trešdiena, 2014. gada 25. jūnijs

25.jūnijs - Chuven enerģija


Runājot par šodienu,  šodien gaisā ir Rūķa enerģija un Rūķis māca vieglu uztveri lietās, lai sajustu to brīdi, kad piestartēt ko jaunu, ko nebijušu un izdarīt ko tādu, ko prāts pat iedomāties nespēj.

 Devītā diena laika vilnī simbolizē mūsu Dievišķumu un šajā vilnī tas izpaužas caur sajūtām un radošu izpausmi.

 Mums radoši jārisina lietas, caur to ieliekot jaunu bruģakmeni jaunam ceļam.
 Chuven ir tas, kurš spēj padarīt jebkuru lietu maģisku, piešķirt tai neticamas krāsas un pat sīkāko darbību - tas veic ar domu. Rūķis spēj darbības un rotaļas pārvērst efektīvos un spēcīgos rituālos. Piemēram - taisa zupu un nekas, ka tajā ir neveselīgais buljona kubiņš vai kas cits. Rūķis ar domu to visu spēj pārvērst veselības zupā, kura uzlabo imunitāti un vielmaiņu vai ārstē kaulus - ja vien Rūķis šmorēs to visu ar tādu domu. 

 Mēs jebko varam darīt ar domu. Piemēram - apstāties pie sarkanās gaismas, lai sasinhronizētos ar Visumu un iekļūtu Visuma spēka plūsmā, vai veiksmes enerģijas plūsmā.


Jebkas ir iespējams Rūķim un viņš to spēj paveikt, ja atslēdz prātu un atstāj to vērotāja lomā. Un viss notiek kā pēc burvju mājiena. Rodas kas jauns un skaists.


 Apzināsimies sevī burvju māksliniekus un apzināsimies, ka pat rokas ielikšana kabatā var būt maģiska, ja to izdara ar domu. Tas arī padara dzīvi krāsaināku.
 Apzināsimies savu dzīvi, apzināsimies to, ka mēs esam radītāji, ka radām caur katru domu un kustību.


 Rūķis zina, ka viņš ir radītājs un ka viņš ir tas, kas rada pat ar plakstiņu mirkšķināšanu un katru ieelpu un izelpu.

 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni