trešdiena, 2014. gada 3. decembris

Ilarions 30.novembris- 7.decembris

Viedas Meistars Ilarions



30.novembris- 7.decembris/2014



Mīļie!
Šie ir grūti laiki, kad turpināt atlaist visu, kas reiz agrāk bijis mīļš un dārgs. Pārmaiņu vēji ir izklīdinājuši daudzus pieņēmumus par to, kādai vajadzētu būt jūsu dzīvei. Lai kur skatītos, jāizdara izvēle- mīlestība vai bailes. Ja izvēlaties mīlestību, tad līdz ar to sirdi atverat sāpēm par vismīļāko un dziļāko sapņu aiziešanu nezināmajā. Tā ir jauna apziņas robeža un jūs esat jaunā sapņa nesēji. Tomēr, esat saistīti ar tiem, kurus mīlat, un nespējat ļaut izšķīst saitēm, kas jūs turējušas. Un tā tam arī ir jābūt, jo kas ir mīlestība bez uzticēšanās, bez lojalitātes, godīguma un cieņas. Jūsu stiprais veselums un viengabalainība neļauj atstāt savus mīļos aiz sevis un jūs atkārtoti cenšaties tos modināt. To jūs darāt no augstākajām dimensijām, kur pār visu valda augstākā apziņa. Mēs sakām, sekojiet vienmēr savai sirdij un noskaņojiet to ar sava iekšējā zintnieka viedumu.


Lai izpildītu savu misiju, jums nav jāpārrauj mīlestības saites, jo tās ir mīlestības saites, kas padara visu, ko esat izturējuši, par vērtīgu un noderīgu. Ļaujiet, lai jūsu sirdis piepildās ar šī dievišķā spēka dziedinošo spēku, un droši mīliet. Saskatiet skaistumu katrā cilvēkā, kurš atrodas jūsu ietekmes laukā un sūtiet tam savu svētību un labus vēlējumus. Lai mīlestības spēks veido jūsu jauno identitāti viegli, bet dievišķi, dzīvojot pasaulē. Piepildiet vietu, kur esat un atrodaties, ar vairāk un vairāk savas patiesās dievišķās būtības un, lai šī telpa ap jums kļūst par dziedinošo balzāmu tiem, kuriem tas vajadzīgs. Jūs varbūt sastapsit viņu pretestību, bet atbildiet uz viņu izaicinājumiem ar mieru, pieņemšanu un rāmumu, plūstoši pielāgojoties tā brīža vajadzībām. Neko neuztveriet personiski, centieties skatīties uz visu no augstākā redzes punkta. Ikvienam ir savi pārbaudījumi un ikvienam ir jāatrod savi paša spēki un iekšējā skaidrība, lai pavirzītos tālāk uz priekšu. Vienmēr domājiet un visiem vēliet augstāko rezultātu un augstāko labumu.


Katra doma, vārds un darbs, ko radiet no šī augstākā redzējuma, rada jaunu realitāti un tāpēc ikvienam pašam vien ir jāattīra savas vecās pagātnes bagāžas pēdējās atliekas un jāaizstāj tās ar cerību, ticību un uzticēšanos ikviena augstākajam labumam. Jūs taču zināt, ka katrs cilvēks ir pats savas laimes kalējs; tas ir individuāls cilvēka un prāta stāvoklis, un tas ir vienādi pieejams visiem. Viss atkarīgs no domām un tas ir tas spēks, ko pašlaik turat savās rokās. Ļoti svarīga lieta ir sava prāta disciplinēšana, jo prāts uz jūsu planētas ir celtnieks, prāts rada jaunos uzvedības un izpausmes modeļus. Katras jaunas dienas sākumā savienojieties ar savu augstāko mentālo ķermeni, uzstādot nodomu būt stingriem lēmumos un apņēmībā. Lai pāri visam valda jūsu mīlestība un ātri izšķīdina un kliedē jebkuras domas, kas nav mīlestība.


Ejot vidusceļu, jūs sasniegsit mērķi un tas ietver daudzveidību un cieņu pret jebkuru. No jums netiek sagaidīta vai pieprasīta pilnība, bet gan tikai tas, lai katrs cilvēks censtos darīt labāko ko spēj, lai mainītu savas iepriekšējos ierobežojumus, lai atvēru sevi neierobežotām iespējām. Pie Radītāja neved viens vienīgs ceļš, tādu ir bezgala daudz un katrs ceļš ir tieši pareizais un īstais tam, kurš to iet. Ja paliekat pie šīm sajūtām un uzskatiem, tad viegli radīsiet realitāti, kas uztur un spēcina šo pieeju un veido ceļu tiem, kuri jums seko.


Esiet nevainojami visās lietās un situācijās, neatdodiet savu spēku, lai citi justos spēcīgi. Bieži vien ir grūti palikt patiesiem pret sevi, bet nenoliedzami tas ir pareizi un labi. Izgaismojiet savu ceļu ar no jums spīdošo gaismu un labestību, un, lai jūsu izvēle vienmēr ir mīlestība.
Līdz nākamajai nedēļai…

ES ESMU Ilarions
 


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way, there is no fee charged to read it and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante