otrdiena, 2012. gada 26. jūnijs

Kryon čenelings 22.februārī/2012 Rīgā


Norāde lasītājam :  
Izsakiet nodomu būt ŠEIT UN TAGAD tajā laikā, kad notika čenelings, un enerģētiski savienoties ar tās grupas enerģiju, kas klausījās vēstījumu klātienē.


Kryon vēstījums caur Deividu Braunu
2012. gada 22. februārī Rīgā
„Pacelšanās jaunajā enerģijā”

Esiet sveicināti, mani mīļie, esmu Kryon no Magnētiskā dienesta.
Ir brīnišķīgi būt kopā ar jums šajā vakarā. Pasaulē notiek daudz pārmaiņu. Pie horizonta jau redzama jauna – daudz taisnīgāka un godīgāka pasaule. Šo pasauli jūs radāt paši, jo jūsu šūnas, DNS un bioenerģētiskā sistēma mainās. Mīlestība ir atbilde uz jebkuru problēmu, un mīlestība plūst caur jūsu sirdi. Jūsu būtība ir mīlestība, un jūs katrs spējat pacelties Kristus apziņā un piepildīt savu pasauli ar mīlestību. Šis ceļojums, kurā devusies visa pasaule, ir ārā no trešās dimensijas, cauri ceturtajai uz piekto dimensiju.
Ceturtā dimensija ir pasaule, kurā valda mīlestība un nepārtraukta enerģijas plūsma. Mīlestība ir ne tikai atbilde, bet atbildes manifestācija un visu problēmu atrisinājums visās jomās. Tas attiecas ne tikai uz jūsu katra dzīvi, bet uz visas cilvēces dzīvi. Tā ir pasaule, kurā starp vīriešiem un sievietēm ir dziļa savstarpējas mīlestības saikne, un kurā pār pasauli valda mīlošu un apzinātu cilvēku padome, kas visus jautājumus risina ar mīlestību.
Tāda ir jaunā pasaule, kuras ietvaros jūs varēsiet radīt paši savu sapņu pasauli. Jūs vairs nepazīsiet negatīvas domas, bet domāsiet tikai pozitīvas domas un radīsiet tādu pasauli, kādu paši vēlaties. Jūs varēsiet izvēlēties, kādam jābūt jūsu fiziskajam ķermenim, vai zemei, uz kuras dzīvojat, kāds būs vīrietis vai sieviete, kuru sapņojat satikt. Jaunajā pasaulē mīlestība plūdīs cauri visām attiecībām, jo tikai patiesi līdzsvaroti un harmoniski cilvēki savā starpā var radīt attiecības. Nav iespējams veidot attiecības ar kaut ko, kā trūkst. Taču viss, kā trūkst, atgriezīsies savās vietās.
Jūs visi bez izņēmuma, kas atrodaties šajā telpā, esat daudzkārt dzīvojuši uz Zemes. Jūs visi esat tikušies kādā no iepriekšējām dzīvēm, jūs visi esat dzīvojuši Atlantīdā un Lemurijā. Nesenākos laikos jūs esat dzīvojuši apzinātu dzīvi Ēģiptē, Indijā, Bizantijas impērijā, bet pirms nepilniem tūkstoš gadiem – Francijā kopā ar katariem. Jūs nevarat apspiest apziņu. Tā vienmēr atgriezīsies, jo apziņa ir jūsu būtība. Tā ir jūsu ceļojums, virziens, kuru esat izvēlējušies. Tā ir jūsu sapņa piepildījums.
Mēs lūdzam jūs tagad aizvērt acis un atvērt savu sirdi vēl plašāk, nekā tā jau ir atvērta. Ja vēlaties, varat šajā čenelingā pieaicināt klāt savu ģimenes zvaigznāju. Daži jūsu ģimenes zvaigznāja locekļi vēlēsies dzirdēt šo vēstījumu, citi varbūt ne, bet jūs vismaz būsiet tiem piedāvājuši iespēju.
Jūsu sirdij atveroties arvien plašāk, ļaujiet tai savienoties ar katra klātesošā sirdi un sūtiet mīlestību no savas sirds uz katra klātesošā sirdi. Un vienlaicīgi saņemiet mīlestību no katra klātesošā un ļaujiet sev sajust šo mīlestību, vienotību un radniecību. Ceļojums uz ceturto dimensiju nozīmē, ka jūs pilnībā savienojaties ar Zemes Māti un Visumu. Jūsu iekšējā esība kļūst tieši tāda pati kā Saules sistēmai, kurā jūs dzīvojat. Jūsu tēvs un viņa dzimta kļūst vienoti un harmoniski, jūsu māte un viņas dzimta kļūst vienoti un harmoniski un jūs apzināties savu saikni un vienotību ar viņiem visiem. Jūs sajutīsiet mīlestību, kas plūst starp jūsu tēvu un māti, jo jūs paši esat šī mīlestība. Mēs atklāsim jums noslēpumu – sevi mīlēt jūs spēsiet tikai tad, kad jūsu iekšējā māte un jūsu iekšējais tēvs mīlēs viens otru. Ļaujiet sajūtām ienākt jūsu ķermenī un ļaujiet tām aiziet…
Jūsu garīgie pavadoņi ir kopā ar jums šajā telpā. Tie sēž pie jūsu kājām apbrīnā un cieņā, godinot jūs par šo ceļojumu, kurā atrodaties. Telpā šobrīd valda Gars, viņa mīlestība un atbalsts.
Jums katram ir jāapgūst savas mācībstundas, jākļūst par mīlestības mācekli, kas iepazīst savas dzimtas zvaigznāju, lai saprastu, kurš kuru spēj mīlēt, bet kurš ne, jo ir ievainots. Jūsu uzdevums ir dziedināt tos sava ģimenes zvaigznāja locekļus, kas ir ievainoti. Mēs, protams, runājam par iekšējo ģimenes zvaigznāju. Šajā enerģijā tas jau kļūs mazliet līdzsvarotāks un harmoniskāks…
Tagad mēs aicinām visu jūsu ģimenes zvaigznāju atbrīvoties un sajust mieru, un lai katrs tā loceklis ļauj atvērties savai sirdij. Sajūtiet, kā tas notiek jūsu iekšējā pasaulē un ļaujiet mīlestībai plūst cauri tik daudziem sava ģimenes zvaigznāja aspektiem, cik vien iespējams, un ļaujiet tiem kļūt līdzsvarotiem un harmoniskiem. Ļaujiet tiem ģimenes zvaigznāja aspektiem, kas vēlējās piedalīties šajā čenelingā, justies piederīgiem šim procesam. Šī procesa būtība ir ļaut mīlestībai plūst un padarīt jūs vienotus, harmoniskus un līdzsvarotus. Jo iekšēji vienotāki jūs būsiet 2012. gada 21. decembrī, jo vieglāka būs jūsu pāriešana jaunajā pasaulē. Tādēļ ļaujiet sajūtām ienākt jūsu ķermenī un ļaujiet tām aiziet…
Mums ir iemesls svinēt šo dienu. Planētām virzoties arvien tuvāk šai īpašajai dienai – 2012. gada 21. decembrim –, jūsu enerģijas un jūsu apziņa transformēsies. Jūsu ģimenes zvaigznājā ir aspekti, kas vienkārši nezina, kas ir mīlestība. Vislielāko problēmu šajā ziņā rada militārās enerģijas, tādēļ tās ir jādziedina un jāatbrīvo. Jums pašiem ir jāpieņem apzināts lēmums kļūt brīviem no šīm enerģijām, jo tieši militārās enerģijas rada sašķeltību un atšķirtību starp cilvēkiem.
Mēs vēlamies, lai jūs atrodat tos sava ģimenes zvaigznāja aspektus (locekļus), kas piedzīvojuši militārismu (karojot vai citādā veidā) un ļaujat viņiem tapt dziedinātiem un brīviem no militārajām enerģijām. Šobrīd, mani mīļie, jūs esat Kraijona enerģijā, kas jūs tur pilnīgā drošībā, lai jūs varat pievērsties militārajām enerģijām, tās dziedinot un atbrīvojot. Tajā pašā mirklī, kad šīs enerģijas būs izdziedinātas un atbrīvotas, jūs sajutīsieties pavisam savādāk. Jūs jutīsieties vienoti viens ar otru, ar Visumu, un būsiet daudz mierīgāki un atbrīvotāki.
Tādēļ iegrimstiet arvien dziļāk savā ķermenī un, ja atrodat sevī jebkādas militārās enerģijas, atdodiet tās Kraijonam. Jūs pat varat lūgt Kraijonu, lai tas dziedina un atbrīvo jūsu ķermeni no militārajām enerģijām.
Pēdējo 3600 gadu laikā planēta ir apguvusi dziļu mācībstundu – kara enerģiju mācībstundu. Šobrīd cilvēkiem ir skaidrs, ka karš neko nerada un neko nedod. Tas neko nedod pat tiem, kas domā, ka ar kara palīdzību kaut ko var atrisināt. Vienīgais rezultāts ir nebeidzama atgriešanās uz Zemes, lai atstrādātu karmu, kas iegūta kara noziegumu, slepkavību un genocīda rezultātā pret nevainīgiem vietējiem vai Kristus apziņas cilvēkiem.
Vienīgais, kas jums šobrīd jādara – jāļauj sev būt viegluma un maiguma enerģijā, vienotiem ar mīlošo Dievu. Ļaujies sajūtām ienākt jūsu ķermenī un ļaujiet tām aiziet…
Ja jums ir karma, kas radusies karošanas un ar to saistīto noziegumu rezultātā, jūsu dzīvēs uz šīs planētas tikmēr nebūs mīlestības, kamēr jūs nesapratīsiet, ka ar kara palīdzību neko nevar atrisināt. Šī planēta ir nonākusi to cilvēku rokās, kuru apziņas līmenis ir viszemākais. Taču šī ir arī planēta, kur katram jāizdara sava izvēle. Jūs varat izvēlēties saprast, ka demokrātija neko neatrisina, jo jūsu ievēlēto varas pārstāvju apziņa vienmēr atspoguļos tautas apziņu. Kad cilvēks kļūst iekšēji vienots un līdzsvarots, viņš ierauga pasauli pavisam citā gaismā. Jūs nevarat kļūt vairāk kā “viens”, bet tad, kad jūs kļūstat “Viens”, jūsu apziņas līmenis ir tieši tāds pats, kā Saules sistēmai. Un jūs kļūstat par kanālu, caur kuru mīlošā Dieva zināšanas un viedums nonāk pie Zemes iedzīvotājiem.
Šodienas politiķu darbība izriet no zema apziņas līmeņa, un viņi spējīgi novest planētu tikai lejup, bezapziņā. Tādēļ ir svarīgi, lai visi cilvēli kļūst līdzsvaroti un iekšēji vienoti, lai tie kļūst spējīgi radīt padomi, kas paceltu planētas apziņu augstākā līmenī. Jo šobrīd planētas apziņa ir viszemākajā līmenī šo 3600 gadu cikla laikā. Kad Rietumeiropas varas kolonizēja jauno pasauli, tās izvērsa genocīdu pret augstākas apziņas cilvēkiem, un tā rezultātā visas planētas apziņas līmenis tika pazemināts. Tikai tie, kuru apziņas līmenis ir zems, var vērsties pret citiem cilvēkiem ar tādu nežēlību, taču par to ir jāmaksā ar smagu karmu.
Kad jūs sākat to saprast un tapt vienoti ar mīlošo Dievu, jūs paši kļūstat par mīlošiem cilvēkiem, kas domā un rada tāpat, kā domā un rada mīlošais Dievs. Taču tas nevar notikt tikmēr, kamēr jūsu iekšējais ievainojums nebūs dziedināts un jūs sevī nesīsiet pagājušo dzīvju karmu.
Šos vēstījumus dzird un lasa tie cilvēki, kas savā būtībā ir dziednieki. Dziedniekiem ir jāizprot šī pasaule. Jūsu karmā ir daudz mācībstundu, un jūs esat ieradušies šeit uz Zemes, lai apgūtu šīs mācībstundas. Ir lietas, kuras nav iespējams izdzēst, tādēļ jums ir jāiemācās pieņemt pasauli tādu, kāda tā bija. Bet jums ir arī jāsaprot, ka tie, kas jūs šobrīd vada, nav jūsu patiesie līderi, jo viņi vada jūs uz bezdibeni. Par jūsu patiesajiem līderiem būtu jākļūst tiem cilvēkiem, kuri šobrīd sasnieguši 70 un 80 gadu vecumu, visu mūžu gājuši pa apziņas ceļu un nonākuši pie iekšējās vienotības un vieduma. Pateicoties savai pieredzei, viņiem ir ko mācīt un viņi spēj pacelt jūsu apziņas līmeni. 
Tehnoloģijas, kas jums šodien pieejamas uz Zemes – transporta sistēma, komunikācijas un citas – paliks pieejamas tiem, kas pratīs tās izmantot apzināti, jo būs kļuvuši iekšēji vienoti un sasnieguši pilnību. Planētas iedzīvotāju apziņa ir jāpaaugstina. Kara enerģijas līdz šim to ir tikai pazeminājušas, un tumsas spēki, kas vēl jorojām dzīvo uz šīs planētas, darbojas, lai neļautu apziņas līmenim paaugstināties. Ne jau visu karu iemesls bija nafta, vairākums karu tika sākti, lai apspiestu noteiktas sabiedrības grupas, kuru apziņas līmenis bija augstāks nekā pārējiem cilvēkiem. Jaunajā pasaulē tas vairs nedrīkst notikt un tas nenotiks, jo cilvēki ar zemu apziņas līmeni vienkārši netiks ielaisti jaunajā pasaulē.
Daļai cilvēku ar zemu apziņas līmeni karma tiks atlaista. Taču pirms tas notiek, vispirms jākļūst apzinātiem šīs pasaules dziedniekiem. Jums jāsaprot, ka Gara pasaule jums devusi lielu atbildību, taču tā jums arī palīdzēs un sniegs atbalstu. Ir pienācis īstais laiks, lai paaugstinātu apziņas līmeni, jo Saule, Mēness, zvaigznes un citas planētas tuvojas ļoti īpašam stāvoklim, kurā tās atradīsies daudzus, bezgalīgi daudzus turpmākos gadus. Tās veicinās mūsu planētas un visu tās iedzīvotāju apziņas paaugstināšanos, un jūs ieiesiet Jaunajā pasaulē. Daudzējādā ziņā tas notiks automātiski, bet, jo vairāk enerģijas jūs veltīsiet savas apziņas līmeņa celšanai, jo ātrāk tas notiks.
Patiesība vienmēr ir pretrunīga, jo jūs vienlaicīgi atrodaties daudz dažādos līmeņos, kas mēdz būt pretrunā viens otram. Tieši tādēļ mēs sakām, ka daudzējādā ziņā apziņa paaugstināsies automātiski, bet taisnība ir arī apgalvojumam: jo vairāk enerģijas jūs veltīsiet šim procesam, jo ātrāks tas kļūs. Koncentrējot savu enerģiju, jūs radīsiet pozitīvu rezultātu.
Pamazām bet noteikti mēs jūs atbrīvojam no militārajām enerģijām šajā telpā, un jūs sāksiet justies daudz vieglāki, atbrīvotāki un mierīgāki. Iekšējā pasaule ir ārējās pasaules kopija. Ja jūsos nav militāro enerģiju, jūs jūtaties droši un brīvi savā dzīvē. Iekšējā pasaule ir precīzs ārējās pasaules atspoguļojums. Kad atbrīvojat iekšējo pasauli no militārajām enerģijām, jūsos ienāk miers un mīlestība. Jūs sākat justies droši un mierīgi, esot uz šīs planētas, un jūsu dzīve kļūst daudz radošāka. Ja jūsu iekšējās ģimenes zvaigznājā ir aspekti, kas vienmēr karo savā starpā, tad jūs paši jūtaties uzvilkti un nemiera pilni. Tādēļ šovakar mēs nodarbojamies ar jūsu karmas atbrīvošanu. Un visi cilvēki jebkurā pasaules malā, kas lasa šo vēstījumu, saņem tādu pašu dāvanu.
Ļaujiet sajūtām ienākt jūsu ķermenī un ļaujiet tām aiziet… Sajūtiet, kā ķermenī ienāk miers. Sajūtiet, kā viss harmonizējas. Sajūtiet, kā izgaist militārās enerģijas, tāpat kā izgaist vecā pasaule. Mēs vēlreiz atkārtojam: jūs visi esat dziednieki un šajā darbā jūs atradīsiet savu mīlestību, prieku, bet daži no jums arī savu labklājību. Jo vienotāki un līdzsvarotāki kļūsiet, jo vairāk cilvēku meklēs jūsu kā dziednieku palīdzību. Un jūs sajutīsiet pārpilnības enerģijas plūsmu, jo tur, kur ir mīlestība, ir arī pārpilnība. Jaunā pasaule, mani mīļie, ir mīlestības un pārpilnības pasaule.
Soli pa solim mēs vedam jūs pretī jaunai apziņai, kuras būtība ir mīlestība, kur visu jūsu sirdis ir savstarpēji vienotas, kur jūsu iekšējā ģimene ir absolūti harmoniska – tāda pati kā Saules sistēma.
Esiet savā ķermenī. Ļaujiet sajūtām ienākt ķermenī un ļaujiet tām aiziet… Uzticieties Kryon enerģijām un ļaujiet militārajām enerģijām jūsu iekšējā pasaulē izklīst. Kad tas notiks, jūs kļūsiet brīvi arī no tumsas un sāpēm, kuras jūsu dzīvē radīja militārās enerģijas. Un tumsas būtnes, kas pārtika no jūsu iekšējiem ievainojumiem, dosies atpakaļ uz gaismu.
Jūsu iekšējā struktūra sakārtosies, vīrieši kļūs vīrišķīgi un sievietes – sievišķīgas.Jūs jutīsiet, kā Visums jūs tur, un jūs vairs nebūsiet no tā šķirti. Tumsas laiks būs pagājis. Jūsu sirds būs pārpilna, plaši atvērta un dziļi vienota ar Visuma sirdi. Jūs veiksiet brīnumus šajā Visumā, jo caur jums plūdīs mīlošais Dievs. Un šīs prakses enerģijas plūdīs caur jums, jūsu saknes būs dziļi vienotas ar Zemes māti, jūs jutīsieties pilnīgi droši, pasargāti un mīlēti, dzīvojot uz šīs planētas. Jūs jutīsieties vienoti ar dievišķo, ar Visumu, ar savu ģimeni un draugiem. Jūsu uzvedība būs kļuvusi pavisam savādāka un jūs ar mīlestību radīsiet savu sapņu pasauli. Jūs vairs nedarīsiet pāri Zemei, bet dosiet tai savu mīlestību.
Šī enerģijas transformācija varēja notikt jau pirms diviem tūkstošiem gadu, taču militārās enerģijas neļāva tai notikt. Jums ir jāsaprot un jāapzinās, ka karš nevienam nenes nekādu labumu, īpaši jau tiem, kas to izraisa un atbalsta. Viņiem par to būs dārgi jāsamaksā – viņi būs pēdējie, kas tiks ielaisti Jaunajā pasaulē. Katrs planētas iedzīvotājs pirms ieiešanas Jaunajā pasaulē piedzīvos pilnīgu apziņas transformāciju – tā būs polāra transformācija no negatīvā uz pozitīvo. Jums visiem jau ir saikne ar Jauno pasauli.
Līdz šim mēs esam nedaudz pieturējuši telpas vibrāciju, lai jums būtu vieglāk atlaist militārās enerģijas. Tagad mēs ļausim brīvi ieplūst mīlestības enerģijai līdz tam līmenim, kādu jūs jutīsiet 2012. gada 21. decembrī.
Ļaujiet šīm enerģijām celties arvien augstāk un sajūtiet, kā jūs savienojaties ar Zemes mātes sirdi un ar Debesu tēva sirdi. Ļaujiet enerģijām ķermenī celties arvien augstāk un to pašu dariet arī ar Zemes mātes enerģijām zem sevis – ļaujiet tām celties augstāk un augstāk… Vienkārši ļaujiet enerģijām ķermenī celties un sajūtiet, kā nostiprinās jūsu saikne ar Zemes māti un Debesu tēvu. Kryon enerģijas novērsīs jebkurus šķēršļus jūsu apziņā, kas varētu jums traucēt pacelties šajās augstākajās enerģijās un sajust šī gada beigu enerģijas. Tādēļ ļaujiet sajūtām ienākt ķermenī un ļaujiet tām aiziet… un ļaujiet paaugstināties šīs telpas apziņas līmenim.
Šobrīd jūs esat sasnieguši apmēram 85% no tām vibrācijām, kādas būs gada beigās…
Tagad jūs tuvojaties 90%. Vienkārši ļaujiet enerģijām celties arvien augstāk, uzticiet savu sirdi Kryon, lai tas pārstrukturē to atbilstoši jaunajām enerģijām. Jau 96% un 97%, un tūlīt jau sasniegsim 98%. Jūsu šūnas un DNS tiek aktivizētas atbilstoši šīm jaunajām enerģijām. Tirkīza krāsas čakra starp jūsu sirdi un kaklu jau ir gandrīz atvērusies. Koncentrējiet savu uzmanību un apziņu šajā čakrā un ļaujiet šai čakrai atvērties kā ziedpumpuram – lai tas notiktu, vajag tikai nedaudz vairāk mīlestības. Ļaujiet šai čakrai savienoties ar Visumu. Kad šī čakra būs pilnībā atvērusies, jūs saņemsiet Visuma atbalstu, lai pārietu jaunajās enerģijās. Un jūsu pāreja Jaunajā pasaulē notiks viegli un plūstoši.
Šobrīd telpā ir 2012. gada 21. decembra enerģija. Ļaujiet sev brīdi būt šajā enerģijā, lai jūsu tirkīza čakra atveras un savienojas ar Visumu, lai aktivizējas jūsu šūnas un DNS, mainot polu no negatīvā uz pozitīvo. Ļaujiet, lai šis process notiek ar tik daudziem jūsu ģimenes zvaigznāja aspektiem (locekļiem), cik vien tas ir iespējams. Ļaujiet savam ķermenim pierast pie šīs jaunās vibrācijas. Ļaujiet no apziņas aiziet politiķiem, visam, kas saistīts ar militārismu, baņķieriem un tumsas spēkiem. Atbrīvojiet visu, kas traucē šai jaunajai vibrācijai. Ļaujiet šīm enerģijām tapt dziedinātām un brīvām un paši esiet šajā pilnīgi jaunajā enerģijā.
Un, kad jūtat, ka esat tam gatavi, varat atgriezties šībrīža nomoda apziņā.
Palieciet sveiki, lai Dievs jūs svētī. Kryon no jums atvadās. Paldies jums visiem.
© David Brown, 2012