sestdiena, 2014. gada 21. jūnijs

Kimi enerģija - un sāls veselībai

Kimi enerģija rosina domas par enerģētisko higiēnu..

Mēs mazgājamies, mazgājam produktus, kurus ēdam, mazgājam izlietnes un vannas, attīrām savu dzīvokli no visa liekā un nevajadzīgā, iztīrām putekļus un smiltis no paklājiem. Tas viss mums...
ir pašsaprotami, jo esam dzīvojuši kā cilvēki, kuriem ir tikai fiziskais ķermenis un prāts, kurš it kā ir galvā, taču patiesībā atrodas kuņģī.

Sākot apzināties, ka esam kas vairāk, mums arī ir jārūpējas par sevi vēl vairāk un jāievēro enerģētiskā higiēna, jātur prāts tīrs no liekām domām.
Ja esat lietojuši Apple produkciju, tad planšetēs un telefonos, vismaz cik es zinu, ir tāda funkcija, kā aizvērt visas aktīvās programmas. Šiem produktiem ir tā, ka parādās vesela kaudze ar aktīvām programmām, kuras var aizver ar ķieģelīša palīdzību vai izstumjot tā kā tās ārā no ekrāna, ārā no telefona.
To pašu mums regulāri ir jāveic ar aktīvajām domām. 

 Izeju no mājām, ejot uz darbu, izslēdzu domas, kuras traucē strādāt. Ejot gulēt, izslēdzu visas domas, lai prāts arī atpūšas. Domas ir tās, kuras nepārtraukti ģenerē mūsu nākotni un tagadni, un viss, ko mēs domājam sāk pievilkties, tāpēc svarīgi ir veikt šādu domu revīziju ik pa mirklim, lai prāts nesaģenerē visādas muļķības pētot iespējamos attīstības scenārijus. 

 Ja strādājam algotu darbu, tad visbiežāk esam piesātināti ar svešām domām. Ja kontaktējamies ar cilvēkiem vai esam vienkārši cilvēkos, mūsu lauks kā švamme piesūcās ar citu domām un ja mēs tās neattīrām no sevis, tad mēs sākam dzīvot un domāt šīs domas un ģenerēt caur tām savu realitāti. Šī mijiedarbība notiek visur, it īpaši caur mēdijiem, pēc kuriem mēs vispār neatcerēsimies savas domas, ja nelasīsim internetu vai televīziju ar apziņu, ka mums skalo smadzenes un zombē. Ja ļausimies, tad ielaidīsim sevī visu to informāciju, kas stāv aiz katra produkta, raksta, utt.. Un sāksim to ģenerēt.. Par nodokļu celšanu, karu un un visādu citādu drazu… Kuru gāž mums virsū, lai mēs gremojam un ģenerējam to, kas mums nebūt nav izdevīgi. 

 Ir jāiemācās filtrēt informācija. Filtrēt to var caur sirdi un septīto čakru, apzināti saslēdzoties ar tām pirms uzņemt jaunu informāciju. Un ja saslēgsieties un noskatīsieties ziņas apzināti, nevis kā Austeres , tad ieraudzīsim visu nepatiesību un melus, kuri tur ir aptuveni 99.5%.
Ir jāfiltrē informācija un domas, kuras nonāk mūsu laukā. Ir jāsaprot, vai domas ir izdevīgas man vai kādam citam. Jāfiltrē tas viss nost. Mēdiju informācija ir kā dubļi, kuros ir ļoti reta pērlīte. Taču nekas no tā patiesi neskar mūsu dzīvi - ne politika, ne ekonomika neskar mūsu dzīvi.

Šī ilūzija arī ir jāizmet Mēs paši ar savām domām radām savu dzīvi un neviena politiķa domas nespēj ietekmēt manu realitāti. Tās ir absolūtas muļķības. Tas mums kā bērnu dārzā bērniem iestāstīts. Kāds bērns ir iedomājies, ka ir visvecākais un gudrākais, un pārņēmis smilškasti, kurā spēlējās visi bērni un stāstījis šiem bērniem tik ilgi, ka nekas ārpus smilškastes nav, ka tie ir noticējuši un nav spēruši pat kāju ārpus smilškastes, jo tic, ka nekā cita nav un smilškastes borti ir pasaules likumdošana. Likumi ir smilškastes borti, kuri principā bērna dzīvē neko nenozīmē, ja bērns apzinās, ka aiz smilškastes ir pagalms, aiz pagalma mājas, tad pilsētas un lauki, planēta un Saule, Visums un bezgalīgas Visumu grupas.

Ko dod smilškastes noteikumi, ja mēs dzīvojam nevis smilškastē, bet uz planētas, kura atrodas Visumā? Ir jāatmet šī aprobežotā domāšana, kura mums ir kā klapes uz acīm. 

 Tas viss palīdzēs atbrīvoties no liekas enerģijas pārvārīšanas vēdergraizēm un visādām citādām vēdera problēmām, jo tieši vēderā mēs sagremojam un apstrādājam informāciju un ja informācija ir pretrunā ar Visuma likumiem, tad kuņģim ir grūti to sagremot. Tas tā kā augļu vietā ēst ābeles zarus, nevis ābolus.
Mums ir jāizvēlas kādu informāciju uzņemsim, tāpat kā kādu ēdienu ēdīsim.
Enerģētiskās attīrīšanās veidu ir bezgala daudz - pirtis, peldes, sauļošanās, solārijs. Viss, kas saistīts ar dabu un neskarto dabu, meditācijas, dažādas prakses un vēl viss kas cits.

Šoreiz uzrakstīšu par vienu efektīvu metodi, kas apgāž visus pieņēmumus par balto nāvi. Nāve taču balta nemēdz būt tas tā nelielai intrigai un baiļu pakutināšanai ...

 Metode patiesībā ir ļoti vienkārša - tās pamatā ir sāls. Sāls ir mūsu imunitātes galvenā sastāvdaļa un mūsu limfa sastāv, galvenokārt, no sāls. Mūsu sviedri ir sāļi, jo tā ir mūsu dabiskā aizsardzība, lai karstumā uz mūsu ādas nevairotos baktērijas.
Kā jau droši vien daudzi zinām, ka gaļu sāla, lai tā nebojātos, tāpat kāpostus un gurķus sāla, jo tā var izbēgt no baktēriju ietekmes. Caur ēdienu mēs spējam uzņemt 10% no tā, ko patērējam, līdz ar to mūsos ir ļoti liels sāls deficīts. To izteikti var pamanīt grūtniecēm, grūtniecībai iestājoties sāk veidoties bērns, kuram nepieciešams sāls viņa imunitātei. Un ja mātei nav pietiekami sāls organismā, tad viņai visu laiku prasās ko sāļu, tad nosist sāls garšu ar ko saldu un atkal ēst sāļu. Un tur nav ko satraukties – tas viss ir Ok. Tikai ir jāskatās, kādu sāli mēs lietojam.

Ārsti mūsdienās arī nerunā pilnīgas muļķības par to, ka sāls ir kaitīgs. Taču tas, ka sāls nav pats par sevi kaitīgs - tas arī ir fakts. Kaitīgs ir galda sāls vai smalkā sāls, jo tajā ir daudz pretsalipes vielas, lai sāls mitrumā nepārvērstos vienā lielā kristālā. Un iedomājieties, ko šī viela dara mūsu organismā, ja tā spēj atgrūst ūdeni no sāls. Tāpēc, iespējams, nevajadzētu lietot masu produkciju, jo nav zināms, kādu sāli tie izmanto, taču vārāmā sāls vai rupjā sāls pat ir veselīga un vajadzīga mūsu organismā, tajā ir pavisam nedaudz kaitīgo vielu - mikro procents. 

 Taču sāls nav vajadzīga tikai fiziskajā plānā. Sāls ir kristāliska viela, kurai ir kristāliska struktūra. Tā kā sāls ir mīksts kristāls, tad tajā viegli var ielikt informāciju. Sāls spēj attīrīt un piesārņot, atkarībā no tā, kādu informāciju tas uzņēmis ceļā uz mūsu mājām. Tāpēc svarīgi to nosvētīt un ielikt tajā nodomu, kādu uzdevumu tas veic. Sālim var dot uzdevumu savākt visu zemo vibrāciju enerģiju un var piepildīt to ar gaismu, un pievienot ēdienam.
Sāls mums ir nepieciešams un bez tā nevar - tikai jākontrolē tas, kāda sāls tā ir. Tas, kas sakrājās locītavās un citur - tie ir sāļi, taču tas nav sāls - tie ir dažādi minerāli, kas skaitās kā sāļi, to pašu es personīgi domāju arī par cukuru - vismaz nerafinēto. Protams, arī rafinētais ir kristālisks un tajā var ielikt programmu - ko tam darīt. 

 Tā kā mēs visi zinām, ka tas ir kaitīgs, tad mēs jau ieliekam programmu, ka cukurs ir kaitīgs un tāpat ēdam, taču cukuram var ielikt attiecīgu informāciju, kuru jānogādā nierēm, aknām vai šūnām. Cukurs un sāls ir labākie informācijas transportētāji mūsu organismā, jo tajos var ielikt informāciju un nosūtīt to savam ķermenim.
Piemēram - piepildīt to ar mīlestību un gaismu domāju, ka ķermenis būs sajūsmā.

Bet stāsts arī nebūs par to…
Stāsts būs par sāls vannu - kā mēs to saucam. Lai mēs spētu vairāk uzņemt sāli caur ādu, mums ir jāatver poras un jāsvīst, svīstot sāls izkūst un kā ar vakuumu tiek iesūkts organismā, un caur šo procesu organisms attīrās no toksīniem, kurus sāls izgrūž no organisma tajā pašā svīšanas procesā.

Tā kā cilvēks nesvīst zem ūdens un peldēšana ir vienīgais sporta veids, kurā cilvēks nesvīst, tad sāli bērt vannā, lai to uzņemtu, nav jēgas. To var iebērt ar domu, lai izvelk lieko informāciju no manis, bet uzņemt to nesanāks. Tāpēc vieglāko risinājumu, kuru atradu - ir lielie 200 L miskastes maisi. Tādus var ņemt divus un ar plato melno līmlentu salīmēt ar galiem kopā, un izveidot vienu lielu maisu, kurā var ielīst iekšā un iesēsties vannā Jā kādam šis variants nepatīk tamdēļ, ka ir melni maisi tad to pašu var veikt ar siltumnīcas plēvi, tikai gals jāaizlīmē.

Tālāk process ir šāds:) Ielaižam vannā ūdeni, kurš ir 45 grādu temperatūrā, jo tā ir augstākā temperatūra, kuru organisms spēj paciest, vēl augstākā sāk kust olbaltumvielas un organisms sabrūk.
Pirtī ir savādāk, jo gaiss temperatūru nevada kā ūdens un ķermenis pirtī nodzesē sevi tā, lai zem ādas nebūtu augstāk par tiem 40 grādiem.
Tātad… ielienam vannā, kurā ir ūdens 45 grādu temperatūrā. Būs tik karsti, ka zosāda uzmetās. Un tā mums ir jāpaguļ piecas minūtes. Kad esam uzkarsuši, tad lienam ārā no vannas un ierīvējamies ar sāli. 

 Tā kā kājās ir smagie metāli, kuri caur ādu labi nāk ārā, tad šo procedūru var veikt tikai kājām. Taču šajā gadījumā vienkārši kājas ieberžam vairāk. Plecu un galvas daļā arī ir daudz limfas, tāpēc svarīgi arī to kārtīgi ieberzt ar sāli un protams visas čakras ar domu, lai attīrās. Tad, kad esam pilnībā aplipuši ar sāli, tad lienam maisā iekšā un tad vannā atpakaļ tā, lai ūdens maisā netiek iekšā.
Vannā jāpavada vēl desmit minūtes, lai uzsāktu pastiprinātu svīšanu un organisms saprastu, ka pienācis laiks atbrīvoties no visiem toksīniem. Un starp citu, šī procedūra palīdz pie badošanās, tā atvieglo pašsajūtu.
Un jā,, desmit minūtes esam vannā un tad uzvelkam kādu halātu vai ko citu tā, lai sāls nebirst nost un lienam zem segas. Vēlams zem palaga pasegt apakšā plēvi, jo svīšanas process turpinās un būs sajūta, ka var izžūt, taču nebaidieties, dzeriet vienkāršu krāna vai pudeļu ūdeni un viss skalosies ārā. Un liecieties gulēt. Pamostoties no rīta būs sajūta, ka kādi desmit vai pat divdesmit kilogrami kaut kur pazuduši. Viegluma un enerģiskuma sajūta būs tāda, ka šķitīs, ka var kalnus gāzt. 

 Eksperimentējiet, pamēģiniet - domāju ka nenožēlosiet. Ā.. un jā… sāls koncentrāciju asinīs var noteikt ar baltas lapas palīdzību - pieejot pie spoguļa un pieliekot blakus acīm lapu. Ja acu baltumi ir tik balti, kā baltā lapa, tad sāls pietiek, taču ja ir nedaudz iesārti vai zilganīgi, tad sāls ir krietni par maz.
Enerģētiskā plānā šī procedūra palīdz šķīdināt bailes un palīdz enerģētiski attīrīties. Taču tā paveiks visu, ja vien to darīsiet vismaz vienreiz mēnesī un ar konkrētu domu, kuru ieliksiet sāls kristālos.

Un šodien šim visam ir piemērota diena Lai izdodas!
 
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija