svētdiena, 2012. gada 24. jūnijs

Plūsmas individualizētie aspekti un mīlestības uz sevi nozīmība



Ercenģelis Gabriels caur Šelliju Jangu
2012.gada 26.maijā
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicu jūs, dārgie!
Kāds mums ir prieks un gods dalīties ar jums šajā vēstījumā šajā jaunajā vietā. Mēs godinām jūs par to, ka jūs nolēmāt veltīt savu brīvo laiku tam, lai saņemtu šo pieredzi, un par jūsu visaugstāko kalpošanu, sazemējot šīs grupas enerģijas. Un, protams, runājot par grupu, mēs ar to domājam ne tikai tos, kuri ir sanākuši šodien kopā ar mums šajā telpā, bet arī tos, kuri lasīs šo vēstījumu vēlāk, internetā.
 
Kādu lielisku laiku jūs tagad izdzīvojat, dārgie! Cilvēce virzās uz priekšu nepieredzētā tempā. Jūs pieaugat, paplašinieties, apgūstat un radāt. Mēs nespējam pilnībā izpaust to prieku un satraukumu, kādu izjūt viss Visums, kad mēs caur jums izdzīvojam jūsu personīgo pacelšanos un mīļotās Gaijas pacelšanos.
 
Šodien mēs gribētu pieskarties diviem aspektiem, attiecībā uz kuriem, kā mēs jūtam, daudziem no jums varētu būt nepieciešama palīdzība. Vispirms mēs gribētu pievērsties Plūsmai.
 
Tagad daudzi no jums saprot, ka samierināšanās un plūsma – tas ir visplūstošākais veids, lai nokļūtu turp, kurp tiecas jūsu dvēsele. Jūs saprotiet, ka samierināšanās, ticība, plūsma un uzticēšanās ir ārkārtīgi nozīmīgi apgaismības aspekti. Šīs īpašības, izmantotas ar pateicību, var kalpot arī par drošu stūri šajā plūsmā. Daudzi no jums ir apguvuši lielu pieredzi darbojoties plūsmā. Daudzi arī ir nonākuši līdz izpratnei, ka plūsmā ir gan kustība, gan arī pieklusuma/miera periodi. Un, lielākoties, esiet iemācījušies pieņemt gan šos lielā paātrinājuma periodus, gan arī apstāšanās un pieklusuma periodus.
 
Šodien mēs vēlamies pavirzīties uz priekšu Plūsmas izpratnē caur tās individuālo aspektu pārrunāšanu. Daudzi no jums uztver plūsmu kā vienotu veselumu. Visa jūsu dzīve tiek uztverta vai nu kā virzība kustības periodā, vai kā stagnācija – pieklusuma periodā. Redziet, tas ir - vai nu/vai nu. Visu vai neko.
 
Patiesībā eksistē daudzi Plūsmas kanāli, individualizēti plūsmas aspekti. Un tieši šeit daudzi no jums, ja tā var teikt, paklūp. Jūs nesaprotat, ka tad, kad kāda no jūsu dzīves jomām atrodas straujā kustībā, citas jomas var atrasties pauzes un pieklusuma stāvoklī. Protams, jūs saprotat, ka pat šķietamā pieklusumā aizkulisēs kustība ir klātesoša. Tur vienmēr notiek kustība, vienkārši jūs varat to pagaidām neapzināties. Tā vienkārši pagaidām nav ielauzusies jūsu pieredzē.
 
Tādejādi, mēs redzam daudzām apgaismotām Būtnēm plūsmas pieņemšanu - brīdī, kad notiek kaut kāda kustība, un pieklusuma pieņemšanu – pieklusuma brīdī, taču [redzam] lielu jucekli brīdī, kad jūs sastopieties ar gan viena, gan otra kombināciju. Un mēs jums sakām, vienkārši pielietojiet to, ko zināt, attiecībā uz individualizētajiem aspektiem.
 
Piemēram, jūs variet izjust spēcīgu ienākošo plūsmu savas karjeras jomā. Šķiet, ka viss virzās tik ātri, un tomēr, jūs varat netikt galā ar saviem ikdienas darbiem. Jums trūkst laika. Jūs dziļi nožēlojat, ka diennaktī ir tikai 24 stundas. Un jūs krītat panikā. „Kā es varu tikt galā ar visu, ja plūsma manas karjeras jomā paņem visu manu uzmanību?” Pēc tam jūs sākat darīt to, ko dara daudzas cilvēciskas būtnes uz planētas, kad tās sastopas ar problēmu. Viņas sāk skubināt sevi, piespiest sevi. Viņas sāk domāt: „es visu daru nepietiekami labi. Man ir jābūt spējīgam sakopt savu māju, tai ir jābūt kristāliski tīrai. Man ir jābūt spējīgam sagatavot maltīti 12 cilvēkiem, vienlaicīgi saglabājot līdzsvaru ar visu pārējo manu darbu?” Vai redzat?
 
Atkarībā no jūsu tālākās virzības galvenajā plūsmā, jūs iemācīsieties, dārgie, savaldīt atsevišķus viļņus un individuālajām plūsmām. Kad vienā no jūsu dzīves jomām plūsma palēninās, ir pienācis laiks ieiet nākamajā klāt pienākošās kustības plūsmā vienkārši ticot tam, ka plūsma, kas parādās jūsu priekšā, - tā ir tieši tā vieta, kur šobrīd ir jātiek koncentrētai jūsu uzmanībai un enerģijai.
 
Jūs jau pietiekami sen strādājat ar šīm enerģijām, lai saprastu, ka paātrināta kustība, lai arī satraucoša, vienmēr izsit no līdzsvara. Un jūs varējāt pamanīt, ka šādos brīžos jūsu dzīvē var atgriezties pieklusuma brīži. Tādejādi, ko gan mūsu mīļotais apgaismotais cilvēks var darīt? Viņš var vienkārši kļūt par lēcienu plūsmā meistaru. Atcerieties, ka katru reizi, kad jūs to darāt, jūs gludi un plūstoši darbojieties plūsmas iekšienē, izmantojot katru kustīgās enerģijas bitu, kas jums dotajā brīdī ir pieejams.
 
Iztēlojieties, ko jūs spētu radīt ar savas uzmanības palīdzību, ja izbeigtu sevi rāt par to, ko neesat paveikuši! Dārgie, ja kaut kas nav paveikts, tas nozīmē, ka šai lietai nav enerģētiskā atbalsta.
 
Daudzi no jums savā cilvēcībā jautā: „bet, kā lai es zinu, ka tā nav mana slinkuma izpausme jeb arī – vai es vienkārši neatlieku kaut ko uz vēlāku laiku?” Pastāv skaidri izteikta atšķirība enerģijā, dārgie. Ja kādā jūsu dzīves jomā vienkārši nav plūsmas, tas nozīmē, ka kaut kāda iemesla dēļ, šeit nav enerģijas tās [plūsmas] uzturēšanai. Tas nozīmē, ka - lai cik arī stipri jūs necenstos, jūsu pūliņi saskarsies ar bloķējumiem un tos pavadīs grūtības un vilšanās. Jūs vienkārši izjutīsiet atbalsta trūkumu šajā jomā un nespēsiet neko sasniegt. Ja jūs vienkārši slinkotu vai atliktu kaut ko uz vēlāku laiku, plūsma radītu jūsos ļoti spēcīgu sajūtu, ka jūs pretojaties savas dvēseles aicinājumam. Jūs ātri vien saprastu, ka vienkārši pretojaties, un, ka apstākļi ir nobrieduši, lai jūs virzītos tālāk.
 
Kad plūsmu noteiktā jūsu dzīves jomā atbalsta enerģija, virzība notiek viegli. Tā notiek bez cīņas, gandrīz vai kā brīnums. Redzat? Visa atšķirība ir plūsmas vieglumā.
 
Tāpēc mēs gribētu jums sacīt: sāciet katru savu dienu ar samierināšanos un nodomu palikt plūsmā visas dienas laikā, iegūstot pārliecinošu izpratni par to, ka plūsma jūs ved pa visvairāk atbalstīto jums pieejamāko ceļu. Ticiet, ka visas pārējās jomas jūsu dzīvē, kuras, kā jūs uzskatāt, prasa uzmanību, arī saņems savus šīs plūsmas momentus un jūs šajās jomās paveiksiet daudz vairāk un paveiksiet to ar daudz lielāku vieglumu, ja sagaidīsiet šos atbalsta brīžus.
 
Ja jūs to izdarīsiet, tad spēsiet spert soli uz priekšu un izbaudīt prieku, satraukumu un brīnumu, kuri atnāk tad, kad jūs samierinieties un atrodieties plūsmā. Tas ļaus jums visu laiku izjust savu radošo „Es”, neiekrītot šaubās un bailēs [laikā], kad tas [radošais Es] vienkārši nav pieprasīts.
 
Mēs ceram, ka tas palīdzēs jums turpmākajās dienās un nedēļās. Redziet, plūsmas individualizētie aspekti notiek ne tikai jūsu vienotās dzīves izpausmē. Tas pats notiek visā Visumā. Visumā/Kosmosā eksistē apgabali un planētas, kas piedzīvo lielu izaugsmi un plūsmu, un ir apgabali un planētas, kur nekā tāda nav. Daudzējādā ziņā jūsu individuālās dzīves ir uzskatāmas par sīciņiem šī procesa aspektiem. Patiesībā, ja runājam par jūsu dzīvēm, tad jūs vienlaicīgi ar šo dzīvi, kurā jūs varat izjust ienākošo virzību, varat dzīvot arī dzīvi, kurā tādas virzības šobrīd nav. Tā ir milzīga sistēma, dārgie, kurā klātesošas ir dažādas plūsmas izpausmes.
 
Redzat? Tā ir brīnišķīga uzplūdu un atplūdu sistēma, visā savā pilnībā. Samierināšanās, ticība, plūsma, uzticēšanās. Tā nav tikai samierināšanās un plūsma. Tā ir arī ticība tam, ka tās sniegtais pilnībā atbilst jums katrā konkrētajā brīdī. Ar to mēs beidzam/noslēdzam šo tēmu.
 
Nākamā tēma, kuru mēs gribētu apskatīt, ir viena no visgrūtākajām/grūtāk izprotamajām tiem, kuri atrodas iemiesojumā. Tas ir mīlestības aspekts pašiem pret sevi. Jūs tik stingri izturieties pret sevi, dārgie. Jūs tik daudz rājat, aizvainojat un sitat sevi! Mēs nespējam izteikt, cik ļoti mūs tas apbēdina, kad jūs tā darāt, jo nespējat pareizi saskatīt paši sevi. Ļoti daudzos līmeņos jūs to saprotat, tomēr turpiniet šādi izturēties. Virzoties uz priekšu Jaunās Zemes radīšanā, jums ir jāaizstāv savs autentiskums un patiesība. Ja jūs turpināsiet dauzīt sevi un nesāksiet mīlēt sevi bez nosacījumiem – kā brīnumainas būtnes, kas jūs esiet, - kā gan jūs spēsiet tikt uz priekšu Jaunās Zemes radīšanā?
 
Kā gan jūs variet patiesi pieņemt citus, ja nepieļaujat to attiecībā pašiem uz sevi. Daudzi no jums tagad ir dvēseles, kas tiecas palīdzēt citiem, kuras sevī nes milzīgas līdzcietības potenciālu attiecībā uz citiem. Daudzi cilvēki var nākt pie jums pēc padoma par dzīves apstākļiem un ar problēmām, kuras ļoti līdzinās jūsējām, un jūs viņiem palīdzat ar mīlestību, līdzcietību un sapratni, kas atbilst viņu situācijai. Bet pēc tam skatāties spogulī un lamājat sevi tieši par to pašu. Ja jūs uz to varat paraudzīties šādā veidā, tad redzēsiet, ka tas neizskatās visai patiesi. Vai nav tā?
 
Ja jūs izjūtat līdzcietību un beznosacījumu mīlestību, dārgie, tad tam ir jāsākas pie jums mājās! Jums ir jāierauga un jāgodina sevi kā svētītu būtni, kāda jūs arī esiet. Jums jābūt līdzsvarotiem un jānotur beznosacījumu mīlestība pašiem priekš sevis, lai nostiprinātu beznosacījumu mīlestības enerģijas priekš visas planētas. Lūk, ko tas patiesībā nozīmē. Kā jūs varat dziedināt citus, ja paši nespējat atrast laiku tam, lai dziedinātu sevi? Tam vienkārši nav nekādas jēgas.
 
Vai spējat iztēloties situāciju, kurā jūsu mīļotie gidi, eņģeļi vai augšāmceltie meistari apliecina jums to, ka jūs esiet brīnišķīgi un sniedz jums brīnumainu vadību, bet jau nākamajā mirklī runā par to, cik ļoti viņi nemīl paši sevi un cik ļoti nepilnīgi ir? Vai saprotat, cik smieklīgi tas ir? Vai jūs viņus tad uzskatīsiet par avotu, kam uzticēties un līdzināties?
 
Jūs – esiet ļoti spēcīgi skolotāji, kuri māca ar savu piemēru. Un vislabākais piemērs, kādu jūs varat sniegt pārējiem, ir beznosacījumu mīlestības pret sevi piemērs. Cilvēki jauc šīs lietas. Viņi domā, ka mīlestība uz sevi – tās ir sava ego cildināšana. Tas nav tas, par ko mēs runājam. Tas nebūtu patiesi. Vai ne? Un tas nav saistīts ar lielummāniju. Mēs nerunājam par to. Šeit nav runas par izlikšanos. Runa ir par to, lai pieņemtu sevi tādus, kādi esat; par raudzīšanos uz sevi, kā uz iemīļotu būtni, un par to, lai ļautu savai gaismai brīvi izstaroties uz āru.
 
Jūs nevarat virzīt pasauli uz piekto apziņas dimensiju, ja neizturaties pret sevi ar beznosacījumu mīlestību, dārgie. Tas vienkārši tā nedarbojas. Vai saprotat? Ja jūs saprotat, ka mēs visi - esam gabaliņi/daļiņas no Vienotā, tad katru reizi, kad jūs gatavojaties darīt pāri pašiem sevi, jūs darāt pāri savam bērnam vai savam labākajam draugam, vai savam partnerim vai mīļotajam erceņģelim, vai augšāmceltajam meistaram, vai Dievam. Vai jūs to saprotat? Tāpēc, ka to, ko jūs darāt vienam, jūs darāt arī Vienotajam. Tajā ir patiesība/īstums. Tajā izpaužas galīgā plīvuru/priekškaru noņemšana un sevis pašu - kā daļiņu no Dieva, kas jūs arī esat,- uztveršana. Reiz, pieņemot sevi šādā veidā, jūs ļaujat savai gaismai mirdzēt spožāk, nekā jebkad iepriekš, un jebkurš cilvēks, kurš nonāk ar jums saskarsmē, gūst no tā lielu labumu. Arī Gaija no tā gūst lielu labumu. Un, visbeidzot, jūs patiešām nostiprināt šeit enerģijas, kas nepieciešamas Jaunās Zemes radīšanai.
 
Dārgie, mēs lūdzam jūs skaidri apzināties/zināt, KO jūs vēlaties radīt uz Jaunās Zemes. Jūs saprotiet, ka esiet pirmatklājēji. Jūs saprotiet, ka jūs – esiet Gaismas nesēji. Kā gan jūs variet tikt uz priekšu Jaunās Zemes radīšanā, izjūtot riebumu pret sevi? Nē. Jūs nevarat. Mīliet sevi! Jūs visi – esiet burvīgi, iemīļoti/mīlēti Vienotā aspekti. Jūs visi – esiet meistari, kas esiet šurp atnākuši, lai beidzot padarītu šo procesu iespējamu. Ja jūs spētu ieraudzīt, cik lieliski jūs esiet no mūsu skatupunkta raugoties, jūs būtu pārsteigti par savām šaubām/šaubīšanos.
 
Tāpēc, lūdzu, ja jūs gatavojaties prioritāti/priekšroku dot enerģijas virzībai uz priekšu, pametiet negatīvās sarunas un atdalītības ilūziju. Atlaidiet tās lietas, pie kurām jūs turaties, lai pazemotu/pazeminātu sevi, jo tas nav tas, kas jūs esiet, un nav tas, ko jūs esiet šurp atnākuši pieredzēt/izjust. Ja vien jūs atradīsiet mazliet laika un nodoma katru dienu tam, lai patiesi atcerētos, kas jūs esat, un ļautu šai patiesībai uzmirdzēt, jūs sāksiet dzīvot, izjūtot beznosacījumu mīlestību paši pret sevi, jo tad nebūs nekādas iespējas, kā no tā izvairīties. Un ar to mēs no jums šodien atvadāmies.
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4148485