ceturtdiena, 2014. gada 26. jūnijs

26.jūnijs - Eb enerģija


26.jūnija diena:)
Desmitā diena šajā vilnī - diena, kura atnesīs rezultātu tajā tēmā, kuru esam ģenerējuši.
Šodien ir Eb diena - vienlīdzības un kopības spēks. Šodien nonāksim pie rezultāta, ja spēsim visu uztvert vienlīdzīgi, vienlīdz svarīgi vai mazsvarīgi.


Katra šīs dienas nianse ir tā, kas ved pie rezultāta, tāpēc būsim modri un vērosim šo dienu, ļausimies impulsiem, lai nonāktu pie rezultāta.

 Tā kā šodien ir Eb enerģija, tad rezultāts būs tieši šajā tēmā un mēs ieraudzīsim katrs savu ceļu, katrs savu vietu uz šīs Zemes, zem šīs Saules. Protams, ja vien paši to esam gribējuši un esam ļāvušies Visuma laika upes plūsmai.

 Eb ir garīgais ceļš un arī ceļojums. Kāds šodien dodas ceļojumā, lai saprastu savu vietu, kāds pabūs kopā ar domubiedriem, cits ar ģimeni. Taču visas šīs lietas vedīs mūs uz mūsu garīgo ceļu. Tāpēc vērosim modri šodienas notikumus.

 Visums runā ar mums ik mirkli caur katru niansi, tāpēc būsim atvērti un vērosim. Caur šīs dienas atklāsmēm un notikumiem mēs ieraudzīsim mērķi, kurp tālāk doties, taču tas jau rīt:).
Šodien pievērsīsim uzmanību visām niansēm, jo visas tās mums ko vēsta. Pilnīgi viss ap mums atspoguļo informāciju mūsos.

 Tāpēc turēsim acis vaļa, prātu vērošanas stāvoklī un baudīsim dienu tādu, kāda tā ir  Tā ir pilnīga jebkurā gadījumā. Un jebkurā gadījumā - viss ir labākajā kārtībā. Tikai jāsaprot, uz ko mums vērš uzmanību Visums un jāļaujas
 Lai ceļojumu un kopā būšanas pilna diena.



Visuma laika un telpas radošā alķīmija