pirmdiena, 2012. gada 25. jūnijs

Kristus apziņas sēklas


 

Pamelas čenelings ar Ješua

Dārgie draugi,
Te runā Ješua. Manā sirdī ir liela mīlestība, kad es sveicu jūs. Es pazīstu jūs visus. Es varu saredzēt un just jūsu dvēseles, un es pat pazīstu dažus no jums no dzīves, kad es dzīvoju uz Zemes vairāk kā pirms 2000 gadiem. Es biju cilvēks kā jūs. Man bija pieeja manai dvēselei, manas dvēseles enerģijai. Bet es arī cīnījos ar cilvēciskām šaubām, bailēm un dusmām. Tāpēc es jūtos tik tuvs jums tagad. Es zinu, kam jūs ejat cauri. Jūs esat eņģeļi, tā ir patiesība, bet jums arī ir jātiek galā ar cilvēciskajām bailēm un gara tumsu. Tās var apēnot jūsu pieeju jūsu dvēseles balsij. Šajā brīdī es saku sveiki jums visiem, caurdurot ilūziju aizsegu. Es esmu ar jums no sirds, un es saku jums, ka jaunais laikmets sākas. Jaunais laikmets, kurā cilvēkiem būs lielākas spējas pārvadīt savu dvēseles enerģiju uz Zemi.
Jūs visi dziļi ilgojaties savienoties ar savu dvēseli. Diemžēl sabiedrībā jums nav mācīts, kā to izdarīt. Vēl ir tik daudz baiļu un negatīvisma sabiedrībā un jūsu audzināšanas laikā, un tāpēc daudziem no jums jūsu apziņa ir bijusi apēnota, kad jūs augāt. Bieži kā mazs bērns jūs joprojām varat savienoties ar jūsu dvēseles prieku un iedvesmu. Sajūtiet šo mazo bērnu jūsos, viņš joprojām ir dzīvs. Uzaiciniet viņu paņemt viņu rokās. Viņš ir jūsu dvēseles daļa. Viņš vēlas atgriezties pie jums. Taču arī apzinieties baiļu un ilūziju mākoni, ko jūs vedat sev līdzi. Jūs to varat iztēloties kā tumši pelēku enerģiju. Nebīstieties skatīties uz to. Tā ir jūsu klātbūtne un jūsu drosme, kas ļauj tai aiziet.
Cilvēki bieži mēģina aizbēgt no savas iekšējās tumsas. Viņi cenšas atrast risinājumus ārpusē. Viņi raugās pēc varas un apliecinājuma ārējā pasaulē. Taču tā nekad nedos jums to, ko jūs meklējat. Jums jāgriežas pie jūsu iekšējā tukšuma, jūsu bailēm. Nebīstieties no tām, skatieties uz sevi kā uz gaismas lāpu turošu, un tagad nostājieties šī tumsas mākoņa vidū. Ja jūs stāvat tā iekšienē, jūs varat dzirdēt raudošas balsis. Šīs balsis pieder jums. Viņas ir jūsu daļas, kuras jūtas vientuļas, pamestas. Neskatieties uz savu iekšējo tumsu vai bailēm kā uz ienaidnieku. Skatieties uz to kā uz bērnu vai bērniem, kuri ir nomaldījušies un nobijušies. Pievērsieties viņiem un viņu sejām. Turiet savu gaismas lāpu. Ja jūs to darīsiet, jūs uzreiz sajutīsiet savas enerģijas un spēka pieaugumu.
Tas nozīmē uzņemties atbildību. Ja jūs vēlaties sazināties ar savu dvēseli un dzirdēt, ko viņa saka, jums ir jāsaskaras arī ar šo iekšējo tumsu. Bieži, ja cilvēki nevēlas saskarties ar savu iekšējo tumsu, viņu dzīvē notiek lietas – situācijas, kuras tiek izjustas kā krīzes. Negadījums, slimība, kāda mīļā zaudējums. Patiesībā dzīve aicina jūs paskatīties uz tumsu iekšienē. Dzīve uz Zemes vienmēr nozīmē atgriešanos mājās pie jūsu dvēseles. Taču tam nav jānotiek caur ciešanām vai krīzēm. Ja jums ir drosme ieskatīties tieši jūsu tumsā, jums nebūs jāpiesaista ārējas krīzes, lai to darītu. Tas nozīmē doties pa garīgo ceļu, kad jūs esat gatavi ieskatīties iekšienē, lai dzirdētu jūsu dvēseles norādījumus un jūs esat gatavi saskarties ar visu, kas bloķē jums dzirdēt savu dvēseli.
Jūs, kas esat šeit klātesoši, visi esat uz šī ceļa, garīgā ceļa. Es apzinos jūs kā brāļus un māsas, un es apbrīnoju jūsu drosmi. Neesiet tik kritiski pret sevi. Tas ir ceļš ar kāpumiem un kritumiem. Pat, ja ceļš uz iekšieni var būt ļoti stāvs un šaurs, tas nozīmē arī prieka un atvieglojuma brīžus. Kad jūs ejat cauri jūsu iekšējai tumsai, kādā punktā jūs sajutīsiet jūsu dvēseles gaismu. Tas var pacelt jūs no smaguma, kas pieder Zemes valstībai. Jūs esat domāti, lai gūtu prieku un laimi jūsu dzīvēs.
Tagad, uz mirkli, dodieties uz savas dvēseles līmeni. Atcerieties, kas jūs patiesībā esat un no kurienes jūs esat atnākuši. No vienotības vietas, no beznosacījuma mīlestības vietas. Jūtiet tās klātbūtni, šeit un tagad. Ieelpojiet to, tā ir jūsu. Jūtot to jūsu sirdī, jūs nesat to lejup uz Zemi. Es tik ļoti novērtēju jūsu iekšējo darbu, ko jūs darāt. Jūs būvējat vārtus uz jauno realitāti uz Zemes. Jums visiem ir sapnis, vīzija par to, kā Jaunā Zeme izskatās.
Tagad ceļojiet kopā ar mani īsu brīdi uz nākotni. Uz Jauno Zemi. Jūs jau esat tur. Dvēseles līmenī laiks ir, bet ilūzija. Sajūtiet Jaunās Zemes enerģiju, kas sāk dzimt tieši tagad. Tagad paejiet vienu soli tālāk. Redziet sevi tur, dzīvojošus kādā vietā, kādā mājā. Redziet jūsu apkārtni un sabiedrību, kurā jūs dzīvojat. Vienkārši ļaujiet savai iztēlei brīvi plūst. Sajūtiet tās enerģiju. Detaļām nav tik lielas nozīmes. Palūkojieties uz savu māju. Kāda ir sajūta būt tajā? Redziet, kā tā atspoguļo jūsu enerģiju. Un tagad pajautājiet šai nākotnei jūs paši: ko jūs darāt šajā vietā, ko jūs vēlētos darīt pa dienu? Vai šeit ir noteikts darba vai jaunrades veids, kam jūs pievērstos? Jūtiet, kas sagādā jums visvairāk prieka. Jūtiet, kā prieka un iedvesmas enerģija viegli plūst caur jums. Un arī apzinieties, ka šajā vietā jūs varat mācīties caur prieku nevis ciešanām. Jūs joprojām mācāties un augat šajā vietā, bet tas notiek daudz harmoniskākā un mīlošākā veidā.
Tagad uzaiciniet šo Jaunās Zemes enerģiju pievienoties jums šeit tagadnē. Jūs pietuvināt to sev. Ticiet, tas ir iespējams. Ir iespējams dzīvot priecīgi un ar iedvesmu un prieku. Tas prasa, lai jūs esat gatavi saskarties ar savu dziļāko tumsu. Taču redziet, kurp tā jūs aizved, ievērojiet jūsu vīzijas skaistumu.
Kad es biju uz Zemes, man arī bija vīzija. Jūs, kas sēžat tagad šeit, esat daļa no nākotnes, kuru es paredzēju. Es biju šeit, lai dotu Kristus apziņas sēklas Zemei. Un jūs esat šīs sēklas, un viņas ir sākušas plaukt. Es pateicos jums par to, un es gribu atgādināt jums, ka mēs esam viens vesels mūsu misijā. Katram no jums ir savs paša ieguldījums, ko dot. Visi jūs esat vajadzīgi un ļoti augstu vērtēti. Tāpēc es lūdzu jūs ienest prieku jūsu diženumā. Jūs patiesi esat brīnišķīgas gaismas būtnes. Jūs zināt mīlestības un baiļu galējības, un jūs turpināt turēt gaismas lāpu. Tāpēc jūs esat šeit, tāpēc jūs esat iemiesojušies atkal uz Zemes. Iztēlojieties, ka mēs visi turam šo gaismas lāpu šajā telpā kopā. Jūtiet, kā tā apgaismo mūs visus. Ļaujiet tai apgaismot tumsu, kas arī ir šeit. Un atcerieties, ka tumsa vienmēr vēlas būt gaismas apspīdēta. Viņa vēlas būt daļa no veselā, pievienoties vienotībai. Kristus apziņas būtība ir, ka jūs nenoraidāt tumsu, bet apskaujat viņu ar savu gaismu.
© Pamela Kribbe 2012
www.jeshua.net
tulkoja Jānis Oppe