trešdiena, 2014. gada 25. jūnijs

23.jūnijs - Muluk enerģija



Līgo svētki:)
Šodien ir zīmīga diena, jo Jāņi skaitās kā uzkāpšana kalna galā un uguns iedegšana, kā arī trīspadsmit dienu viļņa septītā diena ir kalna gals – kalns, kura galā esam vistuvāk Dievam. Kā arī šis Saulgriežu laiks, kurā aptuveni trīs nedēļas pirms un trīs nedēļas pēc esam vēl diezgan tuvu kalna virsotnei, kur Dieviņš mūs un mēs Dieviņu labāk dzirdam, līdz ar to ir daudz lielāka iespēja izmainīt savu dzīves gājumu.

 Mūsu senči to zināja un neko nedarīja tāpat vien. Ja mums ir senas tradīcijas, tad tajās ir dziļa doma. Jo senākas tradīcijas, jo dziļāka doma.

Šajā vilnī visam ir dziļāka nozīme un arī mūsu senči redzēja visam dziļāku nozīmi, kā tagad vispār spējam iedomāties. Jāņos - katra deja simbolizēja kāda cikla iziešanu un nosvētīšanu, katra dziesma konkrētas tēmas aktivizēšanai un piepildīšanai. Katra zālīte ar domu un katrs siera gabals ar domu, jo šis ir laiks, kad visērtāk un visvieglāk ir nokomandēt un noprogrammēt savu dzīvi.


Šodien ir Muluk diena – kas simboliski nozīmē ūdens, informācija, mēness un zemapziņas informācijas enerģija. Un Muluk dienās it īpaši septītajā pakāpienā, mums ir iespēja visu pavērst sev par labu. Piemēru dosim ļoti vienkāršu, taču tāpat tas strādā jebkurā tēmā.

Ja sinoptiķi saka, ka līs, tad palaižam domu, ka manos Jāņos nelīs. Ja ziņās saka, ka celsies degvielas cena, tad es saku,ka manā dzīvē degviela top bezmakasas . Ja saka, ka sākās krīze, tad es saku, ka manā dzīvē sāksies uzplaukums. Ja dzirdu, ka kaimiņiem nodegusi māja, tad nodomāju, ka lai mana māja stāv kā stāvējusi, lai kas arī nenotiktu.

 Un tā mēs katrā tēmā palaižam sev izdevīgu domu un tā šodien ierakstās zemapziņā visspēcīgāk! Šo vajag darīt katru dienu, taču šodien tas nostrādās jo īpaši spēcīgi un nākotnē būs vieglāk noticēt, ka tas strādā. Ja kaut ko aizmirstam bieži un aizmirsām šodien, tad palaižam domu, ka turpmāk atcerēsimies visu, kas nepieciešams un nākotnē zināsim, ka nepaņēmām tikai to, ko nevajag
Šodien ir laba diena savas dzīves nokomandēšanai un dzīves izmainīšanai! Būtu labi palikt modriem un katrā dzīves situācijā, kurā lien ārā neizdevīga doma vai neatbilstoša darbība gribai, mēs varam palaist tādu domu, kādu gribam savā dzīvē.


Izmantosim Visuma dotos spēkus un talantus! Izmantosim savu pieredzi un zināšanas, un, galvenokārt, mīlestību pret sevi un citiem, lai mainītu savu dzīvi tajā virzienā, kurā vēlamies.
 Un atcerēsimies, ka viss ir iespējams:). Ja kāds saka, ka kaut ko nevar - mūsu uzdevums ir palaist domu, ka manā dzīvē tas ir iespējams, nevis pieņemt zināšanas no citu pieredzes. Transformēsim savu zemapziņu ar prieku un prieks būs visur, kur ieraudzīsim savas nepilnības, jo apzināsimies, ka spējam tās izmainīt.


 Lai sirdī silts šis Līgo vakars un skaista Jāņu diena.

Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni