trešdiena, 2012. gada 27. jūnijs

Susanas Liengu Uffenbrink semināri


Dārgie lasītāji, semināra dalībnieki un draugi!  
  
Aicinu Jūs uz 
Susanas Liengu Uffenbrink semināriem 
7. – 9.jūlijs. Sakrālās dvēseles saites (Sacred-SoulConnection).
Seminārs „Visaptveroša emociju attīrīšana un šūnu atmiņas atbrīvošana”


10. – 12.jūlijs. Karmisko rētu dziedināšana; dvēseles daļu atgriešana.


13. – 17.jūlijs. Sertificēta dziednieku programma Fragrance-Soul Life-Science



 1.seminārs. Sakrālās dvēseles saites. Seminārs „Visaptveroša emociju attīrīšana un šūnu atmiņas atbrīvošana”


Virzīšanās tuvāk Dvēselei nozīmē atkalsavienošanos ar patiesību par to, kas mēs esam un katra sava dzīves mirkļa izbaudīšanu vēl dziļāk. Mūsu vislielākais skaistums kā cilvēciskām būtnēm ir atrasties aiz sajūtām, kuras uztveram ar ierastajiem piecu maņu orgāniem, t.i., atrasties augstākajās realitātes dimensijās. Katrs no mums ir individuālas dvēseles izpausmes, kā dievišķā dzirkstele.


Dvēseles līmenī mēs atrodamies ārpus ierobeojumiem, kurā valda brīvība, mīlestība un prieks. Mēs ienākam trešajā dimensijā, lai palīdzētu dvēselei izplesties un augt. Katrs no mums atnāk ar dievišķu mērķi, iekļaujoties mācībstundu apmācībās ar unikālu iespēju – būt šeit un dalīties.


„Sakrālās dvēseles saites®” ir atbalsts cilvēkiem viņu personīgajā ceļojumā, atbrīvojot viņus no brūcēm, dziedējot pagātni un “paceļot” nākotni.


Traumatiskas situācijas, neatšķetinātas karmiskās mācības un emocionālās blokādes var ietekmēt mūs visdaādākajos veidos, izraisot psiholoģiskas problēmas.
Šis seminārs ir ļoti dziļa. (..)





2.seminārs. Karmisko rētu dziedināšana; dvēseles daļiņu atgriešana.


Šo trīs dienu dvēseles pieredzes seminārā Susan Liengu Uffenbrink mācīs nehipnotisku dvēseles ceļošanas metodi, kuru varēsiet pielietot, atceroties laiku starp iemiesojumiem, iepriekšējām dzīvēm, pirmdzemdību un dzemdību pieredzi. Izmantojot šo metodi, jums būs iespēja laika brīus starp dzīvēm – kas jūs dara priecīgus un skumjus, jūsu sapņi un murgi, jūsu domas un brīi, kad nespējāt kontrolēt. Šajā seminārā Susan Liengu Uffenbrink vedīs jūs. (..)


Dvēseles daļiņu atgriešana


Dvēseles zaudēšana – tas ir šamanisks termins, kurš raksturo traucējumus, kuri radušies, zaudējot mūsu būtības esības daļu vai saites saistībā ar to. Trauma izraisa garīgu saslimšanu, kura var izpausties kā emocionāls vai fizisks nespēks. Mūsdienu sabiedrībā šāda trauma var rasties daādu iemeslu dēļ: emocionāla vai fiziska vardarbība, asinsgrēks, izvarošana, uzbrukums, šķiršanās no iemīļotā, nelaimes gadījumi, slimības, ķirurģiska iejaukšanās, militāra pieredze.


Šādos gadījumos dabiska cilvēka reakcija ir atdalītos no ķermeņa, lai šādā veidā. (..)


Šī semināra laikā jums būs iespēja izdzīvot kādu no savām iepriekšējām dzīvēm un uzzināt: 


Kāda ir jūsu iepriekšējās dzīves karma un kā jūs to izdzīvojat tagad; 
Kā strādājot ar iepriekšējām dzīvēm var palīdzēt samazināt depresiju, trauksmes sajūtu un citus simptomus par neizskaidrojamām lietām; 
Kā piedot un savienoties ar atraidītām savas dvēseles daļiņām; 
Ļaut savai dvēselei izdziedināties un pieņemt mīlestību;(..) 


Par Susan Liengu Uffenbrink.


Susan Liengu Uffenbrink is an Intuitive counsellor, Life Science Practitioner, Traditional Naturopath, Parapsychologist, Spiritual Teacher and Author.


Susan Liengu Uffenbrink was born in the South western Province of Cameroon as the 72nd child of 82nd children to the last chief of the Bokova-Bakwerie Tribe. She was born with a little triangular crystal in the palm of her hand.


Not only was her father a chief of his tribe, but also a Clairvoyance, Astrologer, traditional Naturopath and teacher, numerologist, founder and director of one of the first private Naturopathic Hospitals in the south west province of Cameroon.


At the age of 4 Susan Liengu started training with her Father to use her natural Intuitive abilities, of Clairvoyance, Clairsentient, Claircognizance and Clairaudience which were remarkably pronounced. She later trained with her grand uncle a shaman healer and an antic Egyptian healing method practitioner, as well as other African traditional shamans and healers. At the age of 16 Susan underwent an initiation where  she spend a period of 18 months in complete solitude while living in a cave, being allowed to have contact only to her teacher and spirits Guides. (..)


Vairāk lasiet mājas lapā www.inlighthouse.lv
Reģistrācija un informācija: Kaspars, 29435539, kaspars@inlighthouse.lv
Norises vieta: "Šviesos namai" telpās, Kauņa, Lietuva
Dalības maksa: 


    1.seminārs 7.-9.jūlijs – 175 EUR vai 600 Lt 
    2.seminārs 10.-12.jūlijs – 175 EUR vai 600 Lt 
    1. un 2.seminārs kopā – 295 EUR vai 1030 Lt 
  
Ar vislabākajiem vēlējumiem,
Kaspars un komanda 
P.S.
Būšu jums pateicīgs, ja šo informāciju jūs pārsūtīsiet tālāk saviem draugiem, kurus tā varētu ieinteresēt...