sestdiena, 2014. gada 21. jūnijs

Vārdu vibrācijas

 

Tolstihs Vasilijs Petrovičš
Dzīvo Altajā, Barnaulā. Ieguvis 4 augstākās izglītības: tehnisko, ekonomisko, lingvinisko un finanšu.
Vairāk kā 18 gadus nodarbojas ar pētījumiem par vārdu kārtību un uzbūves principiem. Atklājis pasaules likumu par skaņas un gaismas atbilstību, kas ļauj noteikt atbilstību starp objektu un tā vibrācijām un to pareizu nosaukumu. Pareizas vibrācijas nosaka subjekta uzvedību un apraksta tā īpašības.
Ir noteikts āru un mūsu planētas radītāja vārds – AAARIS ( „polārzvaigzne”) . tieši tās starojuma attēls attēlots grāmatas priekšpusē. AAARIS nosaka mūsu sākotnējās vibrācijas un ritmus.
Kā arī atjaunots sākotnējais alfabēts – AZAVITA, kurš sastāv no 18 burtiem un krāsām. ( attēlots grāmatas aizmugurē), tas ļauj veidot vārdus, noskaņot atbilstoši sākotnējam sākumam mūsu spēka uzparikti un atjaunot pareizos vārdus augiem un dzīvniekiem.
Autors veicis eksperimentu sēriju desmitos bišu stropu Altajā. Krimā, Latvijā, Krasnojarskās, kā arī ar augiem un dzīvniekiem, to rezultāti parādīja produkcijas spēka lauku palielināšanos 4-5 reizes. Kas arī ir par pierādījumu atklātajam likumam par skaņas un gaismas atbilstību pareizumam. Kā arī tam, ka AAARIS ir āru un IATARAS ( mūsu planētas) radītājs.
Grāmatas beigās dota vārdnīca un āru spēka uzpariktes atjaunošanas metodika. Ziniet vārdus, izmantojiet  metodiku un esiet veseli un spējīgi!
1.
Sākumā bija skaņa, nevis vārds
Un šī skaņa bija „A”

Par vibrācijām un pareizu vārdu nozīmīgumu.
Vispārzināms, ka viss vibrē un staro mūsos, ap mums un attiecīgi arī visumā. Tieši visuma vibrāciju līmenis un spēku plūsma nosaka mūsu dzīves ritmus un noskaņojumu. Līdz šim to nozīme mūsu dzīvotspējai un to ietekme uz mums vienkārši ignorējās. Kāpēc? Pēc kāda akadēmiķa izteiciena:” Kā mēs to paskatījāmies.”Ne Jūs, godājamais skatītāj , bet tie, kuri visuma līmeni vada mūsu planētu – IA TARU MATU, tāds ir tās pareizais nosaukums  un formē priekš mums zināšanas plūsmu. Tie ir viņi „ORIONA” zvaigznāja iemītnieki ,kuri , tā nolēma , ka jātur visus iedzīvotājus neziņā un attiecīgi jāietekmē un jānosaka   viņu izturēšanās ,  atņemot 95-96% ļaužu saražotos spēkus  , lai iegūtu  enerģiju. ( enerģija –  ir pārstrādāts spēks no smalkajām vibrācijām  uz  zemajām )
Senajā Romā pret vergiem izturējās labāk, kā pret mums tagad, tos dzirdīja, ēdināja, apģērba, deva labiekārtoti dzīvesvietu. Šos labumus, lai iegūtu viņi bija spiesti art saimnieka labā. Negribas lieku reizi atkārtot vārdu darboties, kas radies no vārda „darbs”-vergs. Mūsu laikos daudzi dienišķo maizi iegūst caur darbu. Ja jūs zinātu, cik precīzi šis vārds atbilst tā tagadējai nozīmei.

Un tā, kas tad ir  vibrācijas  un kāpēc zināšanas par tām bija tik ļoti slēgtas no mums. Visu pirms tās ir  stabilas viļņu svārstības un nedzirdamas no dažādu veidu vidēm.
Svārstības – ir viļņu vides sākotnējās kustības. Mūs interesē skaņu diapazons, tai skaitā mūsu runa. Vibrācijas rada gaismu un skaņu, un ļoti svarīga to saskaņota kustība, jebkura skaņa ir ar īpašību izstarot savu  skaņu sastāvu. Vārds nosaka šo  daļiņu izstarojumu.
„Kādā krāsā ir tavas domas? „- tas nav nejauš teiciens. Tās īstenībā spīd un ir sākotnējas attiecībā pret skaņu un vārdu.

2.
Uzreiz daži noteikti vārdi un to pareizi nosaukumi.
AİNAVAZA – vibrācijas, AİİTAZARA – gaisma, OZLAŠA – skaņa ....izejam no tā, ka vārdam jāapraksta viļņu īpašības un objektu vielas īpašības. Tagadējās vārdu mācības salikums ir tik patvaļīgs, ka nez kādā veidā un pēc kāda principa formējušies alfabēti, vārdu krājumi un visa vārdu virkne. Un pats galvenais, kas ir skaņu rindas galvenais fundamentālais pamats, kuras visuma vibrācijas noteikušas tagadējo vārdu deju. Nekādas. Iedomājieties nekādas. Grūti aptvert, ka visa mūsu runa saformēta patvaļīgi – vārdi un sapratne nav viens un tas pats, un nav nekādas saiknes ar mūsu spēka uzparikti  ( kanāliem, meridiāniem, spēka centriem utt..) Un ar mūsu visumu, tai skaitā ar pašu radītāju. Izrādās viņš  ir  un viņa vārds  ir   AAARIS   , atrašanās vieta – „Polārā zvaigzne”. Mūsu visums saucas AATİNVA, zvaigznāji „Lielie rati”- AARISA, „Mazie rati” – AARANA utt.. Pamatprincips vienkāršs – katram starojumam ir jābūt ar materiālu pamatu. Bet viss pārējais ir ne no mūsu sakotnējo sākumu. It sevišķi tas attiecās uz vareniem vārdiem, kuri ir ar pamatīgu nozīmi. Skanīgiem burtiem nav jājauc mūsu apziņu. Vienmēr pajautājiet sev, bet kur atrodas šī skanīgā vārda nēsātājs. Tiek piegriezta vērība materiālai formai – un ja dzirdam atbildi visur tad beidziet sarunu, jo tie ir viņi – svešie. Tāpēc vien, ka mēs paši esam materiāli, staigājam pa cietzemi un nevis lidojam mākoņos un saņemam siltumu un gaismu no materiāla spīdekļa ATTA AALANA- tāds ir tā vārds. Visi tagadējie vārdi, nosaukumi, kategorija – saprotamais aparāts ir VILTUS, vēlreiz pasvītroju VILTUS. Dzīvojam greizo spoguļu karaļvalstī un visus tas apmierina, jeb arī gandrīz visus. Mūžsenais jautājums: Bet ko tad darīt? Kā mācīja klasiķi- izzināt un mācīties. Apgūt jaunu alfabētu AZAVITA – tam ir jau trīs gadu, tas sastāv no 18 burtiem un atbilst mūsu spēka uzbūvei un visuma sākumam. Un tieši radītājs AAARIS un vesels visums AAATİNVA nosaka elementu sistēmas darbības kārtību un uzvedību, tai skaitā „Saules”- AALİ NVAS ,   IA IA TARA MATAS  un mūsējo  - AARU.

3.
Un vairāk neviens neuzdrošināsies iejaukties mūsu „dzīvē”- AŽDİZA, ar savām zemo viļņu vibrācijām un vārdiem ar pilnīgi svešādu  rašanos. Ieskaitot arī  citus kaitniecīgus zvaigznājus, kā  „siriuss” , tamdēļ, ka tagadējais sociums , valodu rinda, runas aparāts u.c. ir viņu organizēts, izejot no viņu savtīgajām interesēm un galvenokārt no savu vibrāciju līmeņa. Tieši caur tiem mēs esam sasieti ar mūsu visumu un radītāju, un nevajag domāt, ka sakot vārdu „Dievs”  jūs domājat radītāju. Ļoti jūs maldāties –  jo jūsu domu plūsmu arī saņem, tieši tas, gigantiski virtuālais tēls, bet nekādi AAARIS. Lūk, tā un nevis savādāk , katrs spēka un enerģijas miligrams augšā tiek ņemts vērā un katrs tur cīnās par savu tiesu. Uz mirkli iedomājieties ,  par to, ka jūs uzradīja, izaudzināja jūs pateicaties nevis saviem vecākiem, bet citiem onkuļiem un tantēm. Grūti pat iedomāties kādas sajūtas izjūt jūsu īstie vecāki, kuri ielikuši tik daudz spēka jūsu audzināšanā. Ļoti vēlētos, lai  tas nekad nebūtu jāizjūt , bet diemžēl AAARIS – mūs - AARU un IA IA TARA MATAS radītājs šīs attiecības saņem tūkstošiem gadu. Vienkārši apstājieties un aizdomājieties, kas to visu saplānoja un uzbūvēja, kā arī uztur aktīvā stāvoklī – mūsu planētu, māti dabu, ūdens- klimatisko, siltuma- enerģētisko u.c. režīmu, bet pats galvenais regulē mūsu paplašināto vairošanos – bērnu dzimšanu.
 Lai visiem būtu skaidrs un saprotams -  mums , krūts centra līmenī atrodas mūsu planētas galvenās spēku uzpariktes – ARISAS  („Dvēseles”), bez kurām mēs fiziski nevaram pastāvēt. Tieši  ARISA  ģenerē spēku –  AİNAORŽU , un nodrošina mums spēka potenciālu   mūsu spēka uzpariktei – IA İNVAİSTAORŽADATALAI. Tās vecums svārstās no 350-400 tūkstošiem gadu un vairāk. Tās atdala un iemieso mūsu ķermenī  tikai  AAARIS , mūsu  visuma -  AATİNVAS radītājs un nevis  kāds  cits.
Lūk, šāda ir īstenība par mums ARI iem , mūsu visumu – AATİNVU un mūsu spēku  rašanos.
Tā, lūk, tā kā labi pārdomājiet, kam pateikties par darbības lietām un par savu klātbūtni šeit uz šīs „planētas” – IA IATARAS  MATAS , šajā iemiesojumā.
Atgriežoties pie vibrāciju nozīmīgumu mūsu ikdienišķajā darbībā nepieciešams atzīmēt to ietekmi uz mūsu organismu un tā uzturēšanu darba kārtībā. Mēs sastāvam no materiāliem un nemateriāliem sākumiem. Lai būtu vienkāršāk , par materiālo daļu uzskatīsim redzamo vibrāciju daļu – ķermeni, visas apkārt esošās lietas, bet nemateriālo- neredzamo vibrāciju daļu. Atšķirības starp tām veido vibrāciju līmenis un viļņu garums.

4.
Pirmais saņem savu barību no iekšā uzņemtā materiālā ēdiena un ūdeņa  – AOLITASAS, bet otrais, smalkais sākums stiprinās un aug uz vibrāciju rēķina un pozitīvajām emocijām.
Lūk , kādēļ ļoti svarīgi bērnus audzināšanas procesā slavēt un nevis rāt. Kad jūs uzslavējat, tad spēku sākums nostiprinās, bet pie bāršanas otrādi – atslābinās. Nostiprināšanās notiek sakarā ar to, ka uzslavēšana ir ar augstām vibrācijām, bet bāršana ar zemām. Jo augstāka vibrācija, jo vairāk spēka mēs saņemam.
Lieta tāda, ka visi tagadējie iekšējo orgānu nosaukumi ir nepareizi un apzīmē dažādu būtņu vārdus. Pie to izrunāšanas šīs būtnes tikai pieaug un nostiprinās, bet savējie, personīgie atslābinās, pie tam nesaņem attiecīgo skaņas palīdzību un barošanos. Nepareizi nosaukumi rada nepareizas vibrācijas. Bez tam tagadēja alfabēta burtu skaits un skaņas neatbilst tiem viļņiem, no kuriem mēs sastāvam, organisma pašā iekšienē – atomu līmenī notiek iekšējā spēka lauka traucējumi.
Precīzāk sakot, mēs esam elementāru daļiņu kopums ar  attiecīgo skaitu viļņiem un to skaits ir 18. Lūk tie skaņu izteiksmē –  A İ N V S T O R Ž Z D U H L M Š I  IA. Nekādu citu skaņu mūsu spēka uzpariktē nav, tieši tāpat , kā mūsu  AZAVITĀ . Tāpat kā baltā gaisma sadalās 16 komponentos ( krāsas), no apžilbinoši baltās līdz melnajai, tā arī skaņa A sadalās 16 sastāvošās skaņās. Sākot ar A  un beidzot ar I. Vibrācija IA  ir mātišķā sākuma  spēka plūsma , kura  virzās no apakšas uz augšu. Pamēģiniet atkārtot šo skaņu salikumu un vienlaicīgi  jūs sajutīsiet  tās kustību( İ  izrunājams , kā slāvu cietais I ,  IA izrunājams līdzīgi kā ai ) 
Tomēr visas vibrācijas pārbaudiet uz sevi un, ja jums iekšā tās atsaucas un jums ir ērti, tad tas nozīmē, ka tās ir pareizas.
Savādāk nekā, jo smalkā realitāte ir jūtu pasaule, bet materiālā sastāvdaļa ir sajūtu pasaule, ko jūs varat aiztikt, pagaršot, pataustīt. Lūk, kāpēc ir tik grūti uztverama smalkā realitāte un mūsu spēka uzparikte. Jo tā ir balstīta uz jūtām un zināmā mērā ir pazaudēta,  pateicoties nepareiziem vārdiem un vibrācijām. Par pamatu tam ir jau sākotnēji nepareizs alfabēts un vārdu mācības kārtība, kura neatbilst mūsu spēka uzpariktei  un mūsu visuma sākumam.
5.
Kāpēc ir tik svarīgi pareizi veidot vārdus?
Tikai tamdēļ, ka šis skaņu diapazona  vibrācijas noskaņo mūsu organismu vai arī  izskaņo. Nevienam taču negribas klausīties nenoskaņotu ģitāru vai klavieres. Neatbilstošs skaits mūsu alfabēta skaņu un toņu ir tam par cēloni, lai mūsu organisms izskaņotos un iekšējais spēka lauks atslābtu. Tieši tāpēc ir svarīgi zināt AZAVITU, katru dienu to atkārtot, tādā veidā noskaņot savu organismu uz pareizajiem toņiem un stiprināt tā spēka pamatu. Apgalvoju, jums, ka mūsu organisms ir daudz smalkāks radījums nekā visi mūzikas instrumenti kopā, kaut vai tikai tāpēc, ka mēs esam spējīgi sajust un just mums apkārt esošo īstenību un iztēloties sevi pašu. Diemžēl mums nekad neviens nav mācījis šīs zināšanas par pareizu vārdu un vibrāciju nozīmi. Šīs ir jaunās tuvojošās paplašināšanās ēras zināšanas. Jebkāda paplašināšanās raksturojas ar nostiprināšanos, smalko un materiālo sākumu pastiprināšanos. Vieglākai sapratnei – paplašināšanās ir jaunība un attīstība, bet saspiešanās ir vecums un praktiķa. Šis teorētiskās apspriedes tika pielietotas mūsu materiālajā pasaulē uz dzīvām būtnēm – „bitēm”, ASSATARAAŽIAUHALI ir to pilnais vārds. Kā noskaidrojās pēc vairākām detalizētām izmeklēšanām  to tagadējam vārdam nav nekā kopīga ar viņu izcelšanos un spēka uzparikti. Vēl jo vairāk – pirmais un pēdējais burts to vārdā tiešā veidā izjauc tās imūnsistēmu – IADU, tā rezultātā, (ar mums notiek tieši tas pats), saimes spēka lauks tiek novājināts un tur iejaucas dažādu veidu ērces un parazīti, darbojas 6 spēka centri no 16, bet pārējie ir vienkārši aizvērti  (ar mums notiek tieši tas pats ) Un, kas par to, teiksiet jūs, bet kā to pārbaudīt. Ļoti viegli, sākumā ar garšas sajūtām – degustējot medus ūdeni uzliktu uz stropa pirms un pēc „bišu” apstrādes stropā. ( nosaucot viņas pareizā vārdā) ASSATARAŽIUHAL İ  , vai  arī , ASSİ  īsumā.
6.
Medus ūdens garša izmainījās un tā iedarbība uz organismu sāka atšķirties uz labo pusi, sakarā ar to, ka izlīdzinājās paša struktūra. Tad lūk, tā pat kā mainījās medus ūdens spēka parametri saldajam produktam.  „Medum” – AVAİSTAŽARAUHAMA – tāds ir tā pareizais nosaukums un  tas tika saprasts pēc vairāk kā diviem mēnešiem pēc pirmā pavasara „medus” iegūšanas.  Pirmo reizi tika iegūts AVA, ja īsi to nosauc. Nākošajā vasarā stropos strauji samazinājās ērču skaits. Pieauga saimes izturība un kopā ar to notika spēku lauka pastiprināšanās. Atvērtie spēku centri bija 6, bet pieauga līdz 12. Izmērot gaismu jūtīga kamerā AVAS gaismas lauka starojums salīdzinot ar parasto „medu”, tā izmēri izrādījās lielāki vairāk kā 5-6 reizes, kas arī bija jāpierāda priekš materiālistiem. Tas ir  ASU  pareiza vārda vibrācijas veido pamatīgu iedarbību uz gala produktu  AVAS  formēšanos. Uzstājoties biškopības konferencē neviens no biteniekiem skaidri nevarēja atbildēt uz manu jautājumu: kādā veidā rodas saldais produkts no nektāra, jeb tiešāk sakot, kas ietekmē tā kvalitāti.  ASSU  sanēšanas vibrāciju raksturs tieši caur daudzdienu sanēšanas procesu no nektāra veidojas viennozīmīgi salds „medus” jeb  AVA  , pa jaunam, neatkarīgi no sākotnējās nektāra garšas. Šie smalkie radījumi ir tik ļoti jūtīgi pret vārdu, ka acumirklī reaģē uz pareizu nosaukumu  ASSA TARA AŽIAUHALİ  un uzreiz maina savu vibrāciju sanēšanas raksturu. Nepareizu vārdu izrunāšanas rezultātā ar gadiem notiek radniecīgo spēku pamatu novājināšanās un tos pat izspiež parazīti un tieši tas pats notiek arī  ar mums. Pats galvenais ir tas, ka caur nepareiziem nosaukumiem un attiecīgi arī vibrācijām notiek mūsu orgānu dzīvotspējas resursu samazināšanās no 1000 gadiem līdz 70-80 gadiem labākajā gadījumā.  Un pats interesantākais , ka īpašu lomu ari nespēlē dzīves veids un nodarbošanās . Atšķirība ir 1-2 % no ieplānotas „dzīves”- AŽDİZAS resursa ilguma.
7.
Vajadzētu  būt, ka katras normālas valdības pirmā rūpe ir attiecīgās nācijas veselība. Katrs saimnieks rūpējas par savu māju un tās iemītniekiem. Veselība, kā kategorija ir izmērāma – vidējais dzīves ilgums, visi pārējie rādītāji, ieskaitot budžeta pīrāga dalīšanu ir otrās pakāpes radītāji. Mērķis, aicinājums ir nodrošināt tautas dzīves resursu palielināšanos. Diez vai var atrast kaut  vienu valdību , kurai ir šāds mērķis. Pēdējo 20 gadu laikā ir šī rādītāja kritums baltajām tautām sastāda 12-15 gadus. Neatkarīgi no valdības vārdu rakstura vibrācijām. Acīm redzot, valdības locekļiem ir sava iekšējā nesošā vibrācija, kas nav savienojama ar tautu un tas nozīmē arī ar AAARISU, ja reiz esam viņa bērni. Ieteikums radītājam ir vienkāršs – izmainīt uz pretējo pusi valdības nesošās vibrācijas, lai tās būtu atbilstīgas, un tad tās darbība būs vērsta uz mūsu izaugsmi, uzplaukšanu un ne otrādi. Bet tautai ir ātri jāizdara secinājumi un jārīkojas ļoti ātri, lai kāpinātu savu etnosu no izmiršanas šajos nemaigajos apstākļos. Kas būtu jādara pirmkārt, it īpaši turpat tauvojošai pārejai no saspiešanās uz izplešanās ēru. Kā vienmēr – paanalizēt, kur atrodaties, izstrādāt individuālu plānu un sākt rīkoties negaidot pirmdienu. Pie jebkādiem apstākļiem par pamatu vajag ņemt sava spēka uzpariktes paplašināšanās metodiku, kas balstīta uz sākotnējo vibrāciju pielietošanu. Spēka uzpariktes paplašināšanos veicina regulāra azavitas atkārtošana un iekšējo orgānu pareiza nosaukumu izmantošana. Piemēram, vārda „asinis” vietā teikt ARODA; „sirds” – ASTARHALA. Atkārtot var neskaitāmas reizes, it īpaši vārdu ARODA, sakarā ar to, ka tās ir mūsu organisma sistēmas veidošanās sākotne. Tas pavilks sev līdzi iekšējo sistēmu darbības izlīdzināšanos AŽDIZAS resursu uzkrāšanos un fiziskās aktivitātes līmeņa paaugstināšanos. Atsevišķa saruna ir par to sēklas šķidrumu ar kuru mēs tiekam ieņemti. Tās pareizais vārds ir AZZA ARUSA un tā nav nekāda cūku „sperma”. Patiesībā AAZA pilda daudz plašākas funkcijas mūsu TALĀ ( ķermenī) nekā vienkārši ieņemšanas līdzeklis. Lūk,kāpēc tikai tagad mums kļūst skaidrs, kāpēc mēs esam RUSI un kāpēc mūsu zeme tālā senatnē saucās RUSIA. Izrādās viss ir saistīts – mūsu pirmdaļa AAZA ARUSA, teritorijas nosaukums, vieta kur dzīvojam un mūsu kopīgā piederība varenai tautai. Katra vārda atkārtošana, kurā vārda sakne ir RUS tikai pastiprina mūsu sākotni un attiecīgi arī fizisko TALU. Lūk, cik viss vienkārši un loģiski.
8.
Tagad padomājiet par patvaļīgu valstu, tautu nosaukumu maiņu un šo jauno vibrāciju ietekmi uz mums un uz mūsu spēka uzparikti. Nepieciešams izmantot manis izstrādātās viļņu rindas, lai paātrinātu iekšējo orgānu darbības noregulēšanos. Tā arī eksistē viļņu rindas pret dažādu veidu slimībām, to pielietošanas metodika ir pavisam vienkārša – lieciet uz tām produktus pirms lietošanas, vai ēšanas laikā, tie atcerēsies informāciju un mūsu organisms iegūs gatavu instrukciju, ko viņam darīt. Tas vairs netērēs spēku , lai sagatavotu barību, tas to iegūs ar gatavām viļņa veida īpašībām, bet atbrīvojušos resursus organisms novirzīs sevis atjaunošanai. Zināšanai, apmēram.3 4 mūsu barības apstrādes orgānu spēku tērējas tieši , lai sagatavotu barību tālākai izmantošanai ar vajadzīgajām vibrācijām. Atbrīvojiet tos no spēku tērējošas darbības un ļaujiet tiem darīt to, kam tie paredzēti. Tālāk kādus nosaukumus izmantot un kādi tiešām pieder pie paplašināšanās ērai. Pirmkārt tie ir pareizi nosaukumi šāda veida produktiem: „’ūdens”- AOLITASA, „sāls”- ALTA, „maize”- AİSTARŽAZANA, „milti”- AİSTAVORDAUHAMA, „sviests”- AVUSIMA, „augu eļļa”- İŽOLITASAMA , „piens”- İVOLITAŽARA utt.. tāpēc pirms lietojat produktus tagad vienmēr atkārtojiet to pareizo nosaukumu. Tas iespēju robežās atjaunos to sākotnējo struktūru un uzlabos to vērtīgās īpašības organismam. Teiciens nekas nepazūd bez pēdām runā par to, ka visi mums apkārt esošie priekšmeti ir ar īpašībām ATCERĒTIES. Jūs būsiet pārsteigti, kad atkārtojot dažas reizes vārdu ALTA skatoties uz to vielu baltā krāsā – „sāli”(pa vecam), tas mainīs savas īpašības uz labo pusi. Un tā ar visiem pārējiem produktiem.
9.
Visi izmēģinājumu dravās iegūstamie produkti ir ar paaugstinātu aktivitātes pakāpi, kas atbilst paplašināšanās ērai.
Galvenokārt tie ir- AVA ( medus) , AUHA MATALISA ( propoliss), AİSTAARDAUHALAMA ( ziedputekšņi) utt.
Aktivitātes līmenis nosakās pēc to iekšienē esošajām visuma elementārdaļiņu izcelsmēm un spēka lauka spēkiem. Piemēram, AVAS  lietošana, kas  satur pirmdaļas , kuras satur arī mūsu šūnas – AVİSTAŽARAMI veicina to paātrinātu veidošanos. Visvairāk tās nepieciešamas bērniem, jo viņi aug un tiem vajadzīgs liels daudzums izejošā materiāla, lai augtu hormoni. Jo arī padzīvojušiem cilvēkiem tās ir vajadzīgas , jo tiem ir pazemināts „šūnu” augšanas līmenis. Pats galvenais , ka lietojot AVU notiek ātra iekšējā lauka spēka atjaunošanās. Un ja nav spēka plūsmu zaudējumu, tad tās paliek mūsos tālākai izmantošanai un uzkrājas mūsu  AŽDİ ZAI  ( dzīvei).
Tad lūk , tāpat kā konkrēta piemērā šim produktam zinot tā pareizu nosaukumu  AVAİSTAŽARAUHAMA var redzēt un noteikt, no kādām daiļām sastāv viela un kādam orgānam šajā gadījumā AVİSTAŽARAMI ( šūnas)  tas ir īpaši vērtīgs. Pēc vienādo burtu sakritības, jūs to viegli noteiksiet. Pie tagad izmantojamo vārdu „medus” un „šūna” tas nekādi nenotiek, nevienas kopīgas skaņas un attiecīgi kopīgas vibrācijas tiem nav. Un tā ir līdzīgi daudzos radniecīgos nosaukumos un jēdzienos. Vēl daži piemēri – mūsu fiziskā ķermeņa vadības sistēma saucas ATALA, salīdzinot ar vārdu AOLITASA („ūdens”) un ALTA( „sāls”). Tagad mums daļēji kļūst skaidrs kāpēc mēs tos tik daudz lietoja,, jo pārāk saskanīgi ir to vārdi un acīmredzami tas nozīmē arī vienādas daļiņas, tiem ir viens uzbūves materiāls no ko tie sastāv. Šo sarakstu varētu turpināt bezgalīgi, bet secinājums ir sekojošs – pareizu vārdu zināšana dod iespēju viegli noteikt vielas īpašības un daļiņu komplektu un attiecīgi pielietošanas raksturu. Grūti pat iedomāties, cik cilvēku paliks bez darba.
10.
Vēl viens jaunās ēras produkts VİSTANA stumbru sula no skujkoka iegūst koku žāvēšanās procesā. To iegūst izlīdzinot un attīrot elektrību izmantojot viļņu rindas. Tā rezultātā ne tikai šķidrums, bet arī pati koksne kļūst savādāka – pēc tādas žāvēšanas tā skan un elpo. VİSTANA svarīgs līdzeklis, lai attīrītu, aizsargātu un atjaunotu šūnu līmeni mūsu IAUSILAORŽAS – „aknas”. VİSTANA satur IADU galveno un nozīmīgāko IAUSILAORŽAS komplektu. Bez tam VSTİANĀ ir arī IAŽA – mūsu imūnsistēmas pamats un galvenais līdzeklis, lai attīrītu AİVASTA ORZA UHAMAŠU ( „liesu” ) no izstrādātiem eritrocītiem. Notiek ātra organisma dzīvības spēka palielināšanās uz tā rēķina, ka pastiprinās svaigas ARUHAS ( „asinis”) ražošana. Lietojot VİSTANU būsiet pārsteigti, cik īsā laikā jūs sajutīsieties labāk. Bez tā lietojot VİSTANU arī ārīgi iesmēŗējot notiek dažādu augoņu un rētu uzsūkšanās. Attīra „acis”- İNSATAOVMA ANAZARAŠİ tāds ir to pareizais nosaukums, no kompjūtera piesārņojuma un uzlabo redzi. Kopējā VİSTANAS vērtība ir tā, ka tajā saglabājas tā dabīgā struktūra, tīrība un molekulārā kopība, tas izskaidrojams ar to, ka koki neatrodas sociumā un bez meža skaņas un putnu dziesmām citu skaņu tur vienkārši nav, tas ir nepareizās, neīstās valodas vibrācijas to sastāvā nav. Tieši VİSTANAS tīrību nosaka tās sākotnējā struktūra un daļiņu spektra starojums, tāds pats kādu ielicis radītājs radot tāda vai savādāku koku.
11.Vārdnīca
 AAARIS – mūsu un visuma radītājs ( polārzvaigzne)
AAATİNVA – mūsu visums
AARISA – zvaigznājs, „Lielie greizie rati”
AARANA – zvaigznājs „Mazie greizie rati”
AASARH – gulbja zvaigznājs (visuma motors)
AALİNVA – saules sistēma
ATTA AALANA – spīdeklis ( saule)
IA IA TARA MATA – planēta ( zeme)
IA AAAMATA – radītāja
İVSATA OZLAŠA – skaņa
AİİITA ZARA – gaisma
AAİNAVAZA – vibrācija
IA ALİNVATARUSİ – russu tauta, dzīvojoša bijušās Tartārijas, Prūsijas, Baltijas un Assijas teritorijā.Latvijā zināmi arī kā Aisti.
AİNVASATAZA – apziņas lauks
AZAVITA – alfabēts
AZİ – burti
ARISA – dvēsele
ARANA – aura, smalkie ķermeņi
AİNAORŽA – spēks, ko ģenerē dvēsele  - ARISA
IA AŽDİZA – dzīve
ARHALİ – čakras, spēka centri ,galvenie ir 16,bet pavisam apmēram 270
ATALA – sistēma, kura vada mūsu fizisko ķermeni
VİSA – galva
AMAŠA – galvas augšējā daļa
AAİSA – veic apziņas – AİNVASATAZAS un psihes – AİNISAŠAS vadības centra funkcijas, atrodas pieres daļā
AAİVA – veic domāšanas darbību, atrodas galvas vidusdaļā
AAİNA – galvenais avots, kur rodas un uzkrājas atmiņa, atrodas galvas aizmugurējā daļā
ANNA ARHA – galvas čakra
İVASULİ – mati
AAİNASATA ZARA – trešā acs (domu lāzers)
IA İNAVASTARAŽAŠİ - domas
IA AİNA VASA LITA MAŠA – smadzenes
AİNVA SATAMA AİTA ŽAZARİ – acis
ANİSTAVAŽA – deguns
İSTAVİDALA – mute
AVİNASTAUHAŠİ - ausis
İSTAVİŽHANİ – zobi
İNVAZA – kakls (İ- atkārtot, lai ārstētu kaklu, İ- izrunā kā slāvu cieto İ)
AAİNAVASTA ARHALA – mugurkauls
AVİSTAORŽUHALİ – kauli
AİRDASTAİZUHALİ – muskuļi                       
MAİSTAİRDANORŽA UHALAŠİ – cīpslas
IA TARA – pēda
İSŠA – papēdis
HAİSTAŽDAUHALAMİ - ceļi
ŽARAALISA – locītavu spēka plūsmu pamats
AİNŽARUHAŠA – spēka plūsma, kura baro mūsu motoru
IA AİUHALA ARUHAŠİ – asinsrite
ARODA –asinis ( venozās, zilā krāsā)
ARUHA – asinis ( arteriālās, sarkanā krāsā)
ATMIASA – šūnu rašanās centrs
AVİSTA ŽARAMİ – šūnas
INTAZARİ– šūnu kodoli
ATLISA – šūnu paātrinātas augšanas virsma
ASTA – sirds 
ARDİNVASTA ARHALA – sirds centrs
ATİSAMA ARHALA – vēl viens no sirds centriem
ADA ATA, AMA ANA, AŽA AŠA, AHA ASA – 4 sirds ritmi ( atkārtot pie sāpēm sirdī un pie aritmijas)
AŽASTA ARHA – spēka centrs, atrodas labajā krūts apvidū, kurš baro ar spēka plūsmu mūsu sirdi
ATTA ARHALA – sirds čakra (lai to stiprinātu atkārtot vibrāciju AARODA)
ŽARA İSTARUHAMA – dzīvības spēka centrs, atrodas vēdera lejas daļā
AZAŠA - baro vīrieša spēku
AAZA ARUSA – sperma
AZZA ARHA – atkārtot vīriešiem, lai atjaunotu spermu un dzimumorgānu darbību
IA UAİNVASTAORZA UHALIMAŠA ŽARADİ– vīriešu dzimumorgāni
AİNASTAZARAHAŠİ – hormoni
AİNRAŽAMA İSTAZAŠAUHALA – hormonu sistēma
IA İVUSIMA ORHA - 12 pirkstu zarna
İNVASTA ORŽA UHALAŠİ – zarnas
INVASTA INUHA ISORZAMA – čiekurveida dziedzeris
IA UAİSTA ORŽAZA DIUHALIMİ – nieres
IA İ IRŽADAORHALIŠA – žults
IA İ ŽORİHALA –žultspūslis
IA AİVASTA ORZA UHAMAŠA – liesa
IA UASILA ORŽA – aknas
IA DAUHATİMŠA – aknu svarīgākais komponents
IA DA – strukturizē jebkuru vielu, ko satur aknu apakšējā daļa
İONVA STAARŽA UHALAMA – aizkuņģa dziedzeris
İSAŽORUHAMA – kuņģis
İNRAUHALA İVASTA OŽSA – hipofīze
IAŽA – mūsu imūnsistēmas pamats
NAİSTAORŽAZAMA – nervu sistēma
İNTAORZAMA - neirosistēma
 AİNAVAZA ARDASULA -  vairogdziedzeris
IA İA İNTASAZA İNVARAHAZDUHAŠA - gaiss
AOLITASA – ūdens
AOLITASA AİRHA ZDAŠA – jūras ūdens
İTOZUMA – upe
IA IA İRASAXİLİ – augsne
HAİSA İUDAŠA - smiltis
IA HAİSTAR ŽALA – māls
XAİNMATUMA - akmens
NAİSTA ORDA ŽALİ – koki
VİSTA ORZA DAUHAŠİ  – augi
IA LATANA – pirts
IA İ UAŠA – govs mēsli
İUHALA – tēja
IA AMAİNA ORŽUHISA - kafija
IA AİNVASATAZA ORŽALA – anīsa lofants
LAİSTANA – nātre
IA İVRA ŽOHAŠA – pienenes sakne
AİAŽIATA – mušmire
IA İ UALAİZDAMA– loki
IA İTOŽAZİMŠA – tabakas lapa
ŽAZA – ciedru eļļa
IA İSTA ORHAMAŠA –kartupelis
IA İ AİSTAORHAMA – soda
İSTARUHAMA – kāposts
OAİŽDAUHALİ  - gurķi
VİORŽAHIŠİ – tomāti
IA STAORŽA ZUHAŠA – ābols
IA İVATAŽORHA – greipfrūts
IA İNSA RAŽA UHAMA – ķiploks
ŽAİSTAMA –griķi
ZAISTA ALIŽA – auzas
AİSTAŽAZAORDAUHALA – kvieši
AİSTA ORŽA ZANA – maize, AŠAİSTA RAZİ– maizes raugi
AİSTA VORDA UHAMA – milti
ALTA – sāls
IA IRHAŠA – melnie pipari
İNAVARŽA – cukurs
IVOLITA ŽAZA – piens
İVSATAORŽADA – siers
IA AVUMA STAZA – krējuma eļļa ( ghi)
AVUSIMA – sviests
İŽOLITA SAMA – augu eļļa
IA AVİSTA ŽORTA – saulespuķu sēklas
AVASİTA ŽAUHAMA – medus
AUHA MATALISA – propoliss
ŠAVİSTA ORŽAMA – bišu – ASSU maize
AİSTA ARDAUHALAMA – ziedputekšņi
IA IŽŠA ASSİ  - bišu – ASSU uzlējums
İSOLITA – alus, AMAİSTA RAŽİ – alus raugi
IA İVORUHAMA – vīns, IA SARAŽAMİ  – vīna raugi
IA İ  AHİ NVA ŽARA – konjaks, SATARAŽAMİ – konjaka sastāvdaļa
NADİ VASTA ORŽUHALİ  – dzīvnieki
İSHAŽAŠA – jēra gaļa
NAİ STA ORDIMA UHAŠİ  –zivis
İVSAORZUHA İ TTAŽDALAMİ – olas

ŽARA – mīlestība
VASTA ZARASA – paldies



16.
ĀRI iešu spēka uzpriktes atjaunošanas metodika.
Metodikas pamatā ir priekšstats par to, ka mūsu spēka uzparikte, smalkie TALİ ( ķermeņi) ; IZUHALİ  ( spēka plūsmas ) ; ARHALİ  ( spēka centra čakras) ir ļoti jūtīgi pret diapazona vibrācijām.
Tieši skaņa veic lielu iedarbību uz kopējo saturu un veiksmīgu mūsu spēka uzpariktes darbību. Tas savukārt ietekmē iekšējo orgānu dzīvotspēju, fiziskā ķermeņa – ATALA stāvokli un veselību kopumā.
Metodikas būtība ir daudzkārtēja vienu un to pašu skaņu atkārtošana. Tās var nozīmēt pareizus iekšējo orgānu nosaukumus, spēka plūsmas un noteiktas vibrācijas, kas veicina tādas vai citādas problēmas likvidēšanu. Tā var būt kā vingrošana no rītiem pēc pamošanās, kā arī vakarā pēc smagas darba dienas, lai savestu sevi kārtībā.
Galvenais metodikas mērķis ir palīdzēt āriešiem atjaunot savu spēka uzparikti pareizajā stāvoklī, līdzsvarot spēka plūsmas, smalkos ķermeņus ( Talas), atbloķēt bloķējumus, atjaunot ritmisku ARHALU ( čakru spēka centru) darbību, līdz ar to ATALA ( fiziskais ķermenis) , iekšējie orgāni arī sāks līdzsvarot savu darbību un atjaunoties.
17.
Galvenie iemesli   patreizējai situācijai – īsa dzīve, slimības ir sakarā ar to, ka tagadējie vārdi, valodas un burtu rinda ir nepareizi un neatbilst smalkajai āriešu sākotnei. Tā rezultātā notiek spēka uzpariktes saspiešanās un samazinās tās klātbūtne fiziskajā ķermenī 10-12 reizes. Kā arī tāda būtne kā cilvēks patērē 3 4 no tā, ko mēs katru dienu uzņemam ar barību un visbeidzot parazīti, kuri bloķē IZUHALAS ( spēka plūsmas) spēka uzpariktē. Visur darbojas viens un tas pats princips – pareizas vibrācijas atjauno spēka uzparikti, nepareizas bloķē kanālus un meridiānus. Bez tam pēc neiropsihologu domām tagadējā valoda, nepareizs skaņu salikums noved pie kopējā jūtīguma pazaudēšanas. Vismazāk ļaudīm ir sapratnes par to, ka veidojas vārdi un kategoriju – sapratnes aparāts, tāmdēļ, ka nav nekādu vārdu mācības likumu. Absalūti patvaļīgi – sapratne par priekšmetu un vārds , kurš to apzīmē neatbilst viens otram. Tagadējās 7 varavīksnes krāsas un 33 alfabēta burti nedod iespēju pareizi sarindot vārdu tā lai priekšmeta starojums un tā vibrācijas atbilstu vārda formulējumam. Lūk kamdēļ ir svarīgi saukt iekšējos orgānus pareizajos vārdos, tas nodrošina efektīvu darbošanos un spēcināšanos. Tagadējie nepareizie nosaukumi bloķē tos atomārā līmenī un AİNVASTAŽARAŠAUHALIMİ ( šūnas) saņem nepareizus signālus no kodola, tā rezultāts ir viesim zināms – notiek disonanse starp centru un perifēriju un izjūk organisma kā viena veseluma darbība. Bet savlaicīgi un neapgādāti un nesadzirdēti signāli noved pie ATALAS sistēmas darbības sabojāšanos.
Lielus traucējumus  un dzīves spēku zaudējumus rada „cilvēks” – iebūvēta 100 tūkstošus gadus atpakaļ enerģētika būtne mūsu spēka uzpariktē. Tā akumulē sevī visas negatīvās noslieces un paradumus, stresu, bailes, agresiju, bāršanos un lamāšanos, apvainojumus utt.. Tās uzbūves pamatā ir pārstrādāti parazīti, ieskaitot informatīvos un valodu. „cilvēks” patērē 3/4 no tā ,ko mēs katru dienu uzņemam ar pārtiku. Tās svars sastāda 14-18kg pieaugušajiem atkarībā no individualitātes un nodzīvoto gadu aktivitātes. Galvenā kontrolējošā „cilvēka” daļa atrodas galvā, ieskaitot tās sapratni, kompjūteru un runas ģeneratora modulatoru. It īpaši 2 pēdējie veido negatīvu ietekmi uz mūsu spēka uzparikti, to sapinot, tas ir, tagadējā alfabēta  liekajos burtos iešifrētas 5-6 programmas ar dažādām slimībām.
18.
Tāpēc pats galvenais uzdevums neitralizēt nepareizās valodas iedarbības sekas un atbrīvoties no tādas būtnes kā „cilvēks”. Faktiski nepieciešams atgriezt mūsu ATALAI ( fiziskajam ķermenim) visu to, ko atņem „cilvēks”, tas ir 3/4 spēka plūsmas. No kopējām  āru spēka plūsmām 95-96% izsūknē „cilvēka” visuma saimnieki.  Bez tam lietojot bērza, ievas, oša mizu novārījumus veicinās atbrīvošanos no pašiem ļaunākajiem parazītiem, kuri atrodas dzimumorgānos un ir pirmavots daudzām slimībām un spēka zaudējumiem āriem. Lai neitralizētu nepareizās runas, valodas, vārdu uzbūves iedarbību nepieciešams katru dienu skaitīt AZAVITU ( alfabētu), tamdēļ jāsāk ar AZU ( burtu zināšanu) , to skaits un krāsa atbilst mūsu smalkajam sākumam – 16 ir galvenās spēka plūsmas, plus tēvišķais un ,mātišķais sākums kopā 18.
A  İ  N  V  S  T  O  R  Ž  Z  D  U  H  L  M  Š  I  IA
Daudzkārtēja AZAVITAS atkārtošana izlīdzina spēka plūsmas, jāskaita plūstoši, jābūt skaidram V,S u.c. skanējumam. Lai atbrīvotos no enerģētiskās „cilvēka” būtnes eksistē dažas komandas, ko izpilda mūsu sastāvdaļas, kas atrodas galvā:
AAİ SA – veic psihiskās vadības centra funkciju.
Aİ NVASATAZA – apziņa
AAİ VA – veic domāšanas darbību
Aİ NTA STAZARAŠİ – domas
AAİ NA – galvenais avots, kur rodas domas un uzkrājas atmiņa
To atrašanās vieta attiecīgi „piere”, galvas virsa, saulīte un „pakausis”.
Sākumā tās jāaktivizē, atkārtojot to nosaukumus 10-30 reizes lasīšanas tehnika skrienoša, dziedoša. Pēc tam ,kad jūs sajutīsiet kustību vai siltumu galvā, jāpasaka sekojošais: Mana AAİ VA  iegriež  „cilvēku” - vārds uz labo pusi.
Mana AAİNA dzēš i9 vibrācijas biežumu ( i9 - „cilvēka” bāzes vibrācijas biežums). Katru komandu nepieciešams atkārtot 2-3 reizes. Pēc kāda laika AAİVA un AAİNA uzsilst, tā griežas uz labo pusi. Varat pateikt tām VASTA ZARASA ( paldies) , atkārtot 2-3 reizes dienā.

19.
Kopējās metodikas rekomendācijas
Atkārtojumu reižu biežums ir individuāls atkarībā no  fiziskā stāvokļa un vecuma. Princips – nenodari sev pāri ir par pamatu – skaņu rindas atkārtot pēc pašsajūtas, šeit ir doti viegli uzdevumi, ja nogurstat , tad atpūtieties. Veicot skaņu vingrošanu jābūt komforta sajūtai. Visi skaņu salikumi sastādīti ņemot vērā skaņas un gaismas atbilstību un daudzkārt pārbaudīti simtiem ļaužu , kuri pēdējos 3 gadus apmeklē lekcijas.

PATI  METODIKA 
AZAVITAS lasīšana – 10-20 reizes rītos un vakaros. Kopējai  spēka uzpariktes atjaunošanai ,  izlīdzināšanai un spēka plūsmām kopumā.
IA UAAİSATAMA – 5-10 reizes rītos un vakaros. „motora” darbības normalizēšanai.
AARODA –  (asinis zilās ) atkārtot līdz 100 reizēm dienā.
IA ARUHA – ( asinis sarkanās) sistēmas veidošanas sākums.
IA AİUHALİ ARUHAŠİ  – 10-20 reizes dienā. Lai atjaunotu asinsrites un sistēmu kopumā.
AAİSA – 10-20 reizes rītos un vakaros, lai normalizētu psihiskās darbības.
AAINA – 10-20 reizes rītos un vakaros, lai uzlabotu atmiņu.
ARHALİ  – spēka centri.
ATALA – 10-12 reizes, lai normalizētu fiziskās ķermeņa darbību.
Aİ İA – galvenais galvas spēka centrs, nosaka domāšanas darbību, psihi un atmiņu.
AOOA – lai normalizētu barības pārstrādi.
AUUA – lai atjaunotu dzimumorgānu darbību.
AIIA – baro fiziskā ķermeņa spēka plūsmas, kā arī , lai atbloķētu vēdera apakšu.
Katru no tām atkārto 10-40 reizes dienā vai vakarā.
IA İNTA RAHA ZDUHAŠA – 10-20 reizes , lai nostiprinātu iekšējo spēku.
IA AİNVASATAZA – 10-20 reizes, lai atjaunotu āru apziņu.
IA ŽARA İSTARADA UHALAMA – 10-20 reizes dienā, pareiza jaunības formula.
IA ŽARA İSTA ORUHALAMA – 10-20 reizes dienā, pareiza veselības formula.
TAZA VAMA RAZAVAMA TARAZAMA – lai aizvāktu kompjūteru mūsu galvā, kas mūs vada. Lasīt 10-30 reizes, var vairāk un ātrā tempā.
NAZAVAMA RADAVAMA – 10-40 reizes dienā, lai atbrīvotos no gļotainā ķermeņa un atjaunotu spēka plūsmas starp puslodēm.
SAZAVAMA VASAMA – 10-20 reizes dienā, lai iznīcinātu cilvēka apziņas vadīšanas centru.
IA IA ZII LAA ROO MAA Dİİ  SAA ŽUU TAA NII VAA Hİİ ŠAA A IA A IA – skaņu rinda, kura maina šūnu virzienu uz labo pusi. ( ieteicams bērniem miega dziesmiņas vietā, tai pat ir redzama  skaņu līdzība ar latviešu šūpuļdziesmu  „aijā žūžu ča bērni”).
IA İ ŽAZAVAMA İA ŽAZA ATTA SAZA RAMA AZZA RAŠA AİZA ŽADA RAŽA AİMA TAŽA ZAŠA NAZA A IA A IA – skaņu rinda pret kreiso saspiešanos sistēmu
IA İ  AVVA ŽAŠA AMMA SAZA – pret viļņi zemo vibrāciju visumā.

20.
Bērniem izmaiņas un labo pusi var parādīties burtiski jau nākošajā dienā. Pēc nedēļas visi praktizējošie sajutīs uzlabojumus. Trīs mēnešu laikā pēc šīs metodikas labu sporta meistaru var sagatavot līdz olimpiskajam čempionam. Metodiku var izmantot jebkurā vecumā , sākot no bērna dzimšanas. Mātes var lasīt AZAVITU vairākas reizes, kamēr bērni guļ. Pieaugušie regulē atkārtojumu skaitu patstāvīgi, kā arī orgānu nosaukumus pēc nepieciešamības un vēlēšanās. Līdz 9 gadu vecumam bērnam atjaunojas saikne starp AAİSU , AAİVU, AAİNU ļoti ātri. Vecākiem tas var aizņemt vairākus mēnešus. Tā arī atbrīvošanās no tādas būtnes  kā „cilvēks” bērniem notiek ātrāk, tā kā spēka plūsmas vēl ir tīras un brīvas no bloķējumiem, ar katru skolas gadu apmeklējumu tas kļūst grūtāk.
Šeit ir parādītas mums pašas nepieciešamākās vibrācijas un tas nenozīmē atkārtot visu pēc kārtas. AZAVITU var lasīt ikdienu, bet visu pārējo pēc vēlēšanos, noskaņojumu un nepieciešamības. Iekšējo orgānu nosaukumi – skaņu rindas ir sastādītas ņemot vērā āru spēka uzbūvi, faktiski tā ir instrukcija , kā to savest normālā stāvoklī.
Patstāvīga vajadzīgo vibrāciju atkārtošana ļaus jums ar laiku aizmirst par nogurumu un slimībām. Izlīdzinoties jūsu AİNVASATAZAI ( apziņai) un AINISAŠAI (psihei) notiek spēku palielināšanās 2-3 reizes. Vienlīdzīgas spēku plūsmas nodrošinās ATALAS barošanu pa visu spēka kontūru. Bērniem atveras radošās spējas. Pēc saites atjaunošanās starp AAİSU, AAİVU un AAİNU jums nebūs robežu jūsu pilnībai.
 No  vēstules.

Vārdnīca
Tēvs   - Aaaris
Māte    - Matu  Taru
Alfabēts  - Azavita    
 Vīrieša Dvēsele   - Arisa
Sievietes Dvēsele  - Rasina
Aura    - Arana
Visums   - Aaatinvarusa
Zeme    - Sara sara
Tauta   - Iaalinvatarusa
Sāls  -  Alta
Apziņa  -  Aiinvasatazama
Ūdens   – Aolitasa.
Labdien   - Šara
Labrīt  -  Arara
Uz  redzēšanos -  Maro
Piens    - Lada Žaza
Maza  meitene  -  Sau
Mazs zēns   - Navo
Akmens – Nainmatuma
Saule     - Atta aa lana
Asinis   Vīriešu -  Aruha
 Asinis sieviešu - Aroda
Rokas   - Stazi
Kājas  - Vinstazi
Dzīvnieki   - Nadivasti
Koki   -  Naisti
Koks       - Naista

Priede  -  Dašts 
Egle -  Urhi
Kļava  -  Hžats
Pīlādzis   - Ža Fra I
Maijpuķīte  - Ho Hoo Haa
Zeķes  -  Sisi
Pidžama  -  Ii
Krekls  - Žužu
Krekliņš  - Nunu
 Struktūra pie kakla -  Avinžara
Struktūra, kas  dod jokus  - Žuši
Ātri  -  Voo
Prieks  -  Aini  assa rada
Svece   -- Ažalava
Mākonis  -- Tiri Tara
Vējš  -  Ruma
Lini  -  Žaanava  
Baravika -  Šahiii ass
Gailenes  -  Šisah
Šampinjoni  - Tava
Zaļā mušmire - Ntass
Arbūzs  - Ruaa
Kabacis – Zšš
Persiks – Fra a to
Zilā plūme  - Maa
Zilās  vīnogas – Fra Nss
Bumbieris  - Šž
Granāts  -  Tss
Avene  -  Novos
Saulespuķe  - Fra Novo Vara
Biete – Toarhšsia
Ķirbis  -  Ita Uha Lama Mita Isa Nanda
Redīss -   Matažasataruta
Rācenis  -  Satižr
Augi, kuriem  piemīt Fra  enerģija :
Jauns ozols  -  Ifraa
 Jauns bērzs  - Fra A Šž
Sēnes   - Rtmda Fra
Saulespuķe  - Fra Novo Vara
Ceļmallapa  -  Fra Žia Lšs
Kosa  -  Naza suta
Putni  -  Rari
Taurenis  - Urara
Odi  -  Nivo
Sirsenis  - Rura Assa
Kamene  - Šarihši Assa
Skudras  - Mura
Sienāzis   - Avo
Muša -  Ria
 Skaita lai aizvāktu  mūsdienu graujošās valodas  iespaidu :
Fra Novržri Ss
Fra Novr Ri Ss
 Fra Ži Ažža
Ahth Ž Ažža
Vibrācija apziņas atbrīvošanai no  egregoriem
Ažža Naza
Fra I S
Vibrācija Tumsas būtnes  atdalīšanai no  savas  apziņas
 Fra I  A Žhu
Rsha Žrhas Sss
Vīriešu  mīlestības  enerģija : Žara
Sieviešu mīlestības  enerģija : Savo
Pilna vīriešu un sieviešu  mīlestības  enerģijas formula ko ārijiem dod Aaaris
Fra Sara Narva Ua Žara
 Vibrācija spēku uzkrāšanai
Drusž Fra Žs
Fra Žh Sšdž
 Vibrācija, kas nodzēš parazītus un to burtus
Fra Ži Sht Ahthž Ažža
 Vibrācija egregoru iespaida novēršanai  un to  vadīšanai
Ažža Naza Fra Is
 Vibrācija, kas izdzēš parazītu burtus
Fra Novržri (ria) Ss
Fra Novr Ri (ria) Ss
Vibrācija, kura uzlabo garastāvokli 
Tima Tima Tara   un Tomomom
Vibrācija pret  zemu vibrāciju iedarbību, kura neļauj palikt  savā telpā
Fra Aižhu Rshažrhas Sss
Vibrācija augiem, lai palīdzētu izdzīvot sausumā un karstumā :
 H š š o s  Fra  l a s s s
Zilonis  -  Ara
Čūska  - Vodra
Lapsa  -  Šara
Putni  -  Rarii
Papagailis -  Aviio
Pingvīni – Uvii
Roņi  - Rovii
Āpsis  - Marra
Tītars  - Roro
Balodis  - Šavo
Delfīni  - Horvii
Kamielis  - Tuaii
Degunradzis  - Rau
Zoss   -  Uou
Vārna  -- Šura
Suņi   - Movži
Hiēna  - Žovara
Krokodils  - Iirro
Zīlīte  - Zaa
Pūce, ūpis  - Uava
Kaķis  - Noo
Valis  - Žavo
Tīģeris  - Doo
Svilpis  - Nadva
Gulbji  - Iivii
Pērtiķi  -  Ohrii vai Amo
Bebrs  - Cvis
Zebras  - Izdii
Vanags  -  Andva
 Pīles  - Orii vai Urii
Vērsis  - Roo

Pele  -  Mima
 Žirafe  -  Iinta
Krauklis   - Zoo
Varde  - Iholuma
Lauva  - Orva
Gliemezis  - Vinstažii
Zvirbulis  - Sovis
Ērglis  -  Ivra
Vilki  - Iindvii
Laši  - Vrašii
Stārķis  - Maris
Govs  - Morau
Zaķis  -  Intra
Elektriskā zivs  - Šrii
Mednis  - Šovo
Kaza  - Rora

Lācis  -  Novai
Pīļknābis  - Rivs
Dzenis  - Sros
Cūka  - Rura
Vāvere  - Noro
 Briedis  - Ua
Tukans  - Hoha
Zirgi  - Zdii

Ezis  -  Hiha
Gailis  -  Omai
Pelikāns  - Siha
Pantera – Žiro
Alnis  - Nura
Vista  - Tio
 Žagata  -  Žo
 Mārīte  - Šarina
Vabole  - Mao

Spāre  -  Ovau

ŠIRA - sisenis

ŽUVRA- zirneklis

Putni  -  Rari
Taurenis  - Urara
Odi  -  Nivo
Sirsenis  - Rura Assa
Kamene  - Šarihši Assa
Skudras  - Mura
Sienāzis   - Avo
Muša -  Ria

Iznīcina  ķimikālijas ēdienā, atmosfērā, ūdenī utt. ВИРО  ОРО  НОРО  ВИРО  СИРО  РОРО  ХИХО  ВАРА  ИЗДА  ВОО
Iznīcina apziņas parazītus  ХО ХОО ХАА
Kad bērns raud, dzirdot  melus  : РЫ УЛАНА ИЗДА ХАША СУАРА
Mēs  esam piepildīti ar  Ra  Ždiza un  apklusinot prātu,   ar АВЫНЖАРА - Apzinātību.
Lai neitralizētu Biometrisko pasi , Altā ierunā vārdus un iejauc Aolitasā un iesmērēmatos fotografējoties pasei
 ФРА – Х – Ш – Л- Р- АА
ФРА – Ш – Р- АА
Lai  atvērtu  savas iekšējās  Zināšanas  
H ž ž m o r s
Fra aa
Ž s s t r r
Š t t
D r t s
R d d

R s s ž o u ii m š fra o o
H ž ž
R š š
Šš žž hh aa  fra fra– Nāves iztīrīšanai.
 Hio ooo
Ho hoo haa
Aa žoo hoo doo iioo iaa
O fra oo
Arī attīrīšanās.

http://www.draugiem.lv/blogs/#/augani/blog/?p=12047895