trešdiena, 2020. gada 20. maijs

Totālā kontrole - ne tikai sabiedrība, bet arī klimats

Totālā kontrole - ne tikai sabiedrība, bet arī klimats.
Par to, kā plāndēmijas aizsegā planetārā elite cenšas realizēt kontroli pār cilvēku ķermeņiem un apziņām, pēdējā laikā ir nācies rakstīt diezgan daudz.
Taču tas nebūt nav viss, kas ietilpst lielajā plānā. Totālā kontrole paredz mākslīgi vadīt ne tikai cilvēkus, bet arī visu planētu kā tādu, proti, tās klimatu. Citādi tā nevar būt totāla kontrole.
Un šie maniakālie kontrolieri šādus pasākumus cenšas realizēt tikpat ilgi, kā kontroli pār pašu cilvēci.
Šis ir ziņojums ASV Gaisa spēkiem, pēc to pieprasījuma, kas tapis jau tālajā 1996. gadā. Tas saucas Owning the weather 2025. Laika apstākļu pakļaušana līdz 2025. gadam.
Tas ir metožu un tehnoloģiju apraksts, kā ASV militāristiem sasniegt kontroli pār klimatu, manipulēt ar to, izraisīt mākslīgus laika apstākļus un izmainīt esošos.
Tam pamatā ir planetāra mēroga elektroniskais tīklojums, kas ļauj nepārtraukti mērīt un izsekot laika apstākļus reālajā laikā ar augstu datu pārraides ātrumu, kas sevī ietver meteroloģiskos, okeanogrāfiskos un tml datus. Tie ir sensori augsnē, ūdenī, kosmosā, bāzes stacijas un satelīti.
Un otra daļa ir mehānismi, kā ietekmēt laika apstākļus - to var izdarīt vai un ar enerģētisku iedarbību, vai ar dažādām ķimikālijām. Ir teikts, ka daudzas no šīm tehnoloģijām jau toreiz ir izstrādātas un šis projekts ir tuvāk realizācijai, kā liekas. Nu jā - jau sen ir HAARP, tagad ir arī CERN, virs kura nemitīgi veidojas dažādas anomālijas, virpuļi un kaut kādi portāli.
Arī ķimikāliju pielietošanā ASV speciālistiem ir pieredze - Vjetnamas laikā tika intensīvi kaisīts Agent Orange, lai saindētu džungļus, kas turpmākajās desmitgadēs izraisīja masveida izkropļotu bērnu dzimšanu attiecīgajos reģionos. Dažiem vēl joprojām liekas, ka ķīmiskās trases ir sazvērestība. Aha, iepazīstietieties ar šo ziņojumu.
Jo šīs metodes vēl nav nekas īpašs- nākamais solis 'attīstībā' ir karbona putekļu kaisīšana debesīs, ko veic radariem neredzami droni. Tas ir paredzēts lietus mākoņu radīšanai un lietusgāžu reakcijas izsaukšanai. Respektīvi, ja nepieciešams appludināt kādu teritoriju vai noslīcināt ražu, tad lūk, kā to dara.
Tālāk aplūkoti veidi, kā izkliedēt miglu -tam vislabākais veids ir mikroviļņi - atmosfēras uzkarsēšana ar tiem. Ir aplūkoti arī eksperimenti, kā ar dažādu 'gudro materiālu' jeb nanotehnoloģiju palīdzību var miglu pēc vajadzības arī ģenerēt.
Tiek runāts arī par ļoti daudzsološām tehnoloģijām vētru modfikācijā - mākslīgās elektriskās izlādes jeb zibeņi, vētru radīšana, novēršana un virzīšana pareizā virzienā, arī tādas iespējas pastāv.
Jāķeras klāt arī Zemes jonosfērai - ar mikroviļņu, radioviļņu, lāzeru, ķimikāliju un nanotehnoloģiju palīdzību nepieciešams veikt arī izmaiņas tajā, veidot kaut kādus spoguļus, kuri savukārt paplašina komunikāciju iespējas utt.
Un visbeidzot tiek piedāvāta vīzija, kā darbojas mākslīgais klimats - tie ir no mikroskopiskām daļiņām sastāvoši mākslīgie mākoņi, kas savā starpā komunicē, veido mākslīgos zibeņus utt. Pilots, sēžot kabīnē, var pats simulēt vajadzīgos laika apstākļus, kādi nepieciešami kara darbībai. Kam ir interese, visu šo ziņojumu var izlasīt šeit.
https://www.geoengineeringwatch.org/documents/vol3ch15.pdf
Izejot no šī, padomāsim vēlreiz - tas bija 1996. gads. Tad tikko parādījās pats internets un Latvijā tikko sāka darboties pirmie mobilie sakari. Tā bija Windows 95 operētājsistēma. Bet jau tad tiek runāts par globālu, visaptverošu, milzīga ātruma informatīvo tīklu. Par jonosfēras ietekmēšanu, nanotehnoloģijām. Un tieši uz tādas Windows sistēmas jau toreiz labais onkulis Bils modelēja kaut ko daudz grandiozāku.
Un tagad jautājums visiem tiem, kuri joprojām nesaprot, kas pasaulē notiek - kas tad tā ir par mega ātrumu platformu, kurā viss šis fantasmagoriskais vājprāts var tikt realizēts? Kas tie ir par torņiem un raidītājiem ik pēc pāris simtiem metru, desmitiem tūkstošiem satelītiem jonosfērā, kas tie par lāzeriem un mikroviļņiem, ar ko uzkarsēt atmosfēru vajadzīgās vietās un savienot vienotā tīklojumā gan cilvēku apziņas, gan 'gudros mākoņus', ko visu var kontrolēt no vienas un tās pašas pults? Kam tas viss patiesībā ir vajadzīgs?
Bet 5G taču ir nekaitīga izklaide un būs ātrākas spēlītes? Jā, būs. Tikai tās ir spēlītes ar cilvēkiem, apziņām un visas planētas klimatu, tā ir pati pēdējā stadija, kurā ieiet tie, kuri vēlas izraisīt planetāra mēroga katastrofu, kādas, iespējams, ir notikušas arī iepriekš, tikko kāda tehnogēnā civilizācija iedomājās sevi Visaugstākā vietā.
Realitāte mēdz pārspēt visļaunākos murgus un fantāzijas. Tā ir dzīve pasaulē, kurā vispār nav nekā īsta - ģmo, mākslīgais klimats, pilnīga apziņas un emociju kontrole. Jau tagad Singapūras parkos cilvēkus uzmana suns- robots. Bet sākas jau viss ar "nekaitīgo" 5G antenu uz jumta un foršo tālruni. Un kā jau ierasts, arī šajā ziņojumā ir piebilde par to, ka visādi tur riski un cilvēku morāles aizspriedumi ir nenozīmīgi salīdzinot ar iespējām, ko dod šī totālā klimata kontrole.
Ja jau mosties, tad saprast visu kopainu. Šī informācija nav slepena, tikai tā arī nav atrodama tam, kas savās ikdienas gaitās par tādām lietām pat iedomāties nespēj. Un kamēr šo sistēmu pasūtītāji strādā ar šo tehnoloģiju ieviešanu, viņi vienlaicīgi mums stāsta, ka cilvēks parastais esot sabojājis planētas klimatu ar CO2, pret ko esot steidzami jācīnās un jāglābj Zeme😑 Tāds ir šīs hipnozes spēks.
Aivis Vasiļevskis