sestdiena, 2014. gada 21. jūnijs

Laiks no 17.jūnija līdz 29.jūnijam - Akbal vilnis


Laiks no 17.jūnija līdz 29.jūnijam  - Akbal vilnis
Šodien ir sācies Akbal vilnis - vismistiskākais un maģiskākais no visiem divdesmit scenārijiem. Šis vilnis ir ļoti dziļš un katru dienu ir jāapzinās, ka nekas nenotiek tāpat vien, ka nav sakritības un ka visam ir dziļāka jēga un nozīme.

 Akbal ir kā okeāna dzīles, kuras vēl līdz šim cilvēks nav spējis izpētīt, kaut skrien jau kosmosu pētīt.
 
Šis ir sajūtu vilnis, kurā mēs spēsim sajust daudz dziļāk, sajust dziļāko būtību un ieraudzīt to, kas dziļākajos slāņos apslēpts. Šajā vilnī mums visiem ir iespēja kādā tēma iegrimt tik dziļi, lai ieraudzītu tēmas dziļāko jēgu. Mums uzpeldēs tēmas, uzpeldēs sajūtas - no kurām nevajag baidīties, bet gan iet tajās iekšā un risināt to cēloņus, un vest tās līdz rezultātam. Protams, ja esam gatavi ieskatīties sevī un pieņemt to, kas esam.

 Intuīcija un sajūtas vadīs mūs visu šo vilni. Visas trīspadsmit dienas prātam ļausim iet pastaigāties un centīsimies sajust - kurp šī sajūtu upe mūs ved.

 Akbal vilnis ir kā sajūtu upe, kura tumsā mūs ved cauri džungļiem. Tas, vai piestāsim krastā un uzdursimies uz cilvēkēdājiem, plēsīgiem zvēriem vai skaistai vietai, kura pilna ar dabas smaržu un materiālām, kā arī garīgām bagātībām – ir atkarīgs no tā, cik ļoti ļausim sev just.

 Sajūtas būs tās, kuras vedīs - vedīs pie mērķa un sava ceļa apzināšanās, taču to ar prātu izdomāt nevarēs.

Šī viļņa apkārtējā pasaule un mijiedarbība būs tā, kas nesīs prieku, atklāsmes, pievilks gribēto un parādīs katram savu ceļu, kurš jāiet šajā dzīvē. Lai ieraudzītu un pamanītu šo rezultātu, mums jābūt modriem un jāvēro, ko Visums caur cilvēkiem, situācijām un mums pašiem - stāsta. Tāpēc būsim modri un vērosim pasauli kā meistardarbu, kuru paši radām un kuru paši veidojam, un ka viss nepatīkamais, ko redzam un viss patīkamais - ir adresēts tieši mums. Un ka viss attiecās uz mums - tikai jāsajūt, kādā aspektā.

Šī viļņa darbība notiek caur gribas enerģijām - tās ir Chikchan, Muluk un Ben enerģijas. Darbībā spēsim iedziļināties sīkumos un tur, kur iedziļināsimies, to arī iedzīvināsim. Tāpēc svarīgi apzināties to, ko gribās un ko nē, lai izvēlētos to, ko gribās un iedziļinātos tur. Darbībā jutīsim visus sīkumus un nianses.. Tie noteikti būs svarīgi laika gaitā, lai ieraudzītu kopainu.

 Maģiskajā darbībā ir Muluk spēks - ūdens vai informācija. Tas nozīmē to, ka šī viļņa maģiskā darbība ir mainīt savu zemapziņu, iepazīstot to caur darbību. Mums ir jāapzinās, ka visa informācija, kura traucē sasniegt mums mērķi, patiesībā ir atsperšanās punkts. Visu, ko darīsim - visam vilksies pakaļ iepriekšējo neveiksmju ēna, jo tā informācija ir mūsu zemapziņā. Taču pieņemot citus lēmumus, izdarot citas darbības - nonāksim pie cita rezultāta, kurš būs patīkams un caur to nomainīsies šī programma uz kaut ko produktīvāku.

 Jāatceras, ka informācija ir tikai informācija un tā mums ir, lai mēs to spētu ietekmēt un mainīt. Par to sīkāk jau pašā Muluk dienas aprakstā .

Izmainot zemapziņu, mēs ieraudzīsim mērķi, kuru vēlamies sasniegt un ja noliksim prātu malā, tad Augstāki spēki mūs vedīs taisnākajā ceļā uz mērķi, kas ir Ben enerģija.

Šī viļņa stabilitāti dod Ziemeļu enerģija - kas nozīmē to, ka stabilitāte atspoguļos to, kur ir mūsu bailes. Ja nejūtamies stabili, tātad no kaut kā baidāmies. Ja baidāmies mainīt darbu, dzīves vietu vai attiecības, tad šajā vilnī jutīsimies nestabili. Taču ja atmetīsim visu nevajadzīgo, ko turam dēļ bailēm, tad atnāks viss, ko mīlam un mūsu apziņa varēs transformēties un pacelties jaunā līmenī.

Šajā vilnī, ja kaut kas saplīst, aiziet vai beidzās - tad tas tikai tāpēc, lai gūtu stabilitāti, atbrīvojoties no tā. Ja mašīnu sasit, tad tā jāsaremontē un jāpārdod, jo tā ir zīme no Visuma.

 Visums caur vides impulsiem rādīs to, no kā ir jāatbrīvojas, lai situācija veidotos tāda, kā mīlam. Ja saplīst mikseris vai telefons - Tad pa taisno miskastē nedomājot . Tas palīdzēs pārvarēt bailes un caur to aizies kaut kas tāds, ko mēs noteikti negribētu piedzīvot.

 Ja izmetīsim to, ko nemīlam - atnāks tas, ko mēs mīlam un varēsim sākt rūpēties par to, slīpēt, pulēt un spodrināt to.

Sajūtas, intuīcija, iedziļināšanās sevī būs tas, kas ved uz priekšu. Lai mēs apzinātos sevi kā Dievišķas būtnes - jāuztver viss viegli un jāpieiet visam radoši, tad arī mēs ieraudzīsim un sajutīsim savu dzīves perspektīvu, savu ceļu, pa kuru dodamies. Sajutīsim, kurp tas ved un ko rezultātā saņemsim.
 Principā, lai paveiktu visu un paceltos jaunā līmenī - ir jāzina, ko rezultātā grib sajust, kā grib rezultātā justies un lidot uz turieni. Ja pievērsīsim uzmanību visam, uztversim visu viegli, tad ieraudzīsim savu ceļu un mērķi. Ja zināsim savu mērķi - tas mūs slīpēs un pilnveidos tikai tam, lai ieraudzītu visas plašās iespējas, kuras nesīs šis mirklis.

Iedziļināsimies savās sajūtās. Apzināsimies tās burvīgās sajūtās, kuras ceļ mūs spārnos, kuras dod mums visu, ko no dzīves vēlamies un lidosim uz turieni, kur sajūtas ved, jo tās vedīs tieši pretī tam, ko gribam just.

Būsim kā Ērgļi, kuri planējot spēj sajust visu apkārt notiekošo.

Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni