pirmdiena, 2014. gada 23. jūnijs

Līgo vakars 23.06.2014.

  • Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne
  •  
    Nāc nākdama, Jāņu diena,
    Tev ir pulka gaidītāju:
    Govis gaida zaļu kroņu,
    Meitas skaistu līgošanu.


    Venēra 23.06.2014  plkst. 15:33 ieiet Dvīņu zīmē – mīlā viegls flirts, gaisīgums. Te patīk viens, te atkal cits. Priekšroka intelektuālām sarunām. Īpaši daudz sarunu pa telefonu un internetu. Izmantojiet šo laiku, lai salīgtu  mieru” ar mīļoto.  Bet Līgo svētku vakarā Venēriņa gadās, lai mums visiem kopā būtu interesanti.
                Tomēr dienas pirmajā pusē Mēnesim Vērša zīmē būs „saspīlētas attiecības” ar nopietno Saturnu. Tas liecina, ka īpaši skumji būs veciem, slimiem un vientuļajiem cilvēkiem. Piezvaniet, aizbrauciet un atcerieties savus „vecīšus”. Reizēm pietiek ar vienu telefona zvanu un sirsnīgu attieksmi, neko daudz jau nevajag, tikai sirsnīgu uzmanību. Iespējams, ka daudziem maciņā būs „toričelli tukšums”. Bet novakarē noskaņojums uzlabosies. To garantēs mīlas un harmonijas planētas Venēras ingresija Dvīņos.
                Vispārējā noskaņojuma fons omulīgs, būs drošības sajūta, kaislības it kā pierims. Būs ļoti laba ēstgriba, pastāv iespēja krietni pārēsties. Jo saimnieces nežēlos gardumus svētku galdam.
    Tomēr esiet piesardzīgi pēcsvētku dienās, jo debesu jumā veidojas saejošs disharmoniskais aspekts no ļoti aktīvām planētām Marsa un Urāna. Sargiet sevi uz ceļiem, mēģiniet izvairīties no vietām, kur veidojas konfliktsituācijas u.c. ekstrēmi gadījumi.
    Īpaši uzmanīgiem jābūt vīriešiem.