otrdiena, 2012. gada 26. jūnijs

Kryon kanāls Deivids Brauns


Kryon kanāls Deivids Brauns

27. jūnijā no  18:00 līdz 21:30 Kryon čenelinga vakars.
Vakara pirmajā daļā Deivids Brauns pastāstīs par iekšējās ģimenes zvaigznāja dziedināšanu, ko viņam daudzu gadu gaitā mācījis Kryon.
Otrajā daļā: Kryon vēstījums.

Tulkojums latviešu valodā.
Viesnīcā „TEATER”, Bruņinieku ielā 6.
Dalības maksa 25 Ls.
Pieteikšanās pa tel. 29176120 vai e-pastu: iveta.boiko@inbox.lv

26. un 27. jūnijā Deivids Brauns piedāvā individuālus seansus (1,5 stunda), kuru laikā notiek darbs ar iekšējo ģimeni un personīgs Kryon vēstījums.
Maksa par seansu 120 Eur.
Lūdzu pieteikties savlaicīgi pa tel. 29176120.



Vairāk par Deividu Braunu un viņa darbu varat uzzināt mājaslapā  www.kryon.org.za, kā arī  žurnāla „Mistērija” 2011. gada jūnija, jūlija un augusta numuros.
Deivids Brauns jau divreiz bijis Latvijā – pirmo reizi 2011. gada septembrī, kad viņš vadīja semināru „Piepildīt neiespējamu sapni: Iekšējās ģimenes dziedināšana”, un otrreiz šī gada februārī, kad viņš uzsāka mācību kursu „Cilvēka gara evolūcija”, kurā tiek mācīta iekšējās ģimenes dziedināšana saskaņā ar Kryon metodi.
Kryon saka: ja jūsu dzīvē ir problēmas, meklējiet iekšējo bērnu, kurš ir tā vai citādi ievainots, tādēļ nespēj ar mīlestību un vieglumu atrisināt radušos dzīves situāciju. Ievainot jūsu iekšējo bērnu var tikai un vienīgi trīs apstākļi: mātes neprasme jūs mīlēt dievišķi, tēva neprasme jūs mīlēt dievišķi, kā arī jūsu mātes un jūsu tēva neprasme vienam otru mīlēt dievišķi. Bet risinājums šai situācijai ir tikai viens – Mīlestība.
No intervijas ar Deividu Braunu:
Jūs piedāvājat arī dziednieciskus individuālos seansus. Kas notiek to laikā?
Cilvēkam parasti ir kāda problēma, protams, ārējā pasaulē, un viņš vēlas no tās atbrīvoties. Seansa laikā mēs noskaidrojam, kā šī problēma saistīta ar iekšējo pasauli, kā tā radusies, kāpēc utt.
Seansa sākumā caur čakrām „nolasu” cilvēka informāciju un parasti daļa no šīs informācijas ir negatīva rakstura, bet tāpēc jau cilvēks ir atnācis, lai atbrīvotos no šīs negatīvās enerģijas. Pirmajā seansā vienmēr ir arī privāts Kryon čenelings konkrētajam cilvēkam.
Cik garš ir seanss?
Apmēram pusotru stundu. Pirmās divdesmit minūtes es iepazīstos ar cilvēku, „nolasu” viņa problēmas. Pēc tam sākas tiešais darbs, kad palīdzu cilvēkam savienoties ar Debesu tēvu un Zemes māti. Kad enerģija sāk plūst, cilvēks var sameklēt savu iekšējo bērnu, kas ir tiešs viņa mātes un tēva atspoguļojums, un caur to dziedināt visu iekšējo ģimeni. Būtībā seansa laikā cilvēks dodas enerģētiskā ceļojumā, kas var sniegties ļoti dziļi pagātnē, pagājušās dzīvēs.
Darbs, kas tiek veikts seansa laikā, balstīts uz Kryon doto informāciju, ko esmu saņēmis 15 gadu laikā, tai skaitā arī uz dažiem būtiskiem nosacījumiem. Piemēram, lai sakārtotu ārējo pasauli, vienmēr jāsāk ar iekšējo; iekšējās pasaules pamatā ir iekšējā ģimene; iekšējās ģimenes dziedināšana vienmēr jāsāk ar tēvu, jo viņš ir kā ietvars, kā upes krasti.
Pēc seansa jūs noteikti zināsiet par sevi vairāk nekā iepriekš. Jūs sapratīsiet savu ievainojumu cēloni un zināsiet, kā tos dziedināt. Bet sapratne vienmēr raisa līdzjūtību un kur līdzjūtība, tur arī mīlestība...
Vai cilvēks var just kādas sekas pēc seansa?
Visbiežāk tā ir zināma atvieglojuma sajūta, jo cilvēks ir atbrīvojis kādu negatīvu enerģiju vai daļu no tās. Ir bijuši gadījumi, kad cilvēks seansa efektu izjūt tikai pēc kāda laika. Dažkārt cilvēks jūt dusmas, skumjas vai bailes, jo tās ir emocijas, kas varbūt bijušas dziļi apslēptas, bet tagad sakustinātas un radušas izeju. Tām jāļauj izpausties un aiziet. Dažkārt jūtams arī nogurums. Tādā gadījumā es iesaku izmantot reiki, jogu, prānas elpošanu jeb kādu citu enerģijas balansējošu tehniku, kas ātrāk harmonizēs enerģiju. Tiklīdz šīs negatīvās enerģijas būs atbrīvotas, tās pazudīs uz visiem laikiem.

Ar cieņu,
Iveta Boiko
T. 29176120