ceturtdiena, 2012. gada 7. jūnijs

L. Gorgo "Aptumsuma portāls"


Aptumsuma Portāls. 5-dimensionālās esības piedzimšana
Lorena Gorgo 2012.gada 12.maijā (fragmenti)
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
No Toreiz uz Tagad.
 
Kopš mana pēdējā enerģētiskā vēstījuma janvāra sākumā un tieši līdz manas jaunās elektroniskās programmas „Runā Šūna” pabeigšanai es izgāju cauri tam, kas tika izjusts pat kā vēl ekstremālāka bezdarbības transformācija, ja vien tas ir iespējams. Tāpat, kā daudzi no jums, es pavadīju lielāko daļu no pēdējiem četriem mēnešiem, iegremdējusies dziļi sevī, pārdzīvojot joprojām turpinošamies (at) dzimšanas sāpes un pilnībā koncentrējoties uz to, lai attīrītu visas atlikušās nepareizības un netīrumus sakņu līmenī. Ja es biju domājusi, ka esmu bijusi atslēgta no ārējās pasaules pēdējo 7 mana sevis patiesā „Es” meklēšanas ceļojuma gadu laikā, tad tagad man nākas atzīt, ka šie gadi ir bijuši ļoti „socializēti”, salīdzinājumā ar 2012.gada sākumu. Personīgi es uzskatu šo pēdējo „pastaigu” - pilnīgu lielākās daļas sevis pašas blīvo aspektu (emocionālā un fiziskā ķermeņu) pārveidi par līdz šim PAŠU SAREŽĢĪTĀKO lietu. Un tas vēl ir maigi teikts.
 
Nav tā, ka tas jau būtu beidzies, taču tiem, kuri atrodas sevis pašu atdzimšanas mokās, ir samērā viegli atšķirt, ka mēs atrodamies pašā fizisko centienu vidū, ar visām emocijām (un sāpēm) piedevām. It kā mēs visi pirmo reizi kļūtu par māti, nezinot, ko varam sagaidīt sevis personīgo dzemdību laikā un pēc tam, izjūtot vienlaicīgi gan nepacietīgas gaidas un baiļpilnu satraukumu par nezināmo. Un, spriežot pēc tā, ko es dzirdu, izskatās, ka nākamās četras nedēļas taisās būt blīvi piepildītas ar vēl lielāku skaitu iekšējo un ārējo pārmaiņu, atkarībā no mutācijas procesa intensitātes. Tieši tāpēc Septiņas Māsas laipni piedāvājas spēlēt savdabīgu vecmāšu lomu mūsu liktenī, piedāvājot dažus padomus, kas attiecas uz to, kā mums koncentrēties un kā elpot, kamēr viņi mūs ved cauri pilnīgam mūsu piecdimensionālā „Es” izpaušanās procesam.
 
Piecdimensionālā dzīve. Trīsdimensionālā pasaule.
 
Šī saita piedzimšana iezīmē ievērojamu pārbīdi kā mūsu dzīvē, tā arī pasaulē kopumā. Pastāv atšķirības starp 3D un 5D. Starp Tapšanu un Esību un to, ko tas nozīmēs aizvien vairāk palielinošamies cilvēku skaitam. No tā, ko es tagad varu pateikt, piedaloties Neredzamajiem, - mēs gatavojamies doties peldēt pilnīgi jaunos ūdeņos, ar jaunu kuģi un par ar jaunu kompasu. Mēs burtiski pārvēršamies par jauniem cilvēkiem, jaunā pasaulē, ar pilnībā jaunu perspektīvu („pilnībā” šeit ir uzskatāms par galveno/atslēgas vārdu), taču vienlaicīgi pastāvot līdzās vecajai pasaulei un brūkošajām struktūrām, lai savienotu realitātes. Un - ak, jā, - bez kartes.
 
Starp citu, ja jūs sākat justies kā (jauna) cilvēciskā eksperimenta dalībnieki – laipni lūgti klubiņā. Es izjūtu šo nākamo fāzi kā kaut ko, kas atgādina Trūmena šovu [filma ar Džima Kerija piedalīšanos – „Trūmens Bērnbenks – parasts cilvēks, kas dzīvo parastu dzīvi. Tikai viņš nezin, ka ikviena viņa kustība tiek novērota ar daudzām slēptajām kamerām, bet visa viņa dzīve tiek raidīta tiešajā ēterā pa visu pasauli. Trūmena dzimtene – Sīhevenas pilsēta – ir mākslīgi veidotas dekorācijas, bet visi tās iedzīvotāji – noalgoti aktieri. „Trūmena Šova” izpilddirektors Kristofors ar savas komandas palīdzību, līdzīgi Dievam, var mainīt pat laika apstākļus pilsētā. Speciālas tehnoloģijas zem šī milzīgā studijas kupola, kur tiek uzņemts šovs, to atļauj – Vikipēdija, utt. – tulk. piez.].
 
Faktiski, lūk, kāpēc tika izveidots TWYH.COM. Kā vieta, kur satikties un uzturēt saikni ar tiem, kuri sirdī līdzinās jums, galvenokārt tāpēc, lai atkal un atkal izlīdzinātos ar „realitāti”, atkarībā no tā, kā mēs to iepazīstam, atklājam un, gala rezultātā, (kop) radām jaunu pasauli. Kurā būs milzīga izglītojoša līkne, kas balstā uz manām pēdējām sarunām ar Māsām. Beigu galā – mēs nezinām, kā un kas mums ir jādara šajā jaunajā izplatījumā. Un tieši tajā ar ir tā būtība – mums vairs nav jādara nekas, izņemot to, kas ir mūsu sirdīs, izņemot to, kas mūs iedvesmo, kas mūs pievelk un kas mūsos izraisa patiesu radošu kaislību un bezgalīgu prieku.
 
Vēl vairāk – mums ir paredzēts nest šīs pilnīgi jaunās perspektīvas pasaulē kopumā vistiešākajā un praktiskākajā veidā, aizstāvot savu paplašināto piecdimensionālo klātbūtni un vienlaicīgi uzturot savu fizisko eksistenci (un līdzekļus priekš tās) trīsdimensionālajā (mūsdienu) pasaulē. No Plejādiešu viedokļa raugoties, nekas tāds vēl nekad agrāk nav noticis, tāpēc mums nāksies noskaidrot, kā to paveikt. Noskaidrot tādas lietas, kā – kā mums mijiedarboties ar ārējo pasauli, instinktīvi zinot, ka vesela pasaule atrodas mūsos? Vai kā mums uzturēt nesarežģījot saikni ar Avotu, iegādājoties kukurūzu „Piggly-Wiggly”? [lielveikalu tīkls – tulk. piez.] Kā mums līdzāspastāvēt starp pasaulēm, mijiedarboties ar citiem cilvēkiem, atrast sev līdzīgo sabiedrību, veidot savstarpējās attiecības un noteikt robežas, saglabājot sazemējumu un skaidrību neharmoniskā vidē, uzturēt un lietot mūsu jaunos bioloģiskos kostīmus, utt, u.tml.? Mums tik daudz kas ir jāizmēģina/jāpiedzīvo!
********************************************************************************
 
Lūk, ko ietver nākamais mūsu ceļojuma posms. Noskaidrot to, kā burtiski un fiziski pastāvēt pasaulē, kādu mēs tik ilgi esam radījuši sev galvā. Mēs esam izgājuši pilnu ciklu un tāpēc mums ir jāatgriežas bāzes līmenī un jāiemācās dzīvot uz Jaunās Zemes, jaunajā cilvēciskajā ķermenī, taču - kā galaktiskajam cilvēkam. Lielākā daļa no mums jūtas tā, it kā viņi būtu izsēdināti uz neīstās planētas, tā, ka jūs varat piekrist tam, ka atrašanās fiziskajā ķermenī (un labprātīga atrašanās tajā), vienlaicīgi saņemot apmācību par to, kā sevi uzturēt fiziskajā pasaulē (bioloģiski/finansiāli) ir uzskatāma par īstu burvestību.
 
Mēs visi zinām, ka iemiesošanās ir pats smagākais darbs, kādu mēs jebkad esam darījuši savā dzīvē. Tieši tāpēc tik daudzi cilvēki izvēlas izlikties, ka pēc tā nav nepieciešamības, un novirza pašsaglabāšanās, nodrošināšanas un atbalsta uzdevumu uz ārējiem avotiem. Un es nevaru teikt, ka nosodu viņus. Sava personīgā spēka pieprasīšana un sava patiesā „Es” sazemēšana – tas ir mokošs darbs.
 
Taču bez tā, bez katra mūsu aspekta ienešanas ŠAJĀ fiziskajā dzīvē, ŠAJĀ fiziskajā ķermenī, katrā ŠAJĀ brīdī, mums nav pilnīgi nekādu izredžu saglabāt sevi ŠAJĀ fiziskajā pasaulē. Tieši tāpēc mums tagad tiek liegtas pēdējās atlikušās ilūzijas, maldi vai iespējas aizbēgt, kas draud atturēt mūs no mūsu pašu spēka pieprasīšanas kā patiesiem savas realitātes radītājiem. Un tas nav nekāds pikniks. Virspusē uzpeld un turpinās uzpeldēt daži neērti atklājumi, lai parādītu un izceltu visu patiesību, ar jebkādiem paņēmieniem, jebkurā veidā un formā.
 
Mentālajā līmenī mēs visi zinām, ka „tur” neviena nav un nekad nav bijis, kas mūs no visa paglābtu. Taču šis darbs nozīmē integrēt šīs zināšanas ķermeņa līmenī. Jaunā pasaule ir šeit, taču tā pastāv ikviena no mums iekšienē un no katra no mums 100%-tīgi ir atkarīgs – vai mēs tajā [jaunajā pasaulē] ieejam vai nē. Tā nav fiziska telpa, kuru mēs apdzīvojam (pagaidām). Tā ir apziņas valstība, kuru mēs iemiesojam. Tā ir un būs pasaule, ko radījusi (universālās) MĪLESTĪBAS virzība un saprāts, tie, kuri ir sasnieguši pilnīgu (universālās) MĪLESTĪBAS mirdzumu, apvienojoties tiem, kuri jau ir pārkāpuši robežu, un tiem, kuri to gatavojas pārkāpt.
 
(attiecībā uz pāreju .. Māsas, garāmejot, pieminēja, ka nākamās desmitgades laikā vai aptuveni tā, daži no mums uzturēs izplatījumu, kurā jaunais un vecais saplūdīs (kā fiziskajā pasaulē, tā arī internetā). Šie saplūšanas punkti atradīsies tur, kur jaunajiem ar „tiltu” kontraktiem (skolotāji, gidi, dziednieki, utt) apveltītajiem cilvēkiem būs iespējams pavadīt jauniņos viņu skatījumā uz jauno pasauli. Šī grupa tika rūpīgi sagatavota tam, lai nestu savas jaunā kalpošanas līmeņa veltes tiem, kam tas ir nepieciešams vai, lai sagatavotos pārejas īstenošanai).
 
Pacelšanās Ceļojums burtiski paceļ mūs kosmosā un atgriež atpakaļ, un, tomēr, mums nekad nevajag nekur iet, lai atrastu visumus, kuri vienmēr ir mūsos. Un tagad ir pienācis laiks piemērot mūsu iekšējos visumus ārējai pasaulei, efektīvi izmantot katru sevis daļu ikdienas dzīvē, būt par tiem, kas mēs vienmēr patiesi esam bijuši un esam, praktizēt to, ko mēs metaforiski esam sludinājuši, un dzīvot, rādot patiesu piemēru.
 
Tas ir tik vienkārši, kā pīrāgs – pastāvēt „mīlestībā un gaismā” savā galvā un savā pasaulē, taču ienest šo enerģiju savā sirdī, mājā un apkārtnē, savā ķermenī, prātā un šūnās, savā darbā, dzīves mērķos un visās savstarpējās attiecībās (ieskaitot un jo īpaši – savstarpējās attiecībās pašam ar sevi) – tas ir pilnīgi cits salikums. Šī iemesla dēļ priekšplānā tiek izvirzīti visstiprākie, visuzņēmīgākie kareivji, vistīrākie, ar visneiztērētākajām sirdīm un ar visskaidrāko redzējumu par to, kas patiesībā ir iespējams aiz netveramā sadalītības priekškara robežām.
 
Šī gada otrajai pusē mēs visi sapratīsim, cik tālu esam tikuši patiesajā „Mīlestības un Gaismas” ļaušanā visos savas dzīves un sava ķermeņa aspektos. Pierādījumi tam tiek saņemti nemitīgi, jo mūsu smagais darbs sāk nest savus augļus.
*********************************************************************************
 
Portāls
 
Laika periodā no 20.maija līdz 20.jūnijam mums ir īpaša iespēja atstāt (ego-dominējošo) dualitātes pasauli uz visiem laikiem. 20.maijs iezīmējas ar retu saules aptumsumu, kad notiek izlīdzināšanās starp Zemi, Mēnesi, Sauli, galaktisko kodolu un mūsu centrālo Sauli un Alkionu (Alcionu) – vienu no Plejāžu zvaigznāja zvaigznēm. Māsas uzskata, ka šī izlīdzināšanās būs faktiskais sākums tam, ko viņas dēvē par „vienas/vienotas pasaules esību”.
********************************************************************************
Es dzirdu, ka pēdējās dienās mums tika sniegta neliela atelpa, iespēja atgriezties savā centrā, atjaunot spēkus un ievilkt elpu, pirms izdarīt lēcienu „ar sirdi pa priekšu” nezināmajā. Man šķiet, ka tās būs pēdējās dzemdību spazmas, kad mēs jau tā esam piekusuši, ka kaut kam mūsos iekšā būs jāiznāk virspusē, lai pārņemtu vadību. Māsas saka, ka uz to laiku, kad mēs no jauna iznāksim otrā pusē, mēs burtiski izdarīsim mūsu pirmo ieelpu, kā no jauna dzimušie mūsu patiesajos, īstajos cilvēciskajos „Es”.
 
Fiziskā rekalibrācija
 
Lielākā daļa mūsu uzmanības šajā gadā līdz šim tika koncentrēta uz fizisko. Uz mūsu ķermeņiem, veselību, jaunā līmeņa projektiem un mērķiem, mājām, apkārtni, utml. Visas šīs ārējās lietas bija līdz galam jāsagatavo, taču visa šī restrukturizācija ir vajadzīga tāpēc, lai visus mūsu dzīves aspektus saskaņotu atbilstoši piecdimensionālajai pieredzei. Lai iekšējos visumus saskaņotu ar ārējo pasauli. Mēs vienlaicīgi radām/dzemdējam gan savus fiziskos „Es”, gan jauno pasauli. Gan viens, gan otrs ir satriecoši un nes atbrīvošanu.
 
Mūsu jaunās, patiesās dzīves fiziskošana rit pilnā sparā, sākot ar marta Saulgriežiem, un turpināsies vēl ilgu laiku pēc vasaras Saulgriežiem. Mēs nupat tikai sākam pamanīt brīnišķīgās pārmaiņas, kādas parādīsies pēc tam, kad nosēdīsies mūsu pārejas putekļi. Ķermenim, prātam un dvēselei ir jānonāk pilnīgā atbilstībā, kas nozīmē, ka šīs pēdējās galvas reiboņu, apātijas, noguruma, depresijas, muskuļu sāpju, u.tml. lēkmes var attiecināt uz šo nepieciešamo bioloģisko rekalibrāciju.
 
***********************************************************************************
Kā vienmēr, vienīgais, kas mums tiek prasīts darīt – ir vienkārši BŪT. Ļaujiet, ļaujiet un ļaujiet – tāpēc, esam gatavi vai nē – mēs ejam!