otrdiena, 2012. gada 26. jūnijs

Dvīņu dvēseles un Dvīņu liesmas


Channeler: 
Sen Žermēns ~~ Dvīņu dvēseles un Dvīņu liesmas ~~ 14.jūnijs/2012
Mīļie!
Es Esmu Sen Žermēns un šodien gribētu izskaidrot atšķirības starp dvīņu dvēselēm un dvīņu liesmām. Katram var būt tikai 1 dvīņu liesma, bet dvīņu dvēseles var būt vairākas. Dvīņu dvēsele vai dvēseles biedrs ir tāda dvēsele, ar kuru esat bijuši kopā daudzās inkarnācijās, un ļoti iespējams, ka abi bijāt vai esat diezgan tuvi. Saišu tuvums var variēt sākot ar attiecībām kā partneriem, kā arī tās var būt ģimeniskas attiecības, tāpat arī draudzība. Dvīņu dvēseles bieži vien ir ļoti tuvas un izjūt ciešas savstarpējās saites. Esot iemiesojumā, tās sastopas un dalās savas dzīves pieredzē. Vēl atrodoties augstākajās pasaulēs dvīņu dvēseles izvēlas sastapties kādās īpašās inkarnācijās uz Zemes. Dažkārt tās var būt arī kā padomdevēji, cilvēki, kuri palīdz tikt pāri kādai konkrētai un sarežģītai situācijai vai arī sniedz atbildi vai palīdzību turpat vai bezcerīgā situācijā.

Apzinātā līmenī jūs nezināt, kura ir jūsu dvīņu dvēsele, bet tas kļūst diezgan acīmredzami tad, kad jūs kā cilvēk-būtne sākat attīstīties savā garīgajā evolūcijā. Intuitīvi tad varat sajust, kura varētu būt jūsu dvīņu dvēsele, jo savā starpā izjūtat intensīvu pievilkšanās spēku. Ja gadījumā starp jums valda spēcīgas sajūtas, tad varat būt droši, ka pagātnē jums ir bijuši kopīgi notikumi. Ja sāksiet pētīt, kas un kādi apstākļi jūs satuvinājuši, tad apjautīsiet, ka tas ir bijis kāds maģisks spēks, kas jūs satuvinājis. Dvīņu dvēsele var būt arī jūsu bērns; nav svarīgi kurš cilvēks, bet jūs viens otram esat vajadzīgi. Dvīņu dvēseles satur sevī 2 dažādas enerģiju formas: tās dalās visā notiekošajā un vienmēr ir ļoti tuvas.

Ja runājam par dvīņu liesmām, tad te ir pavisam cits stāsts. Dvīņu liesma ir viena un tā pati dvēsele, tāda pat enerģijas forma, kas tika sašķelta Visa Kas Ir Avotā un sadalīta divās daļās: viena daļa sastāv no pārsvarā sievišķajām enerģijām, bet otra daļa sevī nes dominējošās vīrišķās enerģijas. Kopā abas šīs daļas veido vienu lielu veselu vienību. Inkarnēšanās par cilvēk- būtni ir kopējā Es viena šķautne un jūs pārstāvat sievišķo vai vīrišķo aspektu. Brīdī, kad atkal apvienojaties ar savu Dvīņu liesmu, jūs kļūstat par vienu un veselu: par vienu Mīlestības Avotu. Tagad ir pienācis laiks atkal apvienoties visām Dvīņu dvēselēm! Erceņģeli, Viedas Meistari un Viedas Meistares, kā arī citas Gaismas būtnes ir atgriezušās uz Zemes, lai atkal apvienotos ar savām Dvīņu liesmām, kas jau atrodas cilvēka formā. Jaunā Pasaule, kas patlaban tiek radīta, var tikt radīta tikai ar dvīņu liesmu atkal apvienošanos. Kopā jūs radīsiet nākotni un savu Pasauli Augstākajās dimensijās, lai paliktu tur visu pārējo mūžību, lai attīstītos tālāk un augstāk, lai Paceltos un Augšupceltos, jo tas ir nerimstošs process. Tieši tāpēc ir tik svarīgi zināt to, ka mēs esam te un ir pienācis laiks atkal apvienoties tagad! Sanākot kopā, dvīņu liesmas iezemēs Gaismu uz Zemes, lai radītu Jauno pasauli, kā arī, lai paaugstinātu aizvien augstākas frekvences, jo to var sasniegt, atrodoties Mīlestībā.

Dvīņu liesmu Mīlestība ir visstiprākā iespējamā Mīlestība. Jūs radāt no Mīlestības. Augstākajās dimensijās pastāv tikai Mīlestība. Tas ir fakts, ka šajā dzīvē ikviena dvēsele savienosies ar savu dvīņu liesmu, un tam ir pienācis laiks- TAGAD! Tas tiks darīts zināms, tas tiks izsludināts visiem. Jūs ne tikai uzzināsiet, kas esat patiesībā, bet arī to, kas ir jūsu otra puse, kas atrodas Mīlestības avotā. Neraizējieties, viss notiek saskaņā ar Dievišķo plānu; tāpēc neuzdodiet pārāk daudz jautājumu par to, kā viss risināsies ar jums un citiem. Varat būt mierīgi un zināt, ka tiksiet atkal harmoniski apvienoti ar savu dvīņu liesmu; tas viss tiks nokārtots dievišķā veidā. Es, Sen Žermēns, vēlējos darīt zināmu šo vēsti, jo tas ir dievišķi noteikts, ka mums jānāk uz Zemi, lai atkal apvienotos ar savām dvīņu liesmām un palīdzētu Zemei. Daudzas mūsu dvīņu liesmas jau atrodas inkarnācijā uz Zemes, un mēs gaidām savu atkal apvienošanos un tieši tas pats attiecas arī uz manu mīļoto dvīņu liesmu, Portia, kura patlaban atrodas inkarnācijā uz Zemes. Tagad ir pienācis laiks to paziņot publiski, jo mēs esam ieradušies lielo pārmaiņu laikos. Viss notiks Dievišķi noteiktā laikā. Izbaudiet Mīlestības enerģijas, kas ieplūdīs vasaras saulstāvju laikā, kad līdzsvarosies sievišķās un vīrišķās enerģijas. Šīs enerģijas ievērojami palīdzēs dvīņu liesmu atkal apvienošanā.

Es Esmu Sen Žermēns
Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com


Tulkoja Māra Brante