trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs

21.jūlijā 2012.- Silija Fenn būs Rīgā


"Dārgā Gaismas Ģimene Latvijā!
Pēc brīnišķīgā kopā pavadītā laika aprīlī,man radās izdevība būt kopā ar jums jūlijā! Es apmeklēšu Somiju un Norvēģiju un varēšu atbraukt lai tiktos ar jums Rīgā. Tā ir laime man!
Mūsu vienas dienas seminārs būs iepriekšējā semināra turpinājums,taču nebūs tā atkārtojums. Tiks dots jauns materiāls un jaunas aktivācijas. Tiem,kuri nebija seminārā aprīlī, tas būs ļoti noderīgs un derīgs.
 
26.jūlijā sākas planetārais Jaunais Gads pēc Maiju un Senās Ēģiptes laika skaitīšanas. Tas nozīmē, ka mūsu seminārā mēs gatavosimies Jaunajam Ciklam, kas sāksies 26.jūlijā un saņems mūs 2013 gada enerģijās. Visi mēs gribam, lai šis gads būtu laimīgs un bagāts un mēs daļēji koncentrēsimies uz to aktivāciju laikā, noskaņojoties uz Miera un Bagātības enerģijām priekš visiem uz Jaunās Zemes!
 
Erceņģelis Mihails un Delfīni Meistari ar savu klātbūtni palīdzēs mums noskaņoties uz šīm tuvojošamies enerģijām Jaunās Zemes dzimšanas laikā!
Aktivāciju laikā mūs atkal pavadīs sevišķā mūzika no Delfīnu Sapņiem..
Es strādāšu ar Alekseju Obuhovu un Dannilu Rudakovu-semināra organizatoriem
Es un Starchild komanda Rīgā ar nepacietību gaidām tikšanos ar jums."
 
Ar mīlestību Silija Fenn
Seminārā iekļauti Erceņģeļa Mihaila un citu Gaismas Meistaručeņelingi un aktivācijas.
Visi semināra dalībnieki saņems pilnu semināra ierakstu MP3 formātā.
Semināra formāts:
21.jūlijā seminārs Rīgā
no 9.30 līdz 10.00 - ģistrācija
no 10.00 līdz 18.00 - seminārs
Semināra adrese: Rīga,Alauksta iela 1,viesnīca "Augustīne"
Semināra cena: 100$

Reģistrēties semināram>> http://facilitator.ucoz.ru/index/0-11
Who is Celia Fenn:
Celia Fenn is a Channel for Archangel Michael and Mary Magdalene, Spiritual Facilitator, Writer and Speaker/Performer, and the Founder of Starchild Global. She travels the world to work with groups of people, working with the energies of Archangel Michael, Mary Magdalene, and the Shekinah, as well as the Cetaceans, to bring information about the transformation and ascension of the planet, the significance of the Grail Codes and the Sacred Heart, and the work of the Indigo and Crystal beings at this time. She also channels the energies of the Shekinah and the Feminine Christ Consciousness, also known as the Magdalene Flame, and the energies of the Dolphins and Whales, for groups of people.