trešdiena, 2020. gada 13. maijs

Ieraksts #11


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #11

Un kurp tas viss ved? Ofcom darbības paralēles ar notikumiem LV

Un kurp tas viss ved? Daļēji, kurp?
Pretim vakcīnai!
Pirms mēs nonākam pie vakcīnas, ir redzētas tukšas slimnīcas, ir redzēts neizmantots neatliekamās palīdzības aprīkojums, dažas no saslimstības līknēm izlīdzinās…
Te slēpjas atslēga visam. Šī ir tā krāpšana. Kad šie skaitļi, ko paredzēja šī Imperial koledža un muļķis Nīls Fergusons, neīstenosies, ko tad viņi teiks?
Pašizolācija bija iemesls, kādēļ tie neīstenojās.
Un būtībā viņi nevar zaudēt.
Itālija tika izolēta 9. martā un skaitļi ir tikai pieauguši nedēļu pēc nedēļas. Bet Ķīnā tie kritās. Vai viņi ļaus visam tā vienkārši beigties? Vai varbūt viņi pārspīlēti būvē šos  masveida morgus utt.? Kādam iemeslam?
Mediji mums stāsta, starp citu, ar vārdu 'mediji' es nedomāju žurnālistus, viņi nekad nebūs īsti žurnālisti! Mediji stāsta par kara zonas slimnīcām.
Ja viņi sāks 5G izmantot 60 GHz, lai cilvēkiem neļautu uzņemt skābekli, tad šādā scenārijā kara zonas slimnīcas būs tiešām vajadzīgas.
Bet tā kā tas ir patlaban, nav vajadzīgas kara zonas slimnīcas.
Visā pasaulē cilvēki staigā apkārt ar kamerām un filmē kara zonas slimnīcas, un tās ir tukšas! Tukšas!
Kāds puisis aizgāja uz slimnīcu Stokmandevilā (Stoke Mandeville). Divas stundas visu filmēja. Labi pastrādāts, puisi! Visa sasodītā slimnīca bija tukša! Kāpēc šī slimnīca ir tukša? Tai bija jābūt kara zonai. Ko viņi izdarīja? Viņu ielika cietumā!
Šajā valstī ir valdības departaments. Valdības rupors. To sauc Ofcom. Komunikāciju birojs (Office of Communications), kas regulē visas britu raidorganizācijas. To vada sieviete Melānija Dousa (Melanie Dawes). Dāmas un kungi, mums šie vārdi ir jāatceras, un kad mēs kaut daļēji būsim tikuši šim cauri, šie cilvēki ir jāsauc pie atbildības. Mums ir situācija, kad šī sieviete un viņas vadītā organizācija, kas ir valdības departaments, ir teikusi britu raidorganizācijām, un, protams, tās pakļaujas, kā ierasti, bez mugurkaula, ka tiks veiktas nopietnas sankcijas, ja savās raidstacijās TV un radio atļaus jebkādu diskusiju par jebkādu saistību 5G ar tā saukto Covid-19.
Britu valdība kopā ar vienu citu idiotu, veselības ministru Metu Henkoku (Matt Hancock), liek sēdēt mājās 66 miljoniem cilvēku GBR ar devīzi  "Sēžu mājās un daru visu, ko man saka", šis ir džeks Henkoks, kuram neuzticētu vadīt pat LEGO māju.
Tādi cilvēki kā viņš tagad vēršas pie Silīcija ielejas gigantiem pie Cukerberga, FaceBook, Google, YouTube (YouTube pieder Google) utt., ka viņiem būtu jābloķē (jābano) tie cilvēki, kuri cenšas sasaistīt 5G un šo Covid-19 krīzi.
Tas liecina, pirmkārt, par to, ka vismazāk viņiem rūp brīvība un tiesības brīvi izteikties. Tādējādi tādiem nav tiesību atrasties valdībā un nav tiesību vadīt un regulēt raidorganizāciju darbu.
Otrkārt, tas liecina par to, ka te ir saistība starp 5G un šo veselības krīzi, ko sauc par Covid-19. Pastāv saistība.
Ir tikai viens iemesls, kādēļ viņi nevēlas, lai to apspriestu - jo pastāv saistība!
Un kurš atbalsta un sekmē 5G ieviešanu? Kurš izsniedz 5G licences? Ofcom! Tā pati sieviete.
Šeit pastāv saistība starp 5G un tā saukto Covid-19 un situāciju, kādā esam. Tieši tāpēc viņi vēlas šo tēmu slēgt.
Ja tu nevari uzvarēt debatēs - un viņi noteikti nevar uzvarēt debatēs -tad labāk ir iztikt bez tām.
Tāda ir katras tirānijas devīze zināmajā cilvēces vēsturē.
Un šī ir vienīgā tēma, ko viņi neļauj skart raidorganizācijām. Viņi pat neaizliedz runāt par vakcīnām, bet tieši šī specifiskā tēma.
Ja mēs [LondonReal] šobrīd būtu radio vai TV stacija, es visticamāk tiktu arestēts. Mūs aizklapētu ciet. Bet mēs neesam, jo viņi mūs nepārvalda. Šobrīd.
Viņi vēlas, lai šī cenzūra turpinās vēl un vēl, un vēl. Viņu sazvērestības mērķis ir kontrolēt uztveri, kas patiesībā nozīmē uzvedības kontroli.
Re, kā mums kontrolē uztveri, sakot: "Mums ir vīruss, tas ir bīstami!"
Tas mūs ir novedis līdz pakļāvībai uzvedībā un mājas arestam. Ja cilvēki apjēgs, ka tāda štrunta vīrusa nemaz nav, un tā ir absolūta krāpšana, tad varbūtība, ka cilvēki turpinās pakļauties, būs krietni mazāka. Tad cilvēku uztvere mainās un līdz ar to arī mainās rīcība.
Kā veidojas uztvere? Tā veidojas no saņemtās informācijas. Tāpēc viņi vēlas dominēt un kontrolēt informāciju.
Uzdosim šādu jautājumu- pieņemot, ka nepastāv nekāda saistība starp 5G un Covid-19, tā saukto pandēmiju, pieņemot, ka nav nekādas saistības, tad kāds ļaunums no tā, ja diskutē par tās esamību?
Nekāds!
Iemesls, kādēļ viņi nevēlas, lai šo apspriež, ir tāds, ka šāda saistība IR!
Un fakts, ka raidorganizācijas spēj tikai: "Jā, jaunkundz, atvainojiet, jaunkundz, piedodiet" parāda tikai to, ka viņi ir tikpat kā tukša vieta.