sestdiena, 2014. gada 21. jūnijs

20.jūnija diena - Kimi enerģija

20.jūnija diena

Ceturtā diena laika vilnī - Kimi enerģija.

Diena tāda padrūma, taču dīvainā kārtā šajā vilnī tieši šodien pirmo rītu jūtos labi. Laikam tāpēc, ka jau vakar sapratu to, kas jāmet ārā un jau sāku strādāt pie tā..
...

Kimi enerģija ir tā, kura mūs paceļ jaunā līmeni caur to, ka atmetam bailes, atbrīvojamies no liekā un aiztaisām durvis uz pagātni.
Kimi šajā vilnī ir stabilitātes pakāpienā - tas ir interesanti, jo šis vilnis cels ārā visas bailes tieši stabilitātes jautājumos un droši varam apzināties, ka bailes nav no tā, ka kaut kas slikts var notikt, bet gan tās nāk ārā no mūsu energo lauka jeb auras.

Šajā vilnī un šajā dienā Visums parādīs mums to, no kā ir jāatsakās, lai tiktu pie tā, ko mīlam un gribam. Ja šodien piedāvā jaunu darbavietu vai atlaiž no vecās, tad tas ir super - beidzot kaut kas dzīvē mainīsies un beidzot būs darbs, kuru mīlu. Ja šodien saplīst mašīna, tad to pārdodu un tieku pie tādas, par kuru sapņoju un tā ar visām lietām. 

 Taču tas notiks tādā gadījumā, kad mēs atlaidīsim šīs lietas bez bailēm - šo visu veco un nevajadzīgo.
Ja pārdosim mašīnu bailēs par to, ka jaunā būs vecāka vai nopirkšu tās vietā sistu mašīnu un pats to nepamanīšu, tad tā arī notiks.
Šodien galvenais ir ieskatīties acīs bailēm un kāpt tām pāri ik uz soļa, ik mirkli, kad vien tās uzrodas.
Ja kāds mums cenšas kaut ko atņemt, tad laižam vaļā - lai tas iet! Ja izkrīt nauda no rokām, tad lai iet un caur to aiziet nevajadzīgais vai kā tautā saka – nelaime. 

 Laižam prom visu, kas iet - ar domu, ka atnāks kas daudz labāks vietā.
Šī enerģija mūs rūda, padara sīkstākus un izturīgākus, caur to paceļot mūs jaunā līmeni. Ja baidījāmies palikt bez mājām, tad Kimi enerģija noorganizē to, lai tā notiktu un mēs saprastu, ka pat bez mājām mēs nenomirstam uzreiz un spējam dzīvot tālāk, atrodot jaunas, daudz labākas mājas.
Skan jau ļoti skarbi, taču Dievs mūs rada par Gaismas bruņiniekiem, nevis čīkstētājiem. Un čīkstēšanu izsit ārā no mums caur skarbām situācijām. Šīs situācijas vajadzīgas tamdēļ, lai mēs noticētu sev, noticētu, ka esam daudz spēcīgāki, kā spējam iedomāties. Lai noticētu, ka neesam vāji.
Taču mēs esam ļoti stipri un Dievs mums to māca caur skarbām un nepatīkamām situācijām. 

 Arī Dievs nav žēlīgs, pati gaisma un mīlestība ir nežēlīga. Jo žēlošana ir nemīlēšana. Ja mēs kādu žēlojam, mēs viņam darām pāri, mēs ļaujam noslīkt savās skumjās un sevis žēlošanā. Žēlošana ne pie kā laba neved un mēs esam naivi, ja domājam, ka Dieviņš pažēlos un vēl kā. Dievs mīl visus un vienmēr, taču nevienu nežēlo. Un ja kādam šķiet, ka iet slikti un sliktāk nevar būt, tad tā ir liela ilūzija.
Neviens šeit necieš vairāk kā citi un neviens te nav izredzētais. Mēs visi esam vienādi un mums visiem ir vienādi pārbaudījumi.

Tāpēc pārstāsim sevi žēlot, pārstāsim citus žēlot, pacelsim seju no dubļiem un iesim pāri visām savām bailēm, lai apzinātos savu patieso spēku un lielumu.
Viss, kas mūs nenogalina, mūs padara stiprākus un tā kā enerģija ir nemirstīga, tad Visumā nekas nekad nav nomiris. Tad sanāk, ka pilnīgi viss mūs padara stiprākus - kaut arī uz mirkli jūtamies vājāki kā jebkad.
Atzīt sev savas problēmas un vājības nav vājums - tas ir spēks, caur kuru mēs spējam pārvarēt to, kas mums dots. Ja neatzīstam, ka esam alkoholiķi, tad dzīvojam ilūzijā, ka pudele vīna vai pāris aliņi dienā ir tāpat vien. Tad mēs nekad neatbrīvosimies no traucēkļa. 

 Taču atzīstot to, ka esam vāji un kalpojam kādam, mēs spējam sevī atrast spēkus, lai ar to tiktu galā.
Pilnīgi visu, ko mēs darām, mēs darām kāda iemesla pēc un šo iemeslu mēs slēpjam zem bailēm, zem alkohola, ballītēm, ceļojumiem un viss kaut kā cita, kas pie rokas gadās. Taču tieši tas, ko esam noslēpuši, ir mūsu problēmu risinājums. Tāpēc pienāk tāda diena, kad neizbēgami būs jāieskatās sevī, savās bailēs un savās nepilnībās.

 Atlaidīsim visu, kas lieks! Atlaidīsim svarīgumu būt labākiem, atlaidīsim bailes, atlaidīsim vēlmi atriebties un visu citu, kas mūsu dzīvē vairo tikai tumsas un miglas mākoņus.
Atbrīvojoties no liekā un ap mums gaiss noskaidrosies un paliks daudz vieglāk. Būsim modri, vērosim zīmes, kuras rāda mums to, kas mūsu dzīvē ir lieks, lai atbrīvoto vietu spētu piepildīt ar to, kas ved mūs uz laimīgu dzīvi.
 
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija