ceturtdiena, 2014. gada 26. jūnijs

Līdzekļi Jūsu Vēlmju Piepildīšanai

15.06.2014 … Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel
http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Gabriēla vēsts šai nedēļai:
Jums nevar būt vēlmju, kam nebūtu atbilstošu līdzekļu to piepildīšanai.

Mēs dzīvojam tīrā potenciālu pasaulē. Saskaņā ar Pievilkšanās Likumu, tas nozīmē, ka viss, ko mēs vēlamies – ir iespējams, kamēr mēs vibracionāli degam par to. Pirms daudziem gadiem es dzirdēju sekojošu afirmāciju Klusuma Apvienībā:

Gara bezgalīgie resursi ir atbilstoši jebkuram pieprasījumam.

Šī afirmācija reāli palīdzēja man saprast, ka es patiešām varu gūt to, par ko lūdzos. Ka te ir bezgalīgi daudz resursu, un ka ierobežo mani tikai mana pārliecība. Tādēļ protams, pa šiem gadiem es atrados procesā, lai izmainītu savus uzskatus par to, kas ir iespējams, un tiktu skaidrībā par to, kas man ir svarīgs Dvēseles līmenī.

Es zinu tagad, ka es patiešām esmu pelnījusi un esmu cienīga, un ka patiešām ir tikai normāli, ja es lūdzu to, ko es vēlos. Bet tas man bija prasījis daudzus gadus! Esmu pamanījusi vienu: tas, ko vēlos sagaidīt savā dzīvē – daudz elegantāk manifestējas – kad esmu skaidra, esmu tīra.

Es tāpat esmu ievērojusi, ka ir bijušas arī tādas vēlmes, kuras mani ir pavadījušas daudzus gadus. Viņas mani neatstāja. Un es nevarēju saprast – kādēļ viņas neīstenojas. Kad es biju patiesa ar sevi, es varēju ieraudzīt, ka tur bija kaut kāda divkosība manā vēlmē. Kad es aplūkoju šīs vēlmes patiesumu – es pamanīju, ka ir dalītas jūtas manī pašā. Tas taču nozīmē, ka ir dalīta vēsts arī Visumam. Kad es nodevos savai vēlmei – es iedomājos arī par savu atbildību, vai arī par kādu citu aspektu, saistītu ar šo manifestēšanos. Es varēju sajust, ka patiesībā šī situācija kļūst arvien smagnējāka. Un tā es atlaidu šo vēlmi uz kādu laiku, kamēr tā neparādīsies atkal no jauna, kad man būs vairāk cerību ieraudzīt, ka tas, ko vēlos – patiešām ir tas, kas šobrīd man dzīvē ir vajadzīgs. Tādejādi šeit manās vēlmēs iejaucas arī Dievišķās Savlaicības princips tāpat. Kāds gudrs draugs vakar man teica: „Būt pateicīgam par to, ko neesmu sasniedzis savā dzīvē. Tas nav priekš manis.”

Es paļaujos, ka Visums reāli vienmēr gatavs gādāt par mums. Es zinu, ka tad, kad būšu patiešām skaidrībā par to, ko sagaidu – mana spēja manifestēt būs nevainojama. No šī viedokļa raugoties – tieši mana vēlme, lai mana dzīve būtu vienkāršāka un plūstu daudz graciozāk – attur mani no dažu lielu sapņu īstenošanas, kuri ir palikuši otrajā plānā.

It īpaši, kad Aizkars starp dimensijām jau pamatīgi ir izdilis, es varu redzēt, ka šeit patiešām nav nekā, ko es nevarētu gūt, ja es tanī ielieku visu savu Sirdi un Prātu. Gaisma ir tik spēcīga, un viņas spēja pārvērst un izmainīt ir acīmredzami neierobežota. Un kad es esmu fokusēta uz Gaismu un ļauju viņai būt par manu radīšanas Avotu – tas kļūst pārsteidzoši viegli.

Būtībā es zinu, ka ikvienu vēlmi pavada atbilstoši līdzekļi, lai to piepildītu, gluži tāpat es zinu, ka risinājums ir rodams jebkurai situācijai, kura šķiet bezcerīga. Uzticēšanās tam ļāva manai dzīvei kļūt daudz vienkāršākai un plūst daudz mierīgāk. Mums tik daudz palīdzības tiek sniegts gan no ne-materiālās realitātes, gan arī no fiziskās – lai izveidotu dzīvi, kas darbotos tieši priekš mums. Dažkārt tā ir tikai divkosība mūsu vēlmēs, kura kavē mums šādu dzīvi iemantot. Tad ir nepieciešams nonākt pie skaidrības, lai mēs varētu lūgt tieši to, kas mums patiešām ir vajadzīgs, un tad ļaut savai atbalsta sistēmai gādāt – lai tas īstenojas.


Gabriēla Vēsts #52

Jums nevar būt vēlmju, kam nebūtu atbilstošu līdzekļu to piepildīšanai.

Dārgie,
Visas lietas jūsu dzīvē ir Augstāko Spēku gādātas. Tās ir jūsu Sirds Vēlmēm pakļautas. Jums ir viss nepieciešamais, lai piepildītu šīs vēlmes, un radītu dzīvi, kādu jūs vēlaties. Ziniet, ka ik reizi, kad jūs izjūtat dziļas ilgas – piepildījuma sēkla tanī jau ir iekšā.

Norit atkal-atmošanās jūsos, parādot jums potenciālu visam tam, ko jūs vēlaties. Šī atkal-atmošanās ir kā rezultāts jūsu savienojumam ar Dievu, atceroties par Eņģeļiem, kas vienmēr ir jūs pavadījuši. Kad jūs komunicējat arvien vairāk un vairāk ar šīm enerģijām – jūsu dzīve sāk iegūt maģisku kvalitāti, pateicoties jūsu vēlmēm.

Tas sākas ar ļaušanu notikt visam. Kad jūs zināt savā Sirdī, ka visas jūsu vajadzības tiek bagātīgi izpildītas, jūs varat atbrīvot no raizēm to sevis daļu, kas vērsta uz iegūšanu. Jūs tagad varat būt brīvs, lai atklātu savas Sirds Patiesās Vēlmes. Patiesajai Vēlmei piemīt īpašība, ka tā piepildās, kad šī vēlme tiek izpausta. Ja vēlme saistās ar naudu – tad šinī sakarībā ir arī savas noteiktas kvalitātes, ko jūsu Sirds tiecas piepildīt – drošības sajūta, bezrūpīgs dzīvesveids, vai varbūt vienkārši atbrīvošanās no raizēm.

Tikšana skaidrībā par šīm kvalitātēm ļaus jums pieņemt vispirms atbilstošus lēmumus, kas pēc tam ļaus fiziskajai pasaulei tos manifestēt tādā formā, kas būtu atbilstoša jūsu Augstākajam Labumam. Pirmais solis, kad jūs esat skaidrībā par kvalitātēm ko meklējat – vienmēr pateikt [Sev, Visumam] to, ko jūs vēlaties, un pārliecināties par to, ka skaidri esat formulējuši kvalitātes, ko vēlaties gūt. Eņģeliskās Sfēras vienmēr ir gatavas jums palīdzēt, lai jūs saņemtu visu, par ko sapņojat savā dzīvē. Skaidrība – tā ir atslēga.


Praktika

Tas patiesi ir Dieva plāns – visām būtnēm dzīvot bez bailēm bagātīgā prieka valstībā, mierā, harmonijā un Mīlestībā – šinī pasaulē un tāpat arī ģimenē. Šo kvalitāšu nav tik daudz, lai par tām jūs nevarētu ieminēties savās lūgšanās, jo tas ir dabisks veids, kā uzturēt līdzsvaru Dieva pasaulē. Jūsu lūgsnas sniedz jums iespēju atvērt savu prātu un Sirdi savas personīgās dzīves piepildījumam.

Tāpat ir arī būtiski – atrasties līdzīgi domājošu Dvēseļu kompānijā, kur ne vien tic, ka brīnumi ir iespējami, bet ir arī gatavi ļaut, lai tie izpaužas viņu personīgajā dzīvē. Tas ir skaidrs, ka dažās situācijās šinī pasaulē – vienīgi caur Dievišķu apstākļu Brīnumu var tikt rasts risinājums. Kad pietiekami daudz cilvēku uzskatīs, ka brīnumi ir iespējami – nevar būt šaubu par radošu, ārpus prāta saprašanas spēju robežām izejošu risinājumu iespējamību šinī laikā.

Sāciet ļaut brīnumiem izpausties savā pasaulē. Esiet pirmie, kas lūdz Dievišķu iejaukšanos, un dalieties savos uzskatos ar citiem par to, ka visi kopā var dzīvot priekpilnu dzīvi jaunā apziņas līmenī.

Šīs vēlmes ir šeit, jūsu Sirdī – lai atgādinātu jums – ka Brīnumi notiek, un ka Dievišķa iejaukšanās var jums parādīt ceļu – kā sasniegt visu to labāko, ko jūs vēlētos savā dzīvē. Ziniet, ka jūs esat Svētīti un Bezgala Mīlēti. Aiciniet Dievišķo Garu un Eņģeļus, un ļaujiet, lai jūsu Sirds Vēlmes tiek piepildītas.

Atcerieties – jums nevar būt vēlmju, kam nebūtu atbilstošu līdzekļu to piepildīšanai.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5401904