svētdiena, 2014. gada 22. jūnijs

Lamat enerģija

Lamat tēma - harmonijas pievilkšanās un bagātības tēma

Mūsu pasaulē ir ļoti daudz harmonisku un ļoti daudz neharmonisku lietu, kā piemēram iekšdedzes dzinējs - ļoti disharmoniska ierīce, mobilo telefonu raidītāji un uztvērēji, modificēta u...
n apstrādāta pārtika, lēti Ķīniešu produkti, kuri gatavoti praktiski verdzībā. Zemes spridzināšana, urbšana un mežu izzāģēšana. Tas viss ir disharmonisks Dabai un Zemei, un mums pašiem. Protams - ir vēl daudz lietu, taču fokusu centīsimies turpmāk noturēt uz harmonisko un pievilcīgo.

Harmonija ir Visuma princips. Protams, harmonija ir harmonija ar sevi ja esmu aktīvs, sportisks un traks pēc adrenalīna un tā arī uzvedos, tad esmu harmonijā ar sevi. Taču ja man patīk aktīva atpūta, taču skatos to pa TV, tad neesmu harmonijā ar sevi.

 Visumu veido tumšā daļa un gaišā daļa. Gaišā, Dievs, gaisma, mīlestība, ir harmoniskas pašas par sevi. Arī tumsa ir harmoniska, taču tā neharmonizē ar mums, ja nākam no tumsas un gribam iet uz gaismu - tādā gadījumā ir jāizgaismo mūsu iekšējā tumsa, jāharmonizē savs iekšējais stāvoklis, jāpanāk beznosacījumu mīlestība. 

 Lai mēs spētu saslēgties ar beznosacījumu mīlestību, mums jāharmonizē ar šo vibrāciju, kas ir šī beznosacījumu mīlestība vai ar kādu no tai simpatizējošām frekvencēm. Dzīvības zieds parāda visprecīzāk šo beznosacījumu mīlestības principu. Ja esam zīmējuši to ar rokām, tad noteikti pamanījām, ka centrā tas veidojās precīzāks un jo tālāk no centra to zīmē, jo neprecīzāk velkas apļi šo dzīvības ziedu zīmējot. 

 Tieši tāpat ir arī Visumā - jo tuvāk mēs esam centram, jo lielāka harmonija ar pirmsākumu un beznosacījumu mīlestību. 

 Mūsu enerģija un principā visas enerģijas formas veido līdzīgu režģi kā dzīvības ziedā. Dzīvības zieds atspoguļo vienas frekvences izplatīšanos Visumā, kura progresē pēc ģeometriskās progresijas un atspoguļo to, kā aug vai dalās frekvences katrs aplis, kurš ietilpst nākamā lieluma aplī, kuru zīmējot tas izveidojās tieši trīs reizes lielāks par to, ar kuru sākām zīmēt. 

 Sanāk, ka izmantojot cirkuli un vienu rādiusu - zīmējot dzīvības ziedu līdz bezgalībai, tajā varēs savienojot punktus vilkt apļus. Pirmais būs tik liels, kā to uzzīmējām, nākamais tieši trīs reizes lielāks un nākamais arī. Un tā veidojās trinārā progresija vai trejdeviņu princips. 

 Jo tieši divdesmit septiņas reizes mazākas daļiņas veido lielākas daļiņas, kuras mēs jau saucam savādāk. Piemēram, molekula un šūna varētu būt tieši šādā attiecībā.

Atgriežoties pie harmonijas .. uzzīmējot dzīvības ziedu mēs sapratīsim, kā veidojās Visums un kā izplatās vibrācijas. 

 Vai kāds ir aizdomājies par to, ka visas mūsu ķermeņa šūnas ir izveidojušās no vienas DNS spirālītes? Ka viena DNS spirāle spēj ievibrēt 50 kg, 100 kg vai pat veselas pilsētas. DNS ir portāls starp šo realitāti un smalko pasauli un šī spirāle ir tik lielā harmonijā ar Visumu, ka spēj ievibrēt olbaltumvielas un Zemes atomus sev vajadzīgajā formā.

Tāpat arī mēs spējam radīt savu dzīvi, ne tikai savu ķermeni. Mums tikai jāsaslēdzas ar radītāju, jānoharmonizē sevi ar savu Augstāko “Es”.

Lai izveidotu ko tādu, kas palīdz to izdarīt, ir nepieciešams kas harmonisks. Ne par velti cilvēki izmanto Mandalas, Jantras, Baltu, Ķeltu un citas Visuma zīmes. Lai izveidotu harmoniju ir jāapzinās nedaudz Visuma uzbūve - ka tas ir fraktāls, ka tas ir simetrisks un jo simetriskāks tas ir, jo ciešāka saikne ar Dievu. Tas, varētu teikt, ir ceļš, caur kuru visi ejam. 

 Mēs sākotnēji esam skaistas gaismas bumbiņas absolūtā harmonijā ar sevi un pirmsākumu. Taču tad mūs palaiž uzkrāt pieredzi ļoti disharmoniskās vietās, lai mēs iemācītos noturēt šo simetriju. Tā mēs pilnveidojoties, ejam aizvien tālāk no gaismas un veidojam simetriju aizvien plašāk Visumā.
Mums jākļūst stipriem un stabiliem - tādiem, lai neprognozējamos, amnēzijas un totālas nošķirtības apstākļos, mēs spētu vairot gaismu. 

 Aptuveni šādi apstākļi ir uz Zemes un uz Zemes Dievs sūta tikai spēcīgākos gaismas bruņiniekus, gaismas nesējus, lai tie šeit saņemtu rūdījumu, iemācītos noturēt saikni ar pirmsākumu un būtu harmoniski ar Visumu un Dievu pat vircas bedrē, bez elpas esot. 

 Tas ir tas, par ko mūs visus pamazām māca - lai mēs spētu nest gaismu aizvien tālāk plašajā Visumā un spētu noturēt kontaktu ar savu Garu. Gars ir kā kosmosa stacija uz Zemes un cilvēks ir kā kosmonauts kosmosā. Tāpat arī mūsu mājās - ir Gars, kurš kā no kosmosa stacijas vada mūs un mēs kā kosmonauti esam te uz Zemes. 

 Lai veiksmīgi paveiktu misiju un atgrieztos, mums ir jānotur šī saikne un tieši tāpēc ir jāatceras, kas esam - ka esam kosmonauti, kuri atnākuši treniņu nolūkos. Un ka mūsu uzdevums ir uzkrāt pieredzi

 Mums ir jābūt harmonijā pašiem ar sevi - tas palīdz šo saikni nepārtraukti noturēt un atjaunot. Zīmējot mandalas, mēs kļūstam harmoniskāki, veidojot jantras - mēs saslēdzamies ar enerģiju avotiem, to pašu darām elpojot, dejojot, vingrojot un visu citu, ko darām apzināti, lai harmonizētos.

Šis Saulgriežu laiks ir tas brīdis, kad esam Dievam vistuvāk. Kad esam vistuvāk vibrācijām, kurās esam dzimuši un kad ir vislabākais kontakts ar savu pirmsākumu.

Tas, ko paralēli darām Saules kalendāram, kurš arī sasinhronizē mūs ar Visumu, ir taisām un pārbaudām ierīces, kuras šo harmoniju izplata ap sevi, harmonizē cilvēku un telpu. Tās atgriež visu pie pirmsākuma - pirmatnējā kārtībā.

Pārbaudot bezgalīgi daudz materiālu un apzinoties to, ka katrs materiāls vibrē savādāk, ir harmoniskākas un neharmoniskākas lietas un vietas tam, kur izgatavot šādu harmonizētāju vai sinhronizētāju. Esam izdarījuši secinājumus un nonākuši pie aktīvākajām ierīcēm, kas jebkad taisītas un tām, kuras visefektīvāk strādā no visa izmēģinātā.

Ļoti svarīgi ir apstākļi, kuros gatavojam - tas ir vidē, kur ir pastiprināta saikne ar pirmsākumu, caur ierīcēm, kas atver šādu saikni. Tie ir kristāli, kuri ir dzidri kā ūdens un dimanti. Kā arī kristāla dzidri poliestera sveķi un arī stikli un kristāli pārklāti ar plānu cēlmetālu kārtiņu. Tas viss izvietots harmonijā ar Visuma uzbūvi un to, kā jāvirza un jāaktivizē enerģija konkrētam mērķim. 

 Jo vairāk harmonizējošu materiālu, jo vairāk harmonizējošu domu un apziņas, ka esam neredzamā Dieva redzamā daļa, jo spēcīgāki sanāk šie brīnumi un jo augstākā frekvencē tie darbojās, un precīzāk sasinhronizē ar Visumu. 

 Jo vairāk apzināmies sevī šādu harmoniju ar Visumu un pirmsākumu, jo vairāk apzināmies sevi un to, ko te darām, jo vairāk atveras mūsu potenciāls kļūt bagātiem un laimīgiem, skaistiem un pievilcīgiem. 

 Harmonija savā ziņā ir bagātība! Ar ko mēs harmonizējam - tā enerģija mums neierobežoti ir pieejama. Ja esmu gaisma - tad visa gaisma esmu es

Harmonizēsimies ar to, ko vēlamies piedzīvot. Harmonizēsimies ar to, kas vēlamies būt un patiesībā jau esam, tikai īsti neredzam .
Būsim harmonijā ar radītāju, gaismu un Visumu.

Lai starojoši un harmoniski mēs visi esam šajos svētkos.
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni