otrdiena, 2012. gada 26. jūnijs

Fragments no Solaras prognozes 2012.gada jūnijam


(Atrodoties) Pārvietojošamies realitāšu vidū
http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
(AN* - Sievišķās un Vīrišķās enerģiju saplūsme) Jaunais Svaigums ienes pilnīgi jaunu ainavu, kas šobrīd tiek klāta pāri vecajai. Šīs krasās ainavas pārmaiņas izpaužas ne tikai ap mums notiekošā fizisko detaļu pārmaiņās Tas ir pilnīgi jauns frekvenču diapazons, kas ietver ievērojami padziļinātu mīlestību.
 
Tas ir tā, it kā mēs būtu sākuši bibliotēkā un tagad tā smalki, bet nenovēršami mainās, kļūstot par mirdzošu mežu. Bibliotēkā mēs bijām aizņemti, darot tādas lietas kā: lasīšana, informācijas apkopošana un plānu kalšana. Mēs varējām dienām un naktīm sēdēt pie datoriem, tāpēc, ka bija vieglāk būt virtuālajā dzīvē nekā fiziskajā.
Meža pasaulē vairs nav grāmatu vai galdu, tikai koki, puķes un dzīvnieki, ko sedz mirdzošu zvaigzņu pārklājs. Mums ir darīšana ar pilnīgi jaunu elementu sistēmu, kas pieder pilnīgi jaunai realitātes sistēmai, kas tagad klājas pāri vecajai.
Tikt galā ar šo divu pilnīgi dažādo ainavu pārklāšanos, tas ir dziļš izaicinājums. Mēs vairs nedzīvojam bibliotēkā un mēs vēl pilnībā neapdzīvojam mežu. Tas liedz turpināt veikt tās pašas darbības, izmantojot tās pašas metodes, kā iepriekš. Jebkas, ko mēs cenšamies darīt pa vecam, nav plūstošs. Enerģijas, lai darītu lietas pa vecam, vairs nav. Tai pat laikā, mēs nevaram pilnībā ielekt jaunajā ainavā tāpēc, ka tā vēl nav pilnībā noformējusies.
Kamēr bibliotēka pārvēršas par mežu, mēs nevaram svārstīties starp pasaulēm, lēkājot starp tām turp un atpakaļ, tāpēc, ka šīs pasaules vairs nav atsevišķas vienības. Neviena no tām nav pilnībā pati, tās jau ir sajaukušās viena ar otru. Tā vietā mums ir jāatrod jauns veids, kā dzīvot un funkcionēt šajā pa pusei apvienotajā ainavā. Mēs vairs neesam sevis pašu bibliotēkas, bet vēl neesam sevis pašu meži. Mēs vēl pilnībā nedzīvojam Jaunajā Svaigumā.
Kā mums tikt galā ar šo samudžināto jauno situāciju? Mēs varētu censties turpināt tā, it kā mēs vēl joprojām dzīvotu bibliotēkā, meklējot savas grāmatas starp (koku) lapām. Bet šie vecie, pazīstamie elementi vairs nav tur, kur tie mēdza būt. Lai tos atrastu, mums ir jālūkojas uz jaunām vietām.
Vai arī mēs varam mēģināt sevi ierobežot ar nelielu zināmā saliņu. Mēs joprojām paliekam pie mūsu galda, cieši turoties pie jebkuriem zināmajiem objektiem, kādus vien spējam atrast, cenšoties nepievērst uzmanību Jaunā Svaiguma putnu balsīm, kas skan ap mums.
Mēs varam mēģināt pilnībā dzīvot mežā, bet arī tas īsti nedarbojas. Mēs nevaram izlikties, ka bibliotēkas atlikumi – galdi, krēsli, grāmatas un neatrisinātie projekti joprojām nav paslēpti starp kokiem.
Tas, kas ir nepieciešams, ir tas, lai mēs kādu laiku dzīvojam Nezināmajā, būdami pilnīgi spontāni, paliekot plaši atvērti Jaunā un Patiesā ienākšanai, un paliekot vienmēr elastīgiem. Tas, protams, palīdz, kad mēs paceļam iemīļotu grāmatu tādēļ, lai atklātu, ka tās lapas tagad ir tukšas. Vai, kad mēs nolemjam, ka visas nodaļas mūsu šīs dzīves un iepriekšējo dzīvju atmiņās ir izzudušas, jo tagad tās vairs nav būtiskas. Vai arī, kad mēs noplūcam puķi mežā un atklājam, ka tās ziedlapiņas satur informāciju, kuru mēs esam meklējuši.
Mūsu Patiesās Mājas un Patiesie Mērķi ir atslēgas elementi uz mūsu Jauno Ainavu. Mēs nespējam pilnībā savienoties ar tiem [atslēgas elementiem], kamēr nesaplūstam ar AN* Jauno Svaigumu. Tā kā mēs aizvien vairāk apdzīvojam šo jauno pasauli, mēs būsim spējīgi saskatīt daudzas jaunas iespējas un iespējas, kādas nebijām spējīgi redzēt iepriekš. Paplašinošamies ŠEIT un TAGAD atver un atklāj pasauli pasaulē šajā brīdī, kad mēs to pat nenojautām.
Drīz šeit iestāsiet laiks, kad mēs saprotam, ka grāmatā, kurā mēs skatījāmies, patiesībā ir (koka) lapas un zīmulis mūsu rokās pārvēršas par zariņu. Jauna dzīve, pilnīgi jauns esības un darbības veids, ir klāt.
Tā kā mēs ieejam paplašinātā PAREIZĀ LAIKA - PAREIZĀS VIETAS valstībā, viss ar klikšķi nostājas īstajās vietās ap mums.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4168087