otrdiena, 2012. gada 12. jūnijs

Atklāj savu veselības stāvokli pie speciālista no Tibetas


Academy of healing Yoga 
Atklāj savu veselības stāvokli pie speciālista no Tibetas : 


·         Diagnostika pēc pulsa pie meistara no Tibetas 
·         Diagnostika pēc urīna 
·         Veselīgas ēšanas rekomendācijas, skaidrojums, kā ar ēšanas paradumu izmaiņu un ārstniecības augu pielietošanu var koriģēt veselības problēmas 


  Šobrīd ”Academy of Healing Yoga” Baltezerā viesojas Tibetas Dr. Tenzina Sangmo, Eiropas sertificēta alternatīvās medicīnas speciāliste, fitoterapeite un dziedniece pēc austrumu senām metodēm un tradīcijām no Tibetas. Dr. Tenzina Sangmo ir beigusi Tibetas medicīnas institūtu Varanasi pilsētā, Indijā, un Dalai Lamas Tibetas medicīnas un astroloģijas institūtu Dharamsalā, Indijā. Dr. Tenzina Sangmo ir prakse Eiropas valstīs, tāpēc viņai ir labi pazīstamas mūsu reģiona īpašības. Bez tam, Tenzinai Sangmo ir pieredze diagnostikas metožu izstrādē un ar nierēm, virsnierēm, prostatas dziedzeri, piedēkļiem, ādas slimībām, sirds slimībām utt. saistīto slimību un problēmu koriģēšanā. 


•             Tibetas medicīna tiek uzskatīta par vienu no visefektīvākajām dabīgās terapijas metodēm; 


•             Korekcijas tiek veikta ar diētas, dzīves veida, ārstniecības augu palīdzību, kā arī iedarbojoties uz cilvēka bioloģiski aktīvajiem punktiem; 


Ko ietver pirmreizējā vizīte: diagnostika pēc pulsa, urīna, rekomendācijas par uzturu, dzīves veidu, individuālo terapijas metožu izvēle, nepieciešamības gadījumā – fitopreparātu nozīmēšana. 


Ø  Vizīte no angļu valodas nepieciešamības gadijumā tiks tulkota uz latviešu vai krievu valodu pēc Jūsu izvēles. Lūdzam veikt iepriekšēju pierakstu pa tel. +371 28332223  . Jūsu ērtībām pieejama bezmaksas autostāvvieta, WiFi, kā arī ērta nokļūšana ar autobusu no centra pa Brīvības ielu. Pietura „Sūkņustacija” atrodas tieši pretī ”Academy of Healing Yoga” tieši pirms iebraukšanas Baltezerā. 


 KONTAKTI: 
"LAIMDOTAS", BALTEZERS 
Mob.   +371 28332223 (RU, LV, EN) 
email: info@eatmy.eu    
http://www.healing.lv