tad no šodienas līdz pat 8.04.2015 jāpārskata visus tālejošos nākotnes plānus, jāveic korekcijas jau esošajos projektos. Nav ieteicamas investīcijas jaunajos projektos. Jeb biznesā, kurā gribēsiet gūt ātru peļņu. Jāiegulda jau esošajos projektos. Tiks pārstrādāti vairāki likumi un projektā būs citi pavisam jauni. Jupiters skolu lietās liek iedziļināties esošajos jautājumus un jaunievedumos, tos pārskatīt un sakārtot, atbilstoši mūsdienu prasībām. Jāpadziļina esošās zināšanas un jaunas ievest nebūtu gluži vai prāta darbs. Ikkatram būtu sevī jāpārskata dzīves ētiskās puses priekšstati un pasaules individuālās uztveres īpatnības, tās jākoriģē, jānostiprina. Jāpameklē atbildes uz esošajiem jautājumiem.

Tāpat tieši šodien ir savienojuma aspekts Saulei ar zinātkāro Merkuru – kas veicina saskarsmi un ātru reakciju. Bet Mēnesim vakarpusē būs vairāki izsaucoši aspekti, kas sola emocionālo nestabilitāti. Bet nakts stundās iespējams bezmiegs.

9.decembrī – otrdiena – vēl aizvien strādā izsaucošie aspekti, kuri sola emocionālo nestabilitāti, tiesa – vairāk gan tas skars dienas rīta pusi.

10.decembrī – trešdiena – agrā rīta stundā Mēness ieies Lauvas zodiaka zīmē, akcentējot bērnu tēmu un attiecības ar mīļotajiem. Ap pusdienas laiku būs izsaucošs aspekts Mēnesim ar kareivīgo Marsu – kas sola spriedzi starp EGO un altruismu.

Plkst.18:42 planēta Venēra ieies Mežāža zīmē līdz pat 3.01.2015. Daudzi pāri, kuri dzīvojuši civillaulībā, tagad centīsies šīs attiecības sakārtot. Un tas ir pareizi, tas dod fundamentu jeb atbalsta punktu nākotnes situācijām. Tomēr daudzi šajā laikā izvērtēs savus personiskos uzskatus, kuras saistītas ar mīlestību, vēlmēm, aizraušanos un prioritātēm. Tiks aktualizētas ģimenes tradīcijas, godīgums un atvērtība attiecībās. Kamēr Venēra ies pa šo vēso ziemas zodiaka zīmi – daudzi centīsies taupīt naudiņu un lieki to netērēs. Tiks kalkulēts un rēķināts. Uzvirmos dienesta romāni. Priekšroka tiks dota gados vecākiem vai tiem, kuri ieņem augstu posteni. Tāpat priekšroka tiks dota jau pārbaudītām vērtībām. Apģērbā dominēs klasiskais un gaumīgi elegantais ģērbšanās stils. Šis ir labs laiks sievietēm-karjeristēm, tieši viņas sevi topošam priekšniekam var pasniegt kā vislabāko speciālistu, tomēr jāpatur prātā, ka, lai iegūtu visnotaļ kārojamo amatu, jāprot sevi attiecīgi arī pasniegt, un te derēs tieši šis eleganti gaumīgais, bet tai pašā laikā arī atturīgais tērps.

Šajā laikā palēnināsies vielmaiņas procesi organismā, tāpēc būtu ieteicami aktīvie ziemas sporta veidi.

11.decembris – ceturtdiena – šī diena būs ļoti jauka. Smiekli un asprātības birs kā no pārpilnības raga. Ieteicami publisku pasākumu apmeklējumi. Garastāvoklis būs krietni vien uzlabojies. Optimistu diena.

12.decembris – piektdiena – čika laiks no plkst.14:48 – 17:18 – nav jēgas uzsākt neko jaunu, jāsakārto kārtojamās lietas. Un jāklausa sava intuīcija. Rīta puse vēl aizvien optimisma noskaņā, bet pēcāk Mēnesim ir strīdīgs aspekts ar vēso un ieturēto Saturnu, kas sola dažam labam emocionālo krīzi. Saimnieces savās mājās uzsāks ģenerālo tīrīšanu, jāmet laukā viss, kas savu laiku jau nokalpojis, lai ar Jaungadu vietā var nākt kas jauns. Jāizmēž visi „sturi-stūrīši” arī sevī, ne tikai mājās. Pēcpusdienā Mēness ieies kārtību mīlošajā Jaunavas zīmē. Bet krietnā novakarē būs labā aspektā ar mīlas planētu Venēru, kas vairos harmoniju un apmierinātību ne tikai ar sevi, bet arī ar bērniem.

13.decembris – sestdiena – ja iepriekšējā vakarā būs lustēts uz nebēdu, tad šis rīts var ataust ne pārāk „rožains”. Sievietes ieņems aktīvu pozīciju un centīsies „noskaidrot” kur „vēzītis savas kājiņas paslēpis”. Iespējams, ka kādā ģimenē var atklāties kāds „nesmukums”. Ļoti labi strādās intuīcija.

14.decembris – svētdiena – organisma atslodzes diena no plkst.8:13 – 21:28. Starp sievišķo un vīrišķo sākotni rīvēšanās. Bet ir ļoti labis aspekti, kuri līdz nākamās nedēļas vidum sola veiksmi, omulību un arī saprašanos, pie noteikuma, ka spējam uzklausīt cits citu.

15.decembrī būs precīzais Urāna un Plutona disharmoniskais aspekts, kas ārda veco un ceļ kaut ko pavisam jaunu. Šis process bieži vien ir visai sāpīgs, jo prasa upurus. Zem Urāna valdījuma atrodas Krievijas plašumi.  Tātad jau vairākus gadus šajā zemē notiek aktīvi pārkārtojumi ne tikai varas ešelonos, bet arī visur, kur tas ir ļoti vajadzīgs. Šajā zemē mostas Tautas Gars!

Arī Latvijā šis aspekts veic savas korekcijas un to izjūt ikviens, jo gaidītās stabilitātes kā nav, tā arī nav!!! Lai miers virs Zemes un cilvēkiem labs prāts!

 

Lai sokas labajos darbiņos!

sniedzu arī privāta rakstura konsultācijas skaipā - undine45; t.25919536