otrdiena, 2014. gada 17. jūnijs

Ilarions 15.-22.jūnijs

Viedas Meistars Ilarions


15.-22.jūnijs/2014

Mīļie!


Ar daudziem patlaban notiek tā- vienu brīdi jūtaties pacilāti un iedvesmoti, bet jau pēc mirkļa enerģētiski izsīkuši, noguruši, miegaini, viegli aizkaitināmi un nīgri. Tā tas var notikt pat tad, ja jums ir vislabākie nodomi saglabāt līdzsvaru un balansu. Šajos laikos vislabākais ir tūlīt piedot sev un aizstāt spēku mazinošās sajūtas un domas ar paceļošām, iedvesmojošām domām; atgādiniet sev, ka patlaban atrodaties pašā viducī vislielākajām metamorfozēm, kādas cilvēce un Zeme, un visas tās valstības pieredz un jūs esat izvēlējušies būt daļa no tā. Šie ir tie laiki, kad no jums tiek prasīta lielāka pielāgošanās- adaptēšanās, lielāka elastība un vissvarīgākais- lielāka laipnība pret sevi. Vērojiet savus iekšējos dialogus un sāciet mainīt aso kritiku un vērtējumu, ko izjūtat pret sevi. Pret citiem jūs esat daudz laipnāki un labāki nekā paši pret sevi. Kļūstiet sev par savu labāko draugu, tādu, kurš vienmēr atbalsta, lolo un bez nosacījumiem ir mīlošs. To jūs dodat citiem, kāpēc ne sev?


Cilvēks tāpēc jau nav savtīgs, ja pirmajā vietā godā un ciena sevi, jo bez veselīgas mīlestības un sevis pieņemšanas, jūs nevarat patiesi kalpot citiem. Kad esat laimīgi un jūtaties pozitīvi, apzinot savas labās īpašības, ir daudz vieglāk pamanīt tādas pašas īpašības arī citos. Ja kādi notikumi kļuvuši pārāk nomācoši vai grūti ar tiem tikt galā gaišā veidā; tad ir īstais laiks apstāties un paņemt taimautu, pievēršoties kam tādam, kas sejā liek atplaukt smaidam un dvēselei liek smieties. Neņemiet ne sevi, ne notiekošo pārāk nopietni, jo zināt, ka esat cilvēks, kurš vienmēr dara vislabāko ko vien var izdarīt katrā lietā un vietā. Izvairieties no sevis apvainošanas un sevis šaustīšanas, jo šie ieradumi atņem jums spēku un stāv ceļā. Iepriekš teikto jūs varat izdarīt tikai paši- tāpēc ir svarīgi to paturēt prātā. Jūs varat atjaunot enerģiju un pozitīvi un labvēlīgi uzstrāvot savu auras lauku, pavadot kvalitatīvus un skaistus brīžus ar savas būtības kodolu.


Ir svarīgi veidot jaunus ieradumus un komunicēties pa jaunam, fokusējoties uz labajām īpašībām. Tāda ir jūsu patiesā būtība un patiesība par to, kas esat! Tajos brīžos, kad agrāk būtu bāruši un rājuši sevi, tā samazinot savu dievišķo spēku, tagad labāk izstarojiet gaismu, nav jau tik slikti kā domājat. Mīliet sevi- savu cilvēka es un Dievišķo es, jo esat abu brīnišķīga integrācija. Tāpēc jūs atnācāt uz šo planētu; jūs dodat iespēju citiem un iedrošināt citus pieņemt un integrēt arī savus aspektus.


Ja pēkšņi apjaušat, ka esat iesprūdis un netiekat uz priekšu, tad pirms jaunas lietas uzsākšanas iepazīstieties ar instruktāžu un tad pievērsieties tam, ko vienmēr esat gribējis iemācīties vai apgūt vai kaut vai vienkārši pārkārtojiet mēbeles savās mājās. Tas bieži vien palīdz radīt atjaunotu enerģiju sajūtas, un jūsos atkal ar iedvesmu plūdīs radošais spēks un realizēšanās. Ticiet un uzticieties garam un sekojiet vadībai un padomiem, jo tiekat vadīti tā, lai uz sava izvēlētā ceļa nokļūtu perfektā vietā. Ticiet savām paša spējām, izdarītajām izvēlēm, savas sirds vadībai; ticiet sev. Katra enerģija, ko lietojat šī mērķa sasniegšanai, ir labi īstenota enerģija, jo jūs esat tā vērti!


Mēs, no gaismas pasaules, vienmēr esam ar jums un jūsu tuvumā. Jūs tiekat mīlēti un par jums rūpējas. Tā ir jūsu mīlestība, jūsu rūpes, kas tik ļoti vajadzīgas šai pasaulei. Jūsu mīlestība satur dziedinošu potenciālu, ne tikai jums pašiem, bet daudziem cilvēkiem jūsu ietekmes sfērā. Pieprasiet savu spēku, stāviet stalti, prasiet brīnišķīgu dzīvi, ko esat te nākuši dzīvot. TU esi spēcīga, brīnišķa un vienreizēja dvēsele. Ir laiks šo patiesību ielaist sevī.


Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tarn-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tarn-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante