ceturtdiena, 2012. gada 28. jūnijs

INTENSĪVAS TRANSFORMĀCIJAS


2008 gada jūlijā, Krajons caur Barbaru Bessenu publicēts
No krievu valodas tulkoja Kaspars Vaikulis

Esiet sveicināti, dārgie, Es Esmu Krajons no magnētiskā dienesta.

Brīnišķīga vasara, vai ne tā? Kāpēc nē? Tu esi norūpējies par plūdiem, vai arī tu dzīvo tur, kur ir sausums? Vai arī vasara tev nešķiet tik brīnišķīga tāpēc, ka tu atrodies spēcīgas transformācijas procesā? Jā, es varu tev apstiprināt, ka tagad notiek augstākās intensitātes pakāpes tīrīšanas fāze. Tā attiecas uz Māmuļu – Zemi un tevi, dārgais Cilvēk. Tagad patiešām ir pienācis laiks, Zeltītā Viļņa enerģijas ir neredzamas, bet ģenerālā tīrīšana neko nesaudzēs. Un kā jau daudzas reizes ir teikts, ka katram tas būs citādi. Tas atkarīgs no personīgajiem procesiem un no tā, cik tu esi gatavs atbrīvoties. Es šodien atnācu, lai paņemtu tevi aiz rokas, kā to reizēm dara vecākais brālis. Pat ja tu esi vīrietis, tu vari pieņemt manu sirsnīgo apskāvienu, manu aizsargājošo apmetni, jo neviens taču neredz. Atslābinies un atzīsti, ka daudz kas šo nedēļu laikā tev vienkārši „iet šķērsām”. Jā, tas tā ir.

Dārgais lasītāj, varbūt atslābināsimies un atzvelsimies uz aizmuguri, un izdarīsim kopsavilkumu tam, kas notiek un ko tu vari sevis labā darīt. Mēs jums vienmēr esam teikuši, ka pienāks intensīvi periodi Zemei un cilvēkam. Mēs tāpat arī esam teikuši, ka tas noritēs tā, kā tu to gaidi.
 
Ja tu cik vien iespējams vieglāk un bez sasprindzinājuma ienāksi šajā tīrīšanas procesā, ja tu kopā ar Zeltīto Vilni, šo Dievišķo Enerģiju, kura tagad aizvien spēcīgāk plūst caur Zemi, ienāksi Jaunajā Zemē, tad viss notiks vieglāk.

Bet, ja tu gribi to apskatīt ar prātu, tad tu izmocīsi savas smadzenes un drudžaini pavadīsi dienu strīdos un attiecību skaidrošanā, un viss tas tev notiks vēl intensīvāk
un var tevi vienkārši „salaist šķērsām”. Tev ir iespēja tā programmēt savas domas, lai tu ar šo vilni patiesi maigi ieslīdētu nākotnē.
Kā tu sevi ievirzīsi – tā arī būs.
Tad šī tīrīšana neattiecas uz tevi un tu pieņemsi to brīvāk un ar Dievišķu saprašanu.

Tu vari teikt savam ķermenim, ka notiek kaut kas brīnišķīgs. Un tas tā arī ir: tu apgaismo savu fizisko daļu. Tu tajā piedalies, pilnībā sevi pārveidojot, tavas iekšējās sistēmas tiks savienotas citādi, dažas apturētās funkcijas tiks aktivizētas, lai tu varētu dzīvot citādi. Tāda bija tava vēlēšanā. Vai nav tiesa? Tāpēc tu šeit ieradies un inkarnējies.
Es tagad tevi stingri turu aiz rokas un lūdzu tev sajust Zeltīto Vilni, un atlaist visas savas sāpes. Kas tevi tik ļoti nomāc? Fiziskie simptomi, kuri tagad ir īpaši jūtami un piespiež tevi patstāvīgi just šo transformācijas procesu? Galvas sāpes, klauvējieni galvas vidū saistīti ar čiekurveida dziedzeri. Daudzas no starpdimensionālajām frekvencēm atkal kļūst aktīvas. Tā ir patiesa pārveidošanās. Tev ir sāpes ausī un smags pakausis? Brīnišķīgi! Tad tu esi intensīvu tīrīšanu vidū. Smalkās miničakras stimulējas. Sāpes virs labās auss – tā ir starpdimensionālās dzirdes atvēršanās. Sāp ceļi un tu vēl skrien? Ļoti labi, izmainās kustīgums. Sāp plaušas un sirds? Tad tu esi pilnīgi iekšā darbā. Jā, tās ir sekas dziļām sāpēm bērnībā, kad tevi pameta un kad tevi nemīlēja. Visam ir jāaiziet, tāpat kā ģenerālās tīrīšanas laikā viss vecais aiziet uz izgāztuvi. Tas vairs tev nav vajadzīgs. Tavas augstākās daļas tagad grib pārņemt vadību, un sāpēm, nelaimēm un bēdām vairs nebūs vietas.

Tavs uzdevums tagad ir dzīvot ar sirdi. Sāc ar sevi. Padari sevi par pašu labāko, rūpējies par sevi. Apsēdies ērti. Atlaidies uz aizmuguri, jo tagad esi ar mani un atslābinies. Jo dziļāk tu atslābināsies, jo labāk tavam ķermenim. Elpo, elpo dziļi, piepildi savu būtni ar prānu, izlaid caur sevi Dieva Elpu. Atrodi laiku nelieliem pārtraukumiem, apgulies uz zāles vai upes vai ezera krastā. Ūdens – tas ir labākais eliksīrs tīrīšanai. Saproti to. Kad tu pat neilgi guli, tu jūti, kā tava galva kļūst brīva. Visas domas, kuras formējušās tajā dienā, apstājas. Un tas dod lielu labumu. Tagad, vasarā, daba – gādīgs palīgs tavā intensīvajā darbā. Atļaujies sev labu pārtiku. Vairāk svaigu augļu, to tagad ir daudz. Daudz kur tirgo svaigus augļus. Atļauj sevi vest savam Augstākajam Es, viņam priekš tevis ir paši tīrākie priekšlikumi. Visus produktus var transformēt ar Gaismu. Tu neesi izvēlējies vienkāršu ceļu. Tev tagad patiešām nav viegli. Atrodi laiku un izbaudi savu brīvo laiku tā, kā tas tevi visvairāk apmierina. Tu vari atcelt dažas tikšanās. Izdari to sev un atļauj pārmaiņām vienkārši notikt. Šī fāze turpināsies vēl kādu laiku. Viss notiks soli pa solim. Un tu tāpat arī vari pieprasīt pauzes.

Par šo laiku mē runājām daudzus gadus atpakaļ. Tagad tas ir pienācis. Un jūs tā dēļ esat intensīvi strādājuši. Tagad notiek daudzu tādu atribūtu sagatavošana, kurus tu ļoti gribētu pārvaldīt: gaišredzība, gaišjušana, teleportācija, čenelings, ceļošana garā un tā tālāk. Tev tas sāks izdoties. Tu brīnīsies, kad tas notiks, jo iepriekš tas nav zināms, bet tā notiek. Tavs jūtīgums attīstīsies. Ja agrāk tu nevarēji ar mums kontaktēties, tad tagad tas funkcionēs. Pamēģini, es tev tajā labprāt palīdzēšu.

Vai tu vēl jūti manu silto un aizsargājošo enerģiju? Labi, tad mēs pievērsīsimies daudz sarežģītākai tēmai. Tagad ir pienācis laiks, kad ir nozīme aizvien vairāk apvienoties. Iespējams, tu piederi tiem, kurš labprātāk strādā viens. Tu uzskati, ka vari paļauties tikai uz sevi tāpēc, ka tev ir bijušas dažādas problēmas ar tiem, kuri tevi ne tā, kā tu būtu gribējis, saprata. Kas varētu būt labāk, nekā būt ar sevi pašu? Tu bieži dzīvoji vientulībā lielāko daļu sava brīvā laika. Tu attīstījies kā cīnītājs vienatnē. Un kas, ja tu tagad to atstāsi un atklāsi sevi kristāliskajam tīklam, kurš patstāvīgi nostiprinās? Tas notiks. Kristus režģis, kristāliskās enerģijas, kuras iet caur tevi, tagad un turpmāk patstāvīgi apvienosies. Tas tev var būt izaicinājums tāpēc, ka tagad tu esi augstākajā mērā jūtīgs. Tev nav nepieciešams rīt to sākt jau no nulles. Bet padomā: kā es varu savas enerģijas, savas zināšanas, savu rīcības spēku, savu Dievišķo Es savienot ar tiem, kuri tāpat kā es, atrodas uz ceļa. Savienošanās tāpat var notikt ar tiem, kuri tagad mostas. Un tā tas būs ar daudziem ļaudīm. Vecie sakari, vecās savienības, apvienības, partijas un citas mākslīgi radītās grupas izzudīs un tiks radītas jaunas. Bet tās būs veidotas citādāk, par pamatu ņemot sirds līmeni. Un es, patiesi, gribu noskaņot tevi uz sirds: jūti ar sirdi un pārbaudi kur un kā tu vari apvienot savas spējas, lai dzimtu viena liela sirds. No daudzām mazām sirdīm var iznākt viena liela sirds, ja vien dzīvo atklāti, no sirds. Kauna un baiļu laiks ir pagājis.

Lai dzīvo grupas! Tās var sastāvēt no 2-3 cilvēkiem, un jums nav obligāti patstāvīgi būt kopā. Var satikties kopējām darbībām. Tai nav obligāti jābūt kaut kādai organizācijai vai kādai savienībai. Satiecieties spontāni, kur sagadās, apmainieties uzskatiem, dariet to, ko varat, un atstājiet tā vadību jūsu Dievišķajai būtībai. Jums viss izdosies. Es tāpat varētu arī teikt: radiet brīvās grupas! Varbūt tas skan paradoksāli, bet tu saproti, ko es domāju. Esi atvērts visiem cilvēkiem, esi atvērts lielām un mazām tikšanām, kurās iet runa par apvienošanos. Tā var būt meditācija vai vienkārši sarunas, vai apmainīšanās ar pieredzi. Nododiet jūsu zināšanas visiem, kuri tās grib dzirdēt. Pienāk laiks, kad tev dēļ tā nebūs vajadzīgs kaut kur iet un tik un tā tu varēsi visā piedalīties. Bet līdz tam vēl paies nedaudz laika.

Atliec visu veco malā un atver sevi savai turpmākajai kalpošanai. Izej ārā no tavas vientulīgās istabiņas, jo tu tik un tā esi ar visiem saistīts. Tagad svarīga ir tava ārējā sabiedriskā aktivitāte. Cienām to cilvēku, kurš sper soļus Zemes kopējās labklājības vārdā. Kurš zina, varbūt tu dosi iniciatīvu grupveida veidojumam, un šeit, Eiropas Centrā, notiks nepieciešamās reformas sociāli-politiskajā sfērā. Tagad tam ir piemērots laika logs.

Atklāj, kas tu esi patiesībā, un dzīvo starpdimensionāli. Tev ir mans, tava Zeltītā Eņģeļa, atbalsts un palīdzība. Es dodu tev iekvēlinošu ideju nākošajiem soļiem uz tava ceļa. Vai tu to pieņēmi?

Es Esmu dziļā mīlestībā un ciešā saiknē.
Krajons