trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs

Katram ir iespēja izmainīt savu scenāriju


Jūnijs 6, 2012

 

Šis ir skaists laiks. Šis brīdis, kuru tieši tagad ieelpojam un izdzīvojam, drīzāk jau piedzīvojam ir Brīnumu laiks. Absolūti Unikāls mirklis, jo beidzot esam izpelnījušies iespēju. Iespēju, kuru kā Dvēseliskas būtnes esam gaidījuši veselu mūžību, šis brīdis ir klāt, proti, tieši šodien cilvēks šeit un tagad var sākt pārrakstīt savu scenāriju, izmainīt savu esības formulu.
Ja vien cilvēks tagad izvēlēsies šo ceļu un šo aizraujoši interesanto priekšā stāvošo darba posmu, tad ikvienam ir iespēja jau šeit un tagad dzīvot citādāk, proti, būt saskaņā ar savu Dievišķo un tieši šis Dievišķais scenārijs ir tas, kuru mūsu Dvēseles vēlas un alkst piedzīvot un izdzīvot atkal.
Formula pavisam vienkārša: jo Tevī aizvien vairāk atvērsies Dievišķā būtība, jo tuvāk savam Dievišķajam scenārijam Tu pietuvojies. Un otrādi, jo mazāk Tevī ir Dievišķā, jo vairāk joprojām nāksies saskarties ar veco scenāriju – mācību stundu scenāriju.
Gribi savā dzīvē kaut ko izmainīt, ir laiks un turklāt īstais brīdis atgriezties sevī, atgriezties sevī, lai dziļi iekšā savienotos ar savu Dievišķo. Mēs esam nākuši no Dievišķā avota un pie tā mums ir iespēja atgriezties. Mēs esam daļa no šī Brīnuma, teorētiski aizvien vairāk cilvēki to apzinās un sāk izprast, bet, nu ir laiks praktiski mērot ceļu, lai savienotos ar Dievišķo, ne vairs vārdos, bet savā dziļākajā esībā un būtībā.
Šis nav stāsts par to, ka mums cilvēkiem jāpamet savas mājas, drēbes un jāpārstāj dzīvot šo laicīgo, skaisto un interesanto dzīvi. Nē, tieši pretēji. Cilvēks tiek modināts, lai parādītu, ka ir iespēja dzīvot citādāk… krietni, krietni citādāk… Cilvēks ir pelnījis dzīvot pasaulē, kurā ir tikai viens galvenais valdošais motīvs, proti, Dievišķā Mīlestība. Dievišķais scenārijs paredz, skaistu turpinājumu šai pasaulei, šai dzīvei un pašā fundamentā ir jauns likums, teorētiski jau zināms (par to raksta ļoti daudz šobrīd), bet praktiski gandrīz pilnīgi svešs un vēl neatvērts cilvēkā – proti, viss, kas šajā pasaulē turpmāk norisināsies un pastāvēs būs balstīts uz Dievišķās Mīlestības principiem. Lēnām pamazām, soli pa solim no varas likumiem, ciešanu likumiem, izsalkuma likumiem, cilvēce pāries jaunā attīstības posmā, kur viss veidosies un izdzīvos tikai un vienīgi, balstoties uz Dievišķās Mīlestības principa. Cilvēkus turpmāk vienos Dievišķā Mīlestība, nevis mācību stundas, cīņa, pretestība un ego parametri, kā šobrīd tas notiekas.
Tieši tagad ir pienācis tas brīdis (varbūt drusku ātrāk kā bija Augstāk ierakstīts, bet tas tikai uz labu!!), kad visas vecās lietas, visi vecie parādi (es pati tos saucu par Mīlestības parādiem, ko Dvēsele ir sastrādājusi savā ceļā, rīkojoties ne saskaņā ar Dievišķajiem likumiem), visi vecie mezgli un scenāriji, kuros esam sevi iepiņķerējuši, dzīvodami bez Dievišķās Mīlestības sevī, visi vecie mājas darbi, kuri mums ir jānokārto, lai tiktu uz priekšu, lai izmainītu veco, smago scenāriju – Dievišķajā scenārijā – visi šie parādsaistību rēķini šodien cilvēkam tiek piestādīti. Ne gluži e-pastā vai uz mājas adresi pastkastītē, par rēķinu atmaksas brīdi sāks liecināt gan Dvēseles stāvoklis (parādās dziļas sāpes, aizvainojumi, bezcerība, bailes, izmisums, skumjas, apātija, smagums, pamestības sajūta, milzīgs nogurums un apnikums u.c.), gan arī šobrīd jo īpaši spilgti sāk signalizēt visa ierastā dzīve un sadzīve par to, ka parādi ir jāsāk atdot un pamazām jāatgriežas pie savas Dievišķās būtības, jo vecais ceļš un likumu, ieradumi un principi nevienam vairs nesekmēsies un nenesīs vēlamos, iedomātos rezultātus..
Šobrīd spilgtākie signāli, ja cilvēks ir aizgājis prom no Dievišķā ir apliecinājums – slimības, pēkšņas un diezgan smagas (sāksies ar vieglākām un virspusējam saslimšanām), vai citādākas ķermeniskās mocības un ciešanas. Kādam šķitīs, ka jau sen taču ir izveseļojies no šīs slimības un te pēkšņi bez iemesla un izskaidrojuma slimība atkal ir klāt un klauvējas ļooooti. Citam pēkšņi parādās slimība ne no kurienes un bez iemesla. Slimības liks cilvēkam apstāties…. liks atgriezties savā ceļā, piespiedīs atdot vecos parādus, lai iemantotu iespēju, pāriet Dievišķā scenārija esībā, savu tumsu pārvēršot Dievišķajā Augstākajā stāvoklī un būtībā.
Citam saasināsies situācija darbā… tik zinu teikt, jo vairāk katrā jūsos būs Dievišķā būtība, jo ātrāk un vieglāk ikviena situācija izmainīsies un atrisināsies
Kāds cits sāks dziļi pārdzīvot savu attiecību jautājumus, jo uz veciem un tik ierastiem principiem balstītās vērtības, no šodienas ir dzīvot nespējīgas.
Atcerieties, ka ikviena cilvēka (Dvēseles) stāsts un galvenais izsalkums šajā pasaulē ir tikai un vienīgi Absolūtā Bez Nosacījumu Mīlestība.
Ikviens, ikviena Dvēsele, kuram jūs šo Dievišķo Mīlestību būsiet parādā, tieši šodien jūs uzmeklēs un jebkādā jums ne pārāk patīkamā veidā liks par to manīt. Tā vienkāršoti runājot, es saku: ka katrs, kuram jūs būsiet parādā Dievišķo Mīlestību, jums „uzkasīsies” un darīs visu (apsaukās, apsmies, izlamās, nemīlēs, apmētās ar olām, apmānīs, biedēs, kaitinās, aizdzīs, padzīs, būs naidīgs, dusmosies, būs ļauns utt.), lai jūs būtu spiests mainīt sevi, savu būtību un šo pasauli.
Kamēr nesāksiet mainīt sevi, kamēr katrs nesāksim mainīt sevi, kamēr kāds mēs pirmais nesāksim iet šo Dievišķo ceļu un sakārtot savus parādus, tikmēr otrs arī nevarēs izmainīties. Pirms atnācām šajos ķermeņos un prātos, mēs kā Dvēseles vienojāmies, kurš būs pirmais, kurš otrais un kurš pēdējais, kurš uzsāks šīs brīnumainas Dievišķās pārvērtības sevī… tik šobrīd mūsu ierobežotā apziņa neļauj mums šos savstarpējos līgumus atcerēties, tāpēc tik bieži cilvēks ir aizvainots un pikts, kāpēc man tas jādara, bet otrs to nedara un tik turpina pa vecam. Jā, otrs turpinās tik ilgi pa vecam, kamēr es nesākšu ravēt sevi, kamēr es nesākšu sevi mainīt, mainīt savu attieksmi, filozofiju un scenāriju. Kamēr manī neparādīsies pirmie Dievišķie stari, otram nav iespēja izmainīties, lai kopā mums būtu vieglāk, skaistāk un harmoniskāk. Jo līgums paredz, ka man ir jāsāk pirmajai šis ceļš, jāizbrīvē ceļš, jāizgaismo taciņa, lai nākošie varētu nākt līdzi! Tik vienkārši! Turpmāk visam tam, ko nāksies piedzīvot jūsu attiecībās (ne tikai vīrietis un sieviete. Bet visās savstarpējās attiecībās, esiet tik prātīgi, pieejiet pēc šīs formulas, šis Augstākais likums ļaus jums nesastrādāt muļķības brīdī, kad šķitīs, spēka vairs nav un gribas padoties). Jā, atcerieties, arī neesošas, izjukušas attiecības – arī tas ir parāds, kuru būtu laiks nokārtot.
Pie šī saraksta apstāšos, jo to var turpināt un turpināt.., bet nav vajadzības..
Tik atcerieties, dodieties šajā burvīgajā ceļojumā, atpakaļ pie savas Dievišķās būtības, pa ceļam ne mīlestību pārvēršot Mīlestībā, tādējādi izmainot savu scenāriju, likteni, notikumus un dzīvi, ja vien pieņemsiet lēmumu to darīt ceļš atvērsies un lielais pasākums būs sācies. Ticiet, lietas (mīlestība, nauda, darbs, veselība, bērni, Dvēseles stāvoklis) jūsu dzīvē nokārtosies, no pašiem sīkumiem līdz lielajām, fundamentālajām līnijām.
Daudzi tagad jautās, kā to darīt un izdarīt. Atbildēt uz šo jautājumu nevar, jo šo atbildi vienkārši vārdos ielikt nevar. Ziniet, labākais, ko jūs varat darīt ir palūgt, lai jums rāda ceļu, lai jūs vada un jūs ceļā uzradīsies kāds, kurš zinās, kā šis darbiņš ir izdarāms un paveicams. Tik dažreiz nepieciešama maza pacietība!
***
Tam, ko tagad rakstīšu, visdrīzāk ar loģiku un saprātu negribēsies vai būs grūti piekrist, bet es tomēr uzrakstīšu. Varbūt kādam tas tomēr kādas būtiskas korekcijas ievieš.
Šī vasara ir tāda kā robeža, kura nošķir mūs katru no vecā, zemo vibrāciju scenārija un Dievišķā scenārija, uz kuru no zemes – fiziskā cilvēka viedokļa raugoties esam spiesti virzīties, bet no Dvēseliskā viedokļa esam pateicīgi par šādu iespēju.
Šis ir laiks, kad ir unikāla iespēja, īsā laikā ļoti jaudīgi, plaši un daudzdimensionāli strādāt, jo tieši tagad uz šīm 90 dienām „debesis” un viss, viss mūsu Dvēseles ceļš, kuru esam mērojuši līdz šai vasarai un kurā esam atstājuši nepadarītus mājas darbus un nenokārtotas attiecības un vēl apjomīgus dažādus robus un parādus, visi apstākļi tieši tagad un šeit ir sakārtojušies tā, ka visi mūsu darbi (atdodamie parādi) ir izdarāmi vienkopus un salīdzinoši īsā laika posmā, lai pirms lielā eksāmena, kuru jau var just tuvojamies un tie, kuri ir Dievišķi redzīgi apstiprinās, ka teju, teju tas jau ir klāt, esam viegli un tīri, lai turpmākie pasaulīgie notikumi uz mums vairs neattiektos, jo mūsu scenārijā tie vairs nav ierakstīti, bet ir ierakstīti skaisti Dievišķie notikumi.
Visas daudzās telpas, esības un būtības, kurās mums ir jāsakārto savas saistības, lai pārietu Dievišķajā scenārijā, šobrīd vienkopus ir pieejamas. Dievišķajā telpā mēs esam brīvi no vecā un jaunā cīņas, no cīņas, kura norisinās mūsos iekšā starp tumsu un gaismu mūsos – šis ir galvenais iemesls, kāpēc cilvēki nedzird modinātāj zvanu un nevēlas pamosties, vai arī to ir izdarījuši, bet tikai virspusēji apziņas līmenī un arējā kodolā (bet šis ir tikai pirmais solis šajā ceļā un procesā!!) Dievišķajā telpā mūs šī cīņa vairs neskar un mūsu virzībai ceļā uz Dievišķās Mīlestības esību nav šķēršļu vai pretestību, tieši to nodrošina Dievišķā klātbūtnē Absolūtajā telpā.
Cilvēkam savā attīstībā un transformācijā (Tāds ir Augstākais scenārijs) ir jādodas tālāk, tālāk par esošo laiku un telpu, tālāk uz priekšu ārpus 3 dimensiju pasaules, ceļš vēl tālu tur uz priekšu turpinās un lielākā daļa mūsu mājasdarbu ir izpildāmie tieši tur – Absolūtajā Esības telpā un Absolūtais Dievišķais savienojums, kurš ļaus izmainīt katram savu scenāriju un esošo realitāti ir iespējams tikai pārejot šo robežu, kamēr paliksim 3 dimensiju telpā (savā attīstībā un apziņas līmenī), tikmēr mūs ietekmēs cīņa starp tumsu un Gaismu (kura šobrīd noris ļoti aktīvi), tas nozīmē, ka būs daudz šķēršļu, pretestības un vilinājumi nonākt atpakaļ pie zemajām vibrācijām un turklāt paliekot esošajā attīstības līmenī, nav iespējams izmainīt notikumu gaitu vai scenāriju.
Dievišķais scenārijs paredz scenārija maiņu un vecā scenārija transformāciju, tāpēc, mums arī neļaus palikt kur esam, šajā attīstības posmā, Dievišķais Augstākais darīs visu, lai cilvēks izvēlētos virzību uz priekšu, tāpēc jau arī, ne par prieku Zemes cilvēka prātam, bet par Svētlaimi Dvēselei, korekcijas būs un saasinājumi arī būs (jau ir!!!!!), lai apstādinātu cilvēku.
No pieredzes gribu teikt, ka šis ir unikāls mirklis un brīnums, jo šādi Augstākais plāns un Lielie procesi sakārtojas tikai vienu reizi. Ar to gribu teikt, pēc tam būs kaut kā citādāk un savādāk, bet šāda iespēja Zemes dzīvē vairs nebūs. Šis būs tāds īpašs laiks. Šobrīd tiek darīts viss iespējamais, lai Dvēseles pamostos un nepalaistu garām šo iespēju. Cilvēku modināt nav vērts, jo šis nav fiziskais, ķermeniskais, intelektuālais vai psiholoģiskais process, šis ir Dvēseles ceļš. Dvēseles pāreja, transformācija no vecās pasaules (vecie zemo vibrāciju likumi) uz Dievišķo esību fiziskajā telpā un ķermenī.
Tuvākās 90 dienas ir paredzētas un atvēlētas tikai un vienīgi šim mājas darbam, šim procesam, ko pēc katra mūsu izvēles, mēs varam izmantot vai nē!! Ticiet vai nē, bet citiem horizontālajiem darbiem un ieguldītajām pūlēm, būs ļoti niecīgi rezultāti un atdeve, jo tas vienkārši šobrīd ir mazsvarīgi uz šī izšķirošā mirkļa un priekšā stāvošo notikumu fona.
Gribētos vēl un vēl rakstīt par šo, bet vārdos neko vairāk es pateikt nevaru, tieši tāpēc, ka šie ir Dievišķie procesi, kurus mūsu apziņa vēl negrib izprast un tulkot.
Šajā brīdī esmu Dievišķa būtne un sarunājos ar Tavu Dvēseli, ne ar Tavu prātu vai apziņu. Šīs rindiņas top tik tāpēc, lai Tu zinātu, ka tagad šajā sekundē mana Dievišķā plūsmiņa plūst pie Tevis, jā, tieši pie Tevis.. Sajuti, mēs tikko satikāmies, bet šoreiz tā pa īstam divas Dvēseles satikās un izgaismojās..
Tas ir Augstākais un Unikālākais ko varu darīt pasaules labā, sevis un Tevis labā.. būt Dievišķa.
Šoreiz beigšu šādi, pilnīgi citādi kā līdz šim.. bet nekam citam jau arī vairs nav jēgas un turpinājuma..