svētdiena, 2014. gada 8. jūnijs

Ilarions 9.-16.jūnijs

Viedas Meistars Ilarions


9.-16.jūnijs/2014


Mīļie!
Enerģiju lejupielādes patlaban ir ļoti intensīvas un spēcīgas, un tos, kuri tām ir pieskaņojušies un noskaņojušies, virzīs pretim viņu misijai un liktenim. Daudziem šis transformāciju process ir grūts, tāpēc, kad jūtaties pārpildīti, ir noderīgi veltīt laiku atpūtai un sevis saudzēšanai. Zeme turpina ieiet mazāk blīvā līmenī, un tas spēcīgi ietekmēs katru tās iedzīvotāju. Cilvēki izjutīs mazāk stresa, palielināsies apmierinātība, prieks un miers. Esot un noturot sevi gaismā, jūs palīdzat lielākam laukam savienoties ar no augstākām pasaulēm ienākošo gaismu. Esiet mierīgi savās sirdīs, zinot, ka, lai cik grūti pašreizējā brīdī šķiet šie laiki, jūs gūsiet uzvaru. Jo vairāk ienākošās gaismas varēsiet asimilēt un uzņemt sevī, jo vieglāk būs.


Kristālu valstība tiek pārprogrammēta uz augstākām frekvencēm, un arī šis process paātrinoši iedarbosies uz visiem Zemes iedzīvotājiem un Zemi pašu. Tādēļ ir ļoti svarīgi ik dienas savienoties ar kristālisko režģi, lai saņemtu jaunos pieejamos kodus un tie aktivizētu jūsu DNS/RNS sistēmu. Dzīve ieiet augstākā apziņas līmenī, un vēl neredzētos veidos cilvēci atbalsta visums. Ik dienas apstipriniet savu nodomu savienoties ar savu dievišķo būtību- tas paātrinās procesu. Katra cilvēka ES ESMU Klātbūtne cenšas ienest lielāku un lielāku gaismu dvēselē.


Šis laiks pieprasa stingru redzējumu- vīziju, kas jaunā līmenī paaugstinās frekvenču lauku; jūsu spēcīgais nodoms un vizualizācija var paveikt brīnumus. Ticiet savam spēkam radīt pārmaiņas nevardarbīgā un mīlošā veidā un saglabājiet šo redzējumu ikdienā. Jūs varat sajust arī vecās sabrūkošās sistēmas sekas, to vietā nāk jaunais un daudzi jaunumi nes plašus uzlabojumus visiem uz planētas. Jums vajadzīga pacietība, kad sastopaties ar pretestību no veco uzskatu piekritējiem un darītājiem. Paliekot savienojumā ar gaismu, tas notiek vieglāk nekā agrāk. Dievietes enerģija pieņemas spēkā un varenībā, ir vajadzīgs līdzsvars starp vīrišķo un sievišķo, lai mierīgi pārietu augstākā gaismā.


Ticiet procesam, kuram ejat cauri, un ziniet, ka jums palīdz visur un visu laiku. To apstiprina sinhronitātes un apstiprinošie notikumi, kas notiek jūsu personīgajā procesā. Ieklausieties eņģeļu čukstos un vērojiet slēpto pasauļu zīmes- tās saskatīt ir kļuvis vieglāk. Sarunājieties ar būtnēm, kas jums atrodas apkārt. Vērojiet, kā dzīve atver jaunas perspektīvas un lielāku savienošanos ar Visu Kas Ir. Atrodiet brīnumu un maģiskumu dabā un ziniet, ka visā notiekošajā esat svarīga daļa.


Veiciniet savu maģiskumu, mīļie, un turpiniet svētīt katru un visu, kas šķērso jūsu ceļu. Šajā grūstošajā vecās paradigmas haosā ir daudz par ko teikt paldies. Koncentrējieties uz to, jo tā ir pateicība, kas nesīs vairāk, par ko ik dienas pateikties. Jūs esat un jūs varat, dariet to!


Līdz nākamajai nedēļai

ES ESMU Ilarions

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tarn-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tarn-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.



Tulkoja Māra Brante