ceturtdiena, 2012. gada 7. jūnijs

Enerģētiskā situācija 2012.gada jūnijā


Grupa Metasintēze 2012.gada 1.jūnijā
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Maijs ir beidzies … Bet, kas tad sākas jeb turpinās? Vai arī mēs joprojām atrodamies pārmaiņu procesā, kuras dažiem aizņems ne vienu vien gadu? Mēs joprojām tiekam sakratīti, izgriezti ar iekšpusi uz āruMēs turpinām zaudēt draugus, darbu, drošību/pārliecību par nākamo dienu …
 
Galvenā enerģētiskā plūsma pakāpeniski stabilizējas visās dimensijās. Un, ja mēs atrodamies šīs galvenās plūsmas iekšienē, tad jau nostiprinām savu jauno enerģētisko stāvokli visos esības līmeņos.
 
Jūnija galvenā nots, kas skaidri sāka izpausties maija beigās, tā ir – atgriešanās (beidzot!) atpakaļ Dzīvē! Lai cik arī dīvaini tas nebūtu, taču daudzus gadus daudzi no mums, kas esam nodarbojušies ar garīgo praksi, esam darījuši visu iespējamo, lai izietu no dzīves, kura mūs neapmierināja, no trīsdimensionālās realitātes, kura ietvēra sevī milzīgu daudzumu šķietami nelabojamu izkropļojumu, pretrunu, dualitāti un visu to, ar ko mēs vairs nespējām samierināties. Mūsu pieaugošā apzināšanās vētraini protestēja pret trīsdimensionālās pasaules nepilnībām. Daudzi tiecās uz garīgumu, kā patvērumu, lai nogaidītu/pārlaistu pārejas laiku sevis pašu domu un jūtu radītajā harmoniskajā pasaulītē un sagaidītu 2012.gadu. Daudzi noliedza savus tuviniekus, pārstāja komunicēt ar draugiem, aizgāja no darba.
 
Viss, kas nerezonēja ar harmonijas un vienotības, mīlestības un prieka jēdzienu, vienkārši tika noraidīts, aizvērts un aizmirsts. Mēs iegājām garīgumā, pretstatot to cilvēciskajai (trīsdimensionālajai) nepilnīgajai dzīvei, taču tā vietā, lai iegūtu vienotību, mēs nostiprinājām sevī dualitāti, taču jaunā, daudz augstākā līmenī, uzskatot sevi par labākiem, nekā tie citi, kuri netiecās pēc garīguma.
 
Mēs atņēmām garīgumam tā patieso augsni – pašu dzīvi uz Zemes, tiecoties „pēc debesīm”, tālāk no „sazemēšanās”, kuru daudzi no mums uztver kā „piezemētību”, bet nevis kā harmoniju ar visām planētas enerģētiskajām dimensijām, un tagad mums nāksies pārvarēt mūsu pašu radīto dualitāti (Zeme-Debesis) un apzināties ceļu uz patieso (ne tikai mentālo un fragmentāro) vienotību.
 
Jaunās enerģijas norādīja mums ceļu uz Tukšumu un šajā ceļā mēs izgājām daudzus attīrīšanās un pat nulles posmus, lai iegūtu caurspīdīgumu un kļūtu par klusējošiem novērotājiem.
 
Kāda iemesla dēļ? Daži šajā ceļā ir zaudējuši jēgu eksistencei, tai pat laikā, kad citi ir atraduši jaunu jēgu paplašinošamies potenciālos, kurus ietver Tukšums, visās esības dimensijās. Mēs nonācām nulles punktā un mēs atjaunojāmies un šajā jaunās piedzimšanas stāvoklī mēs atgriežamies Dzīvē, izjūtot savus jaunos dziļumus, jaunās iespējas un jauno prieku. Kad mēs uzticamies Dzīvei (kad mūsu iepriekšējā pieredze ir gāzta un vairs nenosaka mūsu mentālās un emocionālās reakcijas), tā mums atnes brīnumus, un mēs kļūstam spējīgi tos ieraudzīt un apbrīnot Radītāja lietderīgumu/mērķtiecību un gudrību.
 
Mēs vairs nevērtējam Dzīvi no egoistikā skatupunkta (no sevis pašu izdevīguma viedokļa), bet vienkārši godājam to, kā vislielāko Visuma Dāvanu. Un tad itin viss, ikviens sīkums iegūst nozīmi, kā Esības augstākās jēgas atspulgs.
 
Mēs no jauna iegūstam vienotību ar visu esošo, taču vairs ne tikai vārdos un vairs ne tikai domās. Šī vienotība tiek izdzīvota sirdī. Sirds mums sniedz aizraujošu patiesu sajūtu daudzveidību un kļūst par patiesu jauno enerģiju vadītāju visās Dzīves dimensijās.
 
Mainījušies, kļuvuši par patiesajiem, mēs varam pilnībā apzināties Dzīves dāvanu, tās plūsmas nepārtrauktību un bezgalību, un radīt jaunu realitāti nevis kādā vienā dimensijā (ceturtajā vai piektajā), bet visās, ieskaitot trešo dimensiju, tādejādi pilnībā to pārveidojot un piepildot ar jaunu jēgu.
 
Mēs nezaudējam savu enerģētisko apjomu, kurā ietverti mūsu augstākie aspekti, tieši otrādi – mēs sākam dzīvot, kā „dievcilvēki”, beidzot realizējot savu garīgo potenciālu šeit, uz Zemes, visās tās dimensijās.
 
Vienkārši pārceliet savu apziņas fokusu/koncentrēšanos uz „grēcīgo” Zemi, paraugieties uz to ar jaunām jūsos iekšā paslēptā Eņģeļa acīm, sajūtiet ar sirdi tās skaistumu, atgrieziet atpakaļ pilnību savā ikdienas dzīvē. Sāciet rīkoties, domājot un jūtos, kā dievi. Mainot savu dzīvi, piepildot to ar mīlestību, mēs spēsim mainīt arī planētu.
 
Astroloģiski jūnijs – ir visai sarežģīts mēnesis, īpaši tā sākums, kas mums piedāvā „planētu parādi” (Saule, Venēra un Zeme) un mēness aptumsumu (4.jūnijā), un Jupitera kvadratūru pret Neptūnu un Saturna – pret Merkūru. Visas šīs astroloģiskās konfigurācijas var nopietni sarežģīt jūsu dzīvi, piepildot to ar dramatiskiem notikumiem, slimībām, apjukumu, nekārtībām … Taču pareizi (mierīgi) uztverot situāciju vairāk ar sirdi, nekā ar prātu, šīs situācijas palīdzēs jums turpināt darbu, lai attīrītu un harmonizētu visus dzīves aspektus. Vasaras saulgrieži palīdzēs jums izlīdzināties, pārkalibrēties jaunājā līmenī un apkopot starpposmu rezultātus …
 
Tatjana Zolotuhina
2012.gada 31.maijā