otrdiena, 2012. gada 12. jūnijs

Skype-konference 28.02.2010


Sveicu visus, kas ir sapulcējušies, sveicu visus, kas dzird mūs caur radio, sveic arī Skolotāji, kuri šodien ir sapulcējušies, sastāvs ir ļoti neparasts – šodien mums klātesoši ir Ješua, Sananda, Ercenģelis Mihaēls un Ercenģelis Čamuēls... Šķiet, vēl arī Ercenģelis Melhisedeks parādās... Jā))
Lūdzu, es klausos jūsu jautājumus, precīzāk, mēs visi klausāmies jūsu jautājumus, pacentīsimies atbildēt uz tiem.
1. jautājums. Kādā veidā ir saistīti globāla mēroga notikumi uz zemes un, praktiski, mūsu izlases zaudējums olimpiskajās spēlēs? Vai tā nav zīme, ka meklēt Krievijas tautas vienotību vajag garīgajā sfērā. Vai spēs valsts vadītāji izdarīt pareizus secinājumus?
Jautājums ir interesants, paldies. Taču, cik es atceros, Krievijas izlase ne vienmēr spoži ir uzvarējusi Olimpiādes, kaut gan, protams, visbiežāk tai ir bijis ievērojami vairāk medaļu.
Protams, to notikumu, kuri tagad notiek uz planētas, mērogos tie nevar neietekmēt jebkurus lielus pasākumus, kuri piesaista uzmanību lielam cilvēku skaitam uz šīs planētas. Jauno Enerģiju, kuras tagad nāk uz planētu, prasības tieši arī reducējas uz to, ka viss negatīvais, viss maldīgais, viss ar kaut kādiem egoistiskiem nodomiem izdarītais, tas netiek jauno enerģiju atbalstīts. Jaunās Enerģijas atbalsta jebkuru pozitīvu virzienu, teiksim tā, godīgu virzienu (citu vārdu nepiemeklēju), jebkura cilvēka jebkurai darbībai uz šīs planētas, un, dabiski, tas attiecas arī uz sportu.
Man tagad saka, ka diemžēl vajag konstatēt, ka tas augstais Olimpisko Spēļu tikumiski-garīgais cenzs, kurš bija sākotnēji kaut kad uz planētas, tas pamazītēm zaudē garīgi-tikumiskos pamatus, un sacensības starp sportistiem tiek pārvestas uz tehnoloģiju sacensību sfēru: sportistu sagatavošanas tehnoloģiju, kaut kādu palīglīdzekļu, kurus viņi izmanto, pielietošanas tehnoloģiju, tajā skaitā arī dopingu tehnoloģiju (arvien jaunākas un jaunākas vielas pastāvīgi tiek izstrādātas, un tam strādā veseli institūti, tam, lai izgudrotu vienreizējas lietošanas formulas organisma spējai uz enerģētisku izsviešanu kaut kādu lielāku rezultātu sasniegšanai). Ar smaidu pavēsta, ka tā dopinga kontrole, kura tagad eksistē caur Olimpisko Komiteju, spēj noteikt ne vairāk kā 43% no tam izmantojamiem līdzekļiem. Tādos apstākļos galveno lomu uzvarā Spēlēs sāk spēlēt ne garīgi-tikumiskie kritēriji, bet tieši tehnoloģiskie kritēriji. Tam, lai nodrošinātu jebkuras izlases, jebkuras valsts uzvaru, nepieciešams egregoriāls atbalsts vai, visdrīzāk – enerģētisks atbalsts (bet valsts – tas arī ir liels egregors), tieši liels garīgi-tikumisks tautas atbalsts. Tāpēc savā jautājumā jūs pilnīgi pareizi norādījāt, ka, lūk, tāds tautas atbalsts nav prevalējošs faktors tagad, lai kaut kādas valsts kāda komanda uzvarētu. Atbild arī, ka zaudējums vai uzvara Olimpiādē tādos apstākļos ir tieši to kritēriju enerģētiskais sakārtojums, pēc kuriem vadās paši sportisti, viņu treneri un tās valstu Olimpiskās Komitejas, kuras viņus pavada. Tas, ka Krievijas izlase ir pazeminājusi savus rezultātus, liecina tieši par to, ka iekšienē pašai sistēmai, kura gatavo šos sportistus, notiek daudz dažādu negatīvu izpausmju (negatīvu no garīgi-tikumiskā redzes viedokļa). Un, neskatoties uz to, ka sportisti pauž izcilu reizēm gribu, savu ļoti spēcīgo garīgo tajā skaitā potenciālu, tomēr, viņi ir šīs sistēmas ķīlnieki.
Vai to sapratīs valsts vadītāji – tas ir jautājums valsts vadītājiem. Cik augsts ir viņu garīgi-tikumiskais cenzs, cik viņi ir gatavi mainīt ne pašus sportistus, ne pašu viņu sagatavošanu no tehniskā redzes viedokļa, bet, cik viņi ir gatavi mainīt garīgi-tikumisko klimatu kā valstī, tā arī kaut kādu veidojumu, kuri eksistē valstī, ietvaros, konkrēti sportistu sagatavošanas un viņu atlases uz Olimpiskajām Spēlēm sistēmu. Tādejādi tālāk tieši šie kritēriji arvien vairāk un vairāk noteikts, cik tās vai citas sacensības, tos vai citus sportistu rezultātus atbalstīs Jaunās Enerģijas, tik viņi tad arī spēs uzvarēt jebkurās sacensībās, tāpēc ka tieši no klimata kolektīva, kuru gatavo, iekšienē, ir atkarīgs ļoti daudz kas, ja ne pats galvenais.
Cik tas ir atkarīgs no tautas garīgi-tikumiskā stāvokļa? Bez jebkādām šaubām, atkarīgs, tā kā tauta ir tās sistēmas daļa, no kuras parādās šie sportisti un visi tie posmi, kuros viņi gatavojas, un tie prioritārie momenti un kritēriji, pēc kuriem notiek šo sportistu atlase. Un kritēriji, mums pasvītro, tieši garīgi-tikumiskie, kuri nodrošina vislabvēlīgāko tā milzīgā potenciāla atklāšanu, kurš ir katram cilvēkam. Un jebkurš sportists, kurš ir mērķēts uz rezultātu sasniegšanu, un viņš gatavojas un tiecas uz to, var izcīnīt zelta, sudraba, bronzas medaļas un būt godalgoto skaitā tikai tajā gadījumā, ja ir šis balanss – attiecība starp pašas valsts un tautas, tās struktūras, kur gatavo viņus sacensībām, garīgo tikumību un tieši paša sportista garīgi-tikumiskajiem pamatiem – tas viss spēlē noteiktu lomu (un tālāk spēlēs arvien lielāku lomu) tam, lai iznāktu tas skaistais rezultāts, kurš būs labākais uz planētas.
2. jautājums. Man ir konkrēts jautājums. “Sarunu ar Ješua” trešajā daļā[1] izlasīju Ješua atbildi “Par badošanos”, kur viņš rekomendē badošanos jauna mēness un pilnmēness dienās. Tai pat laikā, dažas austrumu garīgās mācības rekomendē badoties tā saucamajās ekadaši dienās – 11-jās dienās PĒC jaunā mēness un pilnmēness, attiecīgi. Arī 2 dienas mēnesī iznāk. Starp citu, izlasīju apspriešanu forumā par Ješua atbildi. Tur par ekadaši dienām sauc tieši jauno mēnesi un pilnmēnesi, kaut gan, manuprāt, tas nav pareizi, tās ir atsevišķas dienas. Vai jūs nevarētu salīdzināt šīs divas badošanās sistēmas? Kāda ir to atšķirība iedarbībā uz organismu, ja tāda ir? Vai var teikt, ka kāda no tām ir labāka? Arī precizējiet, lūdzu, attiecībā uz ekadaši dienām: kādas dienas tās ir.
Un vēl gribētos precizēt par baznīcas gavēņiem, vēl jo vairāk, ka tagad norit Lielais gavēnis. Zināms, ka, pat ierobežojot sevi dzīvnieku barībā, eksistē milzīgs daudzums garšīgāko veģetārisko ēdienu, ar garšvielām, piedevām – īsta zaļa dzīve gardēdim. Tad, lūk, vai tajā ir gavēņa jēga, lai maksimāli ierobežotu sevi, sēdētu uz kartupeļiem un skābētiem kāpostiem, ierobežotu miesu, taču strādātu ar sevi garīgi, pārvarētu sevi tā dēļ, lūgtos utt.? Jeb var sevi lutināt ar gardumiem, veģetāriskiem, protams, lai būtu priecīgāk dzīvot? Jo prieks taču – ir ļoti svarīgs, bet garšīga barība – viens no tā avotiem. Šajā sakarā arī gribētos pajautāt – kā ar seksu gavēņa laikā?
Paldies!
Paldies par jautājumu, interesants. Tagad mēs pamēģināsim noskaidrot attiecībā uz jūsu jautājuma pirmo daļu, tās ir dienas... Ješua tagad precizē, ka šīs dienas, vispār gavēņi, tie kaut kādā veidā ir sasaitīti ar teritorijām, kurās dzīvo cilvēki. Un tās reliģijas un garīgās mācības, kuras eksistē tur, tās nosaka gavēņus, ņemot vērā ģeogrāfisko stāvokli un ņemot vērā to, kādā veidā kustas planetārās enerģijas caur šīm vietām, un tas ir atkarīgs no tā, kādai planētas čakru sfērai pieder tā vai cita ģeogrāfiskā vieta. Tieši tas nosaka starpību dienās, kuras tiek noteiktas par gavēni. Man pašai ir grūti to komentēt, tā kā es neesmu speciālists šajā jomā. Atsevišķi Ješua pasvītro, ka katrs cilvēks bez tā, ka ir sasaistīts ar ģeogrāfiju, kurā dzīvo un atrodas viņa ķermenis, vienlaicīgi ir kolektīvās planetārās apziņas daļa, caur viņu iziet visas planetārās enerģijas, un, tieši pateicoties tam, turas šeit mūsu ķermenis, pateicoties tam, mēs eksistējam uz šīs planētas, iegūstam šeit pieredzi un dzīvojam savas dzīves. Bez tam, nevajag aizmirst, ka katrs cilvēks – tā ir pilnīgi individuāla sistēma, jūs nosakāt to kā savas dzimšanas astroloģiskos aspektus, tajos atrodas daudz atslēgu, kuras nosaka daudzus jūsu individuālos parametrus un nosaka jūsu garīgos uzdevumus šajā iemiesojumā.
Kā piemēru viņš rāda man dažādas natālās kartes[2]... Es saprotu to tā, ka visi mēs esam pilnīgi individuāli, un, ja jūs jūtat vajadzību ievērot gavēni saskaņā ar to reliģiju, kurai jūs piederat, tad jūs varat to darīt, ja jūs jūtat šo saikni. Ja jūs šo saikni nejūtat un nepiederat kaut kādam reliģiskam egregoram, tad varat neievērot gavēni tik stingi, tajos ietvaros, kuri tiek noteikti tajos reģionos, kuros eksistē šīs reliģijas. Tiek teikts arī par to, ka reliģijas, pēc savas būtības, pareizi nosaka šos logus (tā ir sena zināšana, kura tika nodota), kad cilvēkam ir vērts vairāk aizdomāties par savas eksistences garīgajiem aspektiem, taču neatkarīgi no tā eksistē arī individuālie logi, kuros jums ir iespēja veikt kaut kādas garīgas izlaušanās. Un katrs cilvēks spēj pamanīt to, un, neskatoties uz to, ka jūs visi atrodaties dažādu kosmisko spēku iedarbībā, atrodaties tajā skaitā lielā Mēness, Saules un tālā kosmosa iedarbībā un tiešā saiknē ar savu kosmisko DNS (tas ir, ar to tiek domāta ļoti tāla saikne, kura caurauž visu visumu), jūs varat individuāli visu to pielietot. Un tagad man pilnīgi skaidri apstiprina, ka sakarā ar to mēs netiekam ierobežoti to gavēņu ietvaros, kuri eksistē reliģijās. Klausieties savu organismu, klausieties sevi, un, neskatoties uz tiem štampiem, kuri eksistē sabiedrībā par to, ka jums vajag brokastot, pusdienot un vakariņot utt., ievērojiet tos noteikumus, kuri nāk no jūsu esības dziļuma intuitīvi, un jūs vienmēr izmantosiet kosmisko enerģiju iespēju maksimumu savas garīgās dabas pamodināšanai, tās atdzimšanai un nostiprināšanai.
Kas attiecas uz gavēņiem, Ješua vēlreiz atgādina (un es atceros, ka šajā sakarā mums ar viņu jau bija saruna), viņš runā par to, ka cilvēce pēdējā laikā izmanto gavēni kā veidu pabadoties un uzlabot savu figūru, bet ne tam galvenajam mērķim, kuram vienmēr ir sekots tajā gadījumā, kad cilvēki apzināti ierobežoja sevi barībā. Smaga barība veicina to, ka ķermeņa vibrācijas pazeminās un ir ievērojami sarežģītāk iziet uz kontaktu ar savu Garu, ar savu Augstāko Es, ar saviem Audzinātājiem, un tāpēc badošanās – tas vienkārši ir palīg-faktors, kurš palīdz cilvēkam atrasties paaugstinātā stāvoklī. Visu šo gavēņu sākotnējais mērķis sākotnēji bija tāds, lai atrastos Garā un tieši tajos periodos pārdomātu savu iepriekšējo pieredzi, pārskatītu to, spraustu sev priekšā jaunus garīgi-tikumiskus mērķus un izstrādātu to sasniegšanas veidus, tas ir, tas ir liels iekšējs garīgais darbs, kuram ir jānotiek cilvēkam tajā laikā, kuru viņš izvēlas kā laiku gavēnim. Gavēnis – tā nav savas ēdienkartes nomaiņa tā dēļ, lai to nomainītu. Barības sastāvs mainās, tāpat, kā arī pašas badošanās pielietošana, ar pavisam citu mērķi – ar mērķi sasniegt ķermeņa stāvokļa tīrību un ķermeņa vibrāciju frekvenci, kuras veicina augstu Gara stāvokli un precīzāku savas intuīcijas izmantošanu, detalizētāku savu dzīves prioritāšu, mērķu, garīgi-tikumisko pozīciju izskatīšanu, un tas ir pats galvenais.
Par ekadaši dienām, man tagad rāda kalendāru, ja ņem mēness diennaktis, tās iet no 8-tās līdz 12-jai mēness dienai.
Attiecībā uz seksu gavēņa dienās, Ješua atbild, ka tādus ierobežojumus šajā garīgi-tikumisko vērtību pārskatīšanas periodā var izmantot vai neizmantot. Ļoti daudzi garīgi cilvēki izmantoja šos ierobežojumus tam, lai garīgi attīrītu reproduktīvo sistēmu. Tieši tāpēc jums ir palicis šis ticējums, iegūlusies doma par to, ka tāds ierobežojums ir svarīgs elements garīgu gavēņu laikā. Šis ierobežojums – patiešām ir svarīgs rituāls, ja jūs apzināti spraužat sev priekšā garīgi-tikumisko attīrīšanu un savu zemāko čakru sistēmu attīrīšanu, tajā skaitā reproduktīvo funkciju attīrīšanas mērķi. Tas ir ļoti svarīgi, un visas garīgās skolas visos planētas reģionos vienmēr ļoti labi zināja, ka tāda attīrīšana ir periodiski nepieciešama un tieši tas ļauj saglabāt augstu nācijas genofonda vai tā vai cita reģiona nacionalitāšu garīgo līmeni. Pateicoties šīm attīrīšanām, tad arī saglabājās genofonds. Ješua pasvītro šeit, ka mūsu atražošana ir ļoti svarīgs moments, un garīgi cilvēki ļoti labi to zina, un tieši tāpēc viņiem pat prātā nekad neienāks pielietot savā dzīvē izvirtību, izmantot savu enerģiju haotiski un juceklīgi. Pie negarīga seksa iekš cilvēka DNS tiek ienestas graujošas enerģijas, un, ja šo sfēru nekontrolē Gars, šīs graujošās enerģijas bojā ģenētiskos kodus. Cilvēks, kurš negarīgi attiecas pret šo svarīgo dzīves sfēru, nevar nodot saviem pēctečiem savas DNS labākās īpašības. Sakarā ar to, atbildot un konkrēto jautājumu, viņš saka, ka tā, protams, ir jūsu izvēle, ja jūs jūtat, ka jums vajag attīrīties no kaut kādiem piesārņojumiem, kuri tika pieļauti agrāk, ja agrāk jūs nekad neesat pievērsuši uzmanību tam, ka šī sfēra jūsu dzīvē ir ļoti svarīga sfēra jums pašiem, jūsu pēctečiem un visai tautai, tad jūs varat ierobežot sevi un tādejādi attīrīt šo sistēmu. Šeit ir ļoti svarīgs tieši jūsu mērķtiecīgs garīgs darbs, tam nav jābūt ierobežojumam tikai tāpēc, ka tā kāds ir teicis, vai tāpēc, ka tā ir pieņemts šajā laikā – ir jābūt apzinātam darbam ar šo sfēru, ja jau reiz jūs esat pieņēmuši tādu lēmumu par ierobežošanu. Un būs ļoti liels labums, ja, ierobežojot sevi, jūs pilnīgi skaidri zināsiet, priekš kam un kāpēc jūs to darāt, un pēc tādas garīgas izstrādes un sapratnes jūs izmanīsiet savu attieksmi pret seksu un vispār attiecībām starp vīrieti un sievieti. Tas būs tas svarīgais darbs, kurš nepieciešams katram cilvēkam un visai cilvēcei tam, lai atdzimtu garīgi. Tā ir tā sfēra, kura sen cieš uz šīs planētas, un šī sfēra prasa tagad lielu izārstēšanu.
3. jautājums. Zināms, ka nākotnes pasaulei ir jāsastāv no apskaidrotu un izglītotu cilvēku sabiedrības, kura nebūs līdzīga pašreizējai sabiedrībai.
Kā tiks pārvarēta šī starpība starp sabiedrības pašreizējo stāvokli un nākotnes sabiedrības stāvokli. Vai sekos ilgu laiku zombējošo struktūru skaļas atmaskošanas? Vai samazināsies masu informācijas līdzekļu ietekme uz cilvēkiem uz negatīvo pusi? Un pēc cik paaudzēm būs iespējams vērot ievērojamas izmaiņas masu apziņā?
Paldies par jautājumu. Šeit vajag teikt pilnīgi noteikti, ka tā sabiedrība, kura eksistē tagad uz planētas, ir visai dažāda, un ārstēt šo sabiedrību vajag diezgan ilgi, kaut gan neviens pilnīgi skaidri neņemas pareģot, kā izvēles brīvības apstākļos uzvedīsies cilvēce, var tikai taisīt globālas prognozes un izdot tās to lielo dievišķo lēmumu gaismā, kuri bija pieņemti attiecībā uz šo planētu. Bez jebkādām šaubām, Jaunās Enerģijas, kuras tagad nāk uz šo planētu, viņu kvalitāte pastāvīgi mainās, papildinās, šīs enerģijas kļūst arvien spēcīgākas, ar arvien lielāku iedarbības spektru, šīs enerģijas ļoti stipri maina planētas smalkos plānus, šīs enerģijas maina jau arī tos līmeņus, kurus jūs saucat par materiālajiem līmeņiem. Tas, ka mēs ar jums tagad atrodamies šeit un mums ir tādu sarunu iespēja – tā arī ir to iespēju izpausme, kuras parādās sakarā ar to, ka situācija uz planētas mainās. Nav iespējams, un par to ir vairākkārt runāts, izmainīt visu cilvēci un radīt no tā, kas tagad te ir tajā sastāvā, kurš ir, pilnīgi jaunu sabiedrību, kura vibrēs tajos augstu vibrāciju līmeņos, kurus mēs saucam par ceturto apziņas līmeni jeb Kristus-apziņas līmeni. Katram cilvēkam uz šīs planētas tagad ir piešķirta izvēle, un katrs cilvēks izdarīs šo izvēli pats. Nevienam nav tiesību ietekmēt šo izvēli, vienīgais, kas tiek darīts priekš visas cilvēces tagad un tiks turpināts darīt – tas ir dievišķais lēmums, tas ir tas, ka tiks radīti apstākļi patiesi dievišķai izvēlei.
Mēs ar jums jau esam runājuši agrāk par šīs planētas vēsturi, runājuši par to, ka šīs planētas vēsture ir ļoti piesātināta, daudzveidīga un traģisku brīžu pilna. Jūs taču pašas, dvēseles, kuras šeit ir klātesošas, negribējāt mainīt šo situāciju agrāk tam, lai mēģinātu atrast izeju no tām sarežģītajām situācijām, kurās nonāca planēta. Un jūs rezultātā to izdarījāt, un tieši tāpēc planētai tagad ir iespēja iegūt visu nepieciešamo enerģiju visu nepieciešamo spektru pārveidojumiem.
Visām dvēselēm uz šīs planētas tiek piešķirtas brīvās izvēles izredzes. Brīvā izvēle paredz, ka planētas telpa pa etapiem attīrīsies no visām tumšajām struktūrām, kuras šeit lielā skaitā ir klātesošas, un tas jau notiek. Tā strukturizēsies, un tātad būs iespēja pārvadīt caur šo telpu augsta līmeņa enerģijas. Šīs enerģijas nonāks līdz katram no jums, viņas nonāks līdz jūsu ķermeņiem, un daudzi no jums to jau jūt – jūs jūtat to daudzējādā ziņā intuitīvi, vairums cilvēku jūt nogurumu no iepriekšējām vērtībām, no iepriekšējās dzīves, daudziem cilvēkiem parādās vēlēšanās kaut ko izmainīt un izmainīt globāli. Daudzi no jums vēl nezina, ko viņi gribētu izmainīt, taču tomēr, šis iekšējais signāls nāk ar apskaužamu pastāvību un pieaugošos tempos. Cilvēki mainās, tāpēc ka enerģētiski mainās situācija uz planētas, notiek telpas attīrīšanas un strukturizēšana – un tas tad arī dos jums izredzes izmainīties, izmainīt savus priekšstatus par pasauli un par sevi.
Tieši pateicoties jaunajām enerģijām, jums atklāsies arvien lielāka un lielāka zināšana, kura agrāk bija jums nepieejama, atvērsies aizsegi. Cilvēki, kuri jau ir pamodušies, un tās kosmiskās būtnes, kuras ir ieradušās šeit speciāli, dzimušas šeit speciāli tam, lai palīdzētu cilvēcei, sāk aktīvi apzināti iekļauties telpas attīrīšanas procesā. Mēs jau esam runājuši par to, ka telpas attīrīšana materiālajā, pašā blīvākajā līmenī, tur, kur atrodas jūsu ķermeņi, ir iespējama tikai caur tiem, kas šeit ir iemiesoti. Tieši caur jums tiek pārvadīta tā enerģija, un arvien vairāk un vairāk cilvēku iesaistās šajā procesā, un šie procesi kļūst arvien globālāki, un tuvākajā laikā jums stāv priekšā novērot, kā izvērsīsies šie notikumi.
Vai tas tiks pavadīts ar dažādām atmaskošanām? Bez jebkādām šaubām, viss slepenais pakāpeniski kļūs atklāts. Viss, kas tika slēpts no cilvēka apziņas, uzpeldēs virspusē. Viss, kas rūpīgi tika slēpts un aizplīvurots, kas tika rādīts jums izkropļotā veidā, viss tas arī labosies. Visiem jums stāv priekšā pārdzīvot priekš sevis ļoti daudz iekšēju garīgu atklājumu, sava veida šokējošus psiholoģiskus stāvokļus, no kuriem jūs arvien vairāk un vairāk redzēsiet patiesību un to aizslietni, ar kuru jūs no šīs patiesības norobežoja. Visu to jums stāv priekšā ieraudzīt pašā tuvākajā laikā. Enerģijas nāk jau ne vienu gadu vien, un tagad iestājas etaps, kad jaunās enerģijas caur visiem atklātajiem uz planētas portāliem: gan caur Saules Portālu, gan caur planētas Augšupcelšanās Portālu, gan caur citiem palīg-portāliem no šis planētas Dibinātājiem un Kuratoriem – šīs enerģijas pietiekami ātri pārveidos visu telpu, tajā skaitā arī informācijas telpu. Un tas ir tas, kas notiks jūsu dzīvē, jūsu acu priekšā.
4. jautājums. Sveicināti, dārgie Ješua un Nika!! Gribēju uzdot kārtējo jautājumu, iespējams, atkārtošos, taču atbilde līdz šim ir vajadzīga un ir vietā tai būt!!
Meditācijas prakses sākumā, pirms gadiem trim, sākās neparedzēti notikumi!! Sāku dzirdēt balsis, kuras ar mani sarunājās, labvēlīguma bija maz!!
Vēlāk uzzināju par enerģiju atdalīšanu!! Filtrācijas metode, tas ir, kādam plānam atbilsti, turp tad arī izmet!!
Pārtraucu uz laiku praksi!! Vēlāk sāku no jauna!! Notika spēcīgākie enerģijas pacēlumi no sirds centra, kuri gāja aptuveni sahasrarā jeb galvas centrā!!
Pēc šī pacēluma notika sprādziens galvā, mani apdullināja un izmeta astrālā!! Uzreiz sāka parādīties balsis vai arī kliedzieni!! Bija sajūta, ka tūkstošiem cilvēku vienlaicīgi kliedz ausī!!
Dažreiz pie tādiem sprādzieniem galvā manu astrālo ķermeni ņēma kāda rokas un cēla augšup, grieza riņķī, pēc tam plūstoši nolaida!!
Vai arī nesa prom tālu, tālu un grieza riņķī haotiski, redzamības pie tam nekādas nebija!!
Vienīgi pieskaršanās sajūtas!! Dažreiz pavisam nepatīkamas!! Nevaru iziet, tā kā nevaru izejot kustēties un redzēt!!
Parādās bailes, iespējams, sagrābšanas bailes!!
Vienu reizi bija spēcīga izmešana astrālā, domāju, vairs neatgriezīšos, jau samierinājos ar nāvi, atgrieza tāpat, kā arī izmeta, bez manas dalības!!
Katru reizi liku daudz aizsardzības veidu, arī tieši pašas iziešanas laikā!!
Bez rezultātiem!! Tāpēc radās pamats uzskatīt, ka tā ir dziļāka saikne un bez palīdzības man galā netikt!!
Sen sapņoju satikties ar garīgajiem skolotājiem un audzinātājiem!!
Daudziem bez problēmām izdodas!!
Bet mani ļoti attur šie gadījumi!! Daudz strādāju ar sirds čakru, pēc tā arī nekas neizmainījās!! Ir iespējama kāda mācība, taču es pagaidām to neredzu.
Palīdziet atrast atbildi, lai meditācijas un iziešanas iegūtu jaunu jēgu!! Un arī norādiet ceļu šo notikumu likvidēšanai!!
Tagad pamēģināsim tikt skaidrībā. Kamēr nolasīja jautājumu, es skatījos, kas notika šo notikumu laikā. Tai pieredzei, kuru izgāja jūsu dvēsele uz šīs planētas, bija ļoti liela daudzveidība. Tā bija pamatā gaišā pieredze, taču jūsu dzīvju vēsturē šeit bija daži iemiesojumi, kad jūs riskējāt pieņemt diezgan smagu tumšo pieredzi. Šī pieredze nepagāja bez pēdām emocionālajam stāvoklim. Visa pieredze, kuru iziet jūsu dvēseles, kad šeit iemiesojas, tiek ierakstīta kā pieredze iekš DNS, tās kvantu daļā, tiek ierakstīta ar emociju un jušanas vibrācijām. Tā ir informācijas glabāšanas un nodošanas pamata valoda, sazināšanās pamata valoda. Un tāpēc šo ierakstīšanas kvantu valodu izmanto dvēsele.
Šī pieredze, ne pati vieglākā pieredze, kuru nācās iziet, tā ir klātesoša jūsos. Tagad notiek tas, par ko mēs jau vairākkārt esam runājuši. Visu dvēseļu, kuras jebkad ir iemiesojušās uz šīs planētas, visai pieredzei, visai pieredzei no paša klātbūtnes šeit sākuma, ir jātiek attīrītai. Visa šī pieredze tiek pārlasīta pakāpeniski un pakāpeniski atvērpjas, kā atvērpjas diedziņš no kamola, un tā visa tiek iztīrīta. Un, tā kā jūsu dvēsele pieņēma lēmumu augšupcelties un pārvietoties uz jaunu dimensiju, tad jums tam ir pilnīgs pamats un ir izvēle, un dvēsele tagad tiek pakļauta šai attīrīšanai, visu DNS līmeņu plānveidīgai mērķtiecīgai attīrīšanai. Šie kvantu līmeņi ir sasaistīti tajā skaitā arī ar visiem laukiem, tajā skaitā arī ar šīs klātbūtnes uz šīs planētas fizisko ķermeni. Kad notiek šīs attīrīšanās, nav iespējams izvairīties no brīžiem, kad jūs, iespējams, arī neatceraties kaut ko, taču visstiprākie un visspilgtākie nospiedumi jūsu dvēselē izlec jūsu apzināšanai. Īpaši, kad tas notiek meditāciju laikā, kad jūs apturat prātu, un tādā veidā jūs nonākat, atkal iegremdējaties to pārbaudījumu atmosfērā, kurus nācās iziet (jūsu piemērā tas ir pirms 86 dzīvēm).
Ko šajā situācijā var ieteikt? Vispirms, pilnībā atbrīvoties no kaut kādām bailēm. Jums ir pilnībā jāpieņem sevi kā dievišķu būtni (kas katra no jums patiesībā arī ir), attīrījušam apziņu šim ķermenim un šim cilvēkam, kurš jūs tagad esat, no kaut kādām bailēm un ierobežojumiem savos pārveidojumos. Tas ir ļoti svarīgs moments, kurš palīdzēs iziet visvieglāk, visplūstošāk, ar vismazākajiem pārbaudījumiem un, neradot jaunas bailes, kuras rodas jau caur šo ķermeni.
Tikai caur savas paša dievišķības apzināšanos, caur savas dievišķās būtības apzināšanos var iziet no šejienes uz augstākiem līmeņiem. Jums jāatļauj sev tas, labi saprotot savu lauku dabu. Jums vajag iemācīties uztvert sevi ne kā atsevišķas čakras, ne kā atsevišķu fizisku ķermeni, kuram pieder smalkākas struktūras, kuras ietver jūsu fizisko ķermeni, jums ir ļoti svarīgi apzināties, ka jūs esat vēl arī kvantu lauki, kuri atrodas tālāk un ievērojami tālāk paplašina jūsu ietekmes zonu. Apziņas augšupcelšanās, viņas paplašināšanās – tas tad arī ir jūsu kvantu dabas pamats, un tādējādi tā ir atgriešanās pie spējas izmantot savus kvantu laukus. Tā apzināšanās palīdzēs ātrāk iziet un nostiprināties savos kvantu līmeņos. Tas ir tas, par ko mēs vairākkārt esam runājuši savās shēmās, kad runājām par dažādiem līmeņiem.
Tas, par ko mēs runājām – līmeņi un apziņas nostiprināšanas līmenis (ANL) – tas viss ir shēmas jūsu loģiskajam trīsdimensionālajam prātam. Patiesībā jūs esat kvantiski pēc savas būtības, jūs esat ne tikai šeit, jūs visur vienlaicīgi esat klātesoši kā šī Radītāja dievišķā lauka kvantu vienība, un tieši tāpēc mēs arī sakām jums, ka jūs tad arī esat Dievs, patiešām neatņemama daļa no šī visuma vispārējā lauka, no šī milzīgā radījuma, kurš eksistē visumā. Tā ir jūsu kvantu daba, un tā vienmēr ir bijusi klātesoša ar jums, tā nekur nav izzudusi, cita lieta, ka jūs ar savu loģisko prātu nepievērsāt tai uzmanību. Jūs atradāties vai nu sevis kā vienkārši fiziska ķermeņa uztverē, vai pacēlāties arvien augstāk un augstāk garīgi, un, apzinoties savu paša dabu, jūs izgājāt uz savu enerģētisko struktūru, to tuvāko lauku, kuri eksistē apkārt jūsu laukam, zināšanu. Savas kvantu dabas apzināšanās ir tas svarīgais jūsu apzināšanos aspekts, kurš palīdzēs jums saprast, ka visas tehnikas (senās garīgās tehnikas), kuras jūs pielietojat, ir paredzētas tam, lai būtu iespēja iziet uz garīgajiem līmeņiem (un atsevišķos gadījumos izgāja agrāk uz augšupcelšanos, tas ir, pilnīgu izšķīšanu un sava ķermeņa pārvēršanu kvantu daļā). Viss tas ir palicis pagātnē, uz šodienas brīdi jūs – pilnīgi atvērta sistēma. Jums ir atvērtas visas iespējas jūsu patiesās dabas apzināšanai. Kādreiz tas bija jūsu lēmums ierobežot sevi ar tām apzināšanām, kuras bija klātesošas ilgu laiku cilvēcei. Tagad jums ir visas iespējas aiziet augstāk, apzināties, jums tam ir visi nepieciešamie rīki. Šis rīks – ne tās ilgtermiņa tehnikas, kuras bija paredzētas tiem apstākļiem, jums ir galvenais rīks – iespēja strādāt ar jūsu domu, pārveidojot jūsu domu, pastiprinot to arvien vairāk un vairāk ar to, ka jūs pāriesiet uz sevis paša uztveres kvantu frekvencēm. Tieši šajā virzienā jums ir vērts virzīties, un tieši tādā veidā tās senās DNS, kura ir ieguvusi bojājumus no smagās pieredzes, kuru jūs kaut kad izvēlējāties paši, attīrīšanās būs ievērojami atvieglota, tāpēc ka šie kropļojumi ievērojami vieglāk tīrās, bet dažus vispār ir iespējams iztīrīt tieši kvantu frekvencēs.
Nezinu, cik saprotami es visu tulkoju, cik saprotami tas būs, taču jēga ir tajā, ka tiek rekomendēts uzticēties sev, rekomendēts pilnībā atbrīvoties no bailēm, rekomendēta dziļa apzināšanās caur anahatas kompleksu, caur kontaktiem ar savu sirdi, arvien vairāk un vairāk apzināties savu dabu un tādejādi pārveidot savus paša garīgi-tikumiskos priekšstatus. Garīgi-tikumisko pozīciju izmaiņas, un atsevišķi tiek pasvītrots, ka ne tikai apzināšanās dzīvot ar augstām garīgi-tikumiskām vērtībām, bet tieši dzīve pēc šiem noteikumiem un vērtībām, ir pēc savas būtības vienīgais nepieciešamais faktors tam, lai augšupceltu savu apziņu, pilnībā attīrītu visas DNS bojātās struktūras, augšupceltos un pārietu uz tām eksistēšanas sfērām, kuras ir izraudzījusies dvēsele pēc ilgtermiņa pieredzes uz šīs planētas.
Nav lielas nepieciešamības tagad izmantot kaut kādas tehnikas kā galveno rīku darbam ar sevi. Galvenais, kas tagad nepieciešams – tā ir savu garīgi-tikumisko pozīciju pārskatīšana, to ieviešana savā sadzīvē, ikdienībā, to ieviešana savās domās, tam jākļūst jūsu daļai, un tas ir tas, ko katrs var darīt. Tehnikas jūs varat pielietot, taču jums jāatceras, ka visas šīs tehnikas ir palīg-tehnikas, tikai tam, lai jūs kaut kādā svarīgā garīgo pārveidojumu etapā pieradinātu sevi garīgai disciplīnai vai vienkārši ļautu sev ar tehnikas palīdzību koncentrēties tai garīgās dzīves sfērai, kura jūs pašlaik nodarbina un ir jums svarīga – tikai tam tās jums tagad ir vajadzīgas. Jums pats galvenais, kas nepieciešams tagad – ir iemācīties dzīvot pēc augstiem garīgiem kritērijiem, kuri ļoti labi ir zināmi katrai dvēselei, un tieši tāpēc mēs visu laiku sūtām jūs pie jūsu intuīcijas, pie jūsu sirds, uz anahatas kompleksa līmeni, tāpēc ka tieši tur sākas iekšējā zināšana, kuru jūs varat vērt vaļā sev etapu pēc etapa, un tieši tur, no šī līmeņa un augstāk, jūs sākat just atbalstu no enerģijām, kuras atbalstīs ar plūsmu zem jūsu izplestajiem spārniem un palīdzēs jums pacelties pie paša dievišķības, pie zināšanas par paša dievišķo dabu, par paša skaitumu, un atcerēties, priekš kam jūs esat šeit sākotnēji. Jūs visi globāli atnācāt šurp tam, lai izmainītu šo pasauli saskaņā ar visaugstākajiem garīgi-tikumiskajiem standartiem, pēc kuriem dzīvo viss visums. Jūs atnācāt šurp kā radītāji, un tas bija visu dvēseļu sākotnējais mērķis.
5. jautājums. Ja es jūtu, ka ietilpstu 144 tūkstošu kolektīvās misijas sastāvā, kā noteikt patiesumu komūnijai pie 144 tūkstošiem, konkrēti, par mani. Varbūt es kļūdos, ka es ieeju šajā Gaismas Darbinieku sastāvā?
Smaida visi un saka, ka patiesībā nav nozīmes, vai jūs ietilpstat tā pirmā “viļņa” 144 tūkstošu sastāvā (kaut gan, man tagad saka, ka jūs ietilpstat šajos 144 tūkstošos). Šeit atrodas vairāki Gaismas Darbinieku “viļņi”, un 144 tūkstoši ir pirmais, bāzes “vilnis”, kuriem bija jāiziet uz to savas apzinātības, savas apziņas līmeni, lai palīdzētu pacelt planetārās vibrācijas, palīdzētu Gaijai šajos procesos, par kuriem viņa arī pieņēma lēmumu par pašas augšupcelšanos. Un šie 144 tūkstoši atradās, un atradās ievērojami vairāk. Nekad netiek nosūtīts precīzs daudzums, šurp tika nosūtīts ievērojami vairāk gribētāju būt šo 144 tūkstošu rindās. Tās bija apmēram 400 tūkstoš dvēseles, kuras gāja priekš tam, lai izpaustos kā šie 144 tūkstoši, un izpaudās vairāk nekā 144 tūkstoši.
Un pa pēdām aiz viņiem nāk nākošie, kas paaugstina apziņu un izpilda darbu nākošo etapu, piepilda planētu ar jaunām enerģijām, jaunām struktūrām atbilstoši augšupcelšanai. Augšupcelšanās – tas ir ļoti sarežģīts, daudzlīmeņu process, tas ir sarežģīts process katram cilvēkam, katrai dvēselei, klātesošai šeit. Taču tas ir ne mazāk sarežģīts, bet varbūt pat sarežģītāks planētai, tā kā viņas ķermenis ir ievērojami lielāks, nekā konkrēti jūsu ķermeņi, kurus mēs izmantojam šeit. Un planētai ir citas, ievērojami sarežģītākas piesaistes dažādiem kosmiskiem objektiem un kosmiskiem portāliem. Un tāpēc planēta pati nespēj veikt visas nepieciešamās izmaiņas sava ķermeņa struktūrās, sākumā smalkajam, bet pēc tam fiziskajam. Un tieši tāpēc šurp atnāk liels skaits dvēseļu, kurām ir mērķis, programma, vēlēšanās atbalstīt planētu visos viņas pārveidojumu etapos. Un tādu dvēseļu šeit ir ievērojams daudzums.
Tāpēc nevajag pārdzīvot, ka kāds no jums nav paspējis izpaust sevi kā Gaismas Darbinieks. Viss ir jūsu rokās. Un tieši katru dienu, katru mirkli jūsu personīgā izvēle nosaka to, cik jūs esat izpausti šajā kvalitātē. Neviens nevar (smaidot saka) nospiest uz jums podziņu, un jūs sāksiet darboties, izvērst savu programmu. Tikai jūs paši ļaujat sev pakāpeniski atklāt visas savas iespējas, visas savas spējas, visus savus plānus. Un atbilstoši šiem plāniem pieprasīt saviem Augstākajiem aspektiem arvien jaunas un jaunas programmas palīdzībai planētai, palīdzībai dvēselēm, kuras šeit ir klātesošas un nav gatavojušās augšupcelties vai nonākušas kaut kādās apgrūtinošās situācijās uz šīs planētas.
Svarīgi nav tas, kurām no šīm struktūrām jūs piederat. Svarīgs ir katrs jūsu Tagad mirklis, kā jūs to izpaužat caur sevi. Tieši tas ir svarīgi. Viss, ko dara tagad visi Gaismas Darbinieki priekš šīs planētas, ir atkarīgs tikai individuāli no katra no jums. Tas viss saliekas kopā vienā kopējā globālā palīdzības ainā.
Jums ir jāsaprot, ka, kad dvēseles aiziet uz tik sarežģītiem iemiesošanās apstākļiem uz pašām tālākajām Radījuma robežām, nekad nav tā, ka ar kaut kādu noteiktu uzdevumu atnāk viena dvēsele. Vienmēr ir, runājot mūsu valodā, “dublieri”, kuriem ir tāds pats uzdevums. Ja neizdodas jūsu uzdevumu izpildīt jums pašam, vienmēr atrodas “dublieris”. Ja nevar darīt “dublieris”, jūsu darbu uzņemas kaut kāda cita dvēsele, dvēseļu grupa.
Vienalga tiek sasniegts rezultāts, viss jautājums ir tajā, par kādu cenu tas tiek sasniegts globālā mērogā, kādā mērā ir sadalīti pienākumi starp dvēselēm, kuras palīdz Gaijai augšupcelties.
Taču arī tā nav problēma patiesībā. Tāpēc ka tā enerģija, kura atvēlēta šai darbībai, tā jebkurā gadījumā tiek padota, tā tiks nodota caur kaut kādām Gaismas Darbinieku struktūrām, taču tā vienalga tiks nodota, un programma, kura nepieciešama planētas augšupcelšanai, tiks izpildīta. Sarežģītība šeit daudzām dvēselēm ir ietverta tikai tajā, ka viņas pēc tam jūtas sarūgtinātas, ka nav spējušas kaut kādu iemeslu dēļ pilnībā izpildīt savu programmu vai ir palaidušas garām kaut kādu tās daļu, vai nav izgājušas vispār uz savas programmas izpildīšanu, mēdz būt arī tādi gadījumi. Taču jums jāsaprot, ka neviens jūs netiesā un neviens netiesās, izņemot jūs pašus. Un tāpēc jums nevajag ne no kā bīties. Jums vienkārši vajag iemācīties paust savu visaugstāko potenciālu, kurš ir ielikts katrā no jums.
Un nav svarīgi, vai jūs piederat pirmajam, otrajam, trešajam “vilnim”, tam nav nozīmes. Katras dvēseles ieguldījums vispārējās pārveidošanas procesos ir nenovērtējams un ļoti svarīgs, tā kā katra ieguldījums padara procesus, kuri notiek uz planētas ķermeņa, maigākus vai sarežģītākus. Tas ir, tikai tas nosaka, cik efektīvi veic savu darbību Gaismas Darbinieki.
Un, protams, ideālais variants, kad visi Gaismas Darbinieki zina, atklāj sevī programmas un sāk pilnīgi apzināti rīkoties, bet laiks apzinātam darbam jau ir pienācis, tas atklāj pilnīgi satriecošas iespējas šai planētai. Pagaidām mēs nenovērojam tādu efektu. Taču tomēr mēs konstatējam, ka visi procesi, kuri notiek uz planētas, norit, kā par brīnumu, diezgan plūstoši, pateicoties ļoti liela skaita dvēseļu, kuras ir iekļāvušās apzinātā darbā, ļoti lielam darbam. Un pateicoties tajā skaitā tām dvēselēm, kuras vienkārši atrodas savas apziņas augstos stāvokļos, augstās garīgi-tikumiskās pozīcijās un pat nav dzirdējušas tādus vārdus kā Gaismas Darbinieks, taču, pateicoties savai paša iekšējai Gaismai, ir svarīgs struktūras elements tajos pārveidojumos, kuri notiek uz planētas.
 
6. jautājums. Ja nonāc militārās darbības izvēršanas situācijā, parādās liela varbūtība tam, ka nāksies nonāvēt tā dēļ, lai izdzīvotu, un izdzīvotu ne tikai pats, bet arī visi tie cilvēki, kurā tajā brīdī atrodas blakus... Neskatoties uz Nikas vārdiem par to, ka augstāk par 3.blīvumu nav dualitātes, vecās derības pusdievi, tādi kā Jahve un Jehova, rāda mums pilnīgi citu ainu. Pat eņģeļi tiek attēloti ar šķēpiem. Tas liecina tikai par to, ka arī tajos līmeņos ne viss ir tik tīri un pūkaini... Tātad, atbildiet uz jautājumu, vai ir pieļaujama nonāvēšana aizsardzības dēļ (jeb norādiet citus, ja tādi ir, iemeslus/motīvus, ļaujošus pielietot ieroci)? Kā tas atspoguļosies karmā? Ko jūs varat ieteikt tiem no mums, kam tomēr nāksies vai ir nācies piedalīties kaujās tādā vai citādā veidā, ar ieroci vai bez tā.
Labs jautājums, paldies. Atbildei uz jautājumu pieslēdzas Ercenģelis Mihaēls. Aizsargāt garīgi-tikumiskās vērtības nākas dažādos līmeņos, un aizsargāt tās nākas Materiālā Visuma līmeņos. Aizsargāt tās līmeņos augstāk par 5.apziņas līmeni nav nepieciešams. Piektais apziņas līmenis pats par sevi paredz tik augstu Mīlestības vibrāciju sapratni, ka šajā līmenī vienkārši nav un nevar būt nekādas agresivitātes un personības ego, kurš tā vai citādi izpaužas.
Taču Radījums eksistē arī zemāk par 5-to līmeni. Tas ir gan 4-tais, gan 3-šais līmenis. Trešais līmenis – tas ir tas līmenis, kurā jūs tagad mitināties, mitinās visa planēta. Un tas ir līmenis, kurā jūs izejat pieredzi, tajā skaitā arī dažādu egoistisku interešu sadursmes pieredzi, un šo pieredzi jūs izejat tajā skaitā caur liela skaita militāriem konfliktiem. Jums jāsaprot, ka viss, kas notiek ar jums uz šīs planētas, – tā ir tā pieredze, kuru jūs esat ieplānojuši agrāk. Un, ja jūs esat militāra persona, ja jums nākas piedalīties militāros konfliktos, jūs varat būt pilnīgi pārliecināts par to, ka tā ir tā pieredze, kuru jūs esat ieplānojis sev.
Jūsu dzīvēs patiešām ir ļoti maz nejaušību, kaut tās arī mēdz būt gribas brīvības apstākļos, taču tās ir tā saucamās prognozējamās nejaušības. Un tajā gadījumā, kad notiek kaut kādu Dievišķo likumu, eksistēšanas šīs pieredzes apstākļos noteikumu pārkāpums, tad ir tiesības iejaukties Garīgajam Visumam. Tieši tāpēc Man ir šķēps, tieši tāpēc ir šķēps tiem Maniem pārstāvjiem, kuri dzimst starp jums, un tie ir Maniem Eņģeļiem. Tieši tam, lai aizsargātu pašu attīstības koncepciju, aizsargātu to no kaut kādiem elementiem, kuri gadās šajos līmeņos, no tā vai cita reģiona vispirms garīgo vērību pilnīgas sagraušanas. Tieši tas ir iemesls, kura dēļ gan Man, gan Maniem Eņģeļiem ir iespēja nolaisties līdz pašām zemākajām astrālajām šī Radījuma, tajā skaitā arī šīs planētas, robežām.
Jums ir ļoti labi jāapzinās tā smalkā robeža (tā smalka var būt daudziem no jums, dvēselēm, kuras atrodas šeit ķermenī), kura nosaka starpību, kad tiek pacelts mūsu šķēps un tiek pacelts šķēps šeit uz planētas. Šķēps šajā gadījumā ir simbols ieročiem, kurus jūs izmantojat uz planētas. Tādu ieroču veidu ir ļoti daudz, un visi tie ir jūsu prāta radījumi un paņēmiens, ar kuru jūs izzināt šo realitāti un izmantojat aizsardzībai vai uzbrukumam. Tieši mērķis nosaka to, kādā mērā jūs nopelnāt karmu, kādā mērā jūs iegūstat tumšu vai gaišu mācību savai dvēselei. Tumša, gaiša – tas ir duāls dalījums, taču tiek domāta sāpīga, graujoša vai radoša pieredze, kuru iegūst jūsu dvēsele.
Ja jūs šajās robežās, piedaloties kaut kādos karos, esat savu zemju aizstāvis, ja jūsu mērķi ir taisni, ja tie ir piepildīti ar garīgu jēgu, ja jūs esat piepildīts ar emociju, kuras galīgais mērķis ir aizsargāt jūsu bērnus, mazbērnus, sievietes, tad šīs mērķis ir pēc savas būtības radošs, tā kā jūs saglabājat augstus garīgi-tikumiskus tās sabiedrības pamatus, kuru aizsargājat. Jūs aizsargājat to, kas ir jums ļoti svarīgs, ir svarīgs jūsu sirdij, lai kādās formās tas nebūtu klātesošs jums šeit jūsu pieredzē.
Bet, ja jūsu mērķi ir agresīvi, pilni egoisma, ja tie ir mērķi iekarotājiem, kuri grib iedzīvoties uz citas nacionalitātes vai cita reģiona enerģijas rēķina, izmantot to, kas ir iekrāts ar garīgu un citu darbu, tad tas bez jebkādām šaubām nes uz sevis jau karmiskas atstrādes.
Tieši jūsu izvēle dualitātes apstākļos nosaka, kā dēļ tiek pacelts šķēps. Kad mēs ejam ar šķēpu šurp, mēs ejam aizsargāt vājo, aizsargāt Garu, aizsargāt Radījumu no sagraušanas no tiem, kas nav radījuši to, kas tagad tiek grauts. Mēs neizjūtam naidu pret ienaidnieku, neizjūtam aizkaitinājumu pret viņu, mēs esam pilni Gaismas, un tieši tas dod spēku mūsu ierocim, mūsu šķēpam.
Ja jūs izmantojat šajos līmeņos savu ieroci tādā veidā, tad jūs nevarat būt jūsu paša dvēseles nosodīti par tādu ieroča izmantošanu, taču agri vai vēlu šī līmeņa kareivīgā pieredze vienalga beidzas. Dvēseles nogurst iegūt tādu pieredzi, viņas saprot, ka sāpes un ciešanas, kuras saņem abas puses, neved rezultātā pie aprimšanas, tās nedod ilgtermiņa prieku. Emocionālie satricinājumi, kuri eksistē abām karojošajām pusēm, tā vai citādi aizvedīs katru dvēseli pie tā, ka viņa atteiksies karot. Tas būs jauns apzinātības līmenis, pilnīgi jauns apziņas līmenis, uz kuru iziet dvēsele no šī 3-šā līmeņa pieredzes. Un 4-jā līmenī to ambīciju, kuras eksistē tagad cilvēcei, vienkārši nav.
Apziņas ceturtais līmenis ir devis pieredzi, kad civilizācijas, attīstoties garīgā veidā, sāka pamazām sliekties uz tehnokrātisku attīstību, laižot garām kaut kādus garīgus aspektus. Tādas civilizācijas pakāpeniski sāka degradēt. Uz šīs planētas jūs esat pieņēmuši pārstāvjus no tādām civilizācijām, kuras laboja sašķiebumus savās kosmiskajās mājās, iegūstot šeit smagu pieredzi, tajā skaitā arī militāru, tam, lai atkal atstrādātu savā iekšienē nepieciešamās garīgās īpašības, kuras uz visiem laikiem novāktu iekšējo nepieciešamību izmantot savu ego kaut kādu mērķu sasniegšanai. Un atgrieztos pie tām eksistēšanas Visumā vērtībām, atgrieztos tajā stāvoklī, kad nav nepieciešams ar kaut kādiem ieročiem, ar šķēpu iziet enerģiju meklējumos, eksistences avota papildus enerģijas meklējumos, pilnīgi skaidri apzinoties, ka Radītāja enerģija patiešām ir neizmērojama, viņa plūst bezgalīgā straumē. Un tikai mūsu patiesa vēlēšanās radīt, bet ne graut, dod mums iespēju iegūt šo enerģiju pilnīgi neierobežoti. Jums ir jānonāk pie šīs sapratnes, jānonāk savā iekšienē. Un tad nepieciešamība piedalīties kaut kādos militāros konfliktos un vispār nepieciešamība jebkuru konfliktu, ne obligāti militāru, radīšanā pati par sevi izzudīs.
Tieši tam, lai saprasu, ka jūs esat šeit šīs pieredzes dēļ, tā dēļ, lai galīgi nostiprinātos tajā, kā ierīkots Visums, atrastu visoptimālākās izejas ceļus pie sava dabiskā Dievišķā stāvokļa, jūs nolaižaties šurp uz šiem līmeņiem un rīkojat šeit batālijas lielā skaitā, un mācāties šajās batālijās atrasties augstā apziņas stāvoklī, maksimāli augstā priekš šī līmeņa, un tādejādi pakāpeniski iziet no šejienes.
7. jautājums. Kādi ir iemesli atkarībām, tajā skaitā smēķēšanai. Kādam nolūkam tiek dotas šīs mācības. Un kādi ir to risinājuma ceļi?
Interesants jautājums. Visas mācības, kuras jūs izvēlaties sev šeit, – tā ir jūsu izvēle, jums vienkārši tiek sniegtas ļoti lielas iespējas tam, lai šīs mācības izietu. Jums ir šo mācību iziešanas izvēļu daudzvariantums.
Kad jūs izvēlaties kaut kādu veidu (ķīmisku, iznāk) iedarbībai uz jūsu ķermeni smēķēšanas, alkohola, kaut kādu narkotiku lietošanas veidā, jūs izzināt pēc savas būtības izejas no šīs atkarības paņēmienu. Tas mēdz būt ne vienmēr viegli, taču tomēr jums jāsaprot, ka katrs, kurš beidz pieredzi ar smēķēšanu, nonāk pie pilnīgi skaidra secinājuma, ka šī atkarība (tāpat kā jebkura cita atkarība) nav problēma, risināma ar kaut kādiem tehniskiem paņēmieniem. Tā vienmēr ir garīga problēma. Ja jūs gribat kaut kādu problēmu, saistītu ar atkarībām, risināt no prāta, jums tas ir ļoti labi jāsaprot. Tikko jūs vienreiz pieņemsiet lēmumu, ka smēķēšana vairs nav tā pieredze, kura jums nepieciešama, ka tā ir vienkārši lieka, jūsu organisms diezgan ātri pārkārtosies, viss ir atkarīgs no jūsu nodoma patiesuma, jūsu vēlēšanās patiesuma.
Ja jūs pakāpeniski vibrējat ar ļoti augstām garīgām frekvencēm, ja tās kļūst par jūsu apziņas, jūsu klātbūtnes šeit neatņemamu sastāvdaļu, tad tādas atkarības atkritīs pašas par sevi, dabiskā veidā, un tam pat nevajag pielietot kaut kādas tehnikas, zāles. Pietiek ar vienu jūsu nopietnu iekšēju lēmumu. Un tieši no jūsu nodomu patiesuma tad arī būs atkarīga atbrīvošanās no jebkuras atkarības efektivitāte.
Jūs vairākkārt esat varējuši to ievērot piemērā ar cita veida atkarību, kura ir ievērojami sarežģītāka – narkotisko atkarību. Neskatoties uz to, ka ir etaps, kad no narkotiskās atkarības nav iespējams iziet bez nopietna darba ar ķermeni (kad ļoti stipri lūzt DNS struktūra līdz pašam ķermenim), ir stadija, kad no atkarības var iziet tikai garīgā veidā. Un tāpēc metodikas, kuras tiek pielietotas pie jums uz planētas, saistītas ar tādu problēmas risinājuma veidu, ir visefektīvākās. Nekādas citas tehnikas nedod tādu efektu. Tikai garīgais darbs, kuru var pavadīt ar fizisku darbu, taču jebkurā gadījumā tas vispirms ir garīgais darbs, atved cilvēku pie pilnīgas izārstēšanas pat no tādām sarežģītām un smagām atkarībām.
Un šajā nozīmē smēķēšana nav pati sarežģītākā atkarība. Un šo problēmu vienmēr var atrisināt. Tikai ziniet, ka risināta tā tiek tieši caur garīgajiem aspektiem.
8. jautājums. Jautājums sakarā ar mūziku. Es dziedu rok-grupā, caur to nododu, kā es domāju, to, kas var palīdzēt cilvēkiem pārveidošanās ceļā. Vai harmoniski ir tas, ko es daru caur rok-mūziku, jeb tomēr tā ir iedarbība drīzāk graujoša pēc vibrācijām cilvēkiem, neatkarīgi no tā, ko ieliec dziesmās. Mīlestību vai kaut ko citu?
Ļoti labs jautājums. Šeit, tāpat kā visās cilvēces, katra cilvēka, darbības sfērās, tieši jūsu enerģētiskais impulss, jūsu doma un jūsu mērķis, kuru jūs spraužat sev jebkurā jaunrades veidā, ir noteicošais. Un tieši grupas dalībnieku mērķis, to mērķis, kas raksta mūziku, kas to izpilda, tieši tas nosaka ietekmi uz auditoriju. Nav svarīgi, kādā stilā jūs spēlējat. Protams, stils, ritmika nosaka līmeni vibrāciju robežām, kuras jūs varat izmantot. Taču jebkurā gadījumā, ja jūsu nodomi pa visu ķēdīti no tiem, kas mūziku raksta, aranžē, uzpilda utt., ir patiesi un tīri, ja ir iekšējs impulss nest cilvēkiem Mīlestību un kaut kādu jaunu pasaules redzējumu, atšķirīgu no tā, kas ir tagad sabiedrībai, ja šis redzējums atklāj viņiem pilnīgi jaunus esības, apkārtējās pasaules uztveres aspektus, šī mūzika, kad tā tādā veidā tiek izsacīta un izdziedāta, nevar nest graujošu funkciju.
Jums ir pilnīgi skaidri jāsaprot, ka tieši autori un izpildītāji nes pilnu atbildību par to, kādu efektu, kādu iedarbību viņi izdara uz auditoriju. Tieši tas ir noteicošais visos jaunrades veidos, tieši mērķis, tieši nodomi, to tīrība, skaistums un patiesums nosaka latiņu tai iedarbībai, kura tiek izdarīta uz auditoriju.
Tāpēc, ja jūsu nolūki ir pilni vienīgi ar labestību un mīlestību pret cilvēkiem, tad jūs nekad pie tādiem nodomiem nevarēsiet nodarīt viņiem kaitējumu. Tāpēc, ja tas ir, droši radiet, pārveidojiet sevi, lai arvien vairāk un vairāk nestu cilvēkiem jauna pasaules redzējuma prieku, aiznesiet līdz viņiem pilnīgi jaunus impulsus, kuri modinātu viņu apziņu. Katrs muzikālais vibrāciju līmenis, katrs muzikālais stils paredzēts cilvēkiem, vibrējošiem kaut kādos noteiktos līmeņos, tā ir viņu pasaules uztvere. Tāpēc katram no jums, katram stilam ir sava auditorija, jūs atrodat viens otru. Pilnīgi nav nepieciešams dalīt dažādu mūzikas stilu piekritējus vairāk vai mazāk priekšā izvirzītos. Jebkurā līmenī var nest augstākās vibrācijas, kuras palīdzēs tieši jūsu auditorijai pacelties arvien augstāk un augstāk, pārveidoties un mainīt sevi.
Jūs zināt, ka samērā ar garīguma izaugsmi cilvēki maina savu attieksmi pret mūziku un pret dažādiem stiliem. Un tas ir normāli un dabiski, viņi mainās iekšienē. Un, ja tagad jūsu klausītāji klausās roku un saņem no jums augstas vibrācijas un patiesu labestības un mīlestības impulsu, tad tādā veidā jūs veicināt viņu garīgi atdzimšanu, tieši tās auditorijas atdzimšanu, kura pašreiz vibrē tajās notīs, tajās vibrācijās, tajos muzikālajos izkārtojumos, kurus jūs viņiem piedāvājat.
9. jautājums. Man ir jautājums par Ben Lādenu. Bet, vai dzīvo uz zemes tāds cilvēks jeb tā ir mistifikācija? Nē, nē, taču nezin kāpēc uzpeld tāda tēma.
Ir tāds cilvēks, dzīvo, viņam ir liela skaita apsardze[3]. Jāsaka, ka viņš nav ļoti briesmīgs cilvēks, kā viņu attēlo, viņu izspēlē kā trumpja kārti visādās nelabās spēlēs. Viņš pats, protams, nav cilvēcības, labestības un mīlestības ideāls, taču tomēr viņš nav tik briesmīgs cilvēks, kā viņu iztēlo. Un ļoti bieži ar viņa vārdu vienkārši piesedz tās operācijas, kuras veic dažas valstis pret savu tautu.
10. jautājums. Mēs esam dzimuši un dzīvojam Osetijā, Kaukāzā. Mūsu nacionālais īpašums ir Nartas eposs[4], kur tiek aprakstīts daudz varoņdarbu un diženu darbu, ko veikuši mūsu senči Skifi, Sarmati un Alani[5]. Mūsu tauta uzskata, ka mēs esam pēcteči diženiem cilvēkiem, kuri iekaroja bezmaz vai visu pasauli, kam, starp citu, ir daudz pierādījumu visā Eirāzijas kontinentā, pamatā ģeogrāfiskajos nosaukumos, neuzskaitīšu tos, to patiešām ir ļoti daudz. Pie tam, tikai osetīni visā Kaukāzā pieder āriešu rasei.
Viss būtu brīnišķīgi, taču, lūk, man šaubas rodas sakarā ar patiesumu. Tāpēc ka tagadējais pagrimums morālais, garīgais, intelektuālais utt. nekā man neiet kopā ar šiem “diženajiem senčiem”, nevarēja taču viņi tādu genofondu atstāt! Un vispār, daudzas senās tradīcijas un parašas – tā ir vienkārši mežonība pēc manām domām, kaut gan daudzi mani vienaudži uzskata tās par normu mūsu dienās. Tāpēc jautājums: kas patiesībā bija Alani, un kāds sakars ar tagadējiem osetīniem viņiem ir? Būšu ļoti pateicīgs, ja dosiet atbildi, apgaismosiet.
Atbild Ercenģelis Melhisedeks. Mēs izklājam visas kartes. Alani ir indo-irāņu jeb āriešu atzarojuma skifu pēcteči. Āriešu atzarojums ceļas no sīriusiešu DNS. Pie tam tā ir 5-tā apziņas līmeņa sīriusiešu DNS, tas ir, patiešām ļoti sena ķēdīte pie osetīniem. Tas ir ļoti augsts līmenis, tas ir tas, kas ir palicis mūsu ierakstos kā grieķu mitoloģija un kā Bībeles dievi. Un tieši DNS no sīriusiešiem, vibrējošiem augstos garīgos līmeņos, 5-jā apziņas līmenī, deva šo mierīgo, viedo un ļoti attīstīto būtņu genofondu. Tā ir seno alanu sākotnējā DNS tajā sasaistē, kuru es nosaucu. Taču jūs zināt, ka šīs planētas vēsture ir visdažādāko DNS sajaukšanu pilna. Šī planēta bija atvērta sistēma, tas bija jūsu – dvēseļu, kuras nāca šurp, lēmums un Dibinātāju lēmums. Kā eksperimentāla planēta un atvērta sistēma, kurā varēja nonākt viss, kas līdz tai tiks.
Mēs atgriežamies tagad nedaudz pie vēstures. Tādejādi uz šīs planētas notika agresīvās orioniešu DNS, kura atnāca caur planētas Maldeks sagraušanu un plaša mēroga karu uz Marsa, masveida iemitināšanās. Tieši tad agresīvs zemu vibrāciju līmenis nonāca uz planētas. Un tādā veidā viss tas sajaucās. To, ko rāda man tagad, vajag, protams, skatīties speciālistiem. Tā ir tautu masveida izmitināšanās, ļoti daudz asins sajaukšanās, kura notika, tā nepasargāja nevienu, tajā skaitā arī tādas augsti attīstītas rases, kuras eksistēja uz šīs planētas. Asins sajaukšanās notika tā vai citādi, un arvien vairāk un vairāk kareivīgs genofonds, pamatā orioniešu izcelsmes, sāka iekļūt viedo augsti attīstīto būtņu genofondā.
Man tagad rāda, ka senajiem alaniem bija savā genofondā līdz 80% sīriusiešu DNS, kura deva viņiem lielas zināšanas, tajā skaitā arī par kosmosu, mūsu garīgās dabas zināšanu, kā vadīt stihijas, kā pienācīgi ierīkot augsta garīga līmeņa dzīvi, lai nebūtu ne ar ko apdalīti materiālā nodrošinājuma ziņā. Tas ir, tās bija valstis, kuras patiešām plauka un zēla. Taču pakāpeniski agresīvo DNS ieviešanās pazemināja viņu spējas. Mūsdienu osetīnu DNS vidēji satur tikai līdz 40% sīriusiešu DNS un apmēram tādā pašā daudzumā orioniešu DNS, viss pārējais – tā jau ir asins sajaukšanās ar citām rasēm.
Tas ir tāds Jūsu Skolotāju skats uz osetīnu tautas vēsturi un, konkrēti, atbilde uz jautājumu par alaniem. Viņi pasvītro, ka sākotnējais genofonds nekur nepazūd. No dzīves uz dzīvi iemiesojoties uz šīs planētas, tīrā neagresīvā DNS daļa tiek pārnesta uz DNS kvantu kosmiskajām frekvencēm, bet šeit tiek turētas zemāku vibrāciju daļas. Katrai tautai (runa iet ne tikai par Osetiju – to pasvītro) uz šīs planētas ir iespēja pacelt un piesaukt šurp sava genofonda labākos slāņus, izmantot tos un tādejādi atdzīvināt no sākuma savas tautas garīgi-tikumiskās tradīcijas, bet pēc tam jau atdzīvināt savas valsts spēku, skaistumu un varenību, valsts, kura ir vieda, ir visās nozīmēs izpausts godprātīgs veidojums. Nekas nepazūd Visumā – to pasvītro.
Jebkuras nācijas, osetīnu, krievu, ukraiņu vai kādas citas atdzimšana – tas viss ir iespējams tikai ar savas tautas garīgo tradīciju atdzimšanu. Tas notiek tieši tādā veidā – katras tautas vidē vienmēr ir atsevišķi subjekti, kuri uztur augsti tikumiskus iekšējos pamatus. Tā ir viņu programma, šo dvēseļu programma. Tieši caur tādiem cilvēkiem, caur viņu apziņas pacelšanu pakāpeniski notiek šī genofonda piesaistīšana. Un vispārējie apstākļi, kuri tiek radīti ap tādiem cilvēkiem, veicina to, ka šie cilvēki kļūst pieprasīti, viņus sāk klausīties, lasīt, izdot, pret viņiem rodas liela interese. Un tādejādi kā iedegta svece viņi sāk piesaistīt arvien vairāk un vairāk ļaužu, kuri dzīvo šajā teritorijā, un tie jau sāk atdzīvināt savu paša tikumību, sāk aizdomāties par katra personīgi garīgi-tikumiskajām vērtībām, cilvēciskajām un nacionālajām. Un tādejādi pakāpeniski sākas nācijas izārstēšanās. Jums ir ļoti labi jāzina – zudumu nav. To, kas bija kādreiz labi sastrādāts, – vajag radīt apstākļus un to piesaukt, un darbu vajag sākt personīgi ar sevi, ne ar aicinājumiem uz garīgi-tikumisku dzīvi, bet tikai caur paša skaistumu, caur paša garīguma izpausmi var sākt pārveidot no sākuma mazu telpu apkārt sev. Un pakāpeniski pie tāda cilvēka sāk pievilkties cilvēki, kuri arī ir sākuši nodarboties ar tamlīdzīgu garīgi-tikumisku darbu. Tādejādi parādās jau neliela sabiedrība, kura pieaug, un notiek jau lielāku apgabalu, tajā skaitā arī veselu valstu un veselu tautu, izārstēšanās.
Beigās Skolotāji grib kaut ko teikt. Es redzu, kā milzīgas brīnišķīgu enerģiju plūsmas nāk tagad uz mums, man pat karsti palika. Viņi grib atgādināt katram no mums, ka katram no mums ir dižens dievišķs uzdevums uz šīs planētas un mūsu uzdevums ir atcerēties par to. Visi apstākļi šīs senās atmiņas pamodināšanai tiek radīti, mēs radām tos paši, radām tos caur tiem cilvēkiem, kuri pirmie sāka mosties šajos procesos. Aiz viņiem ies nākošie. Nesiet Mīlestību un atcerieties, ka šī Mīlestība var atnākt un apgaismot šo pasauli tikai caur katru no jums. Un tikai katrs no jums spēj izmainīt ne tikai mazu telpu, kurā jūs mitināties šajā pasaulē, katrs no jums, sasniedzot noteiktu gaismas pārvadāmību, spēj aptvert pilnībā visu šo planētu. Jūs esat diženas dievišķas būtnes. Jūs tagad mostaties tam, lai kļūtu apzināti Mīlestības līdz-radītāji un izpaustu sevi kā sava Diženā Radītāja patiesus bērnus, kurš vienmēr bez jebkādiem nosacījumiem ir mīlējis jūs, ticējis tam, ka vienreiz notiks brīnums, un Viņa bērni spēs parādīt diženus apzinātas radīšanas Mīlestībā, Skaistumā un Viedumā piemērus.
Es pievienojos tagad pie visiem Skolotājiem un gribu teikt jums visiem, ka es bez nosacījumiem mīlu jūs visus un ticu tam, ka katrs no mums spēs arī šajā dzīvē izpaust maksimumu no tā, kas ir mūsu iecerēts vēl līdz atnākšanai uz šejieni. Mēs visi spējam patiesi gribēt kļūt par dievišķiem radītājiem un izpaust sevi šajā kvalitātē. Mēs patiesībā tādi arī esam, mums vajag tikai atcerēties par to, uzņemties atbildību sev, atbildību par katru mūsu dzīves mirkli, un saprast, ka tikai mēs, tikai mēs paši, pārveidojot sevi, pārveidojot caur savu sirdi ar patiesu mīlestību, spējam veikt diženākās lietas. Un ticiet – tas ir tā.
Es no visiem atvados. Visiem visu labu.
Pievienots 02.03.2010
 


[1] Skat. “Сборник "Беседы с Иешуа" часть 3” (http://preobrazenie.ucoz.ru/load/sbornik_quotbesedy_s_ieshuaquot_chast_3/2-1-0-208) (Tulk. piez.)
[2] Natālā karte – personālais horoskops, uzbūvēts cilvēka dzimšanas brīdī. Dažreiz šo nosaukumu lieto arī, runājot par organizācijas vai valsts dzimšanu. (Tulk. piez.)
[3] Osama bin Lādens tika nonāvēts 2011. gada 2. maijā privātā rezidencē Abotabadā, Pakistānā. (Tulk. piez.)
[4] Krieviski – Нартский эпос (Tulk. piez.)
[5] Krieviski – ...и великие деяния наших предков Скифов, Сарматов и Алан. (Tulk. piez.)
tulkoja Jānis Oppe