pirmdiena, 2012. gada 25. jūnijs

Jūsu ierašanās uz Jaunās Zemes



Pamelas Kribbes čenelings ar Ješua
Dārgie draugi,
Es esmu šeit, es esmu Ješua. Es esmu jūsu brālis. Es esmu tik tuvu jums tagad. Un ar ‘tagad’ es nedomāju tikai šo brīdi, bet šajā ērā, šajā laikmetā. Jūs visi tik ļoti esat mainījušies. Es zinu daudzus no jums no tiem laikiem. Mēs esam bijuši kopā agrāk. Laikā, kad es dzīvoju uz Zemes, es satiku daudzus no jums. Un gadsimtu laikā tieši pēc manas dzīves daudzi no jums juta vēlmi iemiesoties uz Zemes. Jūs jutāties atvērti cilvēku kolektīvajā apziņā. Jūs gribējāt veicināt šo atvēršanos, apziņas pamošanos. Tajā laikā tika iesēta jaunā apziņa. Kā jūs zināt, tas tika sagaidīts ar lielu pretestību. Jūs visi esat pieredzējuši šo pretestību jūsu pašu dzīvē, šajā dzīvē un tāpat arī iepriekšējās dzīvēs. Jums ir sajūtas, kuras ir atšķirīgas no citu cilvēku sajūtām, un tādēļ jūs jūtaties vientuļi. Jūs esat jaunās apziņas priekšgājēji, pionieri. Šajā laikā, šajā paaudzē notiek cilvēka apziņas atvēršanās visā pasaulē. Es esmu šeit, lai svinētu to kopā ar jums. Jaunā ēra patiesi dzimst tieši tagad. Varbūt jūs ne vienmēr jūtat to tā, jo jūtaties reizēm noraizējušies. Bet es varu redzēt pamošanos jūsu dvēselēs ļoti skaidri. Es esmu šeit, lai sveiktu jūs un godinātu jūs no maniem sirds dziļumiem.
Mana dārgā māsa Marija Magdalēna ir šeit tagad ar mani, arī citas līdzīgi domājošas dvēseles.
[Daži cilvēki sāk raudāt...]
Ir patīkami redzēt jūsu asaras. Tā ir jūsu saistības ar mums zīme. Mēs esam šeit, lai svinētu kopā ar jums. Ko mēs gribētu visvairāk darīt šajā laikā, ir mazgāt jūsu kājas, nomesties ceļos pie jūsu kājām un mazgāt tās. Tas ir mūsu cieņas un pagodinājuma žests jums. Mēs negribam, lai jūs skatītos uz mums kā uz meistariem, mēs esam jūsu draugi, jūsu brālis un māsa. Un tā, mēs aicinām jūs būt priecīgiem kopā ar mums, jo jaunā ēra ir patiesi sākusies. Mēs zinām, ka jūs joprojām jūtat satraukumu par pagātnes un par nākotnes nastām. Bet mēs aicinām jūs citādi paskatīties uz šīm nastām. Tas ir tāpēc, ka jūs esat gājuši caur baiļu, bēdu un grūtsirdības dziļumiem, tas ir tāpēc, ka jūs esat pārdzīvojuši to, ka tagad jūsu sirdīs ir telpa līdzjūtībai. Patiesai līdzjūtībai sev un citiem. Tā ir Kristus apziņas būtība. Patiesi saprast, ka tas, kam otrs cilvēks iet cauri, nav vērtējams, vienkārši esiet kopā ar šo otru cilvēku no dvēseles uz dvēseli. Tā ir Kristus sēklas un Kristus apziņas būtība. Jūs esat tajā tagad. Jums nav jāstrādā tik smagi ar sevi vai jādomā, ka jums ir jāuzlabo sevi. Mēs vēlamies, lai jūs varētu redzēt to no mūsu redzes viedokļa: ka jūs esat teicami, kādi jūs esat.
Taču mēs saprotam, ka savā ikdienas dzīvē jūs joprojām cīnāties ar sāpīgām emocijām. Un tā, mēs atkal aicinām jūs ceļot ar mums nelielā iztēles vingrinājumā. Iztēlojieties, ka jūs stāvat vārtu priekšā. Durvis jau ir atvērtas, un jūs stāvat uz Jaunās Zemes sliekšņa. Jūs jau varat sajust šīs Jaunās Zemes enerģiju, mieru un harmoniju. Un jūs varat redzēt dabas skaistumu. Tas faktiski var izskatīties mazliet līdzīgi valstij, kurā mēs tagad esam [Francijas Dienvidos, kalna virsotnē], jo dabas skaistums un pirmatnība šeit līdzinās Jaunās Zemes enerģijai. Un, kad jūs stāvat šo vārtu, šo durvju tuvumā, jūs turat bērnu aiz rokas. Jūs pamanīsiet, ka šajā bērnā ir satraukums, ka viņš vēlas iet uz priekšu jaunajā zemē, bet jūs varat sajust arī bailes viņa vai viņas ķermenī. Šķiet, tas ir liels solis – atstāt veco aiz muguras un ieiet Jaunajā Pasaulē. Bērns joprojām ir nobijies no visa, kas viņam ir viņa vecāku un sabiedrības stāstīts. Viņš vai viņa baidās uzticēties un izdarīt lielu lēcienu uz priekšu.
Tagad sajūtiet šī mazā zēna vai meitenes roku sevī. Šis bērns atspoguļo jūsu nemierīgo daļu, kurai ir bail spert nākamo soli. Tā ir traģēdija, ko mēs dažreiz pamanām jūsos. No vienas puses, jūs tik ļoti ilgojaties iet mājās, lai atkal pieredzētu mieru un harmoniju, kas pieder jums. No otras puses, jums ir bail aiziet no vecā, pat ja ir ļoti sāpīgi pie tā turēties. Mēs atkal aicinām apskaut bērnu un nomierināt viņu. Sajūtiet, kā tas atslābinās jūsu rokās. Tagad vērojiet, vai viņš grib spert dažus soļus uz priekšu. Bet nenosodiet viņu, ja viņš joprojām ir izbijies. Pasakiet bērnam, ka jūs esat tur priekš viņa vai viņas jebkuros apstākļos un ka jūs būsiet viņa pavadonis.
Pat ja jūs joprojām esat palikuši uz sliekšņa, tikai šīs jaunās zemes sākumā, ieelpojiet tās enerģiju. Jūs patiešām nākat tagad mājās, un Mājas ir uz Zemes. Jūs bieži esat domājuši, ka mājas ir kaut kur citur, ka tas ir kaut kur augšā debesīs, no kurienes jūs atnācāt. Taču mērķis jūsu ilgajam ceļojumam caur daudzām dzīvēm ir atnest debesis lejā uz Zemi un dalīties ar tām ar jūsu biedriem cilvēkiem. Jūsu uzdevums ir nest debesu enerģiju lejup uz Zemi. Pagātnē jums bieži bija jāslēpjas, jo jums bija šī vēlēšanās. Slēpšanās laiks tagad ir beidzies. Jūsu klātbūtne ir nepieciešama šeit un tagad. Jūs joprojām esat apziņas priekšgājēji, pionieri. Un mēs aicinām jūs nostāties tagad savā spēkā un lepoties par sevi. Tam nav nekāda sakara ar ego, tā ir patiesa jūsu dvēseles izpausme.
Tāpat mēs mudinām jums sanākt kopā kā gaismas darbiniekiem un dalīties ar jūsu enerģijām. Ir pienācis laiks apvienoties ļoti atklātā un elastīgā veidā. Esot atvērtiem pret katru, jūs paātrināt jūsu izdziedināšanās procesu. Īpaši šajā jūsu valsts reģionā enerģijas ir ļoti piemērotas šim izdziedināšanās procesam. Mēs aicinām jūs just to priekš sevis. Sajūtiet Zemes enerģiju, kā tā nāk pie jums no zemes jums zem kājām. Viņa ir atvēra, un viņa vēlas pieņemt jūs. Viņa vēlas atbalstīt jūs un nodrošināt jūs ar visu, kas jums nepieciešams kā cilvēciskai būtnei. Materiālajā līmenī jūs redzēsiet, ka uz Jaunās Zemes cilvēki būs apmierinātāki ar vienkāršu rocību, bet viņi neizjutīs to kā trūkumu, kā sava veida nabadzību. Viņi būs godbijīgāki pret Zemi, un viņiem būs dzīvesveids, kas ir harmoniskāks ar dabu. Tā vietā, lai barotu sevi ar materiālām lietām, viņi apmierināsies ar garīgo ‘barību’. Viņi jutīsies pabaroti no savstarpējām attiecībām, kuras viņiem ir ar sevi pašu, ar dabu un ar citiem cilvēkiem.
Mēs aicinām jūs rādīt šī dzīvesveida piemēru jūsu pašu dzīvē. Dalīšanās ar enerģijām ar citiem gaismas darbiniekiem palīdzēs jums palikt iedrošinātiem un koncentrētiem uz savu mērķi. Sviniet savu ierašanos uz Jaunās Zemes kopā. Tas ir mūsu vēstījums šodien. Mēs esam cerību un prieka pilni par jums.
© Pamela Kribbe 2012
www.jeshua.net

tulkoja Jānis Oppe