ceturtdiena, 2012. gada 7. jūnijs

Akaši Hronikas par 2012.gada jūniju


28.05.2012.

Šis mēnesis ir ārkārtīgi piepildīts ar enerģiju. Ir tāda sajūta, ka viss mums apkārt mutuļo, un ir vairāki veidi, kā pieredzēt/izjust šo pilnību.
Kā jūs saprotat, daļēji tas balstīsies uz to, kas notiks jūsu personīgajā dzīves ceļā, uz to, kādu izvēli Jūs izdarīsiet. Praktiski viss, kas notiks, būs atkarīgs no Jūsu likteņa un Jūsu izvēles.
Jūsu spēja pārvaldīt savu dzīvi šajā mēnesī sastapsies ar pretestību. Ja jūs pretosieties tam, kas ar Jums notiek šajā mēnesī, tad šis laiks būs patiešām sarežģīts periods jūsu dzīvē.

Ja jūs pieņemsiet un ļausiet tam jūs pārņemt, jūsos var notikt brīnišķīga transformācija. Īpaša/atšķiroša iezīme tā apzinātībai, vai Jūs esiet uz pareizā ceļa šajā mēnesī, ir sajūta, ka jūtas burtiski pārpilda jūs.
Daudzi no jums vairīsies no šī stāvokļa. Šīs jūtas var būt nepatīkamas, ja jūs esiet pieraduši pie sajūtas, ka kontrolējat situāciju.
Taču pārpilnības sajūta var būt arī pilnībā maģiska. Tā var jūsos izraisīt brīnišķīgas sajūtas, tādas, kā – prieka pārpilnību vai sirsnīgas Mīlestības pārpilnību.

Atrašanās pārpildītības stāvoklī var jūs satriekt. Tas var jūs ievest iemīlēšanās stāvoklī, vai izvest jūs uz daudz augstāka pakāpiena nekā tas, uz kura Jūs atrodieties tagad. Šis stāvoklis var izraisīt jūsos transformāciju.
Kad jūs šajā mēnesī pārņems pārpilnības/pārpildītības sajūta, izdariet visu, kas ir jūsu spēkos, lai to pieņemtu. Izdariet visu, ko spējat, lai vienkārši izjustu to, ko jūs sajūtat. Necentieties to visu labot, necentieties to visu saprast.

Jēga un tā visa izpratne atnāks vēlāk. Taču lielākoties, kad jūtaties pārpildīti, vienkārši ļaujiet sev to izjust kādu brīdi, pirms cenšaties pieņemt lēmumu, ko tālāk iesākt un, kā ar to tikt galā.
Lūk, laba metafora, kas varētu Jums palīdzēt gūt priekšstatu par to, kā izturēties pret saviem pārdzīvojumiem.
Iztēlojieties, ka jūs atrodieties ūdenī, skaistā baseinā, bet jums apkārt peld visizsmalcinātākie ziedi. Jūs varat iztērēt visu savu laiku, cenšoties noskaidrot, kas tās ir par puķēm un pārvietojot tās turp, kur tām ir jābūt, vai pārliecinoties, ka jūs tās kontrolējat. Vai arī – jūs vienkārši variet apgulties uz muguras un ļaut, lai puķes vienkārši peld ap jums.

Dažkārt puķes var uztraukties jums virsū, reizēm tās var sapīties jūsu matos un Jūs spēsiet tās izpiņķerēt, ja tās jūs iztraucēs, taču labākā pieeja – ir palikt guļam un muguras un ieelpot, sajust harmoniju un jūs ieskaujošo skaistumu, nevis censties apturēt un sakārtot visu, tā vietā, lai to izbaudītu.

Tādā pat veidā šajā mēnesī Jūs variet vienkārši pieņemt un ļaut notikumiem, cilvēkiem un Jūsu dzīves sajūtām pastāvēt un vienkārši ieskaut Jūs. Tā arī ir atslēga darbam ar enerģiju, kura caurstrāvos visu 2012.gada jūnija mēnesi. Tas var kļūt par lielo pārmaiņu mēnesi.

Šis mēnesis aicina Jūs kļūt par citu cilvēku. Šis mēnesis aicina Jūs mainīt sevi kā personību, par kādu jūs sevi esiet uzskatījuši agrāk, pret to, par kādu Jūs ceriet kļūt nākamajā gadā. Daudziem no jums jau ir noteikti plāni un daudzi cer, ka tie piepildīsies 2012.gada laikā.

Daudz no jums cer uz mierīgu laiku, uz harmonijas laiku uz Zemes un citām pozitīvām lietām, kas varētu notikt 2012.gadā. Šis mēnesis aicina izdarīt šīs pārmaiņas pašiem sevī. Vienīgais veids, kādā apkārtējā pasaule mainīsies šī gada laikā, ir tāds, ka ikviens no Jums personīgi izies cauri šīm pārmaiņām.
Šis mēnesis ir paredzēts tieši tam, lai to izdarītu. Šis mēnesis ir paredzēts tam, lai uzticētos un atteiktos no lietām, ar kurām esiet karojuši vai kurām Jūs pretojāties, un vienkārši pieņemt savu dzīvi tādu, kāda tā ir, pieņemt problēmas, pretošanos, emocijas un visu skaisto, kā nelielu komplektu, un pieņemt to visu.
 
Parūpējieties par to, kas vajadzīgs tieši Jums, bet necentieties šajā mēnesī kontrolēt visu un visus.

Ar kādu noteiktu darbības veidu būtu labāk nodarboties 2012.gada jūnija mēneša gaitā?

Jums patiešām lietderīgi būtu nodarboties ar tādām lietām, kas ļauj jums būt saskarsmē ar citiem cilvēkiem. Šis var būt piemērots laiks, lai komunicētu, un šis patiešām Jums ir nozīmīgs laika periods, lai pieņemtu cilvēkus savā dzīvē, ieskaitot cilvēkus, ar kuriem Jums ir viegli, un cilvēkus, ar kuriem jums ir sarežģīti komunicēt.

Šis ir laiks, kad pieņemt visu cilvēka dzimuma netīro stāvokli. Un vēl šajā mēnesī ir būtiski, lai Jūs piedalītos sabiedriskajā darbībā jebkurā līmenī, kuram ir jēga priekš Jums un jūsu personīgās dzīves.
Šis ir labs laiks, lai pateiktu „jā” sabiedriskiem pasākumiem un ļautu cilvēkiem ieskaut Jūs līdz tam laikam, kamēr viņi Jums nekaitē vai nenodara zaudējumus. Ļaujiet, lai cilvēki ieskautu Jūs dienas gaitā un Jūsu darbošanās laikā.
Šis nav laiks taisnprātīgumam un mieram. Šis ir darbības un pilnības laiks. Sociālā aktivitāte šajā mēnesī ir ļoti svarīga.

Vēl viens darbības veids, kurš būs noderīgs daudziem no jums šajā mēnesī, - tā ir elpošana. Neaizmirstiet izdarīt dziļas, spēcīgas, lēnas ieelpas, neraugoties uz to, vai tā ir ikdienas darbība vai arī jūs to darāt tikai, izdarītu dziļu ieelpu, kad esiet uztraukti vai nomākti.
Var būt tā, ka jūs katru rītu izpildīsiet dažus elpošanas vingrinājumus. Izmantojiet savu elpošanu, lai transformētu šo enerģiju caur sevi. Izmantojiet savu elpošanu, palīdziet sev atrasties atslābinātā un mierpilnā, nevis saspiestā vai aizkaitinātā stāvoklī.

Īpaši, kad jūs jūtaties satriekti vai, ja jums ir grūtības šajā mēnesī – aizveriet acis uz dažām minūtēm, izdariet dažas dziļas, attīrošas ieelpas un izelpas, mazliet sasprindziniet muskuļus, bet pēc tam, ar aizvērtām acīm, pievērsiet uzmanību pirmajai domai, kas ienāk jums prātā – tas ir galvenais nemiera iemesls, kurš jūs nomāc/nospiež.
Kad Jūs ieelpojat, uztēlojieties domu krāsas veidā. Vienkārši iztēlojieties šo domu un krāsu, jebkuru krāsu, kāda pēc Jūsu domām piestāv šai domai, un, kad Jūs elpojat ar aizvērtām acīm, iztēlojieties, ka šī krāsa izplūst no jūsu lūpām, kā tvaiki vai dūmi.
Iztēlojieties, ka domas un visa ap tām esošā enerģija pieņem formu, ka krāsa pamet jūs. Tāpat, kā jūs raugāties uz tvaikiem vai dūmiem gaisā, skatieties, kā jūsu iztēlē aizpeld domas – kā mākoņi, sekojiet līdzi tam, kā krāsa izšķīst gaisā un izzūd.

Bet pēc tam, kad jūs atkal elposiet, pievērsiet uzmanību nākamajai domai. Tā var būt tā pati vai cita doma. Taču pievērsiet uzmanību nākamajai domai un sajūtiet, kāda krāsa atbilst šai domai.
Kad jūs izelpojat, paskatieties, kādu krāsu jūs izelpojat. Turpiniet atkārtot no pieciem līdz divdesmit ieelpas-izelpas cikliem, līdz jutīsieties mierīgāk. Jums nav jābūt absolūti mierīgiem un apmierinātiem, jūs pēc tā neatradīsieties pilnīgas meditācijas stāvoklī, taču jūs būsiet līdzsvarotāki un mierīgāki, un spēsiet risināt radušās problēmas.

Ja jūs vēlaties, Jūs variet izmantot šo vingrinājumu visas dienas laikā vai arī tikai vienu vai divas reizes dienā. Tas jums labi kalpos/noderēs, jo tas dod jums iespēju ieviest skaidrību jūsu prātā, nomierināt jūs bez pretošanās vai noliegšanas, vai centieniem kontrolēt to, kas jūs satrauc.Tas ļauj jums un jūsu elpošanai palielināt enerģijas plūsmu, to neaizturot un necenšoties to kontrolēt. Tas pārvērtīs elpošanu par instrumentu tās pieņemšanai. Šis vingrinājums labi noderēs daudziem no jums visa jūnija mēneša gaitā.

Kam mums būtu jāpievēršas uzmanība un no kā jāizvairās šajā mēnesī?

Ir divas būtiskas lietas, kurām ir jāpievērš uzmanība šajā mēnesī.
Pirmā – tā ir prasme uztvert stāvokļu atšķirību – stāvokli, kad emocijas vienkārši pārpilda jūs, un stāvokli, kad jūs izjūtat spēcīgas emocijas briesmu dēļ.Ja netālu rotaļājas bērni un troksnis jūs kaitina, tad Jūs varat pamanīt, ka esiet spēcīgi aizkaitināti šīs ietekmes dēļ, taču patiesībā jūs nekas neapdraud. Ja kāds uz Jums kliedz vai uz kādu līdzās, jūs izjūtat spēcīgas emocijas, kuras jums vēsta par briesmām.
Ir svarīgi, lai jūs pieņemtu šo aizkaitinātības stāvokli un ļautu tam iet, nekontrolējot, un, ka jūs turpināt sevi aizsargāt no ietekmēm, kas varētu jums kaitēt. Pārliecinieties, ka jūs saprotat atšķirību.
Viens no veidiem, kā saprast starpību starp veselīgu uztveri un nepatikšanu pieņemšanu, - ir ieklausīties savā ķermenī. Kad Jūs esiet apbēdināti, vispirms ir jānoskaidro ne tikai to, kā jūs jūtaties fiziski, bet arī to, kas jūsos izraisa šo sajūtu.

Pēc tam pajautājiet sev: „Vai tas man nodara fizisku kaitējumu? Vai tas man nodara emocionālu kaitējumu? Vai tas ievaino manas jūtas? Vai tas man nodara enerģētisku vai psihisku kaitējumu? Vai Jūs izjūtat bailes, kad tas notiek?” Un ja atbilde ir „Jā” uz kaut vienu no šiem jautājumiem, tad aizejiet prom no šīs situācijas.

Atrodiet kaut ko daudz lietderīgāku vai arī atrodiet vietu, kur Jūs varēsiet būt drošībā. Ja jūs izjūtat aizkaitinājumu vai niknumu, vienkārši vairākas reizes dziļi ieelpojiet, izdariet korekcijas, ja tas ir nepieciešams, taču pacentieties paveikt visu iespējamo, lai izlaistu jūtas caur sevi, tā vietā, lai censtos kontrolēt visu savā apkārtnē.

Eksistē smalka, taču ļoti būtiska atšķirība, esiet uzmanīgi ar to, lai neļautu nepatikšanām parādīties tikai tāpēc, ka jūs sajūtat, ka jūtas pārpilda jūs.

Otra lieta, kurai šajā mēnesī būtu jāseko līdzi, ir tā, ko Jūs ieraudzīsiet sev apkārt esošajos cilvēkos. Visi izjutīs spēcīgas jūtas šajā mēnesī, taču lielākā daļa cilvēku neapzināsies tā iemeslu. Cilvēki to negaidīs un domās, ka tad, ja jau jūtas pārpilda viņus, tad tas nozīmē, ka kaut kas ir jāmaina.

Piemēram, Jums un jūsu draugam ir paredzēti kopīgi plāni, bet draugs Jums zvana un saka: „Es nevaru to izdarīt tāpēc, ka dīvaini jūtos”, esiet saprotoši un līdzcietīgi pret savu draugu un atrodiet citu veidu, kā satikies un jautri pavadītu laiku..
Nepametiet cilvēkus, kad viņi atrodas pārpildītības stāvoklī un nespēj atrasties Jums līdzās vai izpildīt to, ko Jūs piedāvājat. Neatsakieties no viņiem.

Šis mēnesis cilvēkiem sniedz „nevainības prezumpciju”. Pieņemsim, ka viņi grib gūt prieku, pieņemsim, ka viņi vēlas atrasties Jums līdzās, pieņemsim, ka viņi vēlas būt noderīgi, taču jūtas viņus pārņem/pārpilda un viņi šajā mēnesī nespēj labi veikt savas funkcijas.

Šis ir tas būtiskais laika periods, kad ir nepieciešams piedāvāt [savu] atbalstu un pacietību Jums apkārt esošajiem cilvēkiem tāpēc, ka Jūs ziniet to, ko nezina viņi. Tagad, kad jūs lasāt šīs rindas, jūs jau iepriekš zināsiet, ka visus šajā mēnesī pārņems jūtu pārpilnība.

Jūs zināt, ka atslēga jeb galvenais fokuss ir tajā, lai pieņemtu, tāpēc nelūdziet/nelieciet cilvēkiem cīnīties ar to. Nelūdziet, lai viņi labi pildītu savus pienākumus, ja viņi to vienkārši nedara.
Palīdziet viņiem, atgādiniet viņiem par to, kā ir iespējams dažas lietas pārvērst jokā, atgādiniet viņiem, ka ir iespējams dziļi elpot, atgādiniet viņiem, ka viņiem nevajag satraukties. Neradiet viņu dzīvēs vēl vairāk spriedzes Tā ir otra lieta, kurai ir jāpiegriež vērība šajā mēnesī.

Vai ir vēl kaut kas, kas mums būtu jāzina par 2012.gada jūnija mēnesi?

Galvenās pārpildītības sajūtas šajā mēnesī līdzināsies tam, it kā mēs būtu sasnieguši „amerikāņu kalniņu” virsotni un tūliņ-tūliņ sāksim laisties lejup. Ja jūs kādreiz esiet bijuši „amerikāņu kalniņos”, jūs pazīstat šo brīdi, kad pirms traukšanās lejup iestājas vislielāko baiļu mirklis.
Kad jūs pārvietojaties, jums nākas saskarties ar kustību pat tad, ja tas ir grūti. Taču šajā gaidīšanas brīdī Jūs variet sajust pievilkšanās spēku un to, kā adrenalīns cirkulē Jūsu ķermenī. Tas līdzinās tam, kas notiks jūnija mēnesī.
Lietas gada atlikušajā daļā veiksiet ātrāk un labāk. Taču tagad ir iespējams emocionāli saspringts un grūts laiks. Tāpat, kā tad, kad nonākam pašā kalniņa virsotnē. Tas ir nolaišanās sākums – tātad – pats interesantākais vēl ir priekšā!

Nedomājiet, ka šī sajūta ilgs mūžīgi. Patiesībā tas nebūs ilgāk par trim jūnija nedēļām, bet būs īss, intensīvs un nozīmīgs.
Izmantojiet pirmās trīs jūnija nedēļas, kā lielisku iespēju, kas Jums tiek sniegta, lai izdarītu izvēli un sajustu atšķirību starp to, kā jūs pretojaties tam, kas notiek jūsu dzīvē, un to, kā jūs vienkārši pieņemiet un tiekat galā ar nepatīkamiem pārdzīvojumiem.
Šie pārdzīvojumi aizies un jūs konstatēsiet, ka jūlijā un augustā jūs attīstīsieties tā, kā Jūs to vēlējāties, ja spēsiet pieņemt jūtas, kuras jūs pārņems/pārpildīs jūs. Iespējams, ka jūs pieļausiet kādas kļūdas šajā mēnesī, taču varēsiet tās izlabot vēlāk.
Viss, ko Jūs varat darīt, ir – izbeigt kontrolēt un pieņemt to, ka Jūs nespējat mainīt dažas lietas, un tas palīdzēs Jums gūt panākumus 2012.gada jūnijā.
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4115627