pirmdiena, 2012. gada 25. jūnijs

Astroloģiskā prognoze 2012. gada jūnijam


"Mūsdienās cilvēki zin jebkuras lietas cenu, bet nezin neko par tās īsteno vērtību."

Oskars Vailds

Gada sestais mēnesis mums rāda zīmīgus notikumus debesīs. Viens no svarīgākajiem būs Jupitera – Saules sistēmas vislielākās planētas – pāriešana Dvīņu zīmē. Tieši Līgo svētkos iestāsies pirmais no septiņiem kvadrātiem starp Urānu un Plutonu.
Astroloģiskais Jūnijs sāksies ar pilnmēnesi un Mēness aptumsumu.
4. jūnijā Saule Dvīņu zīmē ir pretstatā Mēnesim Strēlnieka zīmē, viena grāda leņķī. Debesu ķermeņu opozīcija spriedzes aspektos, kādi ir kvadrātos ar Hīronu Zivju zīmē un ar Marsu Jaunavas zīmē noslēdzas, veidojot „lielā krusta” figūru.
Venēra ir retrogrāda un tuvu Saulei. Īpaši aktuāli kļūst jautājumi par drošību, uzticēšanos, skaidrību un saprotamību; tos vajag arī praktiski risināt, nevien teorētiski spriest par tiem. Diena pirms un pēc pilnmēness būs šādu noskaņu pārņemtas.
5. jūnijā Neptūns kļūst retrogrāds 3 grādu leņķī Zivju zīmē, un saglabā šo stāvokli līdz 11.11.2012., taču tas atgriezīsies iepriekšējā pozīcijā tikai 01.03.2013. Šis ir garīgu, dvēselisku pārdomu un atklāsmju laiks.
7. jūnijā Merkūrs „pamet savu dzimto Zīmi” un ienāk Vēža zīmē. Mūsu domāšana kļūst subjektīvāka, vairāk pakļauta emociju un jūtu ietekmei.
11. jūnijā Jupiters pēc tam, kad gadu ilgi uzkavējies Vērša zīmē, ieiet Dvīņu Zīmē. Jupiteram, kurš ir arī sengrieķu mitoloģijā Zevs, piemīt spožums un izvēršanās, ekspansijas tendences, kas visiem mums atvieglina zināšanu iegūšanu un apgūšanu, kā arī stiprina pašizpausmes potenciālu. Uzlabojas dažādu ceļojumu un kontaktu iespējas.
12. jūnijā Hīrons 10 grādu leņķī Zivju zīmē kļūs retrogrāds līdz 05.03.2013. Šis ir laiks psiholoģisku traumu apzināšanai, izprašanai un dziedēšanai.
19. jūnijā iestājas jauns Mēness 29 grādu leņķī Dvīņu zīmē. Tas aktivizē intuīciju un dziļākās zināšanas.
21. jūnijā Saule ieiet Vēža zīmē. Tā ir gada visgarākā – Līgo – diena; tā ir arī gada fāze, kas aktīvi modina jūtas, un ļaujoties tām, var beidzot atrast vai arī atklāt no jauna, kur un ar ko mēs patiesi jūtamies mājās.
25. jūnijā iestājas pirmais kvadrāts, ko veido Urāns Auna zīmē ar Plutonu Mežāža zīmē. Tās ir jauna laikmeta dzemdību mokas. Plutons apzīmē sažņaugšanu, pilnīgu kontroli, atbrīvošanos un vecā sagraušanu. Šī fāze ilgs līdz 2015. gada martam, mijoties septiņiem līdzīgiem aspektiem, bet iznākums būs kaut kas jauns un visiem neierasts.
25. jūnijā Saturns, disciplīnas un ierobežojumu planēta, pāriet tiešā virzībā, un visi tie procesi, kas saistīti ar disciplīnu un strukturētību, var progresēt vieglāk.
26. jūnijā Merkūrs pāriet Lauvas zīmē. Domāšana un jaunas idejas iegūst Lauvas ugunīgo dabu; visus biežāk piemeklē jaunrades impulsi, zūd Vēža emocijas, skaisti pastiprinās vēlēšanās atpūsties.
28. jūnijā Venēra 8 grādu leņķī Dvīņu zīmē pāriet tiešā virzībā, veicinot personiskās dzīves jautājumu risināšanu, kā arī naudas un finanšu lietu kārtošanu. Atdzīvojas vēlēšanās mīlēt un priecāties par dzīvi.

Prognozi sagatavojusi Gaļina Ovčiņņikova
http://www.am.ros.lv/