sestdiena, 2014. gada 21. jūnijs

19. jūnijā 6:17 pēc Rīgas laika Guru (Jupiters) pāries Karkata Raši, kur tas būs Učča līdz 2015. gada 13. jūlijam


By Shiva Vākya Siddha Baba
ŠIVAS PADOMI UN JAUNUMI

 19. jūnijā 6:17 pēc Rīgas laika vai 3:17 pēc Griniča Guru (Jupiters) pāries Karkata Raši, kur tas būs Učča līdz 2015. gada 13. jūlijam.

Tas būs svarīgs notikums, kāds notiek reizi 12 gados.

Džiotiša Vēdā Guru ir Dharmas, sievietes horoskopā vīra, visiem bērnu, labklājības, dažādu problēmu risinājuma Kāraka, dažreiz glābējs un daudz kas cits.

Kopumā tas ir pozitīvs notikums, bet vēlos brīdināt, neesiet pārāk optimistiski, kas raksturīgs Astroloģijas diletantiem, jo jebkuras Grahas stāvoklis, tajā skaitā Guru Učča jāizskata individuāli un tikai katra atsevišķa cilvēka horoskopa kontekstā. Pretējā gadījumā visu cilvēku dzīves būtu vienādas.

Tas nozīmē, ka kādam tas atnesīs kaut ko labu, citiem ne pārāk, bet vēl kādam var pat radīt problēmas. Viss atkarīgs no cilvēka individuālās Karmas.

Bez tam pastāv vēl maz zināma parādība, ko sauc par Graha Avastha (sīkāk par to skatieties manās lekcijās ग्रह अवस्था Graha Avasthā. Sens Džiotiša Vēdas četru līmeņu precīzu pareģojumu noslēpums), kas ievieš korekcijas Grahu stāvoklī, tātad cilvēku Karmā un rezultātā dzīves notikumos.

Bet ir viena lieta, kas būs labvēlīga viesiem, un tā ir iespēja nostāties uz Dharmas - garīgās attīstības un pilnveidošanās ceļa, jo Guru palīdz tiem, kas iet pa šo ceļu.

http://shiva.lv/index.php/lv/video?page=shop.product_details&category_id=306&flypage=flypage_new.tpl&product_id=2665