ceturtdiena, 2012. gada 7. jūnijs

Erc. Mihaēls "Gadsimtu neizpaustie noslēpumi"


Gadsimtu neizpaustie noslēpumi
 
Erceņģelis Mihaels caur Ronnu Herman
2012.gada jūnijs
http://www.ronnastar.com/messages-aam/la…
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, ikvienai jūtošai/sevi apzinošamies Dvēselei ir jāseko viņa/viņas pašas liktenim, īpaši izstrādātajā ceļā, kas ved uz apgaismību un atkalapvienošanos ar viņa/viņas Dievišķo Es. Mācības, kuras jūs apgūstat un pilnveidojat, būs jūsu ieguldījums [vienotajā] veselumā. Šī šķietami sāpīgā pieredze slēpj sevī dārgumus, kas jums būs vajadzīgi, lai piepildītu tieši jums paredzēto vietu kopējā ainavā. Tāpēc nespriediet par sevi vai saviem sasniegumiem, salīdzinot to ar citiem cilvēkiem. Neraugieties uz citiem ar bijību un neskaudiet talantus un dāvanas, ko viņi ir apguvuši un izpauž, jo jūsos ir tikpat lielas bagātības, kas gaida, lai tiktu atklātas.
 
Jūs esiet dziļi iekšā tajā, lai atklātu patiesību, kuru cilvēcei nav izdevies atklāt gadu simtiem un gadu tūkstošiem; noslēpumu, kas ir ticis dziļi paslēpts pasaules esības trešās/ceturtās dimensiju iluziorajā realitātē: patiesību par patiesas Mīlestības dabu, par to, kas tā ir un, kas tā nav.
 
Mīlestība nav tikai fizisko emociju sajūta, intensīva vēlme, lai kāds jums pieder vai vēlme piederēt kādam, tā vietā, lai izjustu viengabalainību.
 
Patiesa mīlestība nav aizraušanās ar iekarošanu vai dzīšanās pēc tā iegūšanas, kas šķiet esam “lielā balva” laikā, kas bieži beidzas ar to, kļūst par lielu slogu.
 
Mīlestība, kā ārējs fokuss, kaut kas ārpus jums esošs, - vienmēr sevī nesīs ievainojamības sajūtu ego-vēlmju ķermenim pastāvīgi meklējot apstiprinājumu no kāda vai no kaut kā.
 
Mīlestība nav nedz Paš-uzupurēšanās, nedz upuris, kad jūs atdodat tik daudz no sevis, ka jums vairs nav pašiem savas identitātes.
 
Mīlestība nav ļaušana apkārtējiem apkaunot un aizvainot jūs, tādejādi projicējot uz jums sevis pašu nepilnvērtību. Kā gan jūs varat sagaidīt, ka pret jums izturēsies ar cieņu un mīlestību, ja jūs nevēlaties noteikt robežas un sūtīt skaidrus vēstījumus par mīlestību, atzīšanu un pašcieņu par sevi pašiem, tāpat kā par citiem.
 
Jums ir jāaizvāc ēteriskās barjeras vai filtri, kurus jūs esiet izvietojuši apkārt savai sirdij un emocijām, ja jūs gatavojaties/esiet gatavi saņemt un izstarot Sirds/Dvēseles mīlestības augstākās frekvences.
 
Jums ir jāstājas pretīm savām bailēm zaudēt tos, kurus jūs mīlat, un jāatlaiž vilšanās un pagātnes nodevības, kas bieži vien izpaužas kā bailes no tuvības vai saistību uzņemšanās pret otru. Mācoties uzticēties un ticēt sev, jūs attīstāt fundamentālu ticību citiem un citi ievietos viņu ticību un uzticēšanos jūsos, jo uzticēšanās rada uzticēšanos.
 
Ierobežojošās, kaitīgās paš-uzupurēšanās, moceklības un ciešanu domformas ir jāizbeidz un jūsu fiziskā ķermeņa skaistuma un pilnības noliegšanai ir jātiek izbeigtai. Ir pienācis laiks pārvērtēt, atbrīvot vai transmutēt visu postošu domu modeļus, ko esat lietojis kā savu patiesību vai atļāvis lietot citiem, lai tie nomāktu jūs tik daudzās pagātnes dzīvēs.
 
Apstājieties uz mirkli un godīgi atbildiet uz šiem jautājumiem:
 
Vai jūs identificējat sevi Tikai un vienīgi kā fizisku Būtni, bet pēc tam, caur pastāvīgu pašnosodīšanu, koncentrējaties galvenokārt uz savām nepilnībām?
 
Vai jūs pastāvīgi salīdziniet sevi ar citiem, izcīnot pastāvīgu iekšējo kauju, kura galu galā ir nolemta sakāvei un ir jūsu izkropļotā viedokļa apliecinājums?
 
Lielākā daļa cilvēku atrodas mīlestības/naida attiecībās paši ar sevi, kas notur viņus patstāvīgas frustrācijas/neapmierinātības ar sevi stāvoklī un ļauj iestigt pašnožēlas purvā.
 
Jums ir jāapzinās, ka Dvēseles Apgaismības Ceļš rada dramatisku apvērsumu gan jūsu iekšējā, gan ārējā realitātē. Jums ir jācenšas pacelties virs disonējošām drāmām jūsu ikdienas dzīvē atkarībā no tā, kā jūs rūpīgi centieties atgriezt [atpakaļ] harmonijā jebkuras nesaskaņas un izaicinošas attiecības. Tas prasīs laiku un pacietību; tomēr, kad jūs mācāties darboties no Svētās Sirds centra, būdami saskaņoti ar jūs Svēto Saprātu, jūs pakāpeniski attīstīsiet visdziļāko jūtīgumu un mieru kopā ar domas un rīcības tīrību. Mēs jums sakām, ka šajā pasaulē ir milzum daudz drosmīgu Dvēseļu, kuras gūst panākumus ceļā uz Paš-Meistarību. Viņi ir godājami mācekļi Ceļā, kuri reiz kļūs par nākotnes 5-dimensionālās planētas Zeme Augšāmceltajiem Meistariem.
 
Mēs zinām, ka jūs esiet izbrīnīti par to, kāpēc jūs pastāvīgi tiekat pakļauti tik daudzām pārbaudēm un negatīvām situācijām. Mēs jums, drosmīgās Dvēseles sakām, ka jūs atrodieties pašā vidū intensīvam Iniciācijas-Transformācijas procesam, kurš jums ir jāpiedzīvo, lai sasniegtu augstāku apziņas līmeni, un tas nav sods, bet līdzeklis, lai reiz par visām reizēm atbrīvotu jeb transmutētu visus izkropļojumus, stagnējošās enerģijas, kuras jūs ir turējušas verdzībā ļoti ierobežotā, haotiskā vidē. Daudzi no jums ir bijuši uz iniciācijas ceļa daudzu dzīvju laikā un jūs esiet gatavi nākamajam milzu solim apziņas paplašināšanā.
 
Kad jūs sperat pirmos soļus pārbaudāmajā Pacelšanās Ceļā, personība/ego apzinās Dvēseles piebikstīšanu (Soul’s nudgings), un cīņa par kundzību sākas. Dvēseles uguns jeb uzmundrinājums, augstāki vibrāciju paterni sāk dedzināt negatīvo enerģiju, kas paceļas virspusē, lai tiktu risināta. Šie attīrīšanās ugunsgrēki galu galā kļūs par Apgaismības Gaismu, jo process tiek atkārtots atkal un atkal līdz vairākas Augstākā Es šķautnes sāk apvienoties ar Dvēseli un Pacelšanās process sāk ievērojami paātrināties.
 
Atcerieties, ka katrai jūsu izteiktajai domai vai apgalvojumam piemīt īpašs vibrāciju frekvenču diapazons. Ja jūs atkārtojat apgalvojumu pietiekami bieži, tas kļūst stingri implantēts jūsu zemapziņas prātā, kā daļa no jūsu patiesības. Turklāt nav nozīmes tam, kādus frekvenču paternus tie sevī nes: augstu vai zemu vibrāciju, patiesus vai nepatiesus. Laika gaitā jūsu zemapziņas prāts integrēs tos jūsu iesakņojušos uzskatu/ticību „atmiņu bankā”.
 
Kritika var būt pozitīva lieta, ja tā neatļaujas būt destruktīva (izpausta ar ļaunprātību vai vēlmi ievainot). Ir reizes, kad kritika ir vienkārši fakta izpausme – kad tā ir neitrāla ierobežojumu atzīšana. Tomēr esiet uzmanīgi vērtējot apgalvojumus. Atcerieties, lai gudri izmantotu savu Brīvo Gribu, jums vienmēr ir tiesības izvēlēties – pieņemt vai noraidīt nosodošu apgalvojumu.
 
Mīlestības enerģijas no Ap-Gaismotas Dvēseles skatupunkta raugoties, pilnībā atšķiras no enerģijas, kas nāk no tiem, kuri vēl joprojām spēlē izkropļoto dualitātes spēli pēc principa - „es, atšķirībā no tevis jeb es salīdzinājumā ar tevi”. Jums vispirms ir jāatveras jūsu Dvēseles Mīlestībai un Gudrībai. Pieaugot Mīlestībai jūsu Saules Sirds Centrā, notiek brīnumaina lieta; portāls uz jūsu Saules Sirdi pamazām atveras, tur uzkrātā Svētā Mīlestība sāk plūst pa visu jūsu fizisko ķermeni, īpaši caur jūsu Čakru sistēmu. Jūs sākat apzināties, ka esiet mūsu Dieva Tēva/Mātes Dievišķā Dzirksts un esiet Mīlestības un cieņas, tāpat arī visa Radītāja prieka, skaistuma un pārpilnības vērti. Mīlestība, kas projicēta uz āru no Svētā Sirds Kodola, izpaužas kā pastāvīga pašpārliecības/pašapziņas un sevis pieņemšanas plūsma. Persona, kas ir centrēta savā Svētajā Sirdī, vienmēr cenšas iekļaut un izvirzīt pēc iespējas vairāk Dievišķās Vienotības un Harmonijas sajūtu. Tā ir vērtīga sajūta, kas kļūst par neatņemamu jūsu Esības/Būtības daļu, kad jūs esiet ieguvuši pieeju Gaismas/Mīlestības/ Dzīves upei un jūsos ir stabila Radītāja Gaismas plūsma, kas plūst caur jūsu Svēto Sirdi.
 
Pirms jūs spējat izveidot apmierinošas, mīlošas attiecības ar pārējiem, jums no jauna ir jāiemācās mīlēt un cienīt pašiem sevi. Jums ir jākoncentrējas uz to, kas priekš jums ir labi un pareizi, tā vietā, lai meklētu nepilnības. Sāciet ieklausīties čukstos, jūsu Dvēseles Es intuitīvajā balsī (kura kļūs skaļāka, kad jūs atzīsiet tās gudrību), jo tas sniedz jums iedrošinājumu, atskārsmi un sava milzīgā potenciāla apzināšanos. Mēs nerunājam par egoistisko mīlestību, bet par dziļi mītošām pašcieņas jūtām, uzticēšanos sev un pārliecību par sevi, jums sākot kontaktu atjaunošanas procesu ar daudziem jūsu mīlošā un gudrā Augstākā Es aspektiem.
 
Dievišķā Mīlestība ir mūsu Dieva Tēva/Mātes Būtība un tā plūst lielās Baltās Uguns Gaismas straumēs, piepildot to ar bezgalīgu potenciālu tās nebeidzamajā vēlmē pieredzēt/piedzīvot pati sevi pēc iespējas vairāk.
 
Radītāja Gaismas Dimantiskās daļiņas pārpludina jūs no Visaugstākā Radītāja Sirds Kodola caur šī Visuma Dievu Tēvu/Māti. Tā ir svētīta Dāvana, kas jāizmanto visam Radītajam, visos līmeņos – no visaugstākā, visvarenākā līdz viszemākajam un nenozīmīgākajam. Tās ir jūsu iedzimtās tiesības – nest jūsu unikālo pašizpausmi caur mīlošu kop-radīšanu harmonijā ar Dievišķo Gaismas kopiju/Paternu, kas vienmēr atrodas pilnīgā saskaņā ar Radītāja lielo dizainu.
 
Cik daudz no sava Dievišķuma jūs esiet iemiesojuši? Cik mīlošs ir jūsu radītais, mani drosmīgie draugi? Kāda veida templi jūs esiet izveidojuši savai Dvēselei? Jūsu garīgums kļūst „intīmāks un personīgāks”, jo jūs attīrāt galvenos izkropļojumus jūsu ārējā pasaulē. Jūs mācāties/apgūstat to, ka jūsu saikne ar mūsu Dievu Tēvu/Māti ir arī ļoti personīgas savstarpējās attiecības. Faktiski jūs atklājat, ka jums piemīt Dievišķās Būtības aspekts, kas mājo jūs Svētās Sirds Kodolā.
 
Kad jūs (divas personības) atrodieties „abpusējas iepazīšanas attiecību” procesā, tad, atkarībā no abu partneru Ap-Gaismības līmeņa, jūs dalāties - vai nu „nosacītā mīlestībā” ar ķermeni, kuru pārņēmušas ego vēlmes, vai arī Svētajā Dvēseles Mīlestībā. Abu veidu attiecībās notiek piesaistīšanās process. Jūs atrodieties vai nu attiecībās, caur kurām esiet ļāvuši enerģētiskajiem kodiem tikt piesaistītiem jūsu Saules Centra Spēkam, jūs tāpat arī sūtāt enerģijas kodus otrai personībai (kā rezultātā veidojas „velc-grūd” deja, kuru rada nelīdzsvarotu/nesaskaņotu frekvenču paterni); vai arī – būdami koncentrējušies savā Svētajā Sirdī, un, izmantojot sava Svētā Saprāta gudrību, jūs esiet ieguldījuši daļu savu Dimantisko Gaismas Daļiņu (Dieva Daļiņu) savstarpējās attiecībās, kuras pilnībā maina jūsu savstarpējās rīcības dinamiku.
 
Patiesība un Godīgums – ir pamats jebkuru jūsu attiecību izveidošanai nākotnē. Jūsu Dvēseles Es nepieņems neko zemāku par šo līmeni, jo kopīgās vibrāciju frekvences būs patiess iekšējs barometrs jebkuru tuvu attiecību patiesuma apliecināšanai. Vispirms jums ir jāpieņem sevi – tādu, kāds jūs esiet, kas jūs esiet patiesībā tieši tagad. Jums ir jātiecas pašpilnveidoties, cenšoties caur savu attiecību- uztveres, pārliecības-ticības, pieradumu un vājību paš-izpēti kļūt par vislabāko personību, kāda jūs spējat būt.
 
Jums ir jāzin, ka ilgstošu savstarpējo attiecību ar citiem pamats – tas vispirms ir dziļi mīloša sevis pašu/savu „Es” pieņemšana - tieši tādu, kādi jūs esiet tagad. Atcerieties, ko mēs jums teicām: „jums ir jāmīl savu „ES” – Sevi tādu, kāds esiet šajā brīdī, un tai pat laikā jūs tiecaties kļūt tāds, kāds jūs vēlaties būt.” Jums visvairāk ir jākoncentrējas uz jūsu Spēju „iemiesot Mīlestību”, tiecoties kļūt par daudz mīlošākām un mīlētākām personībām līdz brīdim, kad jūs beidzot sapratīsiet, ka: „jūs esiet personificēta/iemiesota Mīlestība” un jums nav kāds cits, lai apstiprinātu jums šo Patiesību.
Jums brīvi ieejot jūsu Svētajā Sirdī, šajā bezgalīgajā Svētās Mīlestības Avotā jūsu pašu Dievišķās Dieva Dzirksts iekšienē, jūs atceraties, ka pastāv jums pieejami nebeidzamas Mīlestības-Gaismas krājumi, jo tas ir jūsu Dievišķais Mantojums.
 
Jūs uzturēsieties ārpus normāla/parasta masu-apziņas realitātes stāvokļa robežām, kad būsiet sasnieguši Garīgo Apgaismību, kas rada sirds, prāta un emociju Vieglumu/Prieku. Lai saņemtu un sūtītu Mīlestību, jums ir jāaizvāc aizsargfiltri, kurus esiet izvietojuši sava Saules Spēka Centrā pirms daudziem gadiem, lai citi jūs nespētu ievainot. Jums ir jāļauj varenajai Trīsvienības Liesmai eksplodēt un atvērt jūsu Svētās Sirds Portālu, lai saņemtu Mīlestību.
 
Mīlestība ir spēcīgs, dabīgs būtības stāvoklis. Tīra, skaidra Gara Mīlestība – tā ir emocija, kas nevar tikt nosacījumu vai rīcības izkropļota.
 
Mīlestībai piemīt tik daudzas īpašības un izjūtas: pilnībā romantiska mīlestība starp tiem, kas dzīvo kopā/partneriem; maiga, aizstāvoša un sargājoša vecāku mīlestība; uzticības pilna bērna mīlestība.
 
Mīlestība ir Gara valoda un tas ir vienīgais saskarsmes veids ar mūsu Dievu Tēvu/Māti. Radītāja un mūsu Dieva Tēva/Mātes Mīlestība ir visaptveroša un neizsmeļama.
 
Sāpes un ciešanas ir Mīlestības, kura esiet jūs paši, noliegšanas rezultāts. Ja jūs esiet stingri centrēts savā Svētajā Sirdī, jūs tiksiet galā ar jebkurām nesaskaņām/nelīdzsvarotību. Kad jūs dzīvojat saskaņā ar savu Patiesību, jūs būsiet Pašpļāvīgi/Pašpietiekami – uzticēsieties sev un pastāvīgi tieksieties sadarboties/mijiedarboties ar citiem pozitīvā un patiesā veidā.
 
Un tā, Mīļotie, mēs lūdzam jūs atvērt jūsu Svētās Sirds Portālu, lai jūs spētu līdz malām to piepildīt ar Dzīves Dievišķo Eliksīru. Jūs gaida Mūžīgās Dzīves Velte.
 
Ziniet, ka mēs vienmēr esam līdzās, gatavi virzīt, iedvesmot un aizsargāt jūs.
 
Es Esmu Ercenģelis Mihaels