pirmdiena, 2012. gada 25. jūnijs

Skype-konference 03.01.2010


 

Konferencē uzdoto jautājumu saraksts:
1. Pirmā jautājuma sākums netika ierakstīts, jautājums bija par Antarktīdu, vai ir dzīvojušas tur senās civilizācijas...
2. Sveicināti, Ješua un Nika! Pastāstiet par zīmīgajiem pamata momentiem Krievijai 2010. g., dažām reālijām?
Papildinājums 2. jautājumam. 2010. gadu militārie analītiķi ir apzīmējuši kā visvājāko mūsu aizsardzības spējas nozīmē, sakarā ar ko pasaules valdība ir nodomājusi realizēt šo aspektu.
3. Par iedzīvotāju daudzuma augšanu uz Zemes un resursu samazināšanos.
4. Jautājums attiecas uz DNS slāņu aktivizāciju. Pēc pēdējās Krajona informācijas 2010. gads saistīts ar DNS trešo slāni. Vai nepieciešama apzināta aktivizācija, jeb visi iziet to vienlaicīgi? Un cik slāņiem ir jābūt aktivizētiem minimāli pārejai 2012. g.?
5. Vairs nav noslēpums, ka mēs ar bailēm pievelkam to, no kā baidāmies. Taču interesanti, kā tas darbojas tajā gadījumā, kad baidās cilvēks ne par sevi, bet, pieņemsim, par savu bērnu? Ja tas ir vecāks – viņš baidās par bērnu, teiksim, 11-14 gadu vecumā. Ja pats bērns nebaidās, bet vecāki baidās, ka ar viņu kaut kas notiks, tad, vai pievelk vecāks, lūk, ar šīm bailēm bērnam problēmas?
6. Tam, lai dzīvotu pēc Dieva gribas, ir svarīgi koriģēt savas vēlēšanās ar Viņa gribu?
7. Par upura būtību.
8. Tagad, man liekas, ka visām slimībām savā pamatā ir garīgās traumas un enerģētiskas kļūmes, tāpēc ārstēt slimības vajag ne ar tabletēm, bet apziņas pacelšanu.
9. Kādā mērā māksla ietekmē vibrāciju paaugstināšanos?
10. Kas tie tādi ir sliekšņa sargi un viņu loma cilvēku dzīvē? (no pavēlējumiem)
11. Spēki, stāvoši aiz pasaules valdības, nav ieinteresēti Pārejā un cenšas nepieļaut masveida vibrāciju paaugstināšanos. Kā tas izpaudīsies atlikušajos trīs gados un ko var sagaidīt no viņiem, kādas masveida iedarbības?
12. Kas mēs esam (skype-konferences dalībnieki)? Kāds mums ir uzdevums?
13. Kas tā tāda ir Galaktiskā Konfederācija?
 
1. Pirmā jautājuma sākums netika ierakstīts, jautājums bija par Antarktīdu, vai ir dzīvojušas tur senās civilizācijas...
... Jautājums saistīts ar to, ka ļoti liels skaits Akašas Hroniku, kuras tieši bija klātesošas ap šo planētu, daļa no tām tika bojāta un bija pazaudēta, visādā gadījumā civilizācijai uz planētas. Taču Garīgajai Hierarhijai ir visas kopijas, un tagad, kad ir sākusies planētas augšupcelšanās, tika pieprasīti ieraksti, kuri ir saglabājušies uz pašas planētas sakrālajām struktūrām, ne Akašas Hronikas, bet kristāli planētas smalkajā plānā (tie glabā visu šo informāciju). Un tagad šī informācija praktiski visa jau ir atjaunota, un augstākajās struktūrās tā visa ir.
Atbildot konkrēti uz šo jautājumu, es varu teikt, ka ģeogrāfija, tāda, kādu mēs zinām to tagad, bija cita, un Antarktīdas rajons nebija apdzīvots nekad (tiek domāts, uz tās 3D līmeņa Zemes). Taču ledus cepures, kuras eksistē uz poliem, spēlē ļoti lielu lomu tās telpas-laika matricas radīšanā un uzturēšanā, kura eksistē planētai, tas ir, tās realitātes radīšanā un uzturēšanā, kuru mēs zinām. Pēc savas būtības, šie ledus veidojumi ir matērijas 3D līmeņa uzturēšanas programmas. Un tas, ka šo ledus cepuru kušana notiek, īpaši Dienvidpolam, tieši liecina par to, ka šīs programmas mainās. Tas nekādā veidā nav saistīts ar dažādām versijām, kuras tiek izvirzītas, tā ir lieta, kura nekādi nav atkarīga no cilvēku darbības uz šīs planētas, no tām civilizācijām, kuras šeit tagad ir klātesošas.
Taču man jāsaka, ka tajā veidā, kādā mēs zinām Antarktīdu un tās ledus cepures, par kurām es tagad teicu, tās nekad nav apdzīvojuši fiziski ķermeņi praktiski nekad, izņemot to brīdi, kad bija liela planētas pārpolēšana, kura bija klātesoša planētas vēsturē, – kad notika ievērojama polu nobīde, kuru mēs zinām kā lielo apvienošanu. Tajos laikos tajā vietā bija – nezinu, kā to nosaukt – kontinents vai diezgan liela sala. Šī vieta toreiz bija ekvators, atradās ekvatoriālajā zonā. Tā bija diezgan liela sala, uz kuras bija dzīvība, bija civilizāciju klātbūtne, pamatā tās bija... – tagad es precizēšu, tagad dvēseles kanālā uz mūsu konferenci vienlaicīgi ir sapulcējies daudz skolotāju – saka, ķermeniskā, materiālā iemiesojumā iekš 3D tur nebija neviena, taču 4-jā, 5-jā, 6-jā un 7-jā blīvumā, bet šie blīvumi vienmēr ir bijuši klātesoši un tagad ir klātesoši uz šīs planētas, tur eksistēja civilizācijas, viņas tur bija klātesošas.
Kas attiecas uz tagadējo Antarktīdu, tad šajā rajonā atrodas diezgan daudz citplanētiešu bāzu tagad, kuras seko ledāju, par kuriem es jums pašā sākumā teicu, programmu stāvoklim, un tās pilda savu darbu, kuru ir pildījušas šeit vienmēr. Bez tam, uz poliem, īpaši tagad kaut kur pēdējos 27 gados ir atvērti ļoti spēcīgi portāli, ar kuru palīdzību tiek veikta plūstoša un lēna vienu programmu dzēšana un to nomaiņa ar planētas augšupcelšanās programmām. Ja jūs apmierina atbilde tādā apjomā, tad pie tā apstāsimies.
Kas attiecas uz artefaktiem: artefakti tur ir klātesoši. Taču tikai tiem, kam piemīt apziņas līmenis ne mazāks kā 4-tais un piemīt kvantu apziņas iespējas, var būt pielaides pie šiem līmeņiem. Civilizācijas, kuras visu tur kontrolē, atrodas 6-jā apziņas līmenī, bet ir artefakti, kuri ir izpausti 4-jā līmenī. Un, ja ir pieeja tādām lietām, tās var tik izpaustas, taču diezin vai uztverei un apzināšanai cilvēkiem, kuri atrodas masu apziņas līmenī. Diezin vai tie var nonākt rokās cilvēkiem, kuri nav apzinājušies pietiekami, lai pareizi tiktu skaidrībā ar šiem artefaktiem, tāpēc ka pēc savas būtības artefakti – tas ir tas, kam piemīt diezgan liels spēks no 3-šā apziņas līmeņa cilvēka redzes viedokļa un nevar tikt viņa izmantots adekvāti. Tā kā ar artefaktiem vispār uz šīs planētas ir notikušas dažreiz ne visai patīkamas lietas, tad ir artefaktu aizsardzības programmas, un tie visi atrodas zem pietiekami solīdas novērošanas un apsargāšanas.
2. Sveicināti, Ješua un Nika! Pastāstiet par zīmīgajiem pamata momentiem Krievijai 2010. g., dažām reālijām?
2010. gads – ļoti nozīmīgs gads. Taču man vispirms jāsaka, ka mēs, protams, redzēsim, kā norit notikumi, taču mums nav jāaizmirst viens ļoti svarīgs moments – tas ir tas, ka, neskatoties uz to, ka eksistē lielais Dievišķais Plāns attiecībā uz šo Saules sistēmu, attiecībā uz šo planētu, un visi mēs kā dvēseles, pirms iemiesoties šeit, bijām pieņemtas šī plāna sastāvā ar kaut kādām savām programmām (varbūt, mēs par to neatceramies tagad, daudziem tuvākajos gados tas viss pamazītēm noskaidrosies), taču tomēr, tas, kā attīsties notikumi uz šīs planētas, tajā skaitā arī Krievijā, pēc daudziem parametriem ir ļoti atkarīgs no tā, kā attīsties Zemes iedzīvotāji, kā modīsies cilvēce, kā strādās Gaismas Darbinieki, cik aktīvi un “kvalitatīvi” modīsies jaunie bērni, kuri pēc savas būtības ir jaunās, sestās civilizācijas, kura būs uz 4-tā līmeņa planētas, pamats. Un tieši no tā, kā noritēs apziņas pacelšanās, cik aktīvi un daudzos plānos notiks šis process, ir atkarīgs arī tas, kādas varbūtības atklāsies tajā vai citā brīdī uz šīs planētas, konkrēti, arī Krievijai.
Tomēr saskaņā ar Dievišķo Plānu, kurš sākotnēji eksistē šeit, un visiem Dievišķajiem Pavēlējumiem, kuri šeit strādā, lūk, šis notikumu attīstības daudzvariantums, par kuru es runāju, tas vienalga iekļaujas kaut kādos laika ietvaros. Un 2010.gads daudzējādā ziņa būs ļoti zīmīgs un noteiks, kādā veidā attīstīsies notikumi 2011. gadā. Viens no mūsu lēmumiem, un atkal atbilstoši šim Plānam, ir tas, ka mēs vienmēr paļaujamies uz to, ka visas šīs programmas noritēs pašā optimālākajā, pašā vislabākajā veidā, un mēs visi aktīvi piedalīsimies šajās programmās. Tika plānots, ka visi procesi notiks diezgan plūstoši uz planētas.
Tagad strādā Gaismas Darbinieku grupas, strādā kopā ar Galaktisko Konfederāciju, strādā pēc situāciju, nelabvēlīgu no cilvēka ķermeņa redzes viedokļa, attīstības mīkstināšanas programmām. Es runāju par dažādām kataklizmām. Konkrēti, arī mūsu grupa, kura strādā un raksta savas atskaites vietnē “Преображение[1]”, tā nodarbojas ar šiem jautājumiem. Ja jūs esat skatījušies šīs atskaites, tad jūs redzējāt, ka mēs periodiski nodarbojamies ar to, ka sarunājamies ar uguns, ūdens, gaisa gariem, pieslēdzam viņus vispārīgiem izlīdzināšanas uz planētas procesiem, pastāvīgi sazināmies ar pašu planētu – Gaiju. Un visus iespējamos sašķiebumus no negatīvā, kurš pastāvīgi uzšļācas pietiekami lielos daudzumos, mēs cenšamies izlīdzināt, dzēst kaut kādus vulkānus, izlīdzināt milzīgas teritorijas, apstrādāt ar gaismu kaut kādus tumšus apgabalus. Tāpēc ka tādā sašķiebumā, kad vienā vietā sakrājas daudz gaismas, bet citā – daudz tumsas, vai kad norit spontāns kaut kādas negatīvas enerģijas izsviedums, un tā kā mēs ar šo planētu – esam vienota dzīva būtne, tad reakcija nekavējoties ietekmē to vai citu planētas daļu. Tādi, lūk, sašķiebumi izsauc taifūnus, tektoniskas nobīdes, vulkānu izvirdumus utt. Lūk, šos visus sašķiebumus mēs cenšamies izlīdzināt, lai pēc iespējas mazāk tādu nepatikšanu būtu cilvēcei šajā laikā.
Vispār, situācija tik ļoti pastāvīgi mainās, ka kaut kādi momenti, tā analīze, kuru dod man Galaktiskā Konfederācija, arī mainās. Galaktiskā Konfederācija viscaur novēro planētas stāvokli, kura atrodas pārveidošanās un augšupcelšanās stāvoklī, kura novēro burtiski katru cilvēku, kurš šeit dzīvo, katru dvēseli, kura šeit ir iemiesota, visus tos spēkus, kuri pieskata katru no mums (es runāju par garīgajām būtnēm, kuras pieskata, – par mūsu sargeņģeļiem, skolotājiem, audzinātājiem utt.), tas ir, šeit ir ļoti liels skaits gaišo būtņu, kuras pastāvīgi par mums gādā, kuras ir gatavas palīdzēt mums jebkurā brīdī.
Taču tomēr, kā jūs zināt, ļoti daudzu cilvēku apziņas stāvoklis vispār nav ar noslieci aizdomāties par visu to, un ir pietiekami daudz cilvēku, kurus neaizkustina kaut kādu kataklizmu esamība uz planētas, ja tas neskar tieši viņu ģimenes. Nu, bet cilvēki, kuri ir attīstīti visos šajos jautājumos, viņi, neapšaubāmi, rūpējas par katru būtni, tā kā mēs nenošķiram sevi ne no viena uz šīs planētas, tāpat kā nenošķiram sevi no šīs planētas, tā kā mēs lieliski saprotam, ka mēs visi esam pēc savas būtības viens liels organisms, un visi mēs lielā nozīmē esam atkarīgi cits no cita, no tā, kā jūtas katrs no mums. No tā, cik katrs no mums ir harmonisks, būs atkarīgs ļoti daudz kas no tā, kas un kā notiks uz šīs planētas.
Krievijai ir piešķirta diezgan liela loma visos procesos, kuri tagad notiek. Mēs neesam teikuši jums vēl par to, taču, iespējams, ir jēga tagad par to pateikt, ka planēta ir iestājusies Galaktiskajā Konfederācijā. Tas notika aizgājušā gada 23. decembrī[2]. Tas bija uzreiz pēc augstāko būtņu Lielās Padomes sēdes uz šīs planētas, kad tika lemts jautājums, kādā apjomā un kādam mērķim dot enerģijas pārveidojumiem šeit. Un pēc informācijas no Aštara, Krievija ir vienīgā valsts uz šodienu uz šīs planētas, kura oficiāli ir stājusies savstarpējās attiecībās ar Galaktisko Konfederāciju. Tas liecina jau par diezgan daudziem momentiem. Vispirms tas liecina par to, ka Krievijā, pat varas līmeņos, notiek, varbūt pagaidām ne ļoti pamanāmas, taču pamanāmas pārmaiņas to cilvēku sastāvā, kuri tiek pielaisti varai. Pie varas nāk cilvēki, kuriem ir jau lielāka atbildība, paplašinātāka apziņa attiecībā pret to apziņas stāvokli, kurā viņi bija. Un nav nejauši, ka tagad Krievijā ir ļoti liels Gaismas Darbinieku, kuri šeit ir dzimuši, blīvums uz vienu iedzīvotāju. Tāpat Krievijā ir pats augstākais procents bērniem, kuri mērķtiecīgi ir dzimuši šeit pārveidojumiem, tas ir, tie, kas ir atnākuši šurp jau pārveidot šo 4-tā apziņas līmeņa planētu, tas ir, tā jaunā civilizācija, par kuru es teicu.
Kas notiks 2010.gada laikā? Es nezinu, kas notiks Krievijā. Es nezinu ne tāpēc, ka man tas nav interesanti, mums vienkārši nesaka par kaut kādiem notikumiem. Mēs visi, atrodoties šeit ķermeņos, esam tikai parasti cilvēki. Un mums neatklāj to informāciju, kura ir visvarbūtīgākā. Neatklāj to vairāku iemeslu dēļ. Viens no iemesliem ir tas, ka, saņemot kaut kādu informāciju, tā momentāni izplatās, nonāk pie dažāda apziņas līmeņa cilvēkiem un var tik daudzu uztverta pilnīgi neadekvāti. Un var izsaukt paniskus noskaņojumus, kaut kādas darbības, balstītas uz saviem priekšstatiem, balstītas uz savas apziņas stāvokli, uz prāta stāvokli, un tas var ietekmēt sliktākajā veidā to, kādā veidā tomēr sakritīs varbūtības rezultātā. Tāpēc ka burtiski ar katru savu darbību, katru savu domu, savu stāvokli mēs patiešām ietekmējam tās teritorijas, kurās mēs dzīvojam. Īpaši tas attiecas uz tiem cilvēkiem, kuri jau augšupceļ savu apziņu, kuri atrodas izmaiņu procesos, maigās augšupcelšanās procesos. Atstarpe starp apziņu, kura paceļas, un prāta spiedienu, atrodas visiem dažādās stadijās. Un, esot jau ar zināmu spēku, pietiekami augstu ANL – augstāk par 8-10, un atrodoties vēl pietiekami stiprā pašas matērijas un vērtējumu no prāta iedarbībā, var, esot ar zināmu spēku, ļoti stipri kaitēt. Tāpēc šo informāciju pilnīgi likumsakarīgu lietu dēļ, par kurām es saku, mums neatklāj. Tā kā, patiešām, dara pareizi.
Papildinājums 2. jautājumam. 2010.gadu militārie analītiķi ir apzīmējuši kā visvājāko mūsu aizsardzības spējas nozīmē, sakarā ar ko pasaules valdība ir nodomājusi realizēt šo aspektu.
Lieta tā, ka militāristu ietekme pakāpeniski kritīsies jauno enerģiju, kuras nāk uz planētu, apstākļos. Tas nav kaut kāds nepamatots apgalvojums. Var teikt, sak’, jaunās enerģijas nāk, bet mēs nemanām! Nemanām, daudzi nemana. Taču ne tie, kas strādā ar šīm enerģijām, kas tās šurp atved. Visjutīgākā iedzīvotāju daļa, tie, kas jau ir sākuši mosties, tie neredzami jūt šīs pārmaiņas. Kas tas ir – vecās enerģijas? Tas tajā skaitā ir arī agresīvas uzvedības un pasaules kā draudu agresīvas uztveres enerģijas. Jaunās enerģijas, kuras nāk, izspiedīs šīs vecās enerģijas, un tāpēc arī militāristu, tajā skaitā ar militāro analītiķu, attieksme mainīsies. Mūsu parastās dzīves līmenī jūs to pamanīsiet. Viens no spilgtiem piemēriem, kad jaunās enerģijas nodzēš vecās – tā ir finansu krīze, kura, starp citu, padziļināsies. Tieši tādā pašā veidā jaunās enerģijas izspiedīs vecos priekšstatus.
Cilvēces kara mašīna vispār sāks mainīties, tas ir, arvien vairāk un vairāk jaunās enerģijas sāks atbalstīt tos pārstāvjus, tajā skaitā arī militāristu vidū, kuri domā pietiekami prātīgi. Un, ja arī paliks kaut kāda militāra doktrīna, tad attīstīsies tie militārās stratēģijas virzieni, kuri veicinās vienkārši agresijas savaldīšanu attiecībā pret kaimiņiem, no kuriem baidās. Taču nekādā gadījumā šīs enerģijas neatbalstīs virzienus, saistītus ar agresijas izpausmi un militārā potenciāla pieaudzēšanu uz šīs planētas.
Nezinu, vai mēs esam jau runājuši par to, varbūt citos kaut kādos čenelingos tas bija: šīs planētas novērojumi taču tiek veikti simtiem gadu. Atomieroču uzvedības novērošana tika veikta pastāvīgi. Izraisīties lielam atomkaram šeit vienkārši neļaus, šeit jau 7 reizes ir tikusi apturēta kodolkonflikta iespēja uz šīs planētas, un tas tiks apturēts tālāk. Tas ir, tas ir tas, kas principā sen jau varēja iznīcināt cilvēci, taču tomēr, pateicoties divām citplanētiešu programmām (konkrēti ar to nodarbojas Andromēda) tas viss neattīstās tālāk par kaut kādiem mēģinājumiem veikt pirmo šāvienu, kurš sāktu tāda līmeņa karu. Tāds karš netiks pieļauts, un tas arī ir Dievišķais Pavēlējums, kurš ir bijis šeit vēl no tiem laikiem, kad tika iznīcināta planēta Marduks, un kad daļa dvēseļu no tās atnāca uz Zemi, daļa – uz Marsu. Galu galā, arī Marss iznīcināja savu civilizāciju 3-šajā līmenī. Tur līdz šim laikam vēl ir paaugstināts radioaktīvā fona līmenis. Viņi iznīcināja sevi atomkarā. Un no tā laika, pēc tam, kad nācās Saules sistēmu savest kārtībā, lai tā neizkaisītos pavisam, tā kā bija nobīdes planētu kustībā, šeit, Saules sistēmā un vispār šajā galaktikas atzarā ir aizliegtas tamlīdzīgas tehnoloģijas. Tāpēc agresivitātes izpausme tādejādi tiks apstādināta. Plus jaunās enerģijas. Es domāju, ka mēs novērosim visi, kā jebkuru konfliktu mierīgas noregulēšanas procesi prevalēs pār variantiem, kad konfliktos, kuros pietiekami daudz nogalina cilvēci, tiks risināti, pielietojot militārus spēkus.
Tāpēc nav vērts satraukties par aizsardzības spēju vai par kaut kādiem kariem. Es domāju, ka, jau sākot ar 2010.g., pat lokālie kari tiks pietiekami ātri dzēsti, un tas notiks ar apsteidzošiem momentiem. Ja kaut kas raisīsies vaļā, ļoti ātri tiks savests kārtībā. Atkal taču, galvenokārt, ne ar militārām metodēm. Tās ir tās reālijas, kuras izpaužas to jauno enerģiju ietekmē, kuras nāk uz planētu.
3. Par iedzīvotāju daudzuma augšanu uz Zemes un resursu samazināšanos.
Zemes iedzīvotāju skaits tuvākajā laikā jau pietiekami intensīvi tiks regulēts. Ja vēršas pie skaitļiem, Zemes iedzīvotāju skaits kritīsies uz diezgan masveidīgas daudzu dvēseļu aiziešanas no planētas rēķina. Taču no 2010. g. līdz 2015. g., kā man tagad vēsta, tas būs ne pārāk pamanāms iedzīvotāju skaita kritums, tas uzturēsies apmēram vienā un tajā pašā līmenī. Kopējā skaita krituma nebūs, vienkārši šurp nāks jaunie bērni un diezgan daudz cilvēku mirs, aizies dabiskā nāvē no šejienes.
Tāpēc apstākļos, kuri tagad tiek organizēti uz planētas pārejas statusā, nebūs kaut kādu sašķiebumu, un, lūk, šīs runas par to, ka planētas iedzīvotāji sāks mirt no bada, tāpēc ka nebūs resursu, daudzējādā ziņā ir pārspīlētas. Taču tas, ka cilvēci sagaida ļoti daudz visdažādāko izmaiņu – tas patiešām ir tā. Ja notiks kaut kādi varianti, saistīti ar masveida badu kaut kādā vietā, tad, vai nu tā būs ieplānota dvēseļu aiziešana ar karmas atstrādi, vai arī šai reģionā tiks dotas citplanētiešu tehnoloģijas, kuras spēs atrisināt problēmu, tajā skaitā arī ar apgādi, pirmkārt, iedzīvotāju apgādi ar tīru ūdeni un barību.
No otras puses, man ir jāsaka, apziņas augšupcelšanās procesos cilvēcei notiks parasto barošanās formu nomaiņa uz pilnīgi citām barošanās formām. Vairums iedzīvotāju, kuri aktīvi paaugstinās savu apziņu, vienkārši diezgan plūstoši pazeminās cietās barības lietošanu un pāries pie prāniskās barošanās formām. Mūsu ķermenis, kuru mēs tagad aizņemam, pie noteiktiem pārveidojumiem, saistītiem ar apziņas augšupcelšanos, spēj izmainīties tādā mērā, lai pilnībā pārietu uz prānisko barošanos. Tam nevajag speciāli trenēties, pāriet piespiedu kārtā uz prānisko barošanos, vienkārši paši apstākļi uz planētas mainīsies, apziņas līmenis mainīsies, pārkārtosies pats ķermenis, un cilvēki pamanīs, ka nepieciešamība pēc cietās barības dabiskā veidā krītas, kā, starp citu, arī ūdens patēriņš. Pie tam cilvēki jutīsies diezgan komfortabli, neizjutīs nekādas grūtības un ļoti stipru bada sajūtu.
4. Jautājums attiecas uz DNS slāņu aktivizāciju. Pēc pēdējās Krajona informācijas 2010.gads saistīts ar DNS trešo slāni. Vai nepieciešama apzināta aktivizācija, jeb visi iziet to vienlaicīgi? Un cik slāņiem ir jābūt aktivizētiem minimāli pārejai 2012.g.?
Kas attiecas uz DNS slāņiem, nezinu, vai jūs jau kaut kur esat lasījuši šo informāciju, vai to ir devis Krajons, taču pavisam ir DNS 12 pāri, no kuriem sākas tikai trešā slāņa aktivizācija. Divi pāri atrodas šajā ķermenī, un tam, lai veiktu pāreju un paceltos vibrācijās 2012.g., atbildu uzreiz, ka šo pāru minimālajam skaitam ir jābūt 9, tas atbilst ANL 9. DNS 12 un ANL 12 – te es speciāli dodu vienkāršākās analoģijas, tā kā mēs esam izmantojuši tādus rādītājus. ANL 9 ir vibrāciju barjera, kura dod iespēju pārejai uz matērijas 4.līmeni, tas ir, ir nepieciešams uz to laiku pārveidot savu ķermeni tādā mērā, lai pārvietotos un pārveidotu vispirms savu apziņu. Apziņas pārveidošana Kristus-apziņā (atrašanās mīlestībā, harmonijas un vienotības ar visu pasauli stāvoklī, praktiski pilnīga agresivitātes neesamība – tas ir ļoti paviršs, īss šī stāvokļa raksturojums) vajadzīga tam, lai aktivizētu DNS.
2010.g., iespējams, vairumam cilvēku, kuri modīsies, sāksies ar to, ka tiks aktivizēti kārtējie DNS slāņi. Gaismas Darbinieki, kuriem tagad ir ANL augstāk kā citiem, jau ir aktivizējuši ievērojami lielāku slāņu skaitu– līdz 12, un, pateicoties tam, viņi var faktiski pāriet ar apziņu, pieprasīt to informāciju, kura atrodas, pieņemsim, 9-jā, 10-jā, 11-jā vai 12-jā DNS slānī. Un, izmantojot šos slāņus, viņi var nodarboties ar līdz-radīšanu uz šīs planētas, palīdzot šai planētai, palīdzot citiem cilvēkiem.
Man tagad saka priekšā – šī informācija nāk ne tikai sakarā ar to, ka šis process sāksies tiem cilvēkiem, kuri modīsies apziņā 2010.g.. Uz pašas planētas 2010.g. galīgi nostiprināsies iespējas apziņas atraušanā no zombējošām programmām, kuras daudziem cilvēkiem ir. Un jaunās enerģijas uz 2010g. šeit jau ir pietiekami uzkrātas, plus, jūs zināt pēc mūsu grupas pēdējās atskaites, ka ir uzbūvēti jauni režģi, kuri ļoti daudz funkciju izpildīs. Tie veicinās ne tikai planētas attīrīšanu no psiho-emocionālajiem piesārņojumiem, bet arī veicinās planētas attīrīšanu no tām zemes astrāla struktūrām, kurās atrodas, lūk, šīs visas programmas, kuras zombē visu cilvēci, neļauj atbrīvot apziņu tam, lai izietu no šī materiālās dzīves apļa. Un 2010.g. uz planētas nostiprināsies tās jaunās enerģijas, kuras dos katram cilvēkam izredzes, pasvītroju – izredzes, sākt DNS trešā slāņa aktivizāciju.
Tas patiešām ir tā, un katrs cilvēks spēj sajust to iekšēji: pieslēgties šim procesam vai nē. Principā, dvēseles līmenī, es domāju, ka šie jautājumi jau praktiski ir izlemti, vienkārši paša cilvēka apziņas, viņa uztveres līmenī, viņš sajutīs nepieciešamību. Tas liecinās par to, ka viņš sāk DNS trešā slāņa aktivizāciju, tāpēc ka DNS trešais slānis – tā tieši ir jau iespēja iziet uz dzīves ar sirdi līmeni, iespēja dzīvot savas paša dievišķības – to iespēju, kuras ir katram cilvēkam pēc savas kā dvēseles izcelšanās tiesībām, līmenī.
Vai nepieciešama apzināta aktivizācija? Iespējams, lūk, šī nepieciešamība cilvēkiem just drauga plecu blakus un just grupu tieši tad arī apvienos mostošos cilvēkus ap tiem, kas ir pacēluši jau savu apziņu un apzinājušies ļoti daudz. Tāpēc ka cilvēkiem, kuri mostas un kuri desmitgadēm un gadsimtiem (un viņu vectēvi un vecvectēvi) ir dzīvojuši pavisam citās interesēs, šo mošanos pavadīs ļoti daudz jautājumu, un viņiem būs iespēja kontaktēties ar tiem cilvēkiem, kuri jau ir pacēluši savu apziņu un kuri sniegs visu iespējamo palīdzību.
Tajā pat laikā, 2010.g., aktivizēsies diezgan daudz dziednieku, kuri tagad gatavojas, kuri dziedinās ļoti augstā līmenī, tajā līmenī, kurā dziedināja Kristus savā laikā, to brīnumu līmenī, kuri ir aprakstīti. Gatavojas Gaismas Darbinieki, kuri tiešā nozīmē caur sevi pārvadīs tādas spēcīgas enerģijas, ka spēs izārstēt cilvēku pilnībā dažās minūtēs. Tas ir ļoti svarīgs palīdzības cilvēcei kopējās programmas elements. Tas ir, Gaismas Darbinieki gatavojas ne tikai tam, lai radītu apstākļus trešā slāņa aktivizācijai, šeit gatavojas liels skaits Gaismas Darbinieku, kuri pildīs pilnīgi dažādas funkcijas. Vieni palīdzēs kā dziednieki, otri strādās kā apgaismotāji, trešie varbūt vienkārši mierinās ļaudis, kuri atrodas apjukumā. Mierinās ne ar kaut kādiem aicinājumiem laukumos, kā tas tiek darīts revolūcijā, bet vienkārši ar savu klātbūtni, izplatot savu gaismu un harmonizējot telpu. Tāds, lūk, nemanāms darbs, kurš tiks veikts un palīdzēs visiem cilvēkiem, kuri atrodas apkārt.
Tāpēc priekšstats no prāta par apzinātu aktivizāciju – kā, pieņemsim, sataisījās un aktivizējās – tas ir ne gluži pareizs priekšstats. Protams, gribas brīvības apstākļos vajag izsacīt vēlēšanos sev un apkārtējiem, tajā skaitā arī vēlēšanos apzināti aktivizēties. Ja parādās tāda iekšēja vajadzība, to vajag apzināt sev, izrunāt domās kā vēlēšanos izpausties tajās jaunajās īpašībās, kuras lūdzas uz āru, un tad tiks sniegta visa iespējamā palīdzība no daudzajiem garīgajiem audzinātājiem, kuri eksistē neredzami ap katru cilvēku.
***
5. Vairs nav noslēpums, ka mēs ar bailēm pievelkam to, no kā baidāmies. Taču interesanti, kā tas darbojas tajā gadījumā, kad baidās cilvēks ne par sevi, bet, pieņemsim, par savu bērnu? Ja tas ir vecāks – viņš baidās par bērnu, teiksim, 11-14 gadu vecumā. Ja pats bērns nebaidās, bet vecāki baidās, ka ar viņu kaut kas notiks, tad, vai pievelk vecāks, lūk, ar šīm bailēm bērnam problēmas?
Vispār problēmas ar bailēm savām mūsu tuviniekiem mēs pievelkam. Bez jebkādām šaubām. Un viss ir atkarīgs no tā, kas pēc būtības ir, lūk, šis bērns 11-13 gadu vecumā. 89% no vienpadsmit-trīspadsmit gadus veciem bērniem – tie ir jau jaunie bērni, kurus principā nebiedē vairs kaut kādas pievilktas nepatikšanas. Taču vajag atcerēties, ka visi mēs atrodamies telpas-laika matricā, kura visa ir caurausta ar Dievišķajiem Likumiem, kuri darbojas stingri. Un darbojas tie ne no tā, kas domā, ko domā un kādā apmērā viņš ražo šīs domas. Adekvāti paša cilvēka prātam tas viss tiek saražots kopējā telpā. Ja cilvēks sāk raizēties un uztraukties par saviem tuviniekiem, tad viņš, protams, pievelk viņiem kaut kādas problēmas.
Ja vecāks raizējas par bērnu tādā vecumā, par kuru mēs runājam, tad te ir maz ticams, ka tas atstās kaut kādu manāmu ietekmi uz tādu bērnu. Gluži otrādi, ja tāda vecuma stiprs bērns sāk uztraukties par vecākiem, tad, no vienas puses, viņš var piesaistīt viņiem problēmas, taču, no otras puses, viņš tās var arī atrisināt pats. Neapzināti. Praktiski visi jaunie bērni neapzināti strādā smalkajos plānos un sniedz palīdzību saviem tuviniekiem tādā mērā, kādā viņi atļauj. Kaut arī iejaukties citu cilvēku gribā nav atļauts. Nav svarīgi, vai tie ir tuvinieki, tuvākie, tālie radinieki, pavisam nepazīstami cilvēki – iejaukties nevienam nav ļauts. Un te ir jautājuma otra puse – pie tādas, lūk, piespiedu iejaukšanās, pat, ja tā ir patiesa vēlēšanās palīdzēt saviem tuviniekiem kaut kādā lietā, kad mēs piespiedu kārtā sākam sūtīt viņiem kaut kādas programmas, gaismu, vēl kaut ko, – var nostrādāt tieši tie Likumi, konkrēti, gribas brīvības Likums. Un Gaismas Darbinieks – stiprs cilvēks – var dabūt nepatikšanas no Dievišķo Likumu darbības, tā kā viņš tos pārkāpj.
Tāpēc šajā laikā vajag būt, īpaši tiem, kas atrodas apziņas augšupcelšanās procesos, ļoti akurātiem ar savām domām, emocijām un vispār dažādām izpausmēm. Un harmonijas stāvoklis, atrašanās paša sirdī, dzīves pieņemšana, kāda tā ir, – viss tas arvien vairāk un vairāk būs prioritāri stāvokļi, ļoti svarīgi stāvokļi, kuri ietekmēs pirmkārt mūsu tuviniekus, kuri visbiežāk atrodas blakus mums. Tā kā uzskatiet, ka mēs vienkārši ar savu klātbūtni un savu harmoniju ļoti stipri ietekmējam tos cilvēkus, kuri ir mums apkārt. Un par to vajag atcerēties vienmēr. Tāpēc nevajag paust kā pārliecīgu gādību pret saviem tuviniekiem, tā arī nevajag novest pie kaut kādiem stresiem ar paša neharmoniskumu, tā kā, jo cilvēks stiprāks, jo viņš ir apzinātāks, taču kaut kādā brīdī viņam ir notikusi harmonijas atteice, jo viņa negatīvās iedarbības uz apkārtējiem spēks ir stiprāks. Tas ir adekvāts viņa enerģētiskajam stāvoklim.
6. Tam, lai dzīvotu pēc Dieva gribas, ir svarīgi koriģēt savas vēlēšanās ar Viņa gribu?
Jā, pilnīgi pareizi, taču ir mazi zemūdens akmentiņi cilvēku šīs frāzes jēgas sapratnē. No vienas puses, viss ir pareizi teikts, ka tam, lai dzīvotu pēc Dieva gribas, ir svarīgi koriģēt savas vēlēšanās ar Viņa gribu. Ko nozīmē koriģēt? Jebkura korekcija, kuru cilvēks nodomā, tā visa tiek saražota no prāta. Bet prāts – ir šī ķermeņa sastāvdaļa/ Šis ķermenis ir iegremdēts trešā apziņas līmeņa matērijā. Viņš atrodas iedarbībā, tāpat kā prāts. Sākot ar bērnudārzu, skolu līmeņa un vispār kā sazināšanās ar kolektīvo apziņu sekas, viņam diezgan daudz ir visdažādāko izkropļojumu attiecībā pret Patiesību, tajā skaitā arī par Dieva gribu. Un tāpēc, kad mēs no prāta sākam koriģēt savas vēlēšanās un dzīvot pēc Dieva gribas, mēs varam pieļaut diezgan daudz kļūdu. Tāpēc šeit vajag ņemt vērā šo faktoru.
Un, ja ir vēlēšanās koriģēt savu dzīvi ar Dieva gribu, tad svarīgi ir labi saprast, ka jūsu dvēsele, dvēsele, kura atrodas ķermenī, kura atrodas anahatas kompleksa līmenī, viņa zina visu, viņa nedomā tajās kategorijās, kurās domā prāts, viņa zina mūsu paša programmu: kādēļ mēs atnācām šurp, ko vajag darīt. Viņai ir ļoti liela pieredze, kuru ir ieguvusi, iemiesojoties daudzkārtīgi pirms šī iemiesojuma. Tas ir, tā ir ļoti vieda, mīloša, Dievišķa substance.
Tāpēc, ja arī koriģēties, tad koriģēties vajag ar to, ka iegremdēties paša sirdī un dzīvot paša sirdī. Lūk, šī spēja dzīvot paša sirdī, dzīvot ar paša dvēseles gribu, ļoti labi just viņu, kontaktēties ar viņu – tā tad arī ir tā koriģēšana ar Dieva plāniem attiecībā pret jums, tiem, kas atrodas un uztver sevi kā šo ķermeni. Taču patiesība ir zināma tikai dvēselei, un tikai, kad mēs paceļam savu stāvokli, kad paplašinām to pietiekamā mērā, tad pakāpeniski atklājas lietas, kuras, pēc savas pieredzes teikšu, daudzējādā ziņa ir pretrunā ar to, par ko ir priekšstats cilvēcei savā pamata masā. Viņa tik tālu ir atgājusi no tām Dievišķajām patiesībām, Dievišķajiem noteikumiem, Dievišķajiem likumiem, pēc kuriem dzīvo viss visums un uz kuru pamata dzīvo mūsu paša dvēsele... Vairums cilvēku tādā mērā ir atrāvušies no savas paša dvēseles uztveres līmeņa, mēs tādā mērā esam pieraduši uztvert sevi kā fizioloģisku ķermeni, ka mēs par to vienkārši aizmirstam. Tāpēc tāda korekcija – tas ir tas, par ko Ješua un daudzi skolotāji ir vairākkārt teikuši, – spēja un pastāvīga kultivēšana sevī un patiesa vēlēšanās dzīvot ar sirdi un censties uzzināt patiesību par sevi pašu un patiesību par visu visumu, un tajā skaitā arī par Dievu un Viņa gribu attiecībā pret jums.
7. Par upura būtību.
Tas ir ļoti labs jautājums. Paldies par to. Upurēšanās izpratne cilvēces vairumam, teiksim, ar zemu apziņas stāvokli, ir izkropļota. Vairums cilvēku bieži upurēšanos uztver kā nesaprotamu parādību, par kuru kaut kur dziļi sevī sajūsminās un domā pie sevis, ka, kādai gribai vajag būt, lai vispār kaut ko upurētu, piemēram, savu ķermeni, savu dzīvību, tāpēc ka cilvēkam šajā ķermenī viena no šī ķermeņa funkcijām – tā ir spēja saglabāt sevi. Un tāpēc nāvi cilvēki uztver kā kaut ko šausmīgu, kaut gan tajā nav nekā šausmīga, tā vienkārši ir pāreja dzīvot citā formā, tā ir atbrīvošanās no nesēja, ar kura palīdzību tu izzināji šo pasauli šajā matērijā. Mēs jau vairākkārt esam runājuši par to, ka dvēsele ir mūžīga.
Upurēšanās tās sapratnes augstā nozīmē pēc savas būtības ir raksturīga beznosacījuma Mīlestībai. Un jūs zināt par to. Ir piemēri arī cilvēku dzīvē, kad mīļotā cilvēka dēļ tiek nesti neticami upuri, uz kuriem cilvēks nekad, neatrodoties šajā stāvoklī, neizietu. Upurēšanās augstā sapratnē – tas ir normāls dvēseles dzīves stāvoklis visumā. Dvēsele nepauž to egoismu, kurš zināms mums caur izpausmi caur šo ķermeni, atrodoties zemā apziņas stāvoklī.
Upura būtība ir tajā, lai būtu iespēja uzdāvāt kaut ko patiesu visiem. Stingri sakot, upura būtība ir tajā, ka tā ir viena no mīlestības augstas sapratnes izpausmes formām. Šajā nozīmē visām dvēselēm, kuras dzīvo augstākos apziņas līmeņos, tajā skaitā to civilizāciju pārstāvju dvēselēm, kuras tagad ir pielaistas uz planētas un kuras strādā ar šo planētu, viņu apziņas līmenis ir tik augsts, tas ir tik pilns mīlestības, ka tur nav, lūk, šī jēdziena – izmantot personīgās interesēs. Bet cilvēkiem ļoti ilgi dzina galvā mītu par to, ka citplanētieši uzbruks Zemei, ka viņi seko kaut kādām savām interesēm un mērķiem. Tikai kaut kad sen šīs planētas vēsturē ir nākušas šurp trešā apziņas līmeņa civilizācijas, taču viņām bija tehnoloģijas kosmiskajiem ceļojumiem. Tāpat, kā arī nesenajā filmā “Avatars”, kur amerikāņi iekaro planētu, apmēram tāda pati uzvedība bija attiecībā pret mums no to civilizāciju puses. Tas ir trešais apziņas līmenis. Augstāk, augstākajos apziņas līmeņos nekā tamlīdzīga nav.
Kas attiecas uz masu upuriem. Ja jautājums ir par tiem upuriem, kuri notika ļoti lielu, pazīstamu notikumu laikā (konkrēti masveida pazemojumi daudzām tautām vai simtiem tūkstošu cilvēku nosūtīšana uz jau zināmu bojāeju), tad lielos vilcienos tā bija pašu dvēseļu izvēle piedalīties šajos procesos. Un šie procesi visi, un pats to scenārijs (masveida kari un kaut kādas tautas masveida represijas) – tā ir veselu tautu un civilizāciju karmas atstrāde.
Konkrēti ebreju masveida iznīcināšana – tā arī bija šīs civilizācijas karmas atstrāde, civilizācijas, kura ar diezgan augstu apziņas stāvokli atnāca šurp, lai meklētu izeju no tā strupceļa, kurā bija nonākusi šī civilizācija. Un tāda piedalīšanās upura veidā šajos notikumos ļāva viņiem atstrādāt ļoti lielu karmu.
Protams, ir bijis daudz dažādu variantu. Tajā skaitā šīs planētas vēsturē ir bijuši upuri, kurus neplānoja pašas dvēseles, taču viņas nonāca tādās situācijās, kurās viņas vilka iekšā tumšā ass, kura šeit bija klātesoša. Viņas, pēc savas būtības, nonāca slazdos, un viņām nebija iespējas iet atpakaļ. Tās dvēseles, par kurām es runāju augstāk, viņas mira un gāja prom, kā mēs tēlaini sakām, uz Mājām, gāja prom augstāk pa plāniem. Taču bija diezgan daudz šeit dvēseļu, kuras, iekrītot, lūk, šajos slazdos, mocījās šeit uz planētas un tika izmantotas kā enerģijas avoti, ar kuru palīdzību piebarojās tumšie spēki. Tādas dvēseles mēs masveidā atbrīvojām pirms 2-3 gadiem. Vienas no pirmajām tīrīšanām uz šīs planētas, kura tika veikta, būtība bija palīdzības sniegšanā tādām dvēselēm.
8. Tagad, man liekas, ka visām slimībām savā pamatā ir garīgās traumas un enerģētiskas kļūmes, tāpēc ārstēt slimības vajag ne ar tabletēm, bet apziņas pacelšanu.
Pilnīgi pareizi. Patiešām, visas šī fiziskā ķermeņa slimības tiek iegūtas uz garīgo kļūdu rēķina, bet, lūk, jau garīgās kļūdas, kuras tiek pieļautas vairākkārt, tās atnes dvēselei traumu.
Un, lūk, šīs traumas tad arī dod gan ļoti lielas karmas sastrādi, gan ļoti sarežģītus karmiskus mezglus, dod enerģētiskas kļūmes. Tāpēc, kad runa iet par slimībām un to izārstēšanu, tad vispirms runa iet par to, ka cilvēkam vajag palīdzēt apzināties viņa slimības iemeslus. Tas ir pirmais, ko vajag izdarīt, lai cilvēks atkal nesastrādātu tās sev. Tagad ir pietiekami spēcīgi dziednieki, kuri var tīrīt laukus un izsit cauri enerģētiskos blokus, saārstēt kaut kādus enerģētiskus caurumus laukos un tādejādi novākt problēmu, tajā skaitā līdz ēteriskajam un fiziskajam ķermenim. Taču, ja vienlaicīgi neizārstē garīgos sašķiebumus, tad problēma atgriežas. Ne obligāti tajā vietā, kurā saārstēja, bet tā parādīsies citā vietā. Tāpēc nepieciešams komplekss process.
Principā katrs cilvēks var izārstēt sevi pats, vienkārši aizdomājies par garīgo un sācis dzīvot ar garīgām vērtībām, pakāpeniski pārejot pie tā, ka tas kļūs par viņa dzīves normu. Es zinu pietiekami daudz cilvēku, kuri, esot ar problēmām, tajā skaitā arī fiziskajam ķermenim, nelietojot nekādas tabletes un pat neizmantojot nekādas tautas ārstēšanas metodes, bet, nodarbojoties tikai ar garīgo pilnveidošanos, pilnīgi dabiskā veidā sāka aizmirst par visām savām slimībām. Slimības vienkārši uzsūcās, tās gāja prom. Tas ir, tās vienkārši izzuda, it kā to pat nebūtu bijis. To gan mediķi konstatēja, gan arī pats cilvēks to juta.
Protams, visas problēmas atrodas garīgajā sfērā. Tabletes, injekcijas ir labas tikai tad, kad cilvēkam nepieciešams sniegt kaut kādu steidzamu palīdzību. Piemēram, kad vajag veikt steidzamu operāciju vai ir notikusi sirdslēkme. Pēc savas būtības, vajag visas problēmas meklēt tieši garīgajās kļūdās, kuras ir. Visbiežāk tās masveida saslimšanas, par kurām jums ir zināms un kuras vajā cilvēci tagad, ir saistītas ar to, ka cilvēki nemīl sevi, nosoda dzīvi, neprot piedot apkārtējiem – tas viss pakāpeniski izlien fiziskā ķermeņa līmenī. Kā tas notiek? Tiek pieļautas kļūdas, bloķējas kaut kādas enerģētiskās plūsmas. No sākuma ar nelielām kaut kādām plūsmām, pēc tam izveidojas bloks, kurš atrodas iepretī kaut kādam orgānam (bet katrs orgāns ir saistīts ar kaut kādu garīgo centru, ar kaut kādu garīgo virzienu), un rezultātā, pieņemsim, sirds vai aknas, vai nieres sāk nesaņemt caur savu enerģētisko lauku pietiekamu enerģiju. Un pakāpeniski, pakāpeniski slimība pāriet uz fiziskā ķermeņa līmeni. Un ir svarīgi saprast, ka jūsu fiziskais ķermenis – tā arī ir enerģija, tikai sablīvēta tā ir tādā mērā, ka mēs uztveram to kā fizisku. Taču tā ir tikai uztvere. Pēc savas būtības fiziskais ķermenis – tā arī ir enerģija. Vienkārši zemās vibrācijās un ar ieliktu matricu šajā enerģētikā, pateicoties kurai, mums ir ķermenis, kurš mums ir.
9. Kādā mērā māksla ietekmē vibrāciju paaugstināšanos?
Vispār māksla, jebkuras jaunrades formas paaugstina vibrācijas (ar retu izņēmumu, kad ir dažas lietas, kuras pazemina vibrāciju, taču tā ir īpaša saruna). Ja runā vispār par mākslas ietekmi, tad tā, protams, ir pozitīva, tā kā, lai kādu mākslas veidu jūs neizvēlētos par to, kas tieši rada šo mākslu, vai jūs vienkārši novērojat, aplūkojat gleznas vai klausāties mūziku, vai skatāties kaut kādu lielisku deju (nav svarīgi, ar kādu mākslas veidu esat aizņemti jūs personīgi un procesa dalībnieks, kurš rāda jums šo mākslu), jebkurā gadījumā – tās ir vibrācijas, kuras paceļ uztveres līmeni. Kāpēc arī eksistē māksla, kuru, kā jūs zināt, sauc par mūžīgu, – klasiskā māksla, kura ir visas cilvēces atzīta kā šedevri. Tas tieši ir tas, kas ir pārbaudīts, un tas, ko cilvēki jūt, ka no šiem darbiem nāk ārā tāda enerģētika, kura patiešām izārstē. Un jūs zināt, es domāju, pēc savas pieredzes, ka aiziešana uz labu filmu, kvalitatīvi radītu filmu, ar dziļu domu, vai uz teātri ar brīnišķīgu scenāriju, ar brīnišķīgiem aktieriem, atrašanās klasiskās vai kaut kādas citas mūzikas koncertos dod milzīgu emocionālu lādiņu, un jūs jūtat, uztverat to ar sirdi. Tas, protams, ir ļoti svarīgs moments.
Bet nu tie cilvēki, kuri tieši paši nodarbojas ar jebkura mākslas veida izpausmi, – tie ir cilvēki, kuri pastāvīgi cenšas uzturēt sevī paaugstinātu vibrāciju līmeni. Un, ja šiem cilvēkiem ir ļoti liela interese par to, ko viņi dara, tas pilnīgi var nozīmēt, ka viņi, no vienas puses, paši atrodas pārveidošanās procesos tādā veidā. No otras puses, kā katra dvēsele, ļoti daudzas dvēseles sprauž sev priekšā uzdevumu izteikt sevi jaunradē tam, lai dāvātu to apkārtējiem cilvēkiem, apkārtējai telpai. Dāvāšanas stāvoklis jebkurai dvēselei ir normāls un dabisks stāvoklis. Cilvēciskajā uztverē, kad cilvēks vienkārši kaut ko patiesi dara, tas netiek uztverts normāli, visi sāk meklēt intrigu tajā visā – tā strādā prāts. Bet, kad viss tas sirds līmenī tiek pieņemts, kad runā dvēsele ar dvēseli – tas ir pavisam kas cits.
Vējš[3]: Bet var vēl piebilst sakarā ar jaunradi?
Protams, protams, Vējiņ! Būtu nenormāli, ja tu nepiebilstu)) Tu mums pats esi jaunrades procesos.
Vējš: Es gribēju teikt, ka, kad nodarbojies ar radošo darbību, pie kam, kad tu radi ne no prāta, bet, kad atslēdz prātu un vienkārši kaut ko radi, tad tieši ļoti labi saskaņojies ar savu sirdi, ar savu dvēseli. Bet saskaņošanās tieši palīdz sajust iekšējo pasauli un pacensties to izteikt. Un, kad tu noskaņojies uz savu iekšējo pasauli un to izsaki, tu ar to pašu it kā paplašini pats sevi. Tas arī palīdz labāk saprast pašam sevi, tas ir, tu iepazīsti sevi caur savu radīšanu. Un, bez tam, patiesībā čenelings ir ļoti līdzīgs jaunradei, kad tu noskaņojies uz iekšējo sajūtu un atslēdz galvu.
10. Kas tie tādi ir sliekšņa sargi un viņu loma cilvēku dzīvē? (no pavēlējumiem)
Es neesmu lasījusi šos pavēlējumus. Taču man ir priekšstats, par ko iet runa. Tā pasaule, kuru mēs ar jums redzam ar fizisku aci, – tā ir ļoti maza daļa no pasaules, kura eksistē apkārt mums. Apkārt mums eksistē pasaule, ievērojami daudzdimensionālāka, ar daudz vairāk plāniem, eksistē ļoti daudz visdažādāko būtņu apkārt mums. Un es runāju ne tikai par to, kas aptver mūs uz šīs planētas, tas ir, kaut kādu stihiju un ļoti lielas plānu, kuri eksistē uz šīs planētas, daudzveidības veidā. Vienlaicīgi, tāpat kā jebkurš ķermenis, bet mūsu planēta – tā taču arī, tāpat kā mūsu ķermenis, ir koncentrēta enerģija, kurā ir ieliktas noteiktas programmas. Un programmas ir uzbūvētas tādā veidā, lai mēs uztvertu gaisu par gaisu, cietu par cietu un savu ķermeni arī cietu, tas ir, šeit ir noteikta enerģiju saskaņotība.
Taču jūs paši saprotat, ka šī planēta kā enerģētisks veidojums (nu, jeb, ja gribat, varat iedomāties viņu kā fizisku veidojumu) eksistē ne kaut kur vispār, nesaprotami kur, viņa eksistē daudzveidīgā pasaulē, kura eksistē aiz tās robežām. Ap programmu, ieliktu tajā telpas-laika matricā un sarīkojošu mums šo telpu, ap šo programmu eksistē vēl ļoti liela hierarhiska struktūra. Bet atkal taču hierarhija ne tajā nozīmē, kā to saprot cilvēciskais prāts. Hierarhija, par kuru es runāju tagad, tā ir hierarhija, kura ir būvēta uz to, ka katrs ir aizņemts ar kaut kādu noteiktu darbības veidu, un kur nav kāda, kas ir galvenais un kas mazāk nozīmīgs utt.
Ir atbilstošas hierarhijas, kuras seko tam, kā funkcionē šī telpas-laika matrica, tāpēc ka to vajag nodrošināt enerģētiski. Tas ir, tam, lai, lūk, tas viss eksistētu, tajā skaitā arī mūsu ķermenis, vajadzīgas programmistiski strukturētas enerģētiskas plūsmas, kuras nāk no visā esošā Radītāja. Un ir struktūras, kuras pārvada šīs plūsmas, ir struktūras, kuras kontrolē, kā tas viss funkcionē un vai nav kaut kādu bojājumu. Tas viss notiek Garīgā Visuma līmenī pamatā. Atkal taču, kā mēs jau esam runājuši par to čenelingos, dalījums Materiālajā un Garīgajā Visumā ir nosacīts, tāpēc ka tie pēc savas būtības caurauž viens otru. Taču, lai jūsu prātam būtu daudzmaz saprotams, mēs veicam tādu dalīšanu. Un tādejādi sliekšņa sargi – tie ir tie spēki, kuri seko tam, lai nebojātos uzstādītās matricas un programmas.
Katra dvēsele, kur iemitinās šajā ķermenī, iemitinās šeit, iekšienē matricai, kurā eksistē noteiktas programmas, kuras pašas par sevi strādā, dvēsele it kā ierobežojas šajā ķermenī. Taču vajag saprast, nu, ka patiesībā katra dvēsele arī caurauž visu visumu, caurauž gan Materiālo Visumu, kurā viņa atrodas, gan Garīgo Visumu. Tas ir, tas viss ir savstarpēji cauraužošas lietas. Tā kā mēs esam daudzdimensionāli pēc savas būtības, un, lai nenotiktu, dažādu apstākļu dēļ, kaut kādas nejaušas izejas, izlēcieni aiz aizsegiem, kurus tika izlikušas šeit pašas dvēseles (tā ir kā programma eksistencei šajos apstākļos), lai tas nenotiktu, eksistē tajā skaitā arī sliekšņa sargi, kuri seko līdz ļoti daudziem dažādiem notikumiem.
Seko līdz īpaši pēdējā laikā, tā kā ir pieaugusi interese pret visāda veida jautājumiem, saistītiem ar maģiju, tās dažādām izpausmēm (principā kas tāds ir bijis vienmēr, taču ne tik masveidīgi). Dažreiz mēdz būt, ka cilvēks, absolūti nesaprotot, ko viņš dara, neiedomājoties par sekām, sāk eksperimentēt tādā veidā, ka viņš vienkārši var izlēkt no šī iemiesojuma. Vienkārši izlēkt – tā dēļ, ka viņš ir ielīdis vai viņam ir sagribējies, vai viņš ir izlasījis kaut kādu maģisku frāzi, nesaprotot, ko viņš vispār lasa, vai vēl kaut ko. Varianti mēdz būt dažādi. Tāpēc sliekšņa sargi ļoti precīzi seko līdz tādām lietām un, fiksējot tādus, it kā spontānus pārkāpumus, viņi rīkojas tam, lai aizvērtu tās vai citas spējas šim indivīdam, kurš var pārtraukt savu iemiesojumu pirms laika. Tas viss tiek veikts, esot saskaņošanai ar cilvēka dvēseli. Lūk, tāda loma ir sliekšņa sargiem.
Un ne tikai tajā ir viņu loma. Viņi seko līdz diezgan daudz visdažādākajiem procesiem un ietekmē dzīvi indivīdiem, kur pauž sevi kaut kādā neparastā veidā, ekstremāļiem, runājot mūsu valodā. Pie kam ekstremāļiem ne obligāti pēc savas apzināšanās stāvokļa. Mēdz būt ekstremāļi vienkārši tādi nejauši.
11. Spēki, stāvoši aiz pasaules valdības, nav ieinteresēti Pārejā un cenšas nepieļaut masveida vibrāciju paaugstināšanos. Kā tas izpaudīsies atlikušajos trīs gados un ko var sagaidīt no viņiem, kādas masveida iedarbības?
Labs jautājums. Taču jūs zināt, sakarā ar to, ka Lielās Padomes lēmums tika pieņemts tāds, kāds tas tika pieņemts, šurp tiek dotas enerģijas pašai optimālākajai un vislabākajai šīs pasaules pārveidošanai. Un tas bija, kā mēs vairākkārt esam runājuši, gan pašas planētas – Gaijas lēmums, gan visu planetārās vadības struktūru lēmums. Tāpat mēs jau esam teikuši par to, ka planēta jau pat ir iestājusies Galaktiskajā Federācijā. Sakarā ar visām enerģijām, kuras šurp tiek padotas, caur tām struktūrām, kuras tiek būvētas, tajā skaitā arī mūsu grupu tagad, un to galaktisko klātbūtni, kura jau daudzas desmitgades atrodas Saules sistēmā, tika novērsts ļoti daudz visdažādāko variantu cilvēku apziņas izmantošanā un manipulēšanā ar viņiem, novērsts vai nu pašā saknē, vai arī slēgts šīs izmantošanas pašā sākumā. Es jums tagad nedošu kaut kādus briesmīgus piemērus, ar ko šeit ir nācies sadurties, taču patiešām, tie eksperimenti, kuri tika plānoti šeit ar cilvēkiem, bija briesmīgi tajā nozīmē, ka no cilvēkiem vai cilvēku daļas varēja iztaisīt vienkārši lopus jūsu cilvēciskajā sapratnē, ar kuriem ir ļoti viegli manipulēt un kurus ir viegli vadīt. Tagad masveida attīstība tādā veidā ir vienkārši neiespējama.
Pateicoties tām enerģijām, kuras šurp nāk un kuras tagad aktīvāk tiek sadalītas caur visvisādiem režģiem, kuri stāv apkārt planētai (kuri tīra gan psiho-emocionālos piesārņojumus, gan novāc tumšās programmas, kuras ir uzbūvētas apkārt cilvēkiem), Gaismas Darbinieki tīra pilsētas, tiek novāktas visvisādas tumšās struktūras, kuras taisa no cilvēkiem zombijus. Lūk, viss šis darbs rezultātā izjauc plānus cilvēku masveida pārvēršanā vadāmo lopos, ar kuriem var piesegt sevi un izmantot kaut kādos savos mērķos.
Bez tam, jaunās enerģijas, kuras nāk šurp, nedod iespēju tumšajiem spēkiem iedarboties uz cilvēkiem vai nobremzēt vibrāciju masveida paaugstināšanos. Tas attiecas tajā skaitā arī uz pasaules valdību, par kuru jūs jautājat. Pēc savas būtības tie ir trešā apziņas līmeņa pelēkie reptiļi. Un viņi nespēs kontrolēt tos cilvēku līderus, kuri tagad valda pār pasauli, stāv pie varas, vada valdības, kongresus utt. Daudzi no viņiem tagad atrodas tiešos kontaktos astrālajā plānā un praktiski manipulē ar šiem cilvēkiem. Taču jauno enerģiju, kuras tagad masveidā, ļoti intensīvi šurp ienāk, apstākļos viņi nespēs tālāk atrasties astrālos. Tas ir, viņus vienkārši aizmēzīs no cilvēkiem, pie kuriem viņi ir piestiprināti astrāli. Tieši tāpat tiks nodzēsts ļoti daudz tumšo programmu. Un faktiski slepenās valdības, kura manipulē ar apziņu caur finansu pasaules struktūrām, loma ļoti intensīvi pazemināsies. Un pienāks tāds brīdis (tas tiek prognozēts 2011. gada vidū), kad faktiski viņu ietekme novājināsies. 2011. gada septembris-oktobris – tas ir pēc prognozes, kura tiek dota tagad. Mēs varam vai nu paātrināt, vai novilcināt šo procesu, tāpēc ka katra minūte, katra stunda tiek noteikta ar mūsu pašu stāvokli, pašu garīgo darbu, un tādā veidā mēs būvējam to, kas būs rīt, tajā skaitā arī ar visu cilvēci. Uz šo brīdi ir saredzams, ka kaut kur ap 2011. gada septembri-oktobri pelēko reptiļu ietekme uz līderu prātiem, kura izpaužas valdībās, tiks novājināta tādā mērā, ka faktiski šīs ietekmes nebūs.
Tā kā, es domāju, ka arī karot pat ar viņiem nevajag. Viņi paši par sevi, es runāju par pelēkajiem reptiloīdiem tagad, atmirs kā klase. Viņi nespēs eksistēt jauno enerģiju apstākļos. Bet cilvēkus, kuri modīsies šajā brīdī, piebaros jaunās enerģijas, tos Gaismas Darbiniekus – tie ir miljoniem bērnu (!) – pilnīgi lielisku būtņu, kuras ir atnākušas pie mums no 7-tā – 8-tā apziņas līmeņa, kuras ir atnesušas pārveidojumu programmas, dvēseles, kurām piemīt satriecoša pieredze. Viņas tagad to vēl neapzinās, taču, kad viņas sāks mosties – tas ir tāds spēks! Es tagad, kad redzu, kas viņas pēc būtības ir, tikai vienīgi pamostoties un sākot apzināties (!), un ko viņas var darīt (!), es ļoti optimistiski skatos uz gan 2010., gan 2011., gan tālāko gadu nākotni.
Tā kā es domāju, ka atrisināsies visi jautājumi un ka mēs atrisināsim tos pietekami gludi. Tagad ļoti daudz grupu strādā pie tā, ka palīdz Gaijai kristalizēt, tajā skaitā savu smalko ķermeni. Šī kristalizācija tajā skaitā notiek astrāla līmenī. Kristāliskais astrālais planētas ķermenis – tas praktiski ir jau apziņas 4-tais līmenis. Tas būs vienkārši necaurejams tiem, kas atrodas kaut kādās egoistiskās vēlēšanās attiecībā pret cilvēci. Viņi tiks vienkārši izspiesti no turienes.
Viņiem jau tika piedāvāts izejas koridors no šejienes pirms 2 gadiem. Kas vēlējās – aizgāja. Kas nolēma palikt – palika. Taču faktiski, vai nu viņiem pašiem būs jāpārveido sevi, lai izdzīvotu šajos apstākļos, vai arī viņi vienkārši aizies no šejienes, tāpat kā atnāca.
Šīs planētas nākotne pēc savas būtības jau ir izlemta. Planēta attīstīsies, attīstīsies un ieies attīstīto civilizāciju savienībā, un cilvēki paudīs brīnišķīgas īpašības, kuras sākotnēji ir ieliktas cilvēkā. Viņi paudīs sevi kā Dievi-Radītāji. Un pat tas, ko pauž tie, kas tikko ir sākuši mosties, tas jau ar lielu interesi tiek visa visuma uztverts. Bet, kad sāksies masveida pamošanās...! Es domāju, ka mēs patīkami izbrīnīsim gan savus garīgos skolotājus, gan savus audzinātājus, gan visus pārējos. Mēs esam šī visuma daļa, un visi procesi, kuri notiek šeit pie mums, visiem ir labi zināmi. Visi ar lielu interesi un lielu uzmanību seko, ne tikai seko, bet arī piedāvā visvisādu palīdzību gan caur Galaktisko Konfederāciju, gan palīdzību ar dažādām programmām, kuras uzstāda dažādas zvaigžņu sistēmas šeit, palīdzības, koriģēšanas un visu apstākļu mīkstināšanas programmām. Faktiski mums aktīvi palīdz viss visums. Viņš nekad šeit nevienu nav pametis. Taču tagad šī palīdzība atrodas ļoti aktīvā fāzē. Un šī fāze tiks pastiprināta, kamēr mēs paši nekļūsim stiprāki.
12. Kas mēs esam (skype-konferences dalībnieki)? Kāds mums ir uzdevums?
Protams, mani dārgie, nekā nejauša jūsu dzīvē nenotiek. Tie cilvēki, kuri ir mums apkārt, tās vietnes, kuras mēs atrodam, tās grāmatas, kuras mēs lasām, cilvēki, ar kuriem mēs sazināmies, – viss tas nav nejauši. Pēc savas būtības, cilvēki, kuri ir klātesoši šeit, – tās ir dvēseles, kuras ir nospraudušas sev ļoti lielus mērķus attiecībā pret pašu pārveidojumiem un attiecībā pret palīdzību šai planētai, saistītai ar pāreju. Jums tam jābūt skaidram pēc tā, kā jūs satrauc šie jautājumi, pēc tā, ka jūs jau pēdējos gadu-divus (daudzi agrāk), esat sajutuši iekšēju vajadzību mainīties, esat sajutuši neapmierinātību ar to, kā norit jūsu dzīve, neapmierinātību ar paša domām. Jūs esat sajutuši nepieciešamību kaut kādā veidā darboties, kaut kur izpaust sevi, un tāpēc jūs lasāt šo literatūru, tagad esat savākušies šeit.
Un šeit ar mums, es domāju, jūs to jūtat ļoti labi, ir klātesoši diezgan daudzi skolotāji, tie, kuri uzmana šo planētu un uzmana ļoti daudz dvēseļu, tajā skaitā tās, kuras šeit atrodas. Es domāju, jūs to sajutāt paši. Viņi ir starp mums. Uz mums tagad līst tāda attīroša mīlestības, atzinības un godbijības plūsma, ar kādu viņi attiecas pret katru no mums. Neatkarīgi no tā, kā mēs izpaužam sevi šajā stadijā. Viņi vienkārši ļoti labi zina, kas mēs esam patiesībā, kas mēs esam kā dvēseles. Viņi ļoti labi zina mūsu iespējas. Un gaida ar nepacietību mūsu visaugstāko izpausmi garā un ir pārliecināti par to, ka katrs no mums to izdarīs.
Šī izpausme jau notiek caur katru no mums un attīsties arī tālāk. Un katrs no jums nonāks jau pie apzinātas pasaules uztveres, pie apzināta darba un palīdzības šai planētai tajos pārveidojumos, kuri uz tās notiek. Tāpēc ka mēs ar jums jau zinām, ka tas stāvoklis, kurā atradās cilvēces prāts un apziņa – pastāvīga agresija, pastāvīgas bailes, atomkara bailes, bailes par saviem tuviniekiem, par saviem bērniem u.t.t. – viss tas jau ir nogurdinājis pieaugušās skaistās dvēseles, kuras ir iemiesojušās uz šīs planētas. Bet šeit tagad pirms pārejas ir iemiesojies ļoti daudz skaistu dvēseļu. Es pat nerunāju par jaunajiem bērniem, kuri veidos sestās rases pamatu un kuri dos pilnīgi jaunu vijumu civilizācijas attīstībai. Es runāju par tiem konkrēti, kas sēž šeit: daļa ir jaunu, ir tie, kas ir atnākuši veikt lielu lēcienu paša apziņā un caur saviem pārveidojumiem palīdzēt tiem kolektīvajiem procesiem, kuri šeit notiek.
Tagad patiešām ir dižens laiks, brīnišķīgs laiks, apbrīnojams laiks. Un, jo skaidrāk katrs no jums sapratīs to, jo spožāka un piepildītāka kļūs mūsu dzīve. Tāpēc ka kā dvēseles, es atkārtojos, mēs visi esam brīnišķīgi, mēs visi esam gatavi dzīvot priekš visiem. Tas ir normāls, dabisks dvēseles stāvoklis – dzīvot priekš visiem. Tā ir ķermeņa vēlēšanās, izkropļota apziņa, izkropļota uztvere, kas piespiež mums raust zem sevis un priekš sevis. Kā dvēseles mēs esam mīlestības pilnas, mūsos nav nekāda egoisma, tāpēc ka mēs esam pilnībā pašpietiekamas kā personības. Un mēs esam gatavas tajā skaitā arī tiem dižajiem upuriem, par kuriem bija viens no jautājumiem.
13. Kas tā tāda ir Galaktiskā Konfederācija?
Galaktiskā Konfederācija – tas ir oficiāls veidojums šajā galaktikā, kurš eksistē uz gaismas un mīlestības izplatīšanas principiem. Ieiet tur liels skaits, tūkstošiem civilizāciju ar apziņas līmeni no 4-tā līdz 8-jam, ir civilizācijas arī ar 9-to līmeni. Šī Konfederācija sprauž sev gaismas uzturēšanas un izplatīšanas šajā galaktikā un tās uzplaukuma, visas galaktiskās savienības attīstības mērķus. Tā kā tā apvieno jau attīstītas civilizācijas ar ļoti augstu apziņas līmeni, ar “radošās izpausmes mīlestībā” apziņas līmeni, tad tās veicina šī apziņas līmeņa izplatīšanos un nostiprināšanos tajās galaktikas robežās, kurās tā strādā. Un tādejādi, mūsu prāta sapratnei, tā ir kāds vadības orgāns, kurš kolektīvi pieņem kaut kādus būtiskus lēmumus attiecībā pret kaut kādiem jautājumiem galaktikā. Plejādes, starp citu, arī tur ieiet. Un konkrēti, vairums dvēseļu – Gaismas darbinieku, kuri tagad ir klātesoši uz planētas, visādā gadījumā, ja ne viņi paši, tad viņu civilizācijas ieiet Galaktiskās Konfederācijas sastāvā. Ar Galaktisko Konfederāciju vienmēr ir uzturējušas attiecības tās pazemes pilsētas, kuras jūs labi zināt un uz kurām mēs gājām, pilsētu kompleksi, es pat teiktu. Tās ir gan Teloss, gan Šambala.
Galaktiskās Konfederācijas klātbūtne, pēc savas būtības, ir bijusi šeit vienmēr, tāpēc ka tās civilizācijas, kuras aktīvi uzmanīja šo planētu un vienmēr bija šeit klāt, viņas uzturēja šo planētu tajā apziņas stāvoklī, kurš neatļautu tai pašiznīcināties, tieši uz savu pārstāvju klātbūtnes šeit rēķina tajā skaitā. Un vienmēr eksistēja no viņu puses planētas atbalstīšana smalkajās struktūrās, par kurām es tikko runāju, caur šīm pilsētām cilvēcei. Tās izpildīja milzīgu lomu cilvēcei, neredzami tā. Tās nav redzamas ar fizisko aci, taču tās uzturēja šeit iespēju atbalstīt tos, kas atradās garīgā pilnveidošanā un garīgās dzīves procesos.
Gribu arī teikt, ka šai planētai vienmēr ir bijusi pašas pārvalde. Šeit dualitātes apstākļos eksistēja trīs ložas: tumšā, pelēkā un baltā. Tās eksistēja daudzpusējas Vienošanās Dievišķo Pavēlējumu attiecībā pret šo planētu ietvaros un iekšējo savstarpējo attiecību daudzsējumu Noteikumu apstākļos. Tās pieņēma kaut kādus lēmumus attiecībā uz dzīvi uz šīs planētas, kura kādā pakāpē – katrai bija noteiktas tiesības, kaut ko tās risināja kopā. Taču pēc tam, kad Gaija pieņēma lēmumu augšupcelties, kad parādījās kārtējā iespēja (kuru piedāvā spīdekļu kustība attiecībā pret Centrālo galaktisko sauli pa katru galaktikas sektoru lielos kosmiskos ciklos. Līdz tam Gaijai nebija izdevies to izdarīt, tā kā neatradās spēku, kuri atbalstītu viņu no iekšienes, no tiem, kas atradās uz šīs planētas, lai viņa augšupceltos), kad iespēja parādījās kārtējo reizi un Gaija pieņēma lēmumu, ka viņa to darīs, un pēc viņas lūguma šeit iemiesojās pietiekami daudz dvēseļu, kuras atbalsta viņu, un viņas atnāca šurp un savācās minimālais dvēseļu skaits, vajadzīgs tam, lai planēta tomēr augšupceltos, kad, lūk, visa šī programma, varbūtība izkārtojās, kad tā sākās, tad visas šīs ložas tika izformētas. Un faktiski planēta pārgāja pagaidu struktūru, kuras izvēlējās katra no šīm ložām, vadībā. Mazā Padome, bija vēl Lielā Padome, kurā iegāja Šambala, Teloss, Poseidons.
Un tagad ir pieņemts lēmums, ka šī Padome (Lielā) nedaudz pārkārto savu struktūru un vienlaicīgi planēta pieņem lēmumu pāriet jaunās attiecībās kā viena no Galaktiskās Konfederācijas loceklēm. Tas palīdzēs uz likumīgiem pamatiem augsti attīstītām civilizācijām, par kurām es teicu un, domāju, par kurām jūs čenelingos esat dzirdējuši, tajā skaitā arī Sīriusam, Plejādēm un daudzām citām civilizācijām, kuras ir ar ievērojami mazāku skaitu pārstāvētas, dos viņām iespēju sniegt vispārēju palīdzību planētai pie pārejas. Un tas palīdzēs padarīt šo pāreju par visplūstošāko, vismierīgāko, bez kaut kādām kataklizmām.
Un viss tas tiek darīts dvēseļu interesēs, tāpēc ka jebkura nāve, aiziešana no šī ķermeņa no trešā līmeņa, gadījumā, ja dvēsele aiziet ne augstā stāvoklī – kad viņa par garīgo kaut vai būtu aizdomājusies, bet vienkārši aiziet, tad viņa dabū diezgan stipras traumas. Dvēseles tika traumētas, ko nosaka nāves bailes, pie kam, ka viņas stipri tika iebiedētas caur reliģijām un daudz bija citas negatīvas ietekmes. Gaismas Darbinieki dvēseles līmenī to ļoti labi zina, un tieši tāpēc visi mēs pieņēmām lēmumu, ka visas pārejas, kuras notiks, veikt ar vismazākajām traumām priekš dvēselēm un izdarīt to dabiskā, mierīgā veidā, lai jau cilvēce neatrastos tādās bailēs un nebūtu traumu dvēselēm, kuras aiziet. Dvēsele no vienas puses ir nemirstīga, viņa to saprot, kad atrodas ārpus ķermeņa, taču ķermeņa atstāšanas brīdī mēdz būt traumas. Tās dvēseles, kuras negūst mieru, nonāk tā saucamajos (un tie, pēc savas būtības, tādi arī ir) reabilitācijas centros dvēselēm. Un no šīs planētas tur vienmēr ir nonācis diezgan daudz dvēseļu, un to vienmēr mums ir bijis ļoti sāpīgi vērot.
***
Es vēlu jums visiem panākumus, mani dārgie. Es ceru, ka šodienas konference ne tik daudz ar maniem vārdiem, cik ar enerģijām, kuras šeit bija klāt, ietekmēja jūs pašā svētīgākajā veidā. Un es gribu teikt, ka es visus ļoti mīlu un esmu bezgala pateicīga jums par to, ka šajā laikā jūs esat klāt kopā ar mani uz šīs planētas. Tie nav vienkārši protokola vārdi. Es zinu, ka tas nav viegli šajā laikā, taču tai pat laikā tas ir ārkārtīgi interesanti. Ļoti interesanti. Tāpēc ka tādā laikā, tādā laikā pabūt tādos diženos notikumos uz planētas – tādas tiesības tiek piešķirtas tālu ne visām dvēselēm. Ticiet, ka rinda būt šeit šajā laikā ir ievērojami lielākā, nekā to daudzums, kuri šeit ir klāt, es ar to domāju, iemiesoti tagad uz šīs planētas. Taču tomēr, tie, kas ir šeit – tie ir šeit. Un mums stāv priekšā ar jums ļoti daudz interesanta, saviļņojoša, pārdzīvojama. Taču, kā saka mūsu skolotāji, pats galvenais, kas stāv mums priekšā izdarāms – tas ir iemācīties dzīvot paša sirdī, iemācīties no turienes raudzīties uz pasauli, un tad šī harmonija, par kuru mēs daudz runājam, šis miers iekšējais, lūk, šī mīlestības, sakara ar visu visumu sajūta – tā būs dabisks stāvoklis. Tas ir brīnišķīgs stāvoklis, tāpēc ka atcerēsieties savu stāvokli, kad jūs esat iemīlējušies, atcerēsieties, kā jūs uztvērāt pasauli, – tad, lūk, tā mīlestība, par kuru es runāju tagad, tā ir vēl augstākā līmenī. Tas ir tas, kas dod spēkus dzīvot, pilnīgi netaupot ne laiku, ne spēkus tam. Un visam atrodas gan spēki, gan laiks. Un tas notiek viegli un ļoti harmoniski. Tas nekādā veidā nerada noguruma sajūtas, neapmierinātības sajūtas. Gluži otrādi, tas viss ļoti spārno.
Biju priecīga jūs redzēt. Visus jūs mīlu. Vēlu jums prieku par esību un mīlestību – pašā augstākajā tās sapratnē.
Pievienots 04.03.2010
 


[1] Преображение (krieviski) – Pārveidošanās (Tulk. piez.)
[2] Tātad 2009. gada 23. decembrī. (Tulk. piez.)
[3] Kieviski “Ветер” (Tul. piez.)


tulkoja Jānis Oppe