trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs

Ilarions 10.-17.jūnijs/2012


Viedas Meistars Ilarions
10.-17.jūnijs/2012
 
Mīļie!
 
Šajā laikā jābūt iezemētiem un savienotiem ar Zemes Māti. Vairāk laika pavadiet ārā. Ļaujiet atvērties sava Augstākā Es augstajām enerģijām un pēc iespējas ļaujieties klusām apcerēm. Tiem, kuri tam ir gatavi, ir pienācis saplūšanas laiks ar saviem augstākajiem aspektiem. Ļaujiet šīspasaules rūpēm un uzskatiem palikt tādiem, kādi tie ir, un stingri glabājiet augstāko redzējumu. Tas ir vissvarīgākais.
 
Jūs tiekat gatavoti atcerēšanās apziņas lielākai atklāsmei par to, kas esat un iemesliem, kāpēc te atrodaties šajos Tagad laikos. No augstākajām dimensijām jūs vada un sniedz padomus daudzas mīlošas Būtnes, tās atrodas jums blakus un seko jūsos notiekošajām  transmutācijām un transformācijām. Jūs varētu izjust karstumu, kas paceļas augšup pa mugurkaulu; šobrīd ļoti svarīgi ir patērēt daudz un tīra ūdens. Tas palīdzēs augstākām frekvencēm vieglāk un ātrāk iziet cauri jūsu fiziskā ķermeņa meridiāniem.
 
Stingri palieciet uz izvēlētā ceļa un ticiet-ziniet, ka viss ir kārtībā. Viss, kas paceļas atkārtotai pārskatīšanai, iziet cauri jūsu apziņai, tādēļ svētiet to un pateicieties, kad tas ir prom. Šis process turpinās, tas padara jūsu domas un izteiksmes veidus smalkākus, paceļot tos augstākā, mīlošākā un visu aptverošākā līmenī. Ziniet vienu lietu- atmodušies apkārtējie varētu sākt attīrīt to, kas tiem ir jāattīra un tā kā jūs jau esat izgājuši šo procesu, tad jums jābūt saprotošiem un pacietīgiem, redzot, kā šī attīrīšanās manifestējas.
 
Pāri visam pirmajā vietā savās sirdīs atstājiet Radītāja mīlestību un atcerieties, ka visi cilvēki ir lielā varenuma individuālas dzirkstis. Palīdziet apkārtējiem atgūt to, kas atrodas viņu iekšienē, palīdziet tiem pieņemt sevi brīžos, kad tas izplūst ārpusē, vai arī daudzos gadījumos, tad, kad tas eksplodē vai izvirst. Transmutāciju ugunis var būt īpaši nomācošas, īpaši, ja šis process nav saprotams un tā iemesli netiek pieņemti un uztverti. Dariet zināmu, ka tādas lietas notiek ar pilnīgi visām CilvēkBūtnēm uz šīs planētas un pretošanās šīm izmaiņām padara tās vēl intensīvākas.
 
Augstākās Mīlestības attīrošās un transmutējošās enerģijas paceļ virspusē sen slēptās un neapzinātās sajūtas un domas- tās, kurām ir jāļauj izpausties, un nav svarīgi, cik intensīva ir šī izpausme. Dodiet līdzcilvēkiem padomu pakļauties šīm sajūtām, sakot, lai tie mīl un ir iejūtīgi pret sevi šī process laikā. Jūsu klusā pieņemšana un sapratne ļoti palīdzēs. Jūs visi esat tur bijuši un to darījuši, pirms ienācāt šajā nezināmajā un svētījāt ceļu tiem, kas seko, tikai tagad jūs pagriežaties atpakaļ un piedāvājat palīdzīgu roku. Un tā tas ir.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message


Tulkoja Māra Brante