pirmdiena, 2012. gada 11. jūnijs

VisLatvijas meditācija 2012. gada 21.jūnija saullēktā


VisLatvijas meditācija 2012.gada 21.jūnija saullēktā plkst.4:29

Šajā pasaulē nav divu vienādu cilvēku, nav divu vienādu smilšu graudu vai sniega pārslu. Tāpat nav divu vienādu garīgo ceļu. Bet mēs atrodamies uz šīs planētas tieši tādēļ, lai garīgi attīstītos un pilnveidotos, lai sevī un apkārtējā pasaulē vairotu Gaismu.

Pienācis laiks „runāt vienā valodā”. Sirds valodā. Gaismas valodā. Mīlestības valodā. Un atkāpjas dažkārt principiālie sīkumi, jo mūsu visu vienotais mērķis ir Gaisma, ceļš atpakaļ uz Avotu, uz Dievu, uz Sākumu, uz Mājām. Nav būtiski kādā vārdā to nosaukt, bet tieši tas ir mūsu iekšējais dzenulis vai virzošais spēks.

Šogad mums jāiemācās ieklausīties savā kaimiņā, kolēģī, citādāk domājošā līdzcilvēkā. Jāatrod šī sapratnes atslēdziņa sevī, jāsaprot un ar sirdi jāizjūt, ka Visi Esam Viens, ka Visi Esam nākuši no Viena Avota un tagad kopīgi, viens otram palīdzot, mums jāieiet Jaunā Laikmetā. Caur sapratni sevī, ieklausīšanos līdzcilvēkā un Mīlestībā pret visu dzīvo un radīto.

Jau no seno laiku gudrajiem ir zināms, ka Vasaras Saulstāvju (saulgriežu) saullēkta brīdis ir gada enerģētiski visiedarbīgākais brīdis mūsu fiziskās realitātes izmaiņai. Šajā laikā Dievišķais izpaužas vieliskajā pasaulē vispilnīgāk. Apzinoties gan šī gada nozīmīgumu mūsu kolektīvās apziņas mainīšanā, gan mūsu tautas, kā seno Baltu zināšanu un dzīvesziņas mantotāju uzdevumu, aicinām visus Gaismas ceļa gājējus apvienoties kopīgā VisLatvijas meditācijā 2012.gada 21.jūnija saullēktā plkst. 4:29. Šajā enerģētiski spēcīgajā laikā kopā darbojoties, mēs spējam veikt brīnumus. Mūsu kopīgais uzdevums ir paveikt Latvijā to, kam pasaule gatavojas 2012.gada 21.decembrī. Tā ir garīgā augšupcelšanās jeb apziņas pāreja uz smalkāku uztveres līmeni (5.dimensiju). Tādēļ tiek rīkota šī Vienotā VisLatvijas meditācija un mēs šīs jaunās enerģijas Latvijai aktivizējam TAGAD.

Šo meditāciju ieteicams veikt arī 22.un 23.jūnija saullēktu laikā. Ņemot vērā šo triju saullēktu spēcīgo enerģētiku un, apzinoties, ka esam Mīlestība un Gaisma, padarām šo pasauli vieglāku un gaišāku, palīdzot tai pacelties.


Nodoms:
Mēs esam Saules tauta. Saule ir Gaisma un Mīlestība. Saule ir mūsu sirdīs. Mēs katrs esam Saule. Mēs visi esam Saule.

Pilna Dieva pasaulīte
Sīku, mazu šūpulīšu;
Kā to vienu kustināju,
Visi līdzi kustējās.

Saule lec un mēs sakām tai labu rītu. Mēs ieaicinām Sauli savās sirdīs. Sajūtam tās Baltumu, Mīļumu un Siltumu. Mūsu sirdis ir kļuvušas par Saulītēm. Tās, starojot, plešas un kļūst lielākas un lielākas. Nu jau viss mūsu augums ir kļuvis par Baltumā, Mīļumā un Siltumā starojošu SirdsSaulīti. Tā ir savienota ar uzlecošo Sauli. Tā Savienojas ar Zemes Mātes sirdi, tā savienojas ar Dievišķo Avotu (Dieviņu; Lielo Centrālo Sauli).
Mēs redzam sevi kā Saulītes, kas savienotas ar Sauli, ar Zemes Mātes Sirdi un Dievišķo Avotu. Mēs sajūtam sevi kā Baltu Gaismu, kā Mīlestību. Mēs sajūtam kā Baltums, Mīļums un Siltums plūst mums cauri un piepilda mūs, mēs sajūtam kā mēs starojam savu (Sirds)Baltumu, Mīļumu un Siltumu gan uz Zemes Mātes Sirdi, gan uz Dievišķo Avotu, gan uz Sauli. Mēs saredzam un sajūtam kā Saules Meitas un Dieva Dēli ienāk mūsos un mēs topam par tiem. Mēs esam Saules Meitas un Dieva Dēli.

Mūsu SirdsSaulītes plešas arvien lielākas līdz visas saplūst vienā kopīgā mūsu grupas Saulē. Mūsu grupas Saulīte plešas aizvien lielāka un lielāka līdz saplūst ar citu Latvijas grupu Saulītēm, izveidojot vienu Sauli, kura ietver visu Latviju un piepilda to ar (Sirds)Baltumu, Mīļumu, Siltumu. Ar Saules Gaismu piepildās visa Latvijas zeme, ūdeņi, ezeri, upes un mūsu Dzintarjūra, augi, koki, meži un pļavas, visa dzīvā radība debesīs, uz zemes, zem zemes un ūdenī. Un visi cilvēki apzinās sevi kā starojošas SirdsSaulītes, kā Saules Meitas un Dieva Dēlus un izstaro Baltumu, Mīļumu, Siltumu sirdīs, domās, vārdos un darbos. Izstaro to attiecībās ar citiem cilvēkiem, ar dzīvniekiem un visu dzīvo radību, attiecībās ar kokiem, augiem, zemi un ūdeni… Viss staro Baltumā, Mīļumā un Siltumā.

Tad mūsu visu kopradītā Saule, kas ietver Latviju, plešas vēl plašāka, līdz ietver visu mūsu planētu. Saredzam un sajūtam kā visa mūs planēta, visi cilvēki, daba, visi kontinenti un salas, okeāni un jūras - viss, viss staro Baltumā, Mīļumā un Siltumā.

Tad mūsu kopīgā Saule plešas vēl lielāka un mēs sajūtam, ka mēs visi, mūsu planēta, Saule, Dievišķais Avots ir vienots, ir Viens. Izbaudām šo sajūtu. Ļaujam, lai tā paliek mūsos.

Tad ļaujam savai apziņai lēnām atgriezties mūsu fiziskajos ķermeņos. Joprojām sevi saredzam un sajūtam kā SirdsSaulītes, kā Saules Meitas un Dieva Dēlus, kas staro tīrā Baltumā, Mīļumā un SirdsSiltumā. Saglabājam šo sajūtu savās sirdīs un pilnībā atgriežam savu apziņu fiziskajā ķermenī, tagad zinot, ka turpmāk katru brīdi mēs sevī un pasaulei starosim (Sirds)Balti, Mīļi un (Sirds)Silti.

Nostiprināsim ar kopdziesmu:

Visapkārt gaisma ausa,
Vidū saule ritināj';
Visapkārt zelta josta,
Vidū manis augumiņš.

Visapkārt gaisma ausa,
Vidū saule ritināj';
Visapkārt zelta josta,
Vidū mana Tēvuzeme.

Visapkārt gaisma ausa,
Vidū saule ritināj';
Visapkārt zelta josta,
Vidū visa pasaulīte.

Vienojošā kopa “Saules ceļš”