otrdiena, 2012. gada 26. jūnijs

Retrīts "Dzīves misija"


Labdien!
27.08. - 02.09.2012. ļoti skaistā vietā, pie Rušona ezera,
lauku tipa viesu mājā "Jāņi" notiks
retrīts "Dzīves misija"
kura mērķis ir palīdzēt katram dalībniekam
atklāt viņa dzīves aicinājumu un sākt apzināties ceļus, kā veidot
savu dzīvi ap to
Personīgās attīstības programmas „Dzīves misija” pamatā ir ideja, ka katrā cilvēkā jau pirms piedzimšanas ir ielikta informācija par to, ko konkrēts cilvēks šajā dzīvē var paveikt, kas viņam ir jādara, lai justos laimīgam, veiksmīgam un gūt dzīves piepildījumu, un signāli par to nāk ik brīdi, no iekšienes, tie ir unikāli katram cilvēkam un var tikt „atšifrēti” tikai pašam cilvēkam ieklausoties tajos. Šī programma palīdzēs ieklausīties un atšifrēt šos signālus. Izrādās, dzīves misija runā ar mums caur ilgām un neapmierinātību. Ja esat neapmierināts ar darbu, ko darāt, ar attiecībām, kas jums ir, pats ar sevi, ar apkārtni utt., ja jūtat ilgas pēc kaut kā svarīgāka, nozīmīgāka, ilgas pēc pārmaiņām, tad, iespējams, ir laiks šajos signālos ieklausīties un gūt atbildi uz jautājumiem „Par ko tas viss man stāsta? Ko lai daru tālāk?”. 


Programmā ir paredzētas ikdienas rīta un vakara nodarbības, EBT vingrinājumi, kā arī ikdienas divas tematiskās meditācijas (no rīta un vakarā), individuālās sesijas ar sertificētu Dzīves kouču (Life coach), Reiki Meistari, Emocionālās Brīvības Tehnikas (EBT) praktiķi, Mg.oec. Ritu Ivanovu. Nodarbību laikā būs daudz praktisku uzdevumu, lekcijas, ka arī video filmu skatīšanās, kas palīdzēs atklāt konkrēti Tavu dzīves aizraušanos un misiju, noskaidrot konkrētus soļus, kā vari sākt īstenot to. 


Šī programma ir domāta tiem, kam uz jautājumu „Kāda ir manas dzīves jēga un misija?” nepietiek ar atbildēm „attīstīties garīgi”, „palīdzēt citiem cilvēkiem”, „piepildīt savus sapņus”, „iegūt pieredzi”, „izlabot iepriekšējās dzīvēs paveikto” utml. vispārīgas atbildes. Šī programma ir tiem, kas vēlas saņemt skaidru, precīzu un individuālu atbildi uz jautājumiem „Kas?”, „Kad?”, „Kā?”, „Kur?”, „Ar ko?” un „Kāpēc?”. Šīs programmas pamatā ir garīgas zināšanas, kas ir papildinātas ar koučinga tehnoloģijām un Ritas Ivanovas personīgo pieredzi dzīves misijas meklējumos.


Maksa par 7 dienu pasākumu = 275LVL (ieskaitot izmitināšanas un ēdināšanas izmaksas)


Vairāk informācijas pielikumā vai zvanot 29857838, vai rakstot uz ivarita7@gmail.com Ritai Ivanova.


Ar vislabākiem vēlējumiem,
Rita


P.S. Lūdzu, pārsūtiet šo informāciju arī saviem draugiem un paziņām. Paldies!