svētdiena, 2014. gada 22. jūnijs

22. jūnija diena - Sestā diena laika vilnī – 6 Lamat

22. jūnija diena  - Sestā diena laika vilnī – 6 Lamat

Ir pārdzīvota Saulgriežu nakts un var manīt, ka gravitācijas diena ir iestājusies. Viss ir nedaudz smagāks kā patiesībā, taču tas tikai šodien. Ir fizisks nogurums, taču tas ir patīkams...
- pēc visiem rituāliem un izdarībām ir ļoti laba sajūta un enerģija cirkulē brīvi. Nogurums ir tikai fiziskā plānā, pārējais viss ir Super .

Šodien Lamat diena – diena, kurā skaistais kļūst skaistāks un neglītais - neglītāks, vieglais - vieglāks un smagais - smagāks.

Šī ir harmonijas diena, iekšējās un ārējās harmonijas diena. Ja harmonizējam ārēji ar to, kas esam iekšēji, tad šodien jūtamies labu un baudām šo dienu. Šodien ir jābūt patiesiem pret sevi un jāapzinās, ka esam visi kā zvaigznes, kuras staro un pievelk to, ko izstaro.
Šodien viss skaistais ar mums runā, it sevišķi puķes, jo tās ir ļoti harmoniskas.

Un šodienas vēstījums no puķu un augu ziediem ir šāds ")

Katram no mums ir jāapzinās sevi, sava vieta un loma zem šīs Saules. Kad mēs uzziedām, tad mēs sevi apzināmies, vai pat drīzāk - sākot sevi apzināties, mēs uzplaukstam un starojam no sevis harmoniju. Tikai augos nesavienojamas krāsas izskatās perfekti un tikai ziedos ir tik daudz krāsas. Ziedi ir sasnieguši savu Augstāko sevis apzināšanos un pamazām pāriet jaunā līmenī, kurā taps par radītājiem. 

 Arī cilvēkiem ir jāapzinās, pie kādas sugas puķēm tie pieder, lai nejustos neērti starp citām sugas puķēm. Katrai puķei ir sava vieta, savs uzdevums, sava enerģētiskā ietekme uz visu esošo, pirmatnēja doma un spēja palīdzēt augiem, cilvēkiem un citai dabai. Katrs ir kaut kam vajadzīgs un paredzēts.
Un Dieviņš jau nav muļķis - viņš zina, cik uz Zemes vajag dažādu tēmu pārstāvjus, lai šeit visi procesi notiktu harmoniski un pašpietiekami. Tāpēc apzinoties savu vietu, mēs savā ziņā harmonizējam pasauli, palīdzam tai sastāties savās vietās.

Lamat ir harmonija vai savstarpēji harmonizējošu enerģiju kopums. Kā piemēram - kādā melodijā var salikt mūzikas instrumentus tā, lai tie skan harmoniski un var izdarīt tā, lai ir absolūta disharmonija.
Viss, kas ir prāta izdomāts un ego radīts, ir tik harmonisks, cik pats ego un ego ir apgaismots, ja viņš ir harmonisks. Tāpēc harmoniju spēj radīt Dvēsele, Gars un Dievs.

Ļaujoties savai sirds balsij, mēs varam sevi harmonizēt. Zīmējot mandalas, skaistas un simetriskas lietas ir harmonijā, harmonija ir viss, kas ir simetrisks. Dabā viss ir harmonisks – kaut kas gan minimāli nobīdās no simetrijas, taču tas viss ir simetrisks ar Visumā. Ja apelsīns nav simetriski izaudzis, tad varbūt tāpēc, ka apelsīnu kokā tas ieņēma vietu, kur bija simetrisks ar citu apelsīnu .
Ja paši esam harmonijā ar sevi, tad ģenerējam un pievelkam to, ko gribam. 

 Ja mēs domājam, ka es neesmu es, bet gan kāds cits, tad mūsos nav harmonijas. Ja domāju, ka es jau neesmu tāds kā kāds cits, tad es tieši esmu tāds - jo citos redzu tikai sevi. 

 Ja domājam, ka esam baigie asie čaļi vai meitenes un patiesībā mums patīk pūkainas lietas, tad mums laimi sasniegt nesanāks, kamēr neatzīsim sev, ka esam pūkaini un maigi.

Pilnīgi visas domas mūsu dzīvē jebkad ir pievilkušās. Nav neviena tāda doma, kura nebūtu materializējusies. Taču ne viss, ko esam domājuši, ir mūsu domas. Ne viss, ko esam domājuši - ir tas, ko gribam un ja pat domājam to, ko gribam, tad pēc mirkļa nodomājam, ka man taču tam nav naudas. Kā jūs domājiet, ja es nodomāju, ka gribās jaunu labu apvidus autiņu, jo pārvācos dzīvot uz pilsētas daļu, kur nav asfalts , nu mazliet ir, bet tikai vietām un īslaicīgi. Un ja es nodomāju, lai top un pēc mirkļa sāku rēķināt - vai man vispār ir tik daudz naudas un vai strādājot šo darbu varēšu to atļauties. Un vēl nodomāju, ka diez vai un pēc tam atkal nodomāju, ka gribās un tad saprotu, ka tāda naudas summa pēdējo mēnešu laikā man nav bijusi un tāpēc nevaru atļauties. 

 Kas no šīm visām prāta manipulācijām var materializēties, ja mēs ģenerējam gan to, ka gribās, gan to, ka nevar atļauties vai vēl ko citu. 

 Ja esam harmonijā ar sevi, tad mums jāpārstāj domāt, ka kaut ko nevaram atļauties vai kaut kas nepienākas. 

 Daudzas domas nematerializējās, jo tās neesam sev atļāvuši. Īsāk sakot – tas, kā mūsu dzīvē kaut kas materializēsies, ir atkarīgs no mūsu pašu harmonijas ar sevi pašu, savām domām un darbiem. Ja kaut kas mums nav noticis tā, ka gribētos, tad neesam bijuši paši patiesi pret sevi un esam radījuši to, ka tas, ko radām līdz mums neatnāk.

Būsim harmonijā ar sevi, būsim patiesi pret sevi, nemelosim sev, centīsimies domāti tikai to, ko gribās un nedomāt par to, cik tas maksā vai tas ir dārgi, vai lēti. Vienkārši ģenerēsim to, ko gribās un dosim svētību tam notikt, netraucējot tam rasties ar parazītiskām domām.
Būsim kā ziedi, kas staro harmoniju un pievelk bites, cilvēku prieka emocijas, sajūsmu, laimi, bagātību un visu skaisto...
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija