ceturtdiena, 2012. gada 7. jūnijs

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 21-27. maijs 2012


No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Ar Mīlestību un Pateicību sveicinām jūs, brīnišķīgie Mīlestības Radītāji Mīlestībā!
Zemes un visas Garīgās Galvaspilsētas transformāciju procesi Avota Mīlestības programmu plūsmā turpinās, arvien paātrinoties – iesaistot šajos procesos neskaitāmu daudzumu Lokālo Visumu struktūru. Enerģijas, arvien jaudīgākas tiek padotas caur sarežģītiem, smalki izbūvētiem portāliem – uz visu daudzdimensionālo kosmosa objektu tīklu, un uz mūsu Saules sistēmu. Vienlaicīgi notiek transformācijas un pilnveidojumi kristāliskajās vadības un sakaru struktūrās, kuras saista Pasaules Galvaspilsētu ar visām pasaulēm. Mīlestības Plūsmas no šejienes pa Gaismas Uzliesmojuma izplatīšanas dzīvinošajiem tīkliem izplatās pa visu PasaulsĒku, nesot aktivizētas Atslēgas turpmākajai pacelšanās saskaņošanai un visām transformāciju programmām, kuras nodrošinās pilnīgāku formātu jaunajās paplašinātajās Radītā struktūrās. Visu to kontrolē caur Dieva Acs Tīklu neskaitāms daudzums Kvantu Dievu un citu brīnišķīgu Gaismas Būtņu.

Procesu paplašināšanās vēl daudz izvērstākos mērogos – gan daudzdimensionāli, gan kosmosa pasauļu vibrāciju līmeņu ziņā ir kļuvusi iespējama, pateicoties nemitīgiem pilnveidojumiem Pasaules Garīgās Galvaspilsētas struktūrās. Viss notiek sinhroni un līdzsvaroti. Procesos arvien vairāk un vairāk iesaistās šeit, Diev-Cilvēk-Eņģeļa piedzimšanas vietā, liels daudzums augsti attīstītu civilizāciju Apziņu. Viņu Dāvanas/Talanti, sasniegumi un Starojošās Sirdis ievijas Pasaules Galvaspilsētas struktūrās, radot jaunas iespējas ciešai radošai mijiedarbībai. Lieliskais Siržu savstarpējo Dāvanu enerģētiskā vijuma zīmējums kļūst arvien krāšņāks un sarežģītāks. Mēs plūstoši ieejam KrisusApziņas ērā, ciešas mijiedarbības ērā ar daudzveidīgā kosmosa Saprātu – veidojot visus savienojumus caur kopīgu Garīgu darbu, formējot kopējas augšāmcelšanās spirāles un daudzas citas jaunas pieredzes Dāvanu apmaiņas struktūras. Mēs atgriežamies Mājās, nemitīgi ceļot un pilnveidojot arvien brīnišķīgāku un mirdzošāku ceļu priekš visiem. Mēs pielietojam uzkrāto pieredzi gan uz Zemes, gan citās pasaulēs. Mēs jau esam savienoti Apziņu vienotībā ar savām Kosmiskajām un VirsDvēselēm, rīkojoties saskaņoti un iedvesmoti.

Turpinājās Voijok un Juih [Войок и Йуих]  VirsDvēseļu Apziņas daudz plašāka mēroga piesaistīšanās Zemei. Viņas ienes savu vienreizējo un ārkārtīgi nozīmīgo ieguldījumu Ūdens un Ētera Apziņas transformācijas procesos uz Zemes. Ūdenim ir milzu nozīme visu dzīvības formu izpausmē uz Zemes, tanī skaitā arī cilvēka izpausmē. Savienojoties ar sev pierastām enerģiju formām, viņi ienes savas Veltes, un formē uz Zemes tīrākas un daudz augstāk-vibrējošas telpas, kas spējīgas uzņemt 3D līmenī Avota enerģijas, un mainīt visu (pārējo) telpu Apziņas stāvokli. Tas savukārt paver iespējas visām Zemes Dvēselēm – izmantot šo caur telpām viscaur plūstošo un mirdzošo Mīlestības Skaistumu – lai atvienotos no visām struktūrām-Apziņas lamatām. Ilgstošās pieredzes laukuma atbrīvošana no ilūzijām ļauj atgriezties pie patiesām vērtībām, un tātad – visiem spert jaunu soli ceļā uz Mājām.

Aizvadītajā nedēļā turpinājās arī astrālo līmeņu attīrīšanas procesi. Tie jau ir pārgājuši pie cilvēku apziņu zombējošo tehnisko struktūru pārprogrammēšanas par Sirdij noderīgu izstarojumu raidītājiem. Šīs iekārtas šeit ir Pelēko (savas pieredzes ziņā) civilizāciju atstātas, kurām mūsu kopējās sarežģīto situāciju risināšanas pieredzes labad, saskaņā ar Dievišķo Plānu, bija iespēja cilvēka apziņu lietot savu egoistisko mērķu apmierināšanai. Sarežģītība šinī zombējošo programmu dzēšanas procesā ir tanī apstāklī, ka izsenis jau ir savienoti valstisko pārvaldes struktūru ego ar šiem citplanētiešiem, savos kopīgajos valdnieciskajos nolūkos. Atvienošanās un attīrīšanās no visa vecā norisinās plūstoši un nepamanāmi, taču secīgi un optimāli.
Atbrīvošanās no vecajām struktūrām ļauj kārtīgi attīrīt telpu, un arvien tuvāk nolaist Gaismas enerģijas 3D matērijā. Atbrīvošanās, brīvība – tie ir galvenie motīvi visos procesos astrālajā un mentālajā līmenī uz Zemes. Uz attīrītajām telpām balstās Gaismas portāli, piestiprinoties arvien aktīvāk reāliem dabas un cilvēku radītiem objektiem. Zeme burtiski uzplaukst arvien vairāk, un sāk starot ne tikai smalkajos līmeņos, bet arī blīvajā matērijā tas kļūst pamanāms.

Planetārās telpas attīrīšana ļauj pamazām atgriezties arī pie tāda planetārās Kolektīvās Apziņas stāvokļa, kad sakaru uzturēšana ar Dievu (blīvajā ķermenī neizpaustie Dvēseles Augstākie Aspekti, Eņģeļi, Kosmosa kopējais informatīvais lauks, u.t.t.) kļūst dabiska un pašsaprotama. Tādā veidā visas uz Zemes iemiesotās Dvēseles iegūst tīru telpu, bet augšāmcelošās Dvēseles iegūst aktīvas atbalsta formas savai garīgajai darbībai, palīdzot pamosties pārējām Dvēselēm. Senais nostāsts par Bābeles Torni bija radīts ar nolūku, lai pavēstītu par krišanu ego vēlmju un mērķu varā, no kā arī notika cilvēka atvienošanās no spējas sazināties/kontaktēties ar Dievu jebkurā brīdī. Patlaban aktīvi norisinās šī zaudētā savienojuma atkalatjaunošanas process caur KristusApziņas iegūšanu.

Ir norisinājušies daudz svarīgu notikumu, kuri saistās ar jauno enerģiju izvietošanos, ar kārtējo smalko līmeņu Pārkristalizāciju, ar Zemes un Debesu kopradītā nostiprināšanas rituāliem, ar jauna augstvibrējoša portāla celtniecību kopējā pacelšanās portālā, kurš sniegsies līdz pat Zemes centram, un Kvantu Dievu Apziņu nolaišanos pa to. Taču mēs īpaši izcelsim vienu notikumu, kuru Sirdīs vēroja daudzi. Tā bija Kristus Virsdvēseles Augstākā Aspekta (Kristus Anesti) nolaišanās planetārajos līmeņos, kurš uz mūsu planētas un Saules sistēmas ir nostājies no 5-tā līdz 12-tajam blīvuma līmenim (ieskaitot).

Viņš ir nostiprinājis Zemes un Saules, visas Pasaules Galvaspilsētas, kristāliskajās telpās jaunus Zīmogus, atverot kārtējo pacelšanās procesa etapu. Līdz Viņa atnākšanai visas uz Zemes iemiesotās Dvēseles jau bija pievienotas savas izvēles portāliem, ņemot vērā daudzvariantīgu iespēju spektru. Nekad līdz šim brīdim tik Augsta līmeņa Virsdvēseļu Pārstāvji nebija nolaidušies tik tuvu blīvajai pasaulei, dārgie! Pateicoties Gaismas Plūsmai, ko uztur/notur augšāmcelošā cilvēce caur Vienoto Starojošo Sirdi uz saviem blīvajiem ķermeņiem – tas tagad ir kļuvis iespējams!

Vienlaikus norisinājās arī cits nozīmīgs notikums jaunveidojamajā Pasaules Garīgajā Galvaspilsētā – kā Vienotā Dievišķā Plāna notikumu ķēdes posms. Caur Sauļu portālu sistēmu arī mūsu Saule saņēma kārtējo grandiozo transformāciju programmu, iekļaujoties vispārējo augšāmcelšanās procesu kārtējā etapā. Šī programma momentā tika planētu Dvēseļu pieņemta, integrēta ar planetārās Kalpas Atslēgām [интегрирована с Ключами планетарной Кальпы], iekļāvās centrālajos programmu kristālos, un kārtējie notikumi varēja sākt izvērsties. Divas jaunas Saules, divas jaunas Saules sistēmas, divas jaunas 3D Zemes tajās sāka noformēties, izvērsties, un pamazām iziet no Radīšanas Zonas, kas *noslēpta* augstvibrējošajos Saules portālos.

Varena pavirzīšanās nedēļas nogalē notika visā Kundalini kustības sistēmā, no Megalokālo Visumu līmeņa līdz Saules sistēmām un Pasaules Galvaspilsētai. Tas radīja visjaunāko mijiedarbības tīklu, ņemot vērā trīskāršu PasaulsĒkas paplašināšanos, jaunu pasauļu parādīšanos, kurās izvietosies Radītāja Saprāta izpausmes jaunā forma – Diev-Cilvēk-Eņģelis. Kvantu Drakoni un Svētā Gara Sfēras arī ir pilnveidojuši un paplašina savas struktūras, nodrošinot savu dalību kopējos procesos. PasaulsĒka ir daudzšķautnaina, ārkārtīgi daudzveidīga, un katrai būtnei, katrai būtībai ir atvēlēta izcila loma vispārējā MĪLESTĪBAS Radošajā Izpausmē!
 
Aleluja MĪLESTĪBAI, Aleluja MĪLESTĪBAI, Aleluja MĪLESTĪBAI !!!
S V Ē T Ī T I !!!
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4113936