ceturtdiena, 2012. gada 7. jūnijs

Sen Žermēns caur M.Šulcu



SEN-ŽERMENS
Caur Marinu Šulcu

Violetā Liesma pastiprina savu iedarbību

Zemes cilvēki! Šodien Es atkal gribu ar jums parunāt par Violetās liesmas, kuru jūs savienojat ar manu vārdu, neparasto spēku. Es domāju, ka ir pienācis laiks nedaudz paplašināt jūsu zināšanas par šo ārkārtīgi svarīgo Spēku jūsu dzīvē. Es gribu saasināt jūsu uzmanību uz to, ka šī Liesma ir SPĒKS jūsu dzīvē.

Un tā, sākšu ar to, ko jūs labi zināt. Violetā Liesma ir jūsu sirds Liesma. Jā, daudz dažādu gaismas konstrukciju ietilpina jūsu sirds, tāpēc ka tā ir daudzdimensionāla. Un Violetā Liesma ir viena no ārkārtīgi svarīgām jums Liesmām jūsu siržu dziļumā. Viņa var aizņemt visu jūsu Sakrālās Sirds telpu, ja jūs neaizmirstat Viņu piesaukt un Viņu izmantot. Kāpēc tad jūs aizmirstat par Viņu? Bet tāpēc, ka jūs vai nu nezināt par Viņas eksistenci, vai atraujaties pie citām, atnākošām pie jums, zināšanām. Un jums jau liekas, ka jaunā ir pilnīgi pietiekoši, bet veco, labi zināmo, var aizmirst vai to nelietot. Taču nav nekā labāka, kā atklāt sev jau zināmas patiesības, kuras no jauna atnāk pie jums, izgaismojot savas jaunās šķautnes un iespējas. Un tāpēc atkal parunāsim par Sen-Žermena Violeto Liesmu. Es atklāšu jums šīs Liesmas eksistences avotu. Tas ir diezgan labi jums zināms. Bet tagad, kad jūs jau esat iepazīstināti ar enerģētiskā nodrošinājuma Ugunīgās Sistēmas uzbūvēšanas procesu, tad jūs labi zināt par Sakrālo Sirdi, daudzdimensionālo telpu jūsu pašu iekšienē. Un, lūk, tieši šajā sakrālajā telpā tad arī dzīvo Sen-Žermena Violetā Liesma. Viņa vienmēr, visos laikos ir dzīvojusi tieši cilvēka Sakrālajā Sirdī un saistījusi viņu ar viņa sākotnējo Garīgo būtību. To ir ļoti svarīgi atcerēties. Viņa nes tās vibrācijas, kuras jūs turēja “uz ūdens” blīvajā pasaulē dualitātes Eksperimenta laikā. Violetā Liesma palīdzēja jums iziet uz Gaismu un realizēja saikni ar jūsu Augstāko “Es”. Un ne tikai to. Tagad jau ir piemēroti runāt arī par citām Violetās Liesmas funkcijām cilvēku dzīvē.

Viņa neapgrūtina jūs nekad. Viņa neprasa nekādu īpašu uzmanību savai darbībai. Viņa vienmēr deg jūsu Sakrālās Sirds dziļumā un lūdz uzmanību tikai tajā nozīmē, ka jūs varat viņu vai nu izmantot, vai arī gandrīz nesaskarties ar viņas eksistenci. Tas ir kā milzīgs gaismas potenciāls jūsu iekšienē. Bet jūs vai nu izmantojat šo potenciālu, vai turat to rezervē. Daudzi cilvēki neko nezina par viņu un tāpēc ir nabagāki savā neziņā. Taču arī tie, kas aizmirst piesaukt Violeto Liesmu, arī zaudē milzīgas iespējas savā dzīvē. Sāksim visu apskatīt pēc kārtas. Liesmai ir violets spektrs tieši tāpēc, ka tas – ir pats augstāko frekvenču spektrs pēc varavīksnes skalas. Un jums tas ir jāsaprot kā paņēmiens izejai ar Violetās Liesmas palīdzību uz visu savu ķermeņu augstākām vibrācijām. Kad cilvēks aktīvi izmanto Violeto Liesmu, tad visu ķermeņu transformācija un pārveidošanās noritēs vieglāk un ātrāk.

Atcerieties, kādu nosaukumu deva Krajons DNS 9-jam slānim? Viņš nosauca šo slāni par “Sen-Žermena Violeto Liesmu”. Un tāpēc Violetā Liesma simbolizē to DNS slāni, kurš ir atbildīgs par jūsu fizisko imunitāti. Tas apzīmē tikai vienu – jūs varat regulēt savu fizisko ķermeni caur noskaņošanos uz Sen-Žermena Violeto Liesmu, ar to pašu patstāvīgi iedarbinot izdziedināšanas un atjaunināšanas procesus. Un tas ir tikai viens no Violetās Liesmas izmantošanas piemēriem.

Taču galvenais viņas uzdevums ir tajā, ka viņai ir stiprs attīrošs un aizsargājošs spēks gan jebkuram cilvēkam, gan planētai, gan jebkurai dzīvības formai uz planētas. Bet kas tas ir – aizsargājošs spēks? Mēs taču nerunājam ne par kādu konfrontāciju ar kādu. Aizsardzībai jābūt uzbūvētai paša cilvēka iekšienē. Viens no piemēriem – imunitāte. Taču ir vēl arī jēdziens – garīgā imunitāte. Un tajā arī var palīdzēt Violetā Liesma. Viņa īstenībā spētu būt noderīga patiesā garīgā ceļa izbūvēšanā katram cilvēkam. Un tam vajag iemācīties viņu piesaukt un kopā ar viņu veidot savu dzīvi.

Es eju tālāk, tāpēc ka gribu jums teikt sekojošo. Jūs varat radīt ar šo Liesmu, tāpēc ka viņai ir radošā Uguns spēks. Un jūs drīz iemācīsieties to izmantot. Ņemiet vērā, ka jūsu sirds apslēptā telpa ietver ļoti daudz iespēju. Jums vajag uzmanīgi tās pētīt un mācīties strādāt no šīs sakrālās telpas. Un, kad jūs sapratīsiet, ka Violetā Liesma – ir viens no iespējamiem, un stipriem, rīkiem jūsu radošajai darbībai, tad jums gribēsies ar viņu būt pilnīgā kontaktā.
Violetā Liesma tagad strādā pa visu planētu, un ne tikai katra no jums sirdī. Viņa, tāpat kā jums, cilvēkiem, ir sakoncentrēta planētas Sakrālajā Sirdī. Šīs Liesmas transformējošais spēks ir tik liels, ka to pilnīgi var izmantot ļoti daudziem mērķiem planetāros mērogos.

Un, lūk, tagad es pāreju pie mana vēstījuma galvenā mērķa. Es gribu atgādināt, par ko tika jau pateikts. No 2012. gada 1. maija Violetās Liesmas Eņģeļi kopā ar Ercenģeļa Metatrona spēkiem ir sākuši kāpināt Violetās Liesmas spēku uz planētas. Kāpēc to ievajadzējās? Un cik ilgi tas notiks? Tas ilgs visu 2012-to gadu, un process noritēs ar pieaugošu intensitāti. Kādēļ? Violetā spektra Liesma kā nekas cits der tam, lai palīdzētu Zemei un cilvēcei veikt izeju no dualitātes. Atkal noticiet man – Es negribu jūs steidzināt ar Violetās Liesmas iedarbības, jaunās iedarbības, pieņemšanu, taču notikumi uz planētas attīstās ar satriecošu straujumu, un tāpēc vajag ne vienkārši būt lietas kursā par tiem visiem, bet arī darboties pilnā atbilstībā ar jaunajām planetārajām iespējām. Un tā, Violetā Liesma ir kļuvusi nedaudz citāda, tā kā Es jau teicu, ka viņas iedarbība izplatās pa visu planētu. Es strādāju ar atbilstošiem Eņģeliskajiem Spēkiem ar šo Liesmu. Un mēs veicinām to, lai uz planētas beidzot sāktu īstenoties galvenā Beznosacījuma Mīlestības Enerģijas nostiprināšanās pretsvarā agrāk valdošajām norobežošanas, sadalīšanas un ienaida enerģijām. Jums ir zināms, ka Liesmas Violetā krāsa ir rozā un gaišzilās krāsas salikums. Rozā – tieši arī nes Beznosacījuma Mīlestības vibrācijas. Bet gaišzilā tagad nosaka izmainījušās pēc savām īpašībām Vīrišķās Enerģijas Spēku. “Bet kur tad ir Sievišķā Enerģija?” – jautāsiet jūs. Jā, arī viņa savā jaunajā kvalitātē ir šeit, šajā Liesmā ir klātesoša. Kad Vīrišķā Dievišķā Enerģija apvienojas harmoniskā savienojumā ar Dievišķo Sievišķo Enerģiju, tad viņas sāk būvēt vienotu staru, ietilpstošu Violetās Liesmas sastāvā. Un tas – ir intensīvs gaišzils stars. Jūs varat tagad novērot arī jums apkārt esošajā dabā šo intensīvo gaišzilo krāsu. Un tāpēc Violetā Liesma tagad pārstāv Triādi, kas tad arī atbilst jūsu attīstības pašreizējam virzienam.

Jaunajā veidā Violetā Liesma atrisina daudzus mūsdienu planetārās pārkārtošanas uzdevumus.

Visas vecās pasaules enerģijas var tikt tagad transformētas, ja jūs palīdzēsiet planētai tajā. Jā, no jūsu darbībām tagad ļoti daudz kas ir atkarīgs. Šim mērķim jums tagad ir dotas Violetās Liesmas jaunās iespējas. Jums jau ir zināms, kādas jaunas nozīmīgas transformācijas notiek un kādām vēl jānotiek ar Zemi un, dabiski, ar visām dabas valstībām. Ir atnākušas un vēl stiprās plūsmās nāks uz Zemi jaunas visu dzīvības formu attīstības programmas. Violetā Liesma piedalās visu uz Zemi nākošo programmu adaptācijā, un tāpēc jums ir jēga biežāk izmantot Viņas iespējas. Nāk jūs un Zemi atjaunojoši kodi ne tikai no Sīriusa, bet arī no Centrālās Garīgās Saules. Viss Visums tagad strādā palīdzībā Zemei. Un Es ļoti gribētu, lai sirds katram no jums atsauktos šīm iespējām. Sāciet ar Violetās Liesmas vecajām mantrām vai piesaukšanām, bet pēc tam pārejiet pie jaunām, kuras noteikti Es došu. Jums vieglāk būs pāriet pie Violetās Liesmas jaunajām iespējām, ja jūs sāksiet ar ierasto rituālu. Tiem, kas vēl nav strādājuši ar Violeto Liesmu, Es teikšu sekojošo. Jūs vienmēr paspēsiet spēcīgi iekļauties darbā ar šo Liesmu. Daudz kas tagad izmainās, un tāpēc protiet ķert visu kustībā un strauji ieviest planetārās savienības dzīvē. Kā redzat, Es saku – planetārās savienības, un ne tikai savam Es. Strādājiet globāli! Tajā ir panākumu ķīla.

Turpināsim sarunu par Violetās Liesmas jauno iedarbību. Daudzie pārkārtošanas un transformācijas kodi nāk no Centrālās Garīgās Saules, no trim Sīriusa Saulēm un mūsu Saules. Trīsvienotā transformējošās iedarbības plūsma iet tagad caur Violeto Liesmu. Un augusta mēneša kulminācijas punktā (11-17) Mēs ļoti ceram uz Beznosacījuma Mīlestības Enerģijas nopietnu nostiprināšanos uz planētas, kas radīs sen gaidītos nepieciešamos apstākļus pakāpeniskai dualitātes enerģiju izslēgšanai. Pēc tam tikai paši indivīdi apzināti vai neapzināti atbalstīs vecās enerģijas.

Un tagad beigu, noslēdzošais paziņojums par Violetās Liesmas iedarbības uz planētu Zeme pastiprināšanos. Mēs, Violetās Liesmas Hierarhija, apstiprinām jūsu pārveidošanos, atbilstošu sagatavošanās procesam uz Augšupcelšanos, uz Violetās Liesmas rēķina. Neapšaubāmi, daudz faktoru nepieciešams salikt kopā, lai galīgi pateiktu – “Mēs esam gatavi Augšupcelšanai”! Taču neatstājiet bez ievērības arī Violetās Liesmas iedarbību! Viņa, kā neviens cits rīks, palīdzēs jūsu ātrākā pārveidošanā piektās dimensijas būtnēs. Strādājiet ar viņu savā Sakrālajā Sirdī. Ietinieties šajā Liesmā. Laidiet to pa visām savu ķermeņu šūniņām. Strādājiet ar Viņu ar metodēm, kuras pateiks priekšā jums jūsu apziņa un jūsu sirds.

Izmantojiet Liesmu ar neparasto violeto spektru gan attīrīšanas, gan radīšanas dēļ. Radīšana tagad – tā ir galvenā īpatnība! Sāciet ar nelielām vadīšanām un pārejiet pie globālu problēmu risināšanas ar Violetās Liesmas palīdzību.

Mani draugi! Esmu laimīgs jums paziņot par to, ka Violetā Liesma ir iegājusi savas eksistences jaunā fāzē un, attiecīgi, ir izmainījušās, paplašinājušās iespējas darbam ar Viņu. Saplūstiet ar visas jūsu un planetārās dzīves Pārveidošanas Violeto Liesmu!
     Es nemainīgi esmu ar jums
                                              Sen-Žermens

2012. gada 3. jūnijā
(TRIĀDE!!!)