otrdiena, 2012. gada 5. jūnijs

Mainiet savu pasauli ar Gaismu


„Mainiet savu pasauli ar Gaismu.
Jūs esat Gaisma un jūs to izstarojat ik brīdi. Kad to apzināties, tad paši varat veidot un piepildīt savas dzīves. Atveriet sirdis un ļaujiet, lai Gaisma plūst no jūsu sirds, sūtiet to tiem, kam tā vajadzīga, piepildiet ar to visu apkārtni!
Lai katru reizi, kad jūsu pēdas skar Zemi, aiz jums paliet mirdzošs gaismas ceļš, kas plešas plašumā un aptver savā Spēkā visu, ar ko sastopas!
Lai katru reizi, kad jūsu rokas kaut kam pieskaras, no jūsu plaukstām bagātīgi izlīst Gaisma un visu, ar ko tā saskaras, ieskauj sevī!
Domājiet par to, kā šī Gaisma mierina un ārstē Zemi!
Reizēm domās paņemiet Zemi rokā kā nelielu bumbu, skatiet to tīru, skaistu un mierīgu, redziet tajā savu nākotni, kurā cilvēki atraduši katrs savu patieso ceļu, dzīvo mierā un harmonijā, bez naida un kariem, dodot un daloties! Atveriet sirdi un ļaujiet savai Sirdsgaismai ieskaut šo zemeslodi un ielieciet to pašā savas sirds vidū, un izjūtiet, kā mainīsies jūsu dzīve.
Palēnām, pamazām, nemanot arī citi sāks vērot un arī gribēs dzīvot tā, kā jūs- mierā un Līdzsvarā, kur katrs ir brīvs un spēcīgs, pats savas dzīves noteicējs. Sāciet ar sevi, un sniedziet to Zemei!”

No K.Mucinieces grāmatas „Eņģeļu acis” VĒSTULES 2.grāmata